برای من هر از گاهی تایم اوت میده. ولی دیسکانکت نشدم
Printable View
برای من هر از گاهی تایم اوت میده. ولی دیسکانکت نشدم
امروز صبح وضع مخابرات خیلی خراب بود. نه کلا قطع بود نه وصل! معلوم نیست دارن چی کار میکنن. حدس میزنم دارن سیستم هاشون رو عوض میکنن تا خدمات بهتری ارائه بدن. دمشون گرم :31:
پارس آنلاین شاید سرعتش راضی کننده نباشه اما من هیچوقت ندیدم پینگم تایم اوت بده .
یه روز با سرعت 10 دانلود میکنم یه روز ( مثل امروز ) 70-80 تا راحت میگرم :27:
پارس آن لاین صبح ۱۱:۱۰ تا ۱ فکر کنم قطع بود. من به طور مداوم چک نکردم. در ضمن در چند روز اخیر هم قطعی و نوسان زیاد داشت.
نقل قول:
خوشم مياد كه آدم مثبتي هستي و سعي ميكني به جنبه مثبت اين موضوع نگاه كني.
خدا كنه همينطور باشه و يه دستي به سر و وضع سخت افزارها و نرم افزارهاشون بكشن تا شايد يه كمي وضعيت بهتر بشه. مايه آبروريزي شده اين مخابرات اروميه.
راستي يك نكته جالب امروز كه اينترنت نداشتم داشتم بالاجبار راديو گوش ميكردم با وزير ارتباطات آقا رضا تقي زاده! مصاحبه كردن،گفت كه قراره به يك كنسرسيوم وظيفه كشيدن كابل نوري به درب منازل واگذار بشه طي 3 ماه آينده و در صورت بهره برداري از اين طرح قراره كه پهناي باندي كه به مشتركين خانگي داده ميشه حداقل 100 برابر افزايش پيدا بكنه. اگه پهناي فعلي رو 128 كيلوبيت بر ثانيه در نظر بگيريم طبق صحبتهاي جناب وزير قراره بشه 5/12 مگابيت بر ثانيه. البته ايشون تو صحبتهاشون خيلي روي كلمه ي حداقل تاكيد ميكردن.
البته فكر كنم 3-2 سالي طول بكشه كه اين طرح به بهره برداري برسه ولي وزير ميگفت كه خيلي اميدواره كه قبل از اتمام دوره دولت دهم اين طرح به بهره برداري برسه. انشاالله
هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. چند روز تعطیل بود کارمندای ادارات اینترنت خونشون اومده بود پایین. یادش به خیر سه ماه تو یه اداره ای کار میکردم همه کارشون رو ول کرده بودن چسبیده بودن به اینترنت. باند و ترافیک هم که مفت، تمام وقت در حال داونلود بودن. اونجا به این نتیجه رسیدم که یه اداره برای یک آی اس پی مساویه با صد تا کاربر خانگی، بنابراین هر چقدر هم کاربرای خانگی تو مضیقه بمونند از باند و ترافیک ادارات نمیان بزنن بدن به کاربرای خانگی.
نقل قول:این در واقع همون اینترانت هست که میخوان راه بندازن. ببینید اینا اول میان میگن فلان قدر پهنای باند بهتون میدیم، ملت هم خوشحال از اینکه به سرعت بالا دسترسی پیدا میکنن. بعد که استارت خورد و ملت میمونه با تبیان عزیز و مجموع لیست پیوندها ;)کد:http://itna.ir/vdciuuaz.t1avu2bcct.html
من مطمئنم اینا با این کار میخوان درواقع ملت رو دور بزنن
عزیز اخه توی اخبار بود که پهنای باند اینترنت بین الملل رو افزایش میدن!نقل قول:
بله، در راستاي ايجاد اينترنت ملي يا بقولي حلال! قراره كه اين اتفاق بيفته. يعني براي استفاده از اينترنت ملي هم هزينه بسيار كمي قراره بگيرن (طبق شنيده ها 5000 تومن در ماه) و هم اينكه پهناي بسيار خوبي ميدننقل قول:
اما در مورد اينترنت بين المللي همين آش و همين كاسه خواهد بود. انتخاب با خودمونه. اگه اينترنت ارزون با پهناي باند بالا ميخوايم ناچاريم از اينترنت ملي استفاده كنيم اما اگه اينترنت بين المللي بخوايم بايد با همين قيمتهاي زياد و پهناي باند كم سر كنيم.
