فيلمه امشبم که فيلمه خيلی زيبايی پيشنهاد ميکنم ببينيدش
فيلمه امشبم که فيلمه خيلی زيبايی پيشنهاد ميکنم ببينيدش
يک کار هيچکاکي ببينيد ...
مطمئنا شما براي آخر هفته خود برنامه اي مناسب حالتان تنظيم کرده ايد اما توصيه ما اين است که در آخرين ساعات فرداشب خود را به خانه برسانيد تا موفق به تماشاي يک فيلم خوب از شبکه 3 سيما شويد.
نام فيلم پنجره مخفي (Secret Window) به کارگرداني ديويد کوئب ، محصول سال 2004 ميلادي است. در واقع فيلمساز با مشق برداري خط به خط از مکتب آلفرد هيچکاک خواسته بگويد که اين سبک ظريف بين معما و وحشت همچنان به حيات خود ادامه مي دهد.فيلم فضايي رازآلود و پرکشش دارد، به طوري که بيننده تا پاسي از فيلم بين خوب يا بد و بين واقعيت و رويا سرگردان مانده و به شدت در پيش بيني نهايي فيلم عاجز مي ماند؛ به اين ترتيب ، قضاوت درباره چرايي ماجراي اصلي به نقطه صفر مي رسد.بازي دروني و پرانرژي جاني دپ ، هنرپيشه صاحب نام به ارزشهاي فيلم افزوده است و در تحقق ايده هاي فيلمساز موفق عمل کرده است.
موسيقي فيلم را فيليپ گلاس ساخته است که همخواني خوبي با برخي سکانس هاي فيلم دارد و براي فضاسازي معماگونه ماجرا و عبور از لايه هاي سطحي شخصيت بسيار مناسب است.
فيلم درباره سرگذشت بحران زده يک نويسنده امريکايي است که ميان شخصيت حقيقي و دن کيشوتي خود اسير است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع داستان فيلم از رمان موفق «پنجره مخفي ، باغ مخفي» نوشته استفان کينگ وام گرفته شده که در استخوان بندي ماجرا و پرورش شخصيت نقش مهمي داشته است.
از صحنه هاي جالب فيلم که دوست داريم با دقت آن را بنگريد صحنه کوتاه کابوس نويسنده و طوفان شبانه دريايي است و بعدي بازي نقش اصلي فيلم ؛ جاني دپ با شخصيت تکثير شده خودش است که با بهره گيري از تکنيک امروزي سينما انجام شده و قطعا در زمان توليد آثار هيچکاک که الگوي اين فيلم است اين تروکاژ امکان پذير نبوده است.
با اين حال آثار اين فيلمساز صاحب سبک براي هميشه تاريخ سينما، قابل احترام و ستايش انگيز است.
نکته آخر آن که آکسسوار فيلم پنجره مخفي بسيار ساده است و بازيگران محدودي در آن ايفاي نقش مي کنند. بخش اعظم حوادث در خانه مسکوني نويسنده مي گذرد اما اين باعث نشده که از بار کيفي و دراماتيک کار کاسته شود بلکه نمونه هايي از اين دست ثابت مي کند که هميشه با شلوغي ماجرا و تعدد شخصيت فيلم شکوهمند نمي شود. شاهد مثال پنجره مخفي است. آن را جمعه شب از شبکه 3 سيما تماشا کنيد.
----------------------------------------------------------------------------------------
نقد برنامه ی سینما 4 در سیمای 4 ...
در برنامه اين هفته سیماي چهار ، فريدون جيراني و عليرضا رئيسيان حضور خواهند داشت. اين برنامه به نقد و بررسي برنامه سينما چهار خواهد پرداخت.
اين برنامه ساعت 20:35 امشب از شبکه 4 پخش خواهد شد.
جام جم ...
واي.اين فيلم فرشته اي در كنار من رو چرا اين قدر تيكه پارش كرده بودن.
مخصوصآ قسمت سومش.چيزي ازش نمونده بود.
