نه، اینکه فکر کنم منظورش اینه کلا چه محصولاتی تو لیست تست های همیشگیشون قرار میگیریند یا نه.نقل قول:
من منظورم امثال کاسپر و نورتون و بیت دفندر هست که چرا تو این تست نیستند ؟
Printable View
نه، اینکه فکر کنم منظورش اینه کلا چه محصولاتی تو لیست تست های همیشگیشون قرار میگیریند یا نه.نقل قول:
من منظورم امثال کاسپر و نورتون و بیت دفندر هست که چرا تو این تست نیستند ؟
سلامنقل قول:
من خیلی پیگیر این تستها نیستم.... ولی در کل معمولا سویتهای امنیتی روی ویندوزهای 64 بیتی گاهی مشکلاتی دارند، بخصوص در بخش فایروال. همین کمودو روی ویندوز 32 بیت امتیاز 100 درصد میگیره و اینجا در 64 بیت میبینیم که فایروالش امتیاز 94 درصد کسب میکنه که به خاطر اختلال در عملکرد روی پلتفرومهای 64 بیتی است. هر چند که شکاف امتیازش با سایر محصولات هم خیلی زیاده!
چرا اینقدر نتایج متفاوت بوده؟؟؟نقل قول:
Comodo یعنی ضعیف تر از گذشته شده؟؟؟
اين هم تست كمودو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنلاین آرمور هم نیست.
با توجه به اختلاف آمار ذکر شد، مشخصه مشکوکه!!
یه چیز رو ما فراموش کردیم دوستان
این نوشته تست فایروال های 64 بیتی...!!!!
شاید فایروال های دیگه نسخه ی های اختصاصی x64 ندارن...
سلامنقل قول:
احتمالا به خاطر اینه
This is true even under 64-bit Windows 7, where security software rights are limited compared to 32-bit OS
نتیجه تست فایروال کسپر با نرم افزار COMODO LEAKTESTS
ویندوز 64 بیت
340/330
Sophos EndpointSecurity And Control 2012:
دقیقا این یعنی چی؟؟؟نقل قول:
سلام
حتما دوستان عزیز میدانند که شرکت مایکروسافت برای امنتر کردن سیستم عاملهای 64 بیتی خود دسترسی به هسته ویندوز (Windows Kernel ) را برای برنامه های در حال اجرا بر روی سیستم (چه بدافزارها چه نرمافزارهای دیگر از جمله نرمافزارهای امنیتی ) محدود کرده است .این خاصیت را که Microsoft Kernel Patch Protection نام گذاری کردهاند اگر چه جلوی اجرا یا خرابکاری بسیاری از انواع بدافزارها به ویژه انواع روتکیتها را میگیرد ولی در عوض توانایی نرمافزارهای امنیتی را نیز در محافظت از سیستم بسیار کاهش میدهد.
تستهای قبلی سایت Matousec که با نام Proactive Security Challenge شناخته میشد بر روی سیستم عامل Windows XP 32bit انجام میشد.ولی تستهای جدید که Proactive Security Challenge 64 نامیده میشود بر روی سیستم عامل Windows 7 64bit انجام میگیرد و با توجه به تفاوت این دو سیستم عامل و نیز Microsoft Kernel Patch Protection که در بالا به آن اشاره شد و با در نظر گرفتن اینکه متاسفانه هنوز خیلی از شرکتهای سازنده نرمافزارهای امنیتی نسخههای مخصوص سیستم عاملهای 64bit را تولید نکردهاند و حتی نسخه های 32bit را برای محافظت از سیستمهای 64bit تغییر ندادهاند لذا بسیاری از محصولاتی که قبلا امتیازهای مناسبی در این تست گرفته بودند حالا دچار افت فاحش شدهاند.
البته تذکر یک نکته ضروری است بعضی از این محصولات (به ویژه آنهایی که از HIPS اختصاصی بهره میگیرند ) به زودی این افت امتیاز را با عرضه نسخههای جدید جبران خواهند کرد.
ارادتمند:40:
سلام.
matousec نتایج تست فایروالها روی پلتفرم 64 بیتی (Windows 7 SP1) را منتشر کرد.
7 آگست 2012
همونطور که انتظار میرفت کومودو با کسب بالاترین امتیاز اول شد.
اما Privatefirewall شگفتی ساز این دوره بود که تونست اختلاف خودش رو با کومودو به حداقل برسونه و دوم بشه.
محتوای مخفی: ادامه جدول
سلام
ممنون بابت تست
شاید نتیجه جالب تر حضور Eset بالاتر از خیلی از نام های مشهور است
خب من privatefirewall رو نصب کردم و واقعا از این نرم افزار دارم لذت میبرم
یک نرم افزار رایگان و با حجم 4 مگ که منو غافلگیر کرده :20:
تست clt با privatefirewall و ZoneAlarm pro
هر دو بالاترین تنظیمات
Privatefirewall 7
ZoneAlarm Pro
سلامنقل قول:
طبق گفته خوده سایت ماتوسک کاسپرسکی نسخه 2013 حتی روی ویندوز های 64بیتی تا بیش از 90 درصد میتونه امتیاز بگیره و در نسخه 2012 مشکلاتی بروی ویندوز 64 بیتی بوده.
ESET هم با دادن نسخه جدید این مشکل را رفع کرده.
: دینقل قول:
The very same version of Kaspersky Internet Security 2012 was tested almost a year ago (on 20th June 2011) in former Proactive Security Challenge (tests were performed on 32-bit Windows XP platform) and its results were excellent, over 90 %. On 64-bit Windows 7 platform that is used for Proactive Security Challenge 64, the results of Kaspersky Internet Security 2012 are much worse – exactly 28 %. This difference is significant but it confirms the trend we have experienced since upgrading to 64-bit Windows 7 platform. The security software vendors do have serious troubles implementing same level of security here. However, the case of Kaspesrky Internet Security is little more complex. As we can see no major update has been done for almost a year to Kaspersky Internet Security 2012, but its vendor has been working on a new version called Kaspersky Internet Security 2013 and have already asked us to privately test it under Proactive Security Challenge 64's methodology. Since Kaspersky Internet Security 2013 is still in the beta stage, the rules of our project do not allow its results to be published, but we can confirm that the results of privately tested Kaspersky Internet Security 2013 Beta were close to the results of the 2012 version on 32-bit Windows XP platform. The fans of Kaspersky Internet Security should not be worried too much since the upcoming version 2013 is expected to rescue the currently lost positions again.
این هم تست من با کاسپرسکی 2013
تنظیمات حداکثر ، تست با COMODO Leak Test
سیستم عامل : Windows 7 SP1 64 BIT
همه چیز آرومه !!
Win7 32 bit Enterprise | Outpost security suit free
( Advanced Configurations ( Not Maximum
سلامنقل قول:
کسی از دوستان میتونه آرشیو کامل تست های این شرکت را برام پیدا کنه من از سایتش چیزی سر در نیاوردم از هر سالی که شروع کرده تا الان
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نتایج proactive-security-challenge-64
کد:http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/archive.php
proactive-security-challenge
در لیست محصولات میتونید تا 10 محصول انتخاب کنید و محدوده زمانی رو مشخص کنید تا لینک دانلود تستها در اختیار شما قرار بدهکد:http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/archive.php
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
چرا توی این تست ها خبری از Online Armor نیست من انتخابش کردم ولی جلوی همش خالی هست و هیچ تستی ازش نیست فک کنم تست های سال قبل حضور داشت !!!
من به درخواست یکی از دوستان clt کمودو رو با انلاین آرمور رایگان و پرمیوم تست زدم و به راحتی هر دو ورژن 340 رو گرفت در حالی که این دوستمون بالای 120 نمیگیره
یک سری هم عکس از پیغام ها فرستادم و در یک فایل زیپ واستون قرار میدم بعضی از پیغام های تکراری رو حذف کردم
ممنون دوست گلنقل قول:
jolan57 عزیز میشه بگی از چه ویندوزی استفاده میکنی ؟؟؟
سلامنقل قول:
اطلاع دقیقی ندارم چرا انلاین ارمور در این تستها شرکت نمیکنه و یا چرا نتایجش از سایت matousec برداشته شده
در سالهای قبل انلاین ارمور در صدر جدول تستهای ماتوسک قرار داشت
احتمالا بین انلاین ارمور و matousec مشکلی بوجود اومده که نتایج تستها رو از وبسایتشون برداشتن اگر اطلاعات موثقی در این مورد دریافت کردم در همین تاپیک قرار میدم
سلام دوستان:
zemana antiloger می تونه به عنوان یک فایروال قدرتمند عمل کنه یا خیر؟کاراییش چطوره؟
نقل قول:
سلام.
Zemana AntiLogger همونطوری که از اسمش پیداس یه برنامه ی ضد keylogger هست. نه یک فایروال.
یکی از قوی ترین برنامه های ضد کی لاگر هستش.
خوب از لحاظ امنیت چه فرقی با فایروال داره؟
چون همون پیامهایی که فایروال میده این برنامه هم میده
به من روش جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت رو در Zemana AntiLogger توضیح بدید.نقل قول:
همچنین Global Rule رو طوری تغییر بدید که کامپیوتر شما پیغام های ورودی Echo رو مسدود کنه.
پورت 27015 پروتکل UDP رو در حالت Inbound ببندید.
و ترتیبی بدین که نشه وارد سایت یاهو شد.
این هم تست جدید ما :27:
بچه ها چطوری تست میکنید ؟
این سایت که باز نمیشه
سلام.نقل قول:
این سایت نیاز داره که شما در جایی خارج از ایران باشید، پس دست بکار شید همین الان...!!
از ابزار تغییر IP استفاده کن.
سلام دوستان
امروز فیلمی اماده کردم که نشون میده انتی ویروس کسپرسکی 2013 حتی بدون پرسیدن یک سوال تستهای برنامه COMODO Leaktests v.1.1.0.3 رو کاملا پاس میکنه و هر 340 امتیاز کسب میکنه
بعد از کسب نتیجه انتی ویروس exit کردم تا کاملا از حافظه ram خارج بشه و دوباره تست کردم که بدون انتی ویروس 210 امتیازثبت شد.البته با این تنظیماتی که من داشتم کار کردن با سیستم دشواره و شاید امکان پذیر هم نباشه, فقط برای تست همچین تنظیماتی رو پیاده کردم
حجم فایل 1 مگابایت:
جناب kases اگه امکان داره این تنظیماتی راکه برای کسپر انجام دادید را اینجا قرار بدید تا هم من و هم بقیه استفاده کنن من خودما کشتم بیشتر از 250 امتیاز نگرفتم
حتما عزیز سر فرصت تنظیمات میزارمنقل قول:
سلام
این هم تست جدید matousec.com که همانطور که پیش بینی میشد کرد ، کاسپرسکی روی ویندوز 64 بیتی توانسته عملکرد خوبی داشته باشه و 86 امتیاز کسب بکنه و در ردیف سوم قرار بگیرد !
تست بر روی ویندوز 64 بیتی انجام شده.
نتیجه تست :
دیدن نتیجه بقیه سوییت ها :
تست فایروال online armor با COMODO Leaktests v.1.1.0.3
WINDOWS 64bit
تنظیمات پیشفرض
340/340
سلامنقل قول:
خسته نباشید
امیدواریم دوباره آنلاین آرمور را توی تست matousec بینیم
واقعا جاش خالیه حتی نتایج تست های قبلیش هم از روی این سایت حذف شده
البته امسی سافت اعلام کرده پول زیادی میخاد بگیره ( بیشتر از بقیه شرکت ها ) و به همین خاطر تا الان شرکت نکردند
نسخه جدید آنلاین آرمور هم فکر کنم طی روز های آینده خبر هاش برسه
موفق باشید
سلامنقل قول:
واقعا جاش خالیه حتی نتایج تست های قبلیش هم از روی این سایت حذف شده
مثل اینکه خیلی دوست دارین نتایج تستهای قبلی انلاین ارمور ببینید:31:
چندتا عکس ازتستهای گذشته که قدمت تاریخی دارن میزارم اینجا تا ببینید قبلا انلاین ارمور اون بالا بالاها بوده:31:
اما متاسفانه این فایروال بسیار خوب فعلا در تستها حضور نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]