ساعت 3:17
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (4 کاربران و 1 مهمان)
alizshah, CRUEL KILLER, mohammad66, m_a_h_n_o
خیلی جالبه
Printable View
ساعت 3:17
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (4 کاربران و 1 مهمان)
alizshah, CRUEL KILLER, mohammad66, m_a_h_n_o
خیلی جالبه
آقا ممنون مشکل لود زیاد که زمان میبرد درست شد !نقل قول:
پس همه که مشکل لود دارن همین کار رو بکنن ............
بالاخره Patch برای bug های بازی اومد !
موارد که برای این فایل الحاقی اعلام شده :
عیب هایی از قبیل محو شدن تیرها و جسدها و مشکلات با کارت های گرافیک SLI رفع شده است .
در حالت coop هم SP و هم MP وجود دارد
رفع عیب های کوچک در کارت گرافیک SLI
مشکلات G-Spawn حل شده است
سرور مشکلات مربوط به اسکریپت را حل نموده است
SN بازی برای آنلاین بازی کردن لازم نیست
حل مشکلات Server Browser
مشکلات دریافت پیغام دوستی از طرف دوستان حذف شده
وقتی برای recon plane درخواست میدهید HUD نمایش داده میشود
پرچم کلن ها در بازی آنلاین نشان داده میشود
حفره های نقشه تصحیح شده اند
تغییراتی برای متعادل کردن تفنگ ها
همچنین اگر این پچ را بریزید در صورت وجود پچی جدید مطلع خوایهید شد
ترجمه از بازی سنتر
لینک دانلود 317 مگابایت :
کد:http://download2.gamespot.com/sd/f_90qPVQw3TPEw9AnY_pn-77rqv-plFZpFZ1EYzfdfGUiCHmmIHpme6B2RGxmdSADOJwVcz9SJ8oDtnGKxCVge8Y16ATnqgm/d3/gsc/action/callofduty5/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe
نقل قول:
سلام
مشخصات سیستمو لطف میکنی بذاری!
نقل قول:سلامنقل قول:
بیسیم نیست اون
مشخص میکنه کجا بمباران بشه!
روی هر جا که میخوای کلیک کن اونجا بمب باران میشه.
که توی این قسمت باید روی تانکها کلیک کنی
آقا من از دیشب تا حالا گیر اینجام
هر کاری میکنم نمیشه من هر چی رو تانکها میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
به این عکس نگاه کنید:
اول مرحله دوم وقتی ازش استفاده کردم یه علامت قرمز روی اون مکان مینداخت ولی الان نمیندازهکد:http://hamedkhatar.persiangig.com/cod%205.JPG
نکنه مشکل از بازیه؟
راستی سیوهای بازی کجا ذخیره میشند؟
ممنون از شما
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی من بلد نیستم با virtual memory که میگی کار کنم
راهنمایی کنی ممنون میشم
عزیز جان وقتی روی تانک یا حالا هر مکان دیگه دشمن کلیک می کنی باید یه لحظه یه دایره یا یه نور سبز رنگ روی اون مکان بیاد و بعد حمله موشکی شروع میشه.نقل قول:
راستی اینجایی که عکس گذاشتی دو سه تا مسلسل خفن داره.دیشب تو همین جا فکر کنم یکی دو تن(واحد وزن) گوشت رنده شده ژاپنی تولید کردم.
راستی یه سوال:
به نظر شما(کلاً میگم)بهترین تفنگ این بازی کدومه؟
من خودم بیشتر از M1 استفاده می کنم.
بهترین اسلحه اون تفنگ بزرگه که 100 تا تیر میخوره .نقل قول:
اسمش رو نمیدونم ولی خیلی باهاله .
