آقاباوربفرماییدکه این مک آفی هم کم داره چنددقیقه پیش فایروال مک آفی خودبه خودآپ شدمن توش موندم که مک آفی بامن شوخی داره ؟؟؟؟؟;))
Printable View
آقاباوربفرماییدکه این مک آفی هم کم داره چنددقیقه پیش فایروال مک آفی خودبه خودآپ شدمن توش موندم که مک آفی بامن شوخی داره ؟؟؟؟؟;))
:biggrin: ;) :)
میدونی flowerجان اصلا کلا هم من هم سیستمم با NOD32 نمیسازیم باورکن وقتی NOD32 رونصبش میکنم کل سیستم قاط میزنه
nod32برای این تو اینترنت محبوبه چون تو خارج که یکی بخواد انتی ویروس بگیره قیمتش ارزونه فقط همین وگرنه امکانات زیادی نداره و همیشه هم تروجان ها خدمتش رسیدند mcafee هم نسخه های enterprise خوب هستند نسخه های معمولیش به درد نمیخوره
ورژن های جدید مکافی :
مجموعه ای متشگل :
McAfee VirusScan 2006
McAfee Personal Firewall Plus 2006
McAfee SpamKiller 2006
McAfee Privacy Service 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
ازوقتی که ویروس یاب مک آفی 2007رونصب کردم هرکاری که کردم مرورگرفایرفاکسم نیومدبالاعلاوه براین بااینترنت اکسپلوررهم نتونستم هیچ سایتی روبازکنم یعنی الان هم که این مشکلم رومطرح کردم مجبورشدم مک آفی رو ریمووکنم اساتیدیه کمکی کنن بگن که مشکل ازکجاست ایاتنظیماتی هست که من انجام بدم یا نه
اقاکسی نیست به ماکمک کنه ازیه طرف بی ویروس اسکن وبی فایروال موندیم ازیه طرف نزدیک 3ساعت نشستیم خیرسرمون این مک آفی رودانلودکردیم باحجم نزدیک 40 مگ دوستان کمک
سلام
آقا خيلي خوبه
wonderboyجان
ممنون از زحمتتون
شبي گفتم به سيگار که از جانم چه مي خواهي درون دود خود بنوشت جانت را ميخواهم! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط baby
با سلام
دوست عزیز
Wonderboy
من مدتهاست انتی ویروس مکافی رورها کردم به خاطر نوع ابدیتش که باید دستی انجام بدیم
من تازه وارد این تاپیک شدم میشه صفحه اول رو هم خوندم اما متوجه نشدم
ببین درست فهمیدم یانه؟
انتی ویروس رو هر نسخه ای باشه نصب میکنیم
با این برنامه ای که شما دادی نصب به صورت اتوماتیک میشه .
یا اینکه همیشه باید بیام سراغ شما واسه گرفتن نسخه جدید این نرمافزار
ممنونمیش میشم پاسخ بدید
درود
سلام
ebilove عزیز، شما وقتی یه آپدیت رو میگیرین، و اجرا میکنین، مک آفی شما تا اون تاریخ آپدیت میشه و برای آپدیت کردن به تاریخ جدیدتر باید فایل با تاریخ جدیدتر رو دانلود کنین.
در واقع باید بگم که با یک بار دانلود و نصب برنامه آپدیت، مک آفی شما برای دفعات بعد اتوماتیک آپدیت نمیشه و برای آپدیت به تاریخ جدیدتر باید فایل آپدیت جدیدتر رو دانلود و نصب کنین.
موفق باشین.
من این فایل رو دانلود کردم ولی وستای نصب اررور داد.نقل قول:
نوشته شده توسط nayebaghaee
حالا من اون ارورری رو که در قالب یه فایل log به من داد رو براتون میزارم که اگه متوجه شدید به من هم بگید.
ویروس کش من ورژنش 10
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Extracting Zip file from stub file, C:\Documents and
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Performing self validation ...
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Retrieving file, NAISCRIP.NSC from zip file.
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Loading and parsing script file : C:\DOCUME~1\PCFAMI~1\LOCALS~1\Temp\124D\NAISCRIP.N SC
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Retrieving file, Globals.nsg from zip file.
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Loading and parsing globals file : Globals.nsg
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Searching for all Installed anti-virus products.
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Deleting...C:\DOCUME~1\PCFAMI~1\LOCALS~1\Temp\NAI4 8.tmp
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Deleting...C:\DOCUME~1\PCFAMI~1\LOCALS~1\Temp\124D
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Unable to find any qualifying product(s).
2006/10/13 16:59 PC Family M-DEZFULI Update process failed.
سلام
لینک دانلود آخرین ورژن مک آفی رو می خواستم
ممنون
دوستان عزیز سلام عرض میکنم لطف فرموده وبفرمایید که کدام پروژه مک کافی فقط آنتی ویروس است نه اسپم کیلر و یا آنتی اسبای داشته باشه فقط و فقط آنتی ویروس باشه که دانلود کنم دستتان درد نکند .
هیچگاه بدون داشتن یک نرم افزار ضد ویروس مناسب وارد اینترنت نشوید!
امروزه با گسترش استفاده از شبکه اینترنت در میان کاربران رایانه، اینترنت به محیط مناسبی برای انتشار انواع ویروس ها، کرم ها، تروجان ها و برنامه های مخرب تبدیل شده است!
McAfee VirusScan يکی از برترين و قدرتمند ترين ضد ويروس ها در سراسر جهان می باشد، که از محبوبيت و شهرت فراوانی نيز برخوردار است. جدیدترین نسخه ی اين نرم افزار که به تازگی به بازار عرضه شده است، علاوه بر سرعت بالاتر در زمينه ی جستجو، توانايی های جديد و قدرتمند تری در زمينه ی يافت و نابود سازی و جلوگيری از فعاليت های ويروسها و نرم افزارهای مضر و ناخواسته رو داراست!
اين نرم افزار اگر از عهده ی ويروسی برنياید و يا آن فايل برايش ناشناخته و در عين حال مشکوک باشد فوراً خود را به سايت مرجع برای دريافت آخرين اطلاعات ويروسی متصل و آپديت می کند.
برخی ويژگيهای این نرم افزار معروف و قدرتمند عبارتند از:
- Always-on Protection: فعال بودن همیشگی در حافظه سیستم برای شناسای و پاکسازی انواع ویروس ها و برنامه های مخرب به صورت بلادرنگ و بروز شدن خودکار
- Auto Cleaning: حذف و پاکسازی خودکار انواع ویروس ها، کرم ها، تروجان ها و برنامه های مخرب
- Secure Data Shredding: نابود کردن فايلها به گونه ای غير قابل Recovery!
- Email Scanning: چک کردن انواع Email از سرورهای مختلف هم از لحاظ ورودی و هم خروجی فايلهای اتصالی در بسياری از نرم افزارهای مديريت Email!
- Instant Message Scanning: محافظت از نرم افزار های گفتگو و چت مانند Yahoo! Messenger و MSN Messenger و AOL و .. که فايلهای رد بدل شده در اين محيط ها رو در هنگام فرستادن و دريافت برای ويروس چک ميکند!
- ™WormStopper: جلوگيری از ورود کرمها و بستن راه ورود آنها
- Detects Spyware, Adware, and Web Dialers: يافتن نرم افزارهای جاسوسی و مخرب و در سيستم و پاک کردن آنها همچنين WebDialer ها که به طور خود کار شماره ی سرور رو ميگيرند، از کارها اين بخش نرم افزار است.
- ™ScriptStopper: بسياری از ويروس ها امروزه از طريق کد نويسی ها و Script ها منتقل ميشوند اين بخش از نرم افزار هر نوع Script مشکوکی رو متوقف ميکند و به شما اعلام می دارد! (اين بخش ميتواند در زمينه يافتن تروجانهايی که از Injection برای نصب روی سيستم استفاده ميکنند بسيار مفيد باشد!)
...
برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید ..
آقا من وقتي mcafee 2007 رانصب مي كنم virus scan نصب نميشه ويه پيغام مي آيد وبايد روي fix كليك كن وقتي
اين كاررا مي كنم درست نمي شه به نظرشما مشكل ازكجاست.
آقاکسی نمیتونه جواب مشکل ماروبده
من همين الان نصبش كردم ... خوبههههه ;)
فقط وقتي داشت scan ميكرد از يه فايلم هم نگذشت , گفت همش ويروسيه :biggrin: :laughing:
آقا من وقتي هنگام نصب پسورد را مي دهم با اين خطا روبرو مي شوم
اگركسي اين فايل را دارد لطفا به من بدهد چون فقط اين فابل خراب است
در قسمت McAfeeInstall\Apps\vso\hwapi.cab
! H:\NARMAFZAR\McAfee_Internet_Security_Suite_9_8in1 _2007_full-[***********.com].rar: CRC مردود شده در فايل رمزي شده McAfeeInstall\Apps\vso\hwapi.cab (كلمه رمزاشتباه؟ )
اگر كسي اين فايل را دارد به من بدهد متشكرم.
کد:http://rapidshare.de/files/36645996/McAfee_Internet_Security_Suite_2007_Full_8-In-1_by_darknesslover.rar
Pass : darknesslover
Wonderboy جان ممنون از زحمتاتون
سلام
دوستان عزیز از همه شما بخاطر تاخیری که پیش اومد معذرت می خوام. :blush:
همونطور که میدونین الان حدود دو ماهه که آپدیتهای مک آفی رو نتونستم روی سایت بذارم. علتشم بروز یه سری مشکلات بود که برای سایت و خود من پیش اومده بود.
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 02/08/1385 برابر با 24/10/2006
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 02/08/1385 برابر با 24/10/2006
دوستان آیا زاهی بزای آپدیت mcafee از طریق ------ هست ؟ چون من در محل کارم از طریق ------ وصل می شوم .
مرسي دمت گرم
منتظرش بودم
اگه کسی نسخه interprise مک آفی رو می خواد به این آدرس مراجعه کنه
ویروس یاب مک آفی را می خواهم دانلود کنم ولی نمی دانم از کجا
آين اخرين فايل بروزرساني McAfee به تاريخ 1/9/85 (22/11/2006)
محل دريافت فايل Update
دوستان آیا زاهی بزای آپدیت mcafee از طریق ------ هست ؟ چون من در محل کارم از طریق ------ وصل می شوم .
سلام
تاريخ بروزرساني: 30/08/1385 برابر با 21/11/2006
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 30/08/1385 برابر با 21/11/2006
سلام دستتون درد نكه
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
بالاخره اینم اومد
*** Product Features:- Optimized for mobile users
- Comprehensive McAfee anti-virus protection
- Potentially unwanted program security
- Buffer overflow prevention (IPS feature)
- Complete outbreak response
- Port blocking/lockdown (firewall feature)
- Application monitoring: email engines (firewall feature)
- File blocking, directory lockdown, folder/share blocking (IPS feature)
- Infection trace and block
- Powerful memory scanning
- Centralized management and reporting
- Enhanced email scanning
- Protection from threats that use scripts
لینک دانلود
حجم 19.5 مگابایتکد:http://rapidshare.com/files/5627152/DVT-MCVSE8.5i.rar
دوستان لطفا يكي بگه بهترين ورژن McAfee چي هست چون من در مورد اين آنتي ويروس هيچ تجربه اي ندارم و قبلا از بيتدفندر و NOD32 و خيلي چيزهاي ديگه استفاده ميكردم
الان ميخوام McAfee رو تست كنم بهم بگين لطفا اينترنت سكوريتي بريزم بهتره يا آنتي ويروسش و كدوم ورژن ؟
در ضمن اينا كه شما معرفي كردين كرك نياز ندارن ؟
و اينكه از طريق ------ مربوط به كشور ديگه ميشه اون رو آپديت كرد يا نه ؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين :)
دوستان فرف مكافي 8و8.5 چيه؟
McAfee Desktop Firewall 8.5.591
Are you vulnerable to identity theft? Internet hackers know thousands of ways to break into vulnerable PC systems. In seconds, they can steal private files, credit card information, tax records, passwords and Social Security Numbers. Remote thieves can even hijack your system to send spam messages. Or plant destructive viruses.
On broadband or dial-up, McAfee Personal Firewall Plus provides a secure, always-on barrier between your computer's hard drive and hostile Internet threats. It combines perfectly with your McAfee VirusScan anti-virus protection for multi-layered PC defense against sophisticated viruses like Mydoom, which can open up communication backdoors on computers.
- Safeguards your online financial transactions
- Protects your personal data from online intruders
- Enhances anti-virus defenses such as McAfee® VirusScan®
- Updates automatically to protect against new threats
دانلود:
و ياکد:http://rapidshare.com/files/7151021/MDF_8.5_by_soft-best.net.rar
17.83 MBکد:http://www.filefactory.com/file/195fc7
دست شما درد نکنه.
سلام
تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007