BIZIMT جان خیلی ممنون از جوابات :10:/ ایشالله خدا یه ISP نصیبت کنه ما رو هم بی بهره نزاری:27:
فقط چند تا نقطه ی مبهم بوود :31:
نقل قول:
تزریق پهنای باند و برخی کارهای اساسی از جمله سرویس دستگاه ها و ... دستشون درد نکنه . مرکز شما کاربر زیادی نداره فکر کنم.
میانگین DownStream من از توخید که تو مرکز مدنیه کمتره / دلیل این چیه ؟
ایا چون یوزر اینجا کمه پهنا رو کم کردن یا اینکه مرکز ما مستقل نیست و از قندی پورت میگیره ؟
کلا شلوغ بوودن یه مرکز خوبه یا بده ؟ ( از دید isp و هم چنین برای یوزر )
نقل قول:
قدیم ندیما از ماهواره برای تامین پهنا و .. استفاده می کردند . الان مجوز به بعضی شرکتها داده شده. (انگشت شمار) مزیت همون بحث Ip و .. .
یعنی الان پهنایی که مخابرات میده ارزونتر از ماهوارس ؟ فکر کنم پارس آنلاین مجوز ماهواره داره درسته ؟
یه ISP که مجوز ماهواره داره چه مزیتی نسبت به ISP که این مجوز رو نداره میتونه داشته باشه ؟
الان تبریز کدوم شرکتا مجوز دارن ؟ / وقتی خود مخابرات پهنا رو میده چرا دیگه مجوز ماهواره صادر میکنه ؟
نقل قول:
مرکز گلستان چون لیز و پهناش بیشتر محدودیتی نداره.
این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )
راستی میشه مسیر دیتا رو از تهران تا خونه ی یوزر بگی ؟ / یعنا دیتا اول کجا میره بعد کجا میره تا برسه به من مشترک ؟ ( اگه ممکنه نوع خطهاش رو هم بگو )
شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /
نقل قول:
یه باگ برا همارا محسوب میشه . از خدا چه چنهون همارا که ندید مدید نیست قربون دستشون این از خوبی که برای شما لطف کردن.
این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟
نقل قول:
-- تو بخش کانفیگ مودم من نوشته :
Line Rate - Upstream (Kbps): 242
Line Rate - Downstream (Kbps): 484
اینا رو کی این عدد داده ؟ یا مودم خودش شناسایی کرده ؟ / اصلا از این بیشتر نمیشه سرعت داشت ؟
برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟
اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )
نقل قول:
تو خود دانشگاه که فیبر نوری کشیدن ولی تا در دانشگاه با چه کابلی اینترنت رو آوردن که افت نداشته باشه ؟
منظورم اینه که شما که الان تو ISP هستین یه شرکن دولتی میاد و یه پهنای گنده ازتون میگیره ( مثلا 4 مگابیت ) اونوقت شما عین من 512 کیلو بیتی به ایشون سرویس میدین ؟ یعنی برای افت سرعت خد جدا نصب نمیکنین ؟
نقل قول:
همچین شرکتی پیدا میشه
پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم :27:
نقل قول:
خیلی برادرانه و راحت تست کن . زنگ بزن بگو یکی هی داره با پسورد من کانکت میشه و برای من 691 میده . چیکار کنم این کیه آخه تو رو خدا نگاه کنینن ببینی چقدر داره از ترافیکم کم میشه .
اونوقت نتیجه چی میشه ؟ :20:
راستی ،
یوزر پس مودم میکروتیک چیه ؟
چرا شاتل دیگه ماهنامه هاش رو منتشر نمیکنه ؟
تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟
یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟
نقل قول:
با سلام
من از سرويس آشنا و يا توس آشنا استفاده مي كنم و هميشه ، مشكل ديتا و سرعت دارد و سرويس دهي مناسب ندارد و با وجود سرعت 256 سرعت واقعي 32 هم ندارم و بيشتر بين 7 تا 15 مي باشد. و پشتيباني هم هميشه به گردن كاربر ، مي اندازد. :41:
موفق باشيد.
گفتین این ISP کدوم شرکته ؟
نقل قول:
سلام دوستان
من ميخوام اشتراك از همارا سيستم بگيرم ...
سوال ؟؟؟
كداميك از موارد زير رو ترجيح ميديد :
1)
پهناي باند +128 ........ ترافيك 1gb............ ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان ........... قيمت : 16500 تومان
2)
پهناي باند 64 ........ ترافيك نامحدود........... قيمت : 18500 تومان
منتظر جواب هستم
سلام اقا وحید عزیز :10:
مشخصات رو اشتباه زدی که :31:
1) پهنای باند 512 / ترافیک 2 گیگ / قیمت 13500
بستگی به کاری داره که می خوای انجام بدی / مثال میزنم تا روشن شی /
ببین من خودم وقتی که برا بازدید سایت میزاریم کمه یعنی لازم دارم یه سایت زوود لود بشه و ببینم و برم خ . ب ؟
پس من احتیاج به +128 دارم تا یه سایتی تو 3 ثانیه لود بشه / اگرم دانلود داشتم میتونم شب اینکارو بکنم ( هر شب با این سرویس میتونی 600 مگ دانلود داشته باشی )
ولی با سرویس 64 نا محدود میتونی هر 24 ساعت 680 مگ دانلود داشته باشی / در عوض همون سایتی که برا من 3 ثانیه لود میشد برات 10 ثانیه لود میشه