سلامنقل قول:
اقا جان به خدا هیچ علامتی روی زمین نمیندازه خیلی صبر میکنم ولی درست نمیشه
یعنی مشکل از بازیه؟
کسی نمیدونه سیو ها کجا ذخیره میشند؟
ممنون
رفیق در حالت عادی وقتی بیسیم دستت هست نشانگر رو روی زمین میگیری مگه قرمز نیست؟روی عدوات دشمن قرار بدی باید سبز بشه.درسته؟اینجوری میشه؟نقل قول:
ضمناً من الآن کامپیوتر خودم جلوم نیست که ببینم سیوها کجا ذخیره میشه.شرمنده
اقا مشکل ما حل شد
ویندوز ویستا ریختم و اخرین درایور کارت گرافیک و کارت صدا را روش نصب کردم و بازی بدون مشکلی اجرا شد
من فکر می کنم بازیهایی نظیر call of duty 5 و brothers in arms را بیشتر منطبق با ویندوز ویستا میسازند
سلامنقل قول:
د نه دیگه این علامت رو نشون نمیده درد من هم همینه
اعصابم رو ریخته به هم
فکر کنم از ترینر باشه این مشکل ولی یه بار هم بدون ترینر رفتم بازم حل نشد
یکی لطف کنه سیو مرحله سوم رو بگذاره برام
ممنون میشم
جای سیو بازی رو هم پیدا کردم
C:\Documents and Settings\Hamedkhatar\Local Settings\Application Data\Activision
آقا یکی بیاد بگه جریان این virtual memory چیه
و دقیقا بگه مشکل زمان بردن لودینگ چگونه حل میشه
میدونید من با سیستم قدیمیم وقتی رزولوشن بازی را بالا بردم هیچ تغییر محسوسی در افت فریم ندیدم و فکر کنم مشکل از بازیه نه از سیستم
اول کیلک راست کن روش بعد کلیک چپ!نقل قول:
سلام بچه ها
بعد از کلی بازی کردن و تقریبا 60 الی 70 درصد بازی رو رفتن ، نمی دونم چرا همه سیوهای مربوط به بازی پاک شد و من دیگه هیچ سیوی ندارم دوباره برگشته از اول ، میشه یکی که این بازی رو تموم کرده یا مراحل بالای این بازی سیوشو برا من هم بزاره تا دیگه نخوام از اول بازی کنم .
یا علی./
دوستان لطفا یکی بیاد جریان این virtual memory رو توضیح بده و بگه چطوری بسازیمش و چطور ازش تو بازی استفاده کنیم !!!
خواهشا یکی این پست رو ببینه و کمی کنه !!
منتظر راهنمایی دقیقتون هستم
ممنون
من این بازی رو گرفتم تا مرحله ی 3 کامل رفتم و مرحله ی 4 که اومد بازی رو خارج کردم حالا میخوام از جای سیو بیارم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم؟
سلامنقل قول:
میگم من همچین جایی رو تو سیستمم پیدا نکردم ، میشه یکی بگه سیوها کجا میریزه در ضمن یادتون نره هر کی سیو بازی رو داره برا ما هم باره تا دانلود کنیم و مجبور نشیم از اول بازی کنیم.
یا علی./
خوب دوست عزیزنقل قول:
سلام
میگم من همچین جایی رو تو سیستمم پیدا نکردم ، میشه یکی بگه سیوها کجا میریزه در ضمن یادتون نره هر کی سیو بازی رو داره برا ما هم باره تا دانلود کنیم و مجبور نشیم از اول بازی کنیم.
بجای کلمه Hamedkhatar اسم پروفایل ویندوزت رو بزار جاش !!
C:\Documents and Settings\Hamedkhatar\Local Settings\Application Data\Activision
مثلا یوزر ویندوز من هست K E Y H A N که اگه بخوام از این سیو استفاده کنم آدرسش میشه :
C:\Documents and Settings\K E Y H A N\Local Settings\Application Data\Activision
نکته :
البته تو پوشه Documents and Settings چندین فولدر مخفی هستن از جمله Local Settings که باید اونا رو از حالت مخفی در بیاری
سلام
من این بازی رو به قیمت 3000 تومن گرفتم.
مشخصات سیستم من
رم=یک گیگ
سی پی یو= amd 64 +4000
کارت گرافیک= nvidia 7100 gs
ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه تمام تنظیمات گرافیک رو روی حداقل گذاشتم بازهم بازی کند اجرا میشه. میشه بازی کرد ولی بازی کنده و به روانی cod4 یا کرایسیس نیست؟
تا اونجایی که من میدوم سیستم من باید راحت این بازی رو اجرا کنه؟ ایا من اشتباه میکنم؟ مشکل کجاست؟
ممنون
کاش این یکی رو هم همون infinity ward میساخت
من بازی کردم ولی انصافا Cod4 چیز دیگه ایه
اون خیلی خاطره انگیزتر بود
هنوز كسي نتونسته راه حلي واسه اين كه اين بازي هي كرش ميكنه پيدا كنه؟!