فكر كنم حدود 45 دقيقه از فيلمو كات كرده بودن
واقعآ گند زدن به فيلم.
آخه فيلمهاي هنري رو كه ديگه نبايد اين كارو باهاش بكنن.فيلم از بين ميره.كسي كه مجبورشون نكرده،خوب پخش نكنن.مثل بلايي بود كه سر دلشدگان آوردن.
سینما چهار این هفته (امشب) احتمالا :
امريکايي ارام " The Quiet American "
کارگردان
Phillip Noyce
با بازي
Michael Caine ، Brendan Fraser ، Do Thi Hai Yen
محصول 2002 "امريکا ، استراليا ، المان"
مدت زمان :101 دقيقه
خلاصه فيلم :
اين فيلم درباره ي نفوذ نظامي آمريکا در ويتنام از طريق امدادهاي پزشکي و ناامن نمودن آن کشور پس از شکست فرانسوي هاست ...
ديگه واقعا شورش رو درآوردن.از تيكه پاره هم اونورتر بود فيلم رو داغونش كرده بودن.نقل قول:
فیلم پنجره مخفی هم جالب بود
البته یه جورایی این فیلم ها همون اول لو می رن
سینما و ماوراء این هفته :
راز "Secret "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Drew Heriot
با بازی
Sophie Angelle ، John Assaraf ، Anthony Baron
محصول 2006 "استرالیا"
مدت زمان :90 دقیقه
درباره ی فیلم :
اين فيلم محصول سال 2006 استراليا است كه با ساختار مستند ساخته شده است. اين فيلم داستانهايي ماورايي از اميد به زندگي را مقابل ديدگان تماشاگر تلويزيون قرار ميدهد.
بابا این سینما ماورا چش شده هر چی فیلم در پیته میزاره؟؟؟؟
سلام
فیلم امشب سینما ماورا واقعا زیبا بود .
درسته که فیلم نبود و مستندگونه بود ، ولی واقعا جذاب و کارا بود .
شخصا پیشنهاد میکنم دوستایی که ندیدن ، حتما ببینن .
موفق باشید
یا حق
:40:
فيلمه خوب بود ولي نقدش بهتر بود
از نظرات آقاي دكتر جلالي خيلي خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که یه فیلم جالبی بود هر چند مشکلات خاص خودش رو هم داشت. البته این فیلم مستند بود و خوب در مورد اینکه چرا یک فیلم مستند در سینما ماورا پخش شده خوب صحبتهای زیادی در نقدش شد.
صحبتهای دکتر عیسی جلالی در قسمت نقد این فیلم واقعا تاثیر گذار بود. خود فیلم هم از نظر تاثیر گذاری بسیار مورد توجه بود. یکی از نقاط قوت سینما ماورا به نظر من حضور جناب اقای عالمی به عنوان مجری این برنامه هست که بار علمی و تخصصی زیادی به برنامه می ده هر چند من خیلی کم از فیلمهایی که پخش می کنه خوشم می یاد. ولی فیلم دیشب واقعا جالب بود با اون که دیدمش امشب هم قصد دارم تکرارش رو ببینم امشب ساعت 11 و 15 دقیقه تکرارش رو می ده.
بله صحبتهای دکتر جلالی خیلی مفید بود
ولی کاش مجریشو عوض می کردند ایشون به درد چنین برنامه ای نمی خوره( تو مباحث این برنامه محتوا بر فرم اولویت و ترجیح داره)
سلام
نقل قول:در مورد صحبتها و نظرات آقای جلالی ، کاملا باهاتون موافقم .نقل قول:
و دیدید که خودش هم در انتها در پاسخ به سوال عالمی ، گفت که خودشم خیلی از مدیریت ذهن استفاده کرده و
سود برده ...
دکتر عالمی هم که واقعا یه نقطه ی قوته .
موفق باشید
یا حق
سلام
آیا کسی میتونه فیلم راز رو که امشب تکرارش پخش میشه کپچر کنه؟
سلامنقل قول:
فکر میکنم از سروش سیما بخری بهتره . منم میخوام همین کارو بکنم .
