دوستان لطفا برای نصب xp درایورهای لازم را بگذارید ..
برای نصب اکس پی چه درایور هایی میخواد
VNG-FW 590 FZB
VGNFW590
ممنون میشم بگید
دوستان لطفا برای نصب xp درایورهای لازم را بگذارید ..
برای نصب اکس پی چه درایور هایی میخواد
VNG-FW 590 FZB
VGNFW590
ممنون میشم بگید
خواهشا درایور ساتا برای اکس پی 64 بیتی سونی cw25fg قرار بدید.
لطفا تمام لینکهای صفحه 1 رو چک کنید مشکل دارند.
انگار که این تاپیک هم یه چیزی مثل این ...... شده که همه میان و دعاشون رو می نویسن و میرن و کسی پاسخگو نیست.
برای حل مشکل نصب ویندوز ایکس پی روی لپ تاپ خود با CPU Core i7 دیگه دنبال راه حل های گیج کننده و خسته کننده نگردید.
میتونید با پرداخت مبلغ کمی سی دی نصب اتوماتیک ویندوز رو بخرید.(بدون نیاز به سی دی کی و تشخیص اتوماتیک نوع لپ تاپ شما)
شرایط :
دانلود نرم افزار CpuZ از سایتمشخص کردن مدل چیپ مطابق عکس زیر :کد:http://www.cpuid.com/cpuz.php
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال درخواست خرید حاوی شماره تماس و مدل چیپ لپ تاپ به ایمیل زیر :
به ایمیل های فاقد موارد فوق ترتیب اثر داده نخواهد شد.
سفارش شما توسط پست ارسال خواهد شد.
نقل قول:
فكر كنم شما بايد يه دور ديگه قوانين انجمن را بخوني ،
احتیاجی به پول دادن نیستنقل قول:
با استفاده از Nlite
درایور ساتا یا همون Raid دستگاه رو اضافه میکنیکد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=2304726&postcount=1
در مرحله بعد از بالا اومدن ویندوز توربو بوست رو نصب میکنید
به همین سادگیکد:http://www.4shared.com/file/b81ys3LV/turboboost.html
البته توربو بوست رو درایورشو میتونید با Nlite به ویندوز اضافه کنید.
به آرزوی روزی که کسی بدنبال سود جویی از سادگی مردم نباشه
سلام
دوستان عزیز من یک لپ تاپ HP Pavilion dv5 1030ee دارم.
این هم مشخصات CPU لپ تاپ.
AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-80
• 2.10 GHz, Level 2 cache 2 MB
جدیدا می خواهم ایکس پی روی اون نصب کنم و برنامه حسابداری تحت اون اجرا بکنم.ولی هنگام نصب با صفحه آبی مرگ مواجه می شم.
اگر کمکم کنید یه ویندوز ویژه با Nlite درست بکنم ممنونتون میشم. من واقعا به کمکتون نیاز دارم.
با سپاس:11:
سلام
من برای نصب ویندوز xp رو vaio vgn-nw27gf این مشکل رو دارم که ویندوز نصب میشه ولی داری توی محیط ویندوز کار میکنی همون اول سیستم ریستارت میشه و اصلا نمیشه کار کرد علتش چیه؟؟
یه مشکلی که من روی vaio vgn-nw27gf دارم این هست که
زمانی که ویندوز ایکس ÷ی رو میریزم وقتی میاد بالا ویندوز ریستارت میشه و اجازه کار کردن رو نمیده ایراد از کجاست؟؟؟؟
سلام،
برای نصب ویندوز Xp رو HP Dv5-1155ee باید چکار کنم؟
با سلام
من لپ تاپ سونی vaio pcg 7184l دارم
چه درایورهای رو باید به همراه ویندوز میکس کنم؟
لطفآ لینک تمام درایورهای مورد نیاز رو بزارید
ممنون میشم
سلام دوستان
من واسه نصب ویندوز سون روی لپ تاپ سونی وایو مشکل دارم
همینکه میزنم instal now به این ارور مواجه میشم مثل این عکس
ممنون میشم راهنماییم کنین مشکل از کجاست
واقا مردی حال کردم دمت گرممممممممممممممممممممممم مممم :11::40:
چرا لینک دانلود ویندوز اکسپی باز نمی شود با تشکر از آموزش خوبتان
