من وقتی این بازی رو نصب میکنم ای ارور میاد. حالا چی کار کنم? Release date check failed
Printable View
من وقتی این بازی رو نصب میکنم ای ارور میاد. حالا چی کار کنم? Release date check failed
فکر کنم ردش کردی نـــــــــــه...؟؟؟نقل قول:
ما که نفهمیدیم.
آیا این Crysis Warhead همان Crysis است؟؟
یا این نسخه جدید کلا با اون فرق داره.
اره همونه ولي از يه ديد ديگه . و داستانشون هم كاملا به هم ربط دارند فقط شخصيتش رو عوض كردند.نقل قول:
ما که نفهمیدیم.
آیا این Crysis Warhead همان Crysis است؟؟
یا این نسخه جدید کلا با اون فرق داره.
دو-سه بار دیگه هم برونقل قول:
سروش جان
این کار رو کرده بودم و از اوله اون قسمت که بعد از خراب شدن پل شروع میشه ، دوباره رفتم
خیلی عجیبه به خدا .یکی از دوستان هم اومد و گفت که باید اینجا این کار رو بکنی ، ولی برای اون هم نشد و اونم توی همون مرحله برج گیر کرد
احتمالا یه کاری رو انجام نمیدی از روی کیبوردت دکمه ی tab رو بزن ببین باید چیکار بکنی
سلام. این بازی خیلی جالبه ، فقط یک ایراد بزرگ داره و اون هم اینه که انتظارات گیمر رو از یک بازی اول شخص خیلی بالا می بره و تا مدتی بعد از تموم کردنش ، هیچ بازی ای به آدم نمی چسبه دی:نقل قول:
مثلأ همین فارکرای 2 ، اگه دقیقأ بعد از وارهد بازیش کنی ، متوجه می شی که چه قدر یخ و بی مزست.
اصولا توی فولدر کرک باید یه فایل dll باشه اون فایل رو ببر replace کن توی فولدر bin32 توی مسیر نصب یه لحظه آنلاین شو retry بزن حل میشه مشکلت بازم سوالی بود در خدمتیمنقل قول:
شما سيو بازي را بزاريننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا من ردش كنم و بدم بهت
اقا من از وقتی که توی کرایسس قبلی با فضایی ها طرف شدم دیگه ازش خوشم نیومد این چه طوره بهم بازی کردنشو پیشنهاد میکنید با اینم مثل اون یکیه
دقیقا همین جوریه که البرز جان می گن.من تا یک ماه هیچ بازی بهم نمیچسبید و همه بازی ها رو با crysis مقایسه میکردمو میگفتم اون کجا این کجا.:31::31::31:نقل قول:
چرا هنوز دارن بازی کریسیس رو با فارکری مقایسه میکنن
نمی دونم والا
بابا کریسیس خیلی بهترههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
سلام عزیزان
من یه مشکل دارم
توی قسمت یخبندان اول بازی
وقتی وارد یه کشتی شدم چند نفر بود کشتمشون
بعد وارد یه جایی شدم که میرفت طبق پایین
وقتی از بالا افتادم پایین چند نفری رو میکشم بعدش نمیدونم چیکارکنم
پیغام میده یه راه برای خروج پیدا کنید
من که هیچ راهی ندیدم
کمکم کنید
ممنونم
نقل قول:
درسته
باید با از قدرت استفاده کنی
فکر کنی اول باید دکمه v رو بزنی بعد با ماوس بری رو یکی از اون چهار تا حالت بعد روشون کلیک کنی
این جوری پرشش قوی میشه
منم همین مشکلو داشتم :11:
سلام بچه ها
میگم این بازی دیگه تا اخرش به صورت یخبندانه یا دوباره صورت بازی عوض میشه؟؟؟
راستی من تویه مرحله غار هستم چیکار باید کنم؟
نه هم یخبندانه هم معمولینقل قول:
عکس بزار
برو پیش یه دستگاه نوشیدنینقل قول:
بالا سرت یه سوراخه که اتیش گرفته بپر بالاش
خوب دليل اصليش اينه كه مشهور ترين بازي اول شخصي كه بعد از كرايسس وارهد اومده ، فاركراي 2 هست.نقل قول:
دوستان من كراسيس رو رو چه درجه اي ميتونم play كنم؟؟؟vga=hd 4870 1 gig/ram=4gig/cpu=intel core 2 due e4500/power=680w grean/hard=320 gig
البته hard نیاز نبود ولی میتونی very high بازی کنی:27:نقل قول:
دوست عزیز واسه Very High فکر کنم CPU بالاتری مثل نسل Quad لازم باشه .نقل قول:
من که با این سیستم بازی کردم very highنقل قول:
cpu.4
ram 2 gig
گرافیک 8600
راستی مرحله اخرش چی هست؟؟
ماله من تو مرحله 68 تموم شد:19::19::19:
همون مرحله که جعبه رو با هوا پیما میبریم :41:
یعنی رفت تا یه سال دیگه؟؟شایدم بیشتر:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکی از بهترین بازی هایه عمر من بود از سری اولش خوشم نیومد ولی این GOD OF GAMES بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مرحله همونجا تموم میشه .نقل قول:
بعدشم CPU شما 2 هسته ای هست ؟
من خودم اینطور سیستمی دارم با CPU 4600 دو هسته ای Core 2 dou .