بله قراره زياد بشه ولي نه در حدي كه قراره واسه اينترنت ملي زياد بشه. شايد پهناي 128 بشه نهايتا 512نقل قول:
اما در اينترنت ملي مثل اينكه ميخوان پهناي 12-10 مگابيتي بدن. ببين تفاوت از كجا تا كجاست!!!
عجب، ما هر نتی خریدیم تو زرد در اومده تا حالا ، اینم از مخابرات، حیف سه ماه تمدید کردم، اگه با همین وضعیت ادامه بده، 2 ماهش تموم نشده میرم تخلیه میکنم:13:
الان فقط دیگه ماکس نت مونده که تست نکرده باشم، اونم حتما خوبه، اگه من نت بگیرم ازش اونم وضعیتش میشه مثل بقیه :31:
از قضا من میخوام از آنا اینرنت برم ماکس نت . چند نفر از دوستام گفتن خوبه میخوام برم از آنا برگه تخلیه بگیرم احتمالا چند روزی اینترنتم قطع میشه
نکن از این کارا :31:نقل قول:
منم این ماه که تموم بشه، میرم مکس نت!!!نقل قول:
کسی از دوستان اینجا از سرویس 1Mbps مکس نت استفاده میکنه؟
وضعیت اکسس تایم چطوره؟
شب ها افت سرعت داره؟ چقدر دانلود میده؟
قطعی داره؟
برخورد کارکنانش چطوره؟(وقتی به آنا اینترنت داری پول میدی باهات مثل شاهزاده برخورد میکنن، ولی وقتی زنگ میزنی بگی ADSL فلان مشکل رو داره، اگه بتونن از پشت تلفن آدم رو خفه میکنن!:2: )
یکی از دوستان 128 از ماکس نت داره، خیلی تعریف میکرد ازش...نقل قول:
اطلاعات تکمیلی رو به زودی اعلام میکنم.
آنا نخرید، نخرید آقاااا چند بار گفتم پول به این حروم خورا ندین.... مگه دایل آپ ندارین میرین آنا میخرین؟ :31:
مخابرات هم افتضاح شده ولی 1000 برابر بازم از آنا بهتره...
گوش شيطون كر مثل اينكه مخابرات يه كمي وضعيتش بهتر شده.من كه هميشه مشكل پينگ بالا داشتم امروز پينگم نسبت به روزهاي قبل بهتر شده و سرعت لود صفحات واقعا زياد شده.فكر كنم مخابرات كم كم داره به ما حال ميده.البته اگه دوباره خراب نكنه كه احنمالش كم نيست. ولي همچنان نوسان زياد سرعت دانلود وجود داره.
طبیعی هست که امروز و چند روز دیگه سرویس بهتری رو به مشترکان بدن!نقل قول:
یه سر بزنید به سایت بورس، یکی از شرکتهایی که بیشترین افت سهام رو داشت مخابرات بود.
دلیلش این بود که "شرکت ارتباطات زيرساخت" تحدید کرده اینترنت مخابرات رو قطع میکنه!
حالا مثلا میخواد با افزایش کیفیت سرویس هاش ارزش سهامش رو بالا ببره!
بله خبرشو خوندم امروز ولي فكر نكنم بين افزايش سرعت و كيفيت و تهديدي كه رگولاتوري كرده رابطه اي وجود داشته باشه چون اولا مخابرات رگولاتوري رو پشم هم حساب نميكنه دوما اون تهديد بخاطر بدهي مخابرات به شركت زير ساخت بوده.
اگه رابطه اي بين اين 2 مقوله هست بفرمايين تا ما هم با خبر بشيم.
2-3 روزه پارس آنلاین هم خیلی خفن شده :20: کلا سرعتم این چند روز زیر 70 نیومده .