احتمالا" از خود بازیهنقل قول:
انصافا" با اینکه امسال هم بازی خوبیه ولی به هیچ وجه استودیو تریاچ به پای اینفینیتی نمیرسه حالمونو گرفت این بازی با این همه باگ
دوستان سلام
این virtual memory یک فایل سیستمی هستش که همه ویندوزها اونو داره و مسیرش هم داخل درایو سیستم عامل هست با نام Pagefile.sys و همونطور که از اسمش پیداست برای ویندوز نوعیرم مجازی تلقی میشـــه ! توجه کنین که این فایل از جمله فایلهای سیستمی هست و طبعا سوپر هایده و دیده نمیشه ( برای دیدن این قبیل فایلها باید به مسیر Folder option \ View بروید و چک مارک کنار Hide protected operating system files رو بردارید و گزینه show hidden files and folders رو هم فعال کنین ) توجه کنین صرفا با ظاهر کردن این فایل نمیتونین اونو به صورت دستی Delete کنین بلکه برای این کار باید مراحلی طی بشه که در پایان همین پست اشاره کردم !!!
همونطور که گفتم شما به طور پیش فرض virtual memory دارین ولی میتونین اونو صفر کنین و با پاک کردن (صفر کردن) میتونین سرعت ویندوز و بازیها رو بالا ببرین البتـــه اگه رمتون زیاده مثلا 2 گیگ هست این کارو بکنین !!! چون virtual memory به درد میخوره و جایی به دادتون می رسه که رمتون دیگه جایی خالی نداره ! مثل بازی Dark mesia که فیکس 2 گیگ رم میخواست.... البته اینم بگم که این فایل (virtual memory ) به هیچ عنوان جای RAM نمیشه مثلا نمیتونین با خودتون بگین خوب من 1 گیگ رم دارم پس میرم 2 گیگ هم virtual میسازم روی هم میشه 3 گیگ... این فکر غلطیه !
البته virtual memory طبعا نـــباید تا وقتی RAM هست ، در سرعت بازیها دخالت کنه بلکه باید در صورتی ازون استفاده بشه که رمتون دیگه جا برای بارگذاری نداشته باشه ! ولی بعضی بازیها از جمله همین کال آف بعضی وقتا قات میزنه و با اینکه رم خالی داری میاد و از virtual memory استفاده میکنه و همین بازی رو کند میکنه !!!
کلا توصیه میشه که برای بهره بردن از حداکثــــر سرعت RAM برید و Virtual memory رو پاک کنین !
برای پاک کردن Virtusl memory روی my computer کلیک راست کرده و properties رو بزنین و بعد به سربرگ Advanced بعد settings بالا رو بزنین و از داخل اون به سربرگ Advanced برین حالا پایین پنجره نوشته change ...........
بعضی اوقات و در بعضی بازیها و همچنین در بعضی از نرم افزارهای سنگین با صفر کردن Virtual memory اروری در گوشه سمت راست پایین ویندوز کنار ساعت ظاهر میشه و به طور خلاصه میگه که آقای محترم رم شما به اتمام رسیده و همچنین virtusl memory هم موجود نمیباشد..... (این ارورو با نام low V.memory میشناسن !
در همچین مواقعی Virtual درست کنین ....
سلام دوستان
انگار هنوز هم بعضیها نمی تونن درست بازی رو اجرا کنن
یه سایت خارجی پیدا کردم که چند تا راه حل نوشته
ببینین به درد می خوره؟
موفق باشیدکد:http://www.gamingnewslink.com/2008/11/11/fixing-call-of-duty-5-world-at-war-errors-crashes-freezes-and-intallation-errors/
آره پیداش کردم نمی دونستم مخفیه فقط یه چیزی نمیدونم چرا همه سیوهای بازیم پاک شده ، کسی هست که بازی رو تموم کرده باشه و یا حداقل 70% درصد بازی رو رفته باشه و سیواش رو واسه ما بذاره؟نقل قول:
یا علی./
خداییش ظلمه یکی مثل من مشکل پرت شدن از بازی رو نداره و به خاطر سیستم پایین نمیتونه از بازی لذت ببره و یکی هم مثل همین دوستان بهتره بگم بدشانس که با وجود سیستم خوف نمیتونن بازی کنن و هی از بازی پرت میشن بیرون و ازین قبیل !!!
این کار رو هم کردم ولی باز هم نشدنقل قول:
من این قسمت رو دو بار از اول رفتم گفتم شاید حل بشه ولی نشد
جناب H M R 0 0 7 لطفا سیوهای خودتون رو برام بگذارید
ممنون از شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون بایت این توضیحاتت
من مشکلی در اجرای این بازی ندارم ولی فکر می کنم این مطلبی که گفتی بعضی جاها به دردم بخوره.
میشه بگی آیا اگه این کارو کردیم بعدن می تونیم برش گردونیم و اگه آره چجوری؟
اگه توضیح کاملتری هم بدی که چه بهتر.