موفق باشی
یا حق
سلام دوستان من هم دوست دارم فيلم راز رو داشته باشم اگه ممکنه راهنمايي کامل کنيد که چه جوري مي تونيم اين فيلم رو تهيه کنيم.
دیروز تو بخش مجله خبری اخبار ساعت 9 شب شبکه یک اعلام کرد که از اغاز تابستان برنامه سینما 4 با تغییراتی جدید پخش خواهد شد. پخش تله تاتر ها و فیلم های سینمایی ایرانی از مهمترین این تغییرات هست.
نظر شما چیه؟ من که کاملا دیگه از سینما 4 نا امید شده ام. البته این نظر شخصی من هست .
فیلم این هفته سینما یک هم با بازی شان پین
کارگردان
استيون يلنزيلان
شرح مختصر:
همه مردان دلير
پنجشنبه : 24/3/86 ، تكرار: سه شنبه 29/3/86
خلاصه: فيلم ماجراي واقعي ويلي استراك فرماندار ليزاناي آمريكا است او موفق مي شود با بيان در دل طبقات پايين جامعه در دل آنها راه يابد اما به زودي وسوسه قدرت مي شود سياستمداران مخالف تلاش مي كنند او را استيضاح نمايند استراك نيز به شيوه همه سياستمداران در پي يافتن نقطه ضعفهاي طرف مقابل به فرجامي تراژديك دست مي يابد. .....
كارگردان : استيون يلنزيلان
این عکس Sean Penn ؟؟؟ چرا این شکلیه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خيلي وقته از سينما 4 نا اميد شدم و ديگه نگاه نميكنم.نقل قول:
من dvd اين فيلم رو 2 ماه پيش گرفتم ولي هنوز نگاه نكردم. فيلم قشنگيه؟؟نقل قول:
خوب باید منتظر دیدن فیلم بود تا ببینیم علت این گریم چیه. البته من تو یک فیلم دیگه هم این شکل و شمایل رو از شان پین دیده بودم.نقل قول:
اینم نمایی دیگه از این فیلم
اینم چندتا پوستر از فیلم All the King's Men:
ایول عجب ستاره بارونیه !!! Jude Law ، Kate Winselt ، Sean Penn و جالب تر از همه Anthony Hopkins [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم جدا از جذابیتهای بصری چیز خاصی نداره. اما شان پن ارزش تماشا کردن داره.
این بوی خوش زن کی پخش میشه؟
سلامنقل قول:
این بوی خوش زن کی پخش میشه؟
به نظرم پخش نکنن خیلی سنگین ترن
حتی تصور اینکه چه بلایی میخواد سر داستان بیاد تنم رو میلرزونه
فکر کنم فقط جریان مدرسه چارلز رو نشون میدن !!
نه از رقص تانگو خبری هست
نه ...
نه ...
نه ...
امین کاملا باهات موافقم پخش نکنن سنگینتره!
معلوم نیست تاحالا چه بلایی سر فیلم آوردن
البته دوستان این فیلم تو کلوب موجود هست......
با همین سانسورهایی که می گید..
اما خوده این انچنان شاهکاریه که حتی با این همه سانسور... باز هم دیدینیه
برنامه این هفته سینما 4.راز گالیندز:
جمعه 25/03/86 شاهد پخش تحلیل ونمایش فیلم "راز گالیندز" خواهیم بود .فیلم سینمایی جمعه 25 خرداد ماه "راز گالیندز " به کارگردانی "ژرارد هررو "محصول 2003 کوبا ، انگلستان ، اسپانیا ، فرانسه و پرتغال می باشد.
کارشناسان این برنامه سینما 4: دکتر سلیمی ،مهدی سجاده چی
پس فیلم این هفته اروپاییه.
بچه ها شما هم قبول دارین فیلمای اروپایی اینروزا دیدنی ترن؟
به نظر من دوران اوج هالیوود مدتهاست که گذشته. فیلما اگه حتی نیکلسون و پاچینو و دنیرو و امثال اینا هم توشون بازی کنن خیلی فوق العاده نمیشن. حتی اگه اسکورسیزی و کاپولا و دی پالما کارگردانیشون کنن. روز به روزم فیلما از لحاظ اخلاقی پس رفت می کنن. البته شاید سالی چند تا فیلم خوب تولید بشه ولی هر سال تعدادشون کمتر میشه. اروپا با وجود اینکه تولیداتش به نسبت هالیوود کمه اما بعضی فیلماش هنوز حا ل و هوای کلاسیکا رو دارند.
موافقم پخش نكن سنگين ترن.نقل قول:
علاوه بر چيزهايي كه شما گفتين حرفهايي كه Al Pacino تو فيلم ميزنه هم بايد سانسور كنن و خدا ميدونه فيلم چي ميشه.
البته این که شما میگید اروپایی ها از آمریکایی ها بهترن تقریبا سلیقه ای می تونه باشه. الان هالیوود فقط و فقط داره در مبحث تجارت و پول کار میکنه و خیلی کم پیش میاد فیلمهای قوی از نظر مضمون و سینما دوست پسندانه ارائه بده. بیشتر از جلوه های ویژه استفاده میکنن و سعی میکنن فیلمهایی مثل مردعنکبوتی و هر پاتر رو بسازن و این طبیعیه. چون دیگه الان کسی نمیاد واسه سینما پارادیزو ها ، ده فرمان ها و فیمهایی از این قبیل پول بده و وقتش رو بزاره. اما نه تنها در اروپا ، بلکه در آفریقا ( که اخیرا توی کشور خودمون سینما4 فیلمهای زیادی رو نشون میده ) و آسیای شرقی هم فیلمهای قدرتمندی رو میسازن. به طور مثال همین فیلم دریای درون که از سر و کلش اعتراض و خستگی میبارید و تعجب برانگیز بود که چرا در ایران نمایش داده شد !!! یا فیلمهای آکیرا کوروساوا که اخیرا زیاد پپخش میشن .نقل قول:
الان تلویزیون اعلام کرد که صد فیلم این هفته هری کثیف هست ... شاید به خاطر درخواست زیاد شاید هم به خاطر
اماده نشدن فیلم این هفته جایگزین شده ...
راستی ایسنا دوباره یه فیلم دیگه رو معرفی کرده ... فیلم "سقوط" ...
یه روزی میشه تموم خبرگذاری ها میان و از اینجا اطلاعات می گیرن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. قول میدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب امشب هم فیلم همه مردان دلیر هم از سینما یک پخش شد. فیلم جالبی بود و طبق معمول تفسیر و بررسیش جالب تر. به قول مفرس این فیلم انقدر پر از دیالوگ هست که اگه فقط صدای فیلم رو گوش داد هم به مضمون فیلم دست پیدا می کنه و چیز زیادی رو از دست نمی ده. راستش رو بخواهید من هم در حین فیلم مشغول درست کردن یه مجسمه چوبی بودم و گوشم به فیلم بود و البته فیلم رو هم نگاه می کردم ولی نکته جالب همون صحبت مفسر بود چون من بدون دیدن تصاویر فیلم چیز زیادی رو از دست نداده بودم.
اون خبرنگار تو این فیلم من رو به یاد فیلم "هوش مصنوعی" انداخت. ایشون تو اون فیلم نقش یه ربات خواننده رو بازی می کرد و بازیش کاملا شبیه همون فیلم بود اقرار در نقش که در فیلم هوش مصنوعی مورد نیاز فیلم بود و اینجا یه خورده زیاد از حد........