شبا که سرعتم 5-10 بود دیشب 20-30 تا میگرفت خدا کنه همینجوری بمونه . ای کاش ! :19:
فکر کنم امتحانات هم نزدیکه و زیاد شلوغ نیست و سرعت خوبه و شاید غیرتی شدن و یه ارتقاهایی دادن . معلوم نیست !
آوانیک هم مشکلات سابق رو نداره. اینطوری بمونه آی اس پی رو عوض نمیکنم.
امروز كه از ساعت حدود 11 آنا اينترنت مشكل داره
من كه ديگه خسته شدم:2:
من مکس نت سی کلاس دارم یعنی 512
اینم تست سرعتمه. ساعت 2 بعد از ظهر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟؟؟
میخواستم به جای مکس نت از یه شرکت دیگه بگیرم آخه زمان رایگان شبانه ش از ساعت 2 نصفه شب شروع میشه !!
واسه همین میخواستم بدونم دوستان که از شرکتای دیگه adsl گرفتن زمان رایگانشون شبا زا ساعت چند شروع میشه و شبا با سرعت چند دانلود میکنن؟
مرسی
انا اینترنت هم ساعت 2 شب شروع میشه!نقل قول:
اگه ممکنه در ساعات رایگان تست بگیرید.
در شب افت سرعت داره؟ با سرعت چند دانلود می کنید؟
افت سرعت نداره و سرعت شب و روزش تقریبا یکیه و با 100kb/s ( با internet download manager)دانلود میکنه ، مال شما چقدره؟؟نقل قول:
در شب افت سرعت داره؟ با سرعت چند دانلود می کنید؟
اگه اشتباه نکرده باشم پارس آنلاین از ساعت 1 رایگان میشه. ولی سرعت دانلود شبانه اش رو نمیدونم
من هم چهارشنبه به شدت عصبی شده بودم. مرتب قطع و وصل میشد. زنگ زدم آوانیک میگه مشکل از مخابراته. میگم خوب میرم از خود مخابرات میگیرم که حداقل نتونن تقصیر رو بندازن گردن یکی دیگه. میخنده میگه از اول ماه دیگه از یه icp تهرانی میخواهیم ترافیک بخریم. وایستادم ببینم چی میشه.نقل قول:
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
همون مکس نت رو بچسب ولش هم نکن. بقیه آی اس پی ها یکی از یکی دیگه افتضاح ترن.نقل قول:
همون مکس نت رو بچسب ولش هم نکن. بقیه آی اس پی ها یکی از یکی دیگه افتضاح ترن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجیبه!!!!!!!!!! :18::18:
منم از maxnet گرفتم ولی 1Mb=maxturbu اینم تست سرعتمه (ساعت 15:30 تست گرفتم)
بعضی وقتا با 100 معمولا بین 90~80 (تازه اونم با IDM) دانلود میکنم ولی شب و روزش یکیه اصلا افت نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
من از (1MB (maxturbo مکس نت استفاده میکنم اینم تست سرعتمه که ساعت 15:30 گرفتم معمولا با 90~80 دانلود میکنم (اونم با IDM) شب و روزشم یکیه یعنی شبا افت نداره
کدوم مرکز مخابراتی هستید شما؟ کدوم منطقه!؟نقل قول:
344 مرکز تلفنم شهید قندینقل قول:
سلام به تمام " اورمیه " ایها نه " ارومیه " ایها !!!
من میخوام ADSL بگیرم . . . منتها میخوام بدونم طرف ما فیبر نوری هست یا نه ؟
اگه فیبر نوری باشه که مجبورم فقط از مخابرات بگیرم !!
من تو شهرک بهداری ، خیابان 24 متری میردادماد میشینم . . .
و سوال دیگه اینکه :
کدوم ADSL رو بگیرم ؟؟
دوستام که Shatel رو بهتر از همشون میدونن !!
سلام به همه دوستان
امروز براي تمديد رفتم مخابرات و چند نكته دستگيرم شد،گفتم بيام اينجا اطلاع رساني بكنم!!!
1- همه بنرهاي قيمت رو برداشته بودن،وقتي علت رو پرسيدم گفتن كه افزايش قيمت داريم و براي همين برداشتيم تا قيمتهاي جديد را اعمال كنيم. البته گفتن كه قيمتها خيلي كم در حد چند صد تومان گرون شده! (يعني بخاطر چندصد تومان بنر عوض كردن!)