با High اونم با 2 تا AA تونستم بازی کنم .
دروغ محظ....نقل قول:
چی دروغه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ماله من تو مرحله 68 تموم شدنقل قول:
ببخشیدا ولی من منظورم همون سیو 68 هست که حتی [Oracle_Eldorado[/URL] هم نگفت که چیز عجیبی هست یا دروغه.....نقل قول:
به هر حال من که خیلی با این بازی حال کردم.
دوستان من crysisرو بازی میکنم و هم با نسخه 1 حال کردم و هم با این .
حالا تو اون مرحله که یک کشتی مخروبه هست گیر کردم. من وارد کشتی شدم و بعد از کشتن چند نفر از سوراخی که ایجاد شده بود وارد یک سالن شدم و همه ی کسایی که اونجا بودن رو کشتم ولی اینجا
گیر کردم که این سالن به جایی راه نداره که من برم وهمه درها بسته هست .لطفآ راهنمایی کنیید که چه طوری ایین مرحله رو ردکنم.راستی فکرکنم اسم مرحلشfrozen paradise باشه .
ممنون:40:
یه عکسی چیزی نداری
برو پیش یه دستگاه نوشیدنینقل قول:
بالا سرت یه سوراخه که اتیش گرفته بپر بالاش
من قبلا همینو بهش گفته بودمنقل قول:
اما مثل اینکه نوشته از سوراخ رد شدم
نه متآسفانه بلد نیستم از بازی عکس بگیرمنقل قول:
من از یه سوراخ پریدم پایین.والان اونجا گیر کردم.نقل قول:
البته در سالن اول همچین سوراخی بود ولی حتی وقتی در حالت ماکزیمم نیرو گذاشتم نتونستم بپرم بالا
در هر صورت باید بپرینقل قول:
دوست عزیز جلوتر یه سوراخ دیگه هم هست که پیش دستگاه نوشیدنی هست...خوب بگردنقل قول:
سلام
اگر میشه کد یا رمزهای این بازی را در اینجا قرار دهید
راستی من وقتی گرافیک این بازی را رویه آخرین درجه قرار میدهم بازی یکم تیک تیک میره
مشخصات سیستم من:
intel core2duo CPU E8400 3.00GHz
Graphic:nvidia geforce Axtrom 8600GT
RAM:2GB
در ضمن بازی در ویندوز XP نصب است.
با چه رزولوشنی ؟نقل قول:
دوستان از همه شما ممنونم که منو راهنمایی کردید به لطف شما این مرحله رو رد کردم.:10:
با ارزوی موفقیت برای شما:40:
ای بابا چقدر زود تموم شد.من کلا2روز بازی کردم تازه اونم چند ساعت در روز.
این سری نسبت به قبلی کوتاه تر بود ولی قسمتهای فیلمیش بیشتر شده بود به علاوه اینکه از اوون مرحله های زمان بر مثلهcoreدر قبلی نداشت.
در کل بازی با حالی بود.
حالا باید تا سال دیگه صبر کنیم.:13:
من مانیتورم 19 اینچ هست با رزولشن 900*1440نقل قول:
من وقتی در تنضیمات Advanced همه گزینها را gamer میکنم این اتفاق مییفته .
در ضمن من الان مرحله All the fury هسنم اونجایی که یک سفینه داره یک قولی را درست میکنه اون قوله را چه جوری باید بکشی؟؟
به سختي!!!!!
اگه اون اسلحه مخصوص رو بدست بياري كشتنش كاري نداره.
خوب gamer اخرین تنظیمات بازی نیست به هر حال برای این رزولوشن طبیعی هست که lag داشته باشی کلا این بازی گرافیک خیلی سنگینی داره حتی کارت هایی مثل gtx 280 هم تو رزولوشن های بالا با این بازی مشکل دارن ...نقل قول: