دوسان کی تو بازی کایت گرفته ؟ اگه کسی گرفته لطفا یه آدرسی عکسی بزاره از مکانش ! :d
ولی انصافا بازی جالبی بود ولی گرافیکش اونقدری نبود که قبل از انتشار میگفتن ! ولی خیلی بازی جالبی بود !فقط اگه یکی از دوستان جای کایت رو بزاره ممنون میشم ! :d
Printable View
دوسان کی تو بازی کایت گرفته ؟ اگه کسی گرفته لطفا یه آدرسی عکسی بزاره از مکانش ! :d
ولی انصافا بازی جالبی بود ولی گرافیکش اونقدری نبود که قبل از انتشار میگفتن ! ولی خیلی بازی جالبی بود !فقط اگه یکی از دوستان جای کایت رو بزاره ممنون میشم ! :d
دوستان ترینر این بازی هم ساختیم:
هر مشکلی دیدین بهم بگین تا درستش کنم.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3132228&postcount=29
اقا یه سوال سیستم من اینه
گرافیک 256 geforce 8600 gt
رم 2 گیگ
cpu هم dual core intel
هارد هم 250 گیگ هست
بازی رو چه تنظیماتی خوب اجرا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم خیلی تو کفم که کایت پیدا کنم !نقل قول:
آقا این بازی چند گیگ رو هارد جا میگیره؟ من یه نسخه گرفتم چون یه dvd بود شک کردم از یارو پرسیدم کامله؟ گفت آره. ولی 3 گیگ رو هارد ریخت و مرحله سومش هم تو loading گیر میکنه و جلوتر نمیره؟ یعنی این کامل نیست؟!
نقل قول:
اتفاقا من يكيشون رو پيدا كرده بودم . حالا دوباره ميرم پيداش ميكنم و براتون عكس ميزارم و هم محل دقيقشو روي نقشه برايتون علامت ميزنم.نقل قول:
منم خیلی تو کفم که کایت پیدا کنم !
حجم دقيق بازي 3.16 گيگا بايت هستش و به نظرم مال شما كامل هستش . اگه گير كرد دوباره لودش كن درست ميشه.نقل قول:
آقا این بازی چند گیگ رو هارد جا میگیره؟ من یه نسخه گرفتم چون یه dvd بود شک کردم از یارو پرسیدم کامله؟ گفت آره. ولی 3 گیگ رو هارد ریخت و مرحله سومش هم تو loading گیر میکنه و جلوتر نمیره؟ یعنی این کامل نیست؟!
آره، از دی وی دی نیست. چون تنظیمات رو پایین آوردم زود لود شد! ولی اونطوری نزدیک به یک ربع صبر کردم نشد!نقل قول:
ولی انصافا از crysis سبکتره و گرافیکش پایین تر.
مرسی ممنون ! خیلی تو کف کایت بودم ! اگه بزاری ممنو میشم !:10:
خوب اينم از كايت و موقعيتش تو نقشه:
اينو كه ميبينيد خود كايت هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم موقعت كايت تو نقشه كلي:کد:http://i35.tinypic.com/2eeewpg.jpg
موقعيت كايت در نقشه منطقه:کد:http://i35.tinypic.com/bj69a9.jpg
اينم عكس سواري با كايت :کد:http://i33.tinypic.com/df86r5.jpg
خوب اميدوارم بتونيد پيداش كنيد.کد:http://i35.tinypic.com/30a5e2h.jpg
ایول .
دمت گرم .
بریم کایت سواری ...
بچها من كه دارم واسه اين michel (دختره) جون ميكنم آخرش چيزي نصيبمون ميشه.....(((صحنه داره؟)))
ولي خداييش اخر بازيه....
من کم کم داره از بازی خوشم میاد
یعنی دارم عادت میکنم
فقط هنوز با کنترلش مشکل دارم
یعنی مشکل ندارما ولی اون حسی که آدم تو کرایسیس آدم میکشت رو بهم دست نمیده
فقط وقت با اسنایپ مخ یارو رو میترکونه و خون میپاشه خیلی حال میده با کلت هم خیلی حال میکنم ولی متاسفانه وقتی تفنگهای مسلسل مانند دستت میگیری اصلا لذت نمیبری
آقا من Rpg میخوام یه دونه پیدا کردم اول بازی ولی خراب شد دیگه پیدا نکردم تو فروشگها هم که اکثرا قفل هستند چه کنم؟
ممنون
هر اسلحه اي كه خراب شد يا گير كرد كليد R رو بزن خودش درستش ميكنه اگر هم نشد تو يكي از مرحله ها تو خونه اون دختره يه ار پي جي بهتر هست كه قدرت زوم بالاي داره . اگه اونو پيدا كني خيلي بهتره.نقل قول:
آقا من Rpg میخوام یه دونه پیدا کردم اول بازی ولی خراب شد دیگه پیدا نکردم تو فروشگها هم که اکثرا قفل هستند چه کنم؟
ممنون
سلام دوستان
من امروز رفتم بازی رو بخرم فروشنده گفت یک دی وی دی هست که مپ هاش کامل نیست و مرجوعی داشته (راست و دروغش با خودش) و دو دی وی دی هست با مپ کامل البته دومی شرکتش معتبر نیست
حالا شما میگید همین یک دی وی دی که تو بازار بیشتره و شرکتای بیشتری می فروشن بخرم یا دو دی وی دی رو؟
ممنون اگه سریع جواب بدید که چه بهتر
بازم ممنون
تورو خدا 2 صفحه قبل رو هم بخونید دوست من ! بیشتر از 20 تا 30 پست در این مورد وجود داره و آخر هم بحث در مورد اینکه این بازی 1 دی وی دی هست تموم شد !نقل قول:
شما همون 1 دی وی دی رو بگیرید درسته ....
آره مسلسل مخصوصا سنگینش خیلی حال نمیده... یه جور انگار زیادی سنگینه و وقتی شروع به تیراندازی کردی خیلی سخته حرکتش بدی. نمیدونم شاید واسه ریل تر کردن بازی بوده ولی خوب رو روانه...نقل قول:
منم دیشب یه چندتا هدشات کردم خیلی فاز داد : دی چند بار هم ماشین زیرم کرد: دی
ولی کلا بازیش حوصله میخواد... خیلی جزییات داره!!!
این گسترش آتشش منو کشته.... ماشینو گذاشتم تو علفا چند متر اونطرف تر آتش روشن کردم رسید بشه رفت رو هوا... با این روش میشه عرصه رو هم بر دشمن تنگ کرد انداختش وسط جهنم : دی
و چند چیز دیگه که توجهم رو جلب کرد:
کیفیت بافتها فوق العاده بالاست + خیلی متنوع و به جا به کار برده شدن
هندلینگ خودروهای مختلف متفاوت و اکثرا خوش فرمونن...
سایه ها و نورپردازی خیلی خیلی زیبا کار شده...طوریکه در ساعت 12 تابش و انعکاس نور چشم شمارو میزنه و سایه های نرم درختهایی که با وزش باد به زیبایی تکون میخورن آدم رو دیوانه میکنه!!! در شب وقتی با یه خودرو حرکت میکنید نور لامپ ها خیلی طبیعی هستن و حس گشت گذار در شب رو به شما القا میکنن
عمق دید خیلی خوبه و محیط وضوح و شفایت کافی رو داره
ایده خود درمانی و خوردن قرص زد مالاریا و تعمیر خودرو و همچنین یافتن الماس با دستگاه gps هم خیلی جالبه...
انفجارها هم عالی هستن و موج انفجار هر چیزی رو به اطراف پرتاب میکنه .... یه بار یه آر پی جی زدم وسط دشمن یکیشون عین تف پرت شد چسبید به دیوار: دی
آب بازی هم خوبه و حس آب تنی رو به شما القا میکنه...
اگر جایزه بهترین گرافیک سال رو به Gears of War 2 ندن(که به احتمال قوی میدن) باید به این بای بدن!
البته شرمنده سامنقل قول:
اتیش برا چی روشن کردی
خبری بود :46::46:
نقل قول:
خیلی ممنون !
دیشب هم خودم گشتم یکی دیگه هم پیدا کردم ! اگه کسی خواست بگه بزارم !
ممنون
دوستان من يه جايي خوندم كه نوشته بود اسلحه هاي بازي قابل ارتقا هستن....(مثل كرايسيس) ولي من نتونستم.... كسي نميدونه چجوري ميشه اين كارو كرد؟؟؟ (((((((((((ولي اين قايق سواريش منو كشته...)))))))))
باید آسمون شب رو هم بهش اضافه کرد!نقل قول:
و چند چیز دیگه که توجهم رو جلب کرد:
من نیم ساعت داشتم بهش نگاه میکردم که ببینم شهایب چیزی رد نمی شه که رد هم نشد! : دی
و اینکه تیر اندازی با مسلسل یکمی مشکل داره چون با کلت یکی میزنی تو سر هدشات میکنه یاد زمانی که کانتر باز بودم افتادم! ولی با مسلسل باید یه چند تا بزنی تا شاید هدشات بکنه!
مخصوصا وقتیکه تو جنگل نارنجک میندازی و برگ درختا میریزه!نقل قول:
انفجارها هم عالی هستن و موج انفجار هر چیزی رو به اطراف پرتاب میکنه
در کل انگار سازندگان این بازی به محیط های جنگلی خیلی علاقه مند هستند تو شماره هم محیط همینجور پر از جنگل بود! و یه چیز دیگه که تو نسخه بود این بود که وقتی نارنجک مینداختی زمین رو کمی گود میکرد ولی تو شماره 2 چنین چیزی نبود!
تو صفحه ای که اسلحه می خری صفحه دوم مربوط به آپگرید ها هستش!نقل قول:
دوستان من يه جايي خوندم كه نوشته بود اسلحه هاي بازي قابل ارتقا هستن....(مثل كرايسيس) ولي من نتونستم.... كسي نميدونه چجوري ميشه اين كارو كرد؟؟؟ (((((((((((ولي اين قايق سواريش منو كشته...)))))))))
این کایت کجا هستش
چون من گشتم نبود
بیشتر در ارتفاعات هستش!نقل قول:
نقل قول:
یعنی جاشون ثابت میمونه
هر بار که یکیشو پیدا کردم دیگه همون جاست یا اگه باهاش پرواز کردم میپره
تا چه قدر میتونم باهاش پرواز کنم
اگه سيوش نكني نه..... حدود 30-40 ثانيه هم ميتوني باهاش پرواز كني...نقل قول:
فقط همیننقل قول:
حیف شد
میگم از هلی کوپتر یا هواپیمای شخصی خبری توش نیست
اقا کسی سیو 31% به بالا رو داره من یه جاش گیر کردم بد فرم.
دمتون گرم
وای این دیگه چه بازی ایه؟ اصلا با شماره 1 قابل مقایسه نیست؟ این گیم پلیش مثل بازیهای 7-8 سال قبله. نحوه حرکت افراد، تیر اندازی و ... آب رو نگو که افتضاح درست کردن!
شماره 1 زمان خودش یه شاهکار بود. این فقط گرافیکش امروزیه تازه اونم بعضی جاها مثل همین آب بدتره!
بابا کرایسیس در مقایسه با این خدا بود. اینو کیا درست کردن؟! چرا ندادن همون تیم کرایسیس بسازه که اینطوری آبروریزی نشه؟!
سلام دوستان
میگم کسی اینجا نیست که کارت ati أاشته باشه؟
من خیلی با این کرش های بازی تو ویندوز مشکل دارم!
پچی یا آپدیتی هیچی نیست؟
در ضمن من شنیده بودم همه چی تو این بازی فیزیک داره ولی تا الان که من چیزی ندیدم!
خداییش گرافیک و فیزیک کرایسیس خیلی بهتر و سرتر از این بازیه. کرافیک این بازی فقط افکت و حرکت آتش بود!( که انصافا خوب بود)
دوستان من توي صفحه هاي بعد رو نگاه كردم و بيشترشونو خريدم ولي هيچي به اصلحه هام اضافه نشد.....تو اون يكي خونه ي بغلدست هم هيچ خبري از تفنگ هاي ارتقا يافته نبود فقط تفنگاي قبلي بودن كه قبلا سفارش داده بودم.....@@@@خواهشا كمك كنيد خيلي حياتيه...@@@@
من رفتم یه کمی فاز نداد اصلا اصلا به کریسیس نمیرسه من فکر کردم چیزی مشابه کریسیس هست کلا بدم میاد از Ubisoft
جون مادرتون دیگه این بازی را با کرایسیس مقایسه نکنید نظر سنجی هم واسه همین بسته شد که همینطور بحث الکی سر این دو بازی نشه!نقل قول:
هر کس خوشش تومد بازی کنه هرکسک خوشش نیومد بازی نکنه مجبور که نیستین!
آقا ما نفحميدم ماموريتهاي اصلي را چه طوري بايد انجام دارد من كل بازي كردم ولي هنوز 4 درصد رفتم
خوب چند را هي هست .نقل قول:
آقا ما نفحميدم ماموريتهاي اصلي را چه طوري بايد انجام دارد من كل بازي كردم ولي هنوز 4 درصد رفتم
1- بايد بري كنار دكل هاي مخابراتي و فعالشون كني تا باهات تماس گرفته بشه و يه مرد با صداي عجيبي بهت ماموريت ميده.
2- بايد بري افرادي رو پيدا كني كه بهت مدارك يا اسنادي رو بدند كه براشون به يه جايي ببري مثل اون كشيشه.
3- گاهي وقتا هم اون دختره با هات تماس ميگيره و بايد پيشش بري تا بهت ماموريت بده.
من فعلا همينارو فهميدم.
ماموریت های اصلی فکر کنم باید بری اونجایی که 2 گروه هستن که باهم دشمن هستند .
اول باید برای یکیشون کار کنی ( مال من اینطوریه )
پس تو فارکرای هم شب زنده داری: دی...نه زیاد دقت نکردم... من تو دنیای مجازی شبا میخوابم: دینقل قول:
درسته زمین رو گود نمیکنه...چیزی که در BIA:HH هم شاهدش بودیم....
اما زمین سیاه میشه و اگر باد در حال وزیدن باشه خرده چوب و برگ ها رو با خودش میبره...
یه بدی که نسخه 360 داره اینه که تو صحنه های شلوغ یکم افت فریم داره...البته دیشب به لطف آپدیت جدید بازی رو نصب کردم و چند جا امتحان کردم که خدارو شکر تقریبا این نقیصه اش برطرف شده...
راستی اثر گلوله روی اشیا و محیط 1 دقیقه و چاقو 30 ثانیه باقی میمونه!
نقل قول:
بابا شما واقعا گیم خورین
فکر کنم شما ها اول یه یه ساعتی تو بازی میگردین تا محیط بازی بیاد تو دستتون :18::18:
من یه بار به اسمونش نگاه کردم سرم گیج خورد
تایید میشه ماموریتهای اصلی در شهری که توش آتش بس اعلام شده هست .نقل قول:
سلام مجدد به همه
من قبلا هم چند تا پست دادم که توی اونا همش مشکل اینو داشتم که اون در لعنتی که باید باز کنی و مدارکی که از کشیش گرفتی رو بدی به نفرات اونجا تا بهت قرص بدن ولی متاسفانه اون در باز نمی شه هر کاری هم کردم فایده نداشت
حالا من اومدم save game بازی رو فشرده کردم و آپلودش کردم اگه یه نفر پیدا بشه لطف کنه و اون در رو باز کنه و قرص ها رو بگیره خیلی به من کمک کرده و من رو مدیون خودش کرده
این هم آدرس save Game
[HTML]http://hichal.persiangig.ir/Far%20Cry%202.rar
[/HTML]
حجمش هم 417 کیلو بایته
سلامنقل قول:
من 4850 دارم و هیچ مشکلی ندارم.
جالب بود من شخصا هیچ کرکی نصب نکردم.
بازی بسیار روان هستش و 25-30 فریم رو در آخرین حد تنظیمات در رزولوشن 1680*1050 رو میگرم.
من شخصا از far cry چیز دیگه ای تو ذهنم بود.
---
به نظر من یک جوری تقلید از GTA هستش و انصافا واقعا خوب عمل کردن.
محیط بازی بسیار خوبه و اشکالات سبکی GTA هم برطرف شده (مثل همون قضیه ی تنظیم ساعت)
ولی بعضی چیزها در بازی اضافی هستش. مثلا شما در هر لحظه امکان سیو و لود دارین من واقعا درک نمیکنم دیگه چه نیازی بود که توی بازی مکان های سیو دیگه هم بذارند؟
گیم پلی به پای کرایسیس و سیستم Cloak و suit mode ها نمی رسه ولی در کل برای این بازی که مولفه هایGTA رو دنبال کرده بد نیست.
محیط بی اندازه جالبه و پیاده سازی بسیار خوب انجام شده.
کلا من خیلی ذوق زده نیستم. به نظرم در حال Crysis برای FPS بازها معنی دیگه ای میده.
گرچه این نظر شخصی خودم هستش.
نقل قول:
من برات انجام میدم
چند در صد از بازی رفته