2- در مورد افزايش سرعت پرسيدم گفتن كه از 512 بيشتر نميديم و ديگه مثل سابق كپي كارت دانشجويي و... نميخوان و به همه مثل نقل و نبات تا سقف 512kb اكانت ميدن و 1مگ و 2مگ هم ندارن! و اونايي كه ميخوان افزايش سرعت بدن اگه از حجمشون باقي مونده باشه منتقل ميشه و سوخت نميشه يعني اگه كسي 128 داره و 2 گيگ از حجمش مونده اگه 512 بگيره اون 2 گيگ حجم باقي مانده منتقل ميشه بروي اكانت 512.
3- مثل معروفي هست ميگه كوزه گر از كوزه شكسته آب ميخوره، خود مخابرات امروز اينترنتش قطع بود و كارمنداي امور مشتركين داشتن بيسكوئيت ميخوردن.
من بنا به دلایلی یک ماه دیگه با آنا اینترنت تمدید کردم!
و اینکه ظاهرا داره سرورهاشو عوض میکنه و از شرکت عصر انتقال داده به شرکت فن آوا منتقل میکنه!
امیدوارم ماه بعد باز مجبور نشم برم به شرکت دیگه ای!
با سلامنقل قول:
کدوم تعرفه؟
درود بر شما تعرفه سرویسهای (مخابرات) مکس نت . دانلود شبانه هم در این سرویسها رایگان نیست .شبها رو تست نزدیم چون روزانه استفاده میکنیم و کیفیت برامون در اولویت هست.
موفق باشید
نقل قول:
maxnet تعرفه maxturbo=1Mb
اینم وضعیت من:18:
سلامنقل قول:
تقريبا همشون مثل هم هستن
من كه از آنا اينترنت اكانت دارم و هر روز قطعي دارم و اگه هم قطعي نباشه نوسان شديد سرعت هست
فعلا اين ماه رو هم مجبوراً تمديد كردم ولي اگه بشه از ماه بعد تمديد نميكنم
آدرس دقيق سرور تست سرعت قزوين ( تنها سرور تست سرعت در شمالغرب كشور)
البته قبلش بايد Java SE runtime enviorement را نصب كنيد كه تو همون صفحه كه لينك دادم،لينك دانلود داره.کد:http://78.38.60.230/ITC_Speed.html
بعد كه نصب كرديد،تست شروع ميشه و يه چيزي مثل پاندول ساعت هي ميره مياد روي يه نوار سرعت و در نهايت سرعت دانلود و آپلود شما بسيار دقيقتر از speedtest نوشته ميشه.
اينهم از نتيجه اولين تست من كه با IE گرفتم چون هر كاري كردم با فايرفاكس نشد
دانلود: 55kb
آپلود:27kb
از دوستان كسي وايمكس داره ؟
ميخام بدونم وضعيت وايمكس مبين نت در اروميه چطوريه؟
سلام به همه دوستان
میگما دانلود با اینترنت 2Mbps اونم نا محدود چه حالی میده!:8::8::5::5::8::8::5::5:
دیروز بعد کلی تلاش تونستم شبکه وارلس سرور سایت دانشگاه رو "H-A-C-K" کنم، حالا پهنای باندشون 2Mbps هست ولی مسئول شبکه میگفت برای سایت کمه و میخوان تا 5Mb بالا ببرن:18:!
*توضیح هم اینکه سایت دانشگاه ما روی سروری هست که توی خود دانشگاه هست و برای ارتباط با اینترنت این پهنای باند رو میگیرن و من هم :31: آره دیگه!!!!
توی 3 4 ساعت که توی دانشگاه بودم بیشتر از 2.5 گیگ دانلود کردم!
(درضمن اگه کسی میخواد شبکه های وارلس رو استاد کنه پیام خصوصی بده!!!)
سلام به همه دوستان
سرعت نت شما پایین اومده؟ مال من که به .... رفته حالا روز به روزم خراب تر میشه
اینم از وضعیت سرعت من