تا فیلم شروع شد از اینکه صدای دوبلر روزنامه نگار ((( همون صدای میچ در سریال پرستاران))) روی صدای شون پن " که فکر می کردم نقش اصلی فیلم است " نبود یه خورده در مورد توجه مدیر دوبلاژ به تاثیر گذاری صدای این دوبلر شک کردم. این صدا "حداقل برای من " یه صدای اطمینان بخش و روایتگر هست. این صدا خیلی در تاثیر گذاری فیلمها روی من تاثیر داره. ولی خوب چون نقش اصلی در این فیلم شون پن نبود خوب این موضوع هم رفع شد.
راستی نظر شما در مورد صدای روایتگر سینما یک چیست؟ صدای اقای مهران دوستی((( اگه اشتباه نکرده باشم ))) در هنگامی که به تفسیر فیلم می پردازه و به نوعی خلاصه ای از صحبت مفسرهای فیلم و مجری فیلم رو بازگو می کنه همراه با نمایش قسمتهایی از فیلم برای من بسیار جالبه. این یکی از ویژگیهایی سینما یک هست. البته در برنامه های دیگه هم هست مثلا در سینما ماورا که فکر کنم یک خانم این کار رو انجام می ده ولی در هیچ کدوم به تاثیرگذاری صدای اقای مهران دوستی در سینما یک نیست.
به نظر من سینما یک با انتخاب فیلمهایی که پخش می کنه خیلی به بیننده اش احترام می گذاره و من واقعا با این احساس به این برنامه نگاه می کنم و بسیار علاقمند این برنامه هستم.
البته اینها نظر شخصی من هست و ممکنه که دوستان نظر دیگه ای داشته باشند که برای من کاملا قابل احترامه.
البته به نظر من همه مردان دلير مدير دوبله خوبي نداشت مخصوصا صداي فرماندار كه در آخر كشته شد اصلا به قيافش نميومد.
دوبلش اصلا خوب نبود مخصوصا صداي كيت وينسلت كه شبيه صداي يه پيرزن بود.
دقیقا ... والبته صدای جود لاو ... توی سکانس های های که کیت و جود باهم حرف می زدن اگه از تصویر فاکتور می گرفتیمنقل قول:
دوبلش اصلا خوب نبود مخصوصا صداي كيت وينسلت كه شبيه صداي يه پيرزن بود.
احساس می کردیم یه پیرزن 50 ساله داره با یه پیرمرد رنجور صحبت می کنه ...
باید توی دوبله هاشون بیشتر دقت کنن ...
راستی در هنگام پخش فیلم زیرنویس می کرد که سه شنبه به جای تکرار فیلم "همه ی مردان دلیر " فیلم "هیئت منصفه ی فراری" رو پخش میکنن ... چرا ؟؟؟ نمی دونم ...
هردوتا فیلم یه جورایی شبیه هم هستن ...
صدای خوشگلی داره ... با نظرت موافقم ...نقل قول:
راستی نظر شما در مورد صدای روایتگر سینما یک چیست؟
هيئت منصفه فراري
براي 3 يا چهارمين باره كه قراره نشان داده بشه.هدفشون چيه؟؟؟؟!!!
با اینکه فکر میکنم نیازی به گفتن نیست ، اما اگه نگم اینجام گیر میکنه : اینا هم مسخره کردن با این دوبلشون !!! آخه اینم صدا بود واسه شون پن ؟؟؟ صدایی که توی فیلم رودخانه مرموز براش انتخاب کردن خیلی عالی بود.
چند وقتیه دیگه فیلم های جدید رو نشون نمیدن . نمیدونم ملاکشون برای انتخاب فیلم ها چیه؟
سینما و ماوراء فردا همون فیلم "فرشته ای روی بال راست" هست که قرار بود چند هفته قبل پخش بشه ...
اين فيلم محصول سال 2002 تاجيكستان، فرانسه، سوئيس و ايتاليا است كه توسط جمشيد عثمانوف كارگرداني شده است. «فرشتهاي روي بال راست» كه در بيست و دومين جشنواره بينالمللي فيلم فجر به نمايش درآمده است دربارهي پيرزني است كه به مردن خودش ميانديشد. اين فيلم 27خرداد ماه ساعت 20 و 30 دقيقه پخش ميشود...