کلن ممنون
سلامنقل قول:
میگم وقتی دکمه 6 رو میزنی توپ خونه انتخاب میشه و بعد علامت رو ببر رو تانک ها چپ کلیک کن.
دوست من برای ترکوندن اون تانکها باید از تیربارهای خفنی استفاده میکردی که احتمالا چون خیلی درگیر جنگ بودی نفهمیدی و همه اون تیربارها رو منفجـــــــر کردی عزیز...نقل قول:
حالا شما باید زحمت بکشی با پای پیاده بری پایین و از اون توپ دستی ها توی یکی از سنگرهای زیر زمینی برداری و دوباری تشریف ببری بالا و باهاش حداقل یک تانکو بزنی در همین حین هواپیماهای خودی سر میرسن و بقیه تانک ها ررو مچاله میکنن ... توجه کن که این کارو زود بکن که به تعداد تانکها اضافـــه نـــشه !!!!
آره میتونی همونجوری که پاک میکنی دوباره بسازیش ...نقل قول:
برو به مسیر گفته شده خودت متوجه میشی که طز ساختم چه جوریه !!
مثلا میتونی براری ساختن 1 گیگ virtual memory بری و در قسمت initial size وارد کنی 1000 و در قسمت پایینیش وارد کنی 2000 این روال معمول هستش و برای مثلا 2گیگ در قسمت اول وارد کنی 2000 و در قسمت بعدی وارد کنی 4000
! قسمت پایینی همیشه 2 برابر بالایی باشــه !!
سایت Gamespot به بازی نمره ای بهتر از 8.5 نداد! همچنین Official Xbox Magazine هم به بازی نمره متوسط 7.5 رو داد!
اقا من درایور کارت صدامم نصب کردم ولی مشکل حل نشد در اون قسمت که ی نوشته اضافه شد هر کاری کردم ولی بازی روی لود مرحله ی 3 بیرون میندازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوی اون که بلاوه ی قرمز کشیدم تازه اضافه شده
ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم شما متوجه نشدی من کجا گیر کردمنقل قول:
من توی قسمت دوم هستم و دو تا تانک هم بیشتر نیست که باید بپکونم و تانکها هم بیشتر نمیشند رو همین حساب فکر میکنم شما اشتباه کردید
من مطمعنم با همون شماره 6 که بیسیم هستش باید بگیم تا بپوکونند فقط مشکل من اینه که چرا عمل نمیکنه
لطفا یکی سیو بازی رو آپلود کنه
ممنون
فکر کنم از ظرفیت بیسیمت استفاده کردی!نقل قول:
یکی این سیو رو واسه منم up کنه ، همه سیوام پاک شدن؟!
نقل قول:
سلام
مگه این عکس از شما نیست؟ !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عکسو دیدم و دقیقا میدونم کجا گیر کردی !
درست مثل رفیقم که اونم حواسش نبود و ضدهوایی هارو داغون کرده بود و نمیدونست چجوری تانکها رو بزنه !!!
قبلا هم گفتم چی کار کنی !!!
اون رفیقم هم همین کارو کررد ولی ی نکته وقتی شما توپ دستی رو ور میداری 4 تا موشک بیشتر باهاش نیست (چون ظزفیتش همین 4 تاست) سعی کن با اونا هر 2 تانکو بزنی اگه نتونستی هر 2 رو بزنی و فقط یکی ازونا رو زدی (درست مثل رفیقم اون هم یکی رو زد) اونوقت باید برگردری پایین و بگردی و دوباره موشک واسه توپ دستی پیدا کنی دوباره برو بالا و می بینی که ی تانک دیگه اضافه شـــده ! یعنی دوباره شدن 2 تا !!!
حالا فقط یکی از اون 2 تا تانک رو بزن ، همین که زدیش بمب افکنهای خودی سر میرسن و اون تانک دیگه رو میزنن و میری مرحله بعــــد !!!
اینایی که گفتم عملیه چون این مرحله رو واسه رفیقم هم همینجوری رد کردم ولی واسه خودم با اون ضدهوایی ها رد کردم
...:27: ضد هوایی واقعا حال میده حیف که شما اونا رو داغون کردی !:31:
ممنون از پاسختوننقل قول:
دوست عزیز من هر چی گشتم این ضد هوایی ها رو پیدا نمیکنم کجاند؟
من نه توپ دستی پیدا کردم نه ضد هوایی میشه بگید دقیقا کجا باید دنبالش بگردم؟
ممنون از لطفتون