با سلام 1- من یك لب تاب سونی دارم مدل cw 26 با گارانتی ایران رهجو گرفتم كه سیستم عامل آن ویندوز سون است و می خواستم در كنار ویندوز سون یك ویندوز xp هم داخل لب تابم داشته باشم كه هر كاری كردم نشد و در وسط نصب این ارور را دادمن ورژنهای مختلف ویندوز xp رو امتحان كردم كه باز هم نصب نشد و حتی ویندوز ویستا هم نصب نشدکد:http://imagenic.net/images/fpp0izpxuf5jc7lp51tn.jpg
لطفا من را راهنمایی كنید كه چكار كنم تا بتونم یك ویندوز xp در كنار ویندوز سون داشته باشم
با تشكر
با سلام و تشكر به خاطر مطلب بسيار مفيدتون
وليدر پست اول تصاوير تو مقاله باز نميشوند
باز هم تشكر
من درلب تاب سوني cw 26 با گارانتي ايران رهجو كه گرفتم در داخل جعبه آن هيچ سي دي درايوري وجود نداشت اگر من بخواهم يك ويندوز جديد نصب كنم آيا نيازي به سي دي درايور سخت افزارها نمي باشد
سلام من هم دقیقا همین مشکل را دارم ولی با توشیبا مدل p505-s8980 satelliteنقل قول:
دوستان این آموزش برای لپتاپ ها با پردازنده های جدید core i نیست !
سلام من همین الان مشکلم حل شد رفتم تو بایوس یه جا نوشته بود ساتا مود اونروبه کمپتیبل تغییر دادم درست شد الان هم اخرای نصب xp هستم.نقل قول:
core i3 مشکلی با ویندوز اکس پی نداره. نصب نشدن ویندوز اکس پی روی لپ تاپ های جدید به خاطر کنترلر ساتا هست.نقل قول:
تو فوروم tomshardware هم بحث شده
Can we install xp on core i3 processorکد:http://www.tomshardware.co.uk/forum/245433-35-install-core-processor
چند تا از جواب هایی که دادن
موقع نصب ویندوز ایکس پی ارور 0x0000007E(0xC0000005,0XF3B8D66,0XF78DIEA0,0XF78D1 B9C) رو میده
جواب دادن به این آدرس ها بریدکد:http://support.microsoft.com/kb/330182
یاکد:http://support.microsoft.com/kb/953356
There is no compatibility issue. Just go to BIOS and change Sata settings to ATA then only Windows XP install and Run....
سلام دوستان.من میخوام یه لپ تاپ بخرم اما قبلش دوست دارم در خصوص مشخصات هر لپ تاپ اطلاعاتی داشته باشم. حداقل بدونم وقتی یه سری مشخصاتو بهم میدن معنیش چیه مثلا
CORE I5-2.4-520M
4gb ddr3
500 hdd
ATI 5650 1G UP 2.9GB
یا چیزی شبیه اینا.ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن.
سلام دوستان
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم اما من درایور های اکس پی لب تاب msi cr420 رو چجوری بدست بیارم و از کجا بفهمم که هاردم چجوریه و کلا بجز درایورهای مربوط به ویندوز چه چیزای دیگه ایی لازم هست؟؟
مثلا من نمیدونم نوع چیپست لب تابم چیه و کلا مباحث فنی اون!!
باتشکر
سلام خسته نباشید
با نصب xp روی 1545 دل مشکل ارور صفحه آبی (نشناختن هارد) دارم
فایل هایی که تو صفحه اول معرفی شده لینک هاش دیگه کار نمی کنه
اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید
اگه ویستا و ایکس پی رو باهم میخوای بهترین و ساده ترین راه استفاده از سی دی نصب اکس پی ساتا ادیشن هستش که کارتو حل میکنه که بیرون هم میفروشن ولی اگه میخوای فقط اکس پی داشته باشی برو به قسمت ست آپ بایوس لپ تای و گزینه SATA AS رو مثلا IDE بکننقل قول:
ایسر 5741 ci5 چجوری میتونم اکس پی نصب کنم
در تاپیك دیگری كه زدین توضیح دادم مشكل بایوس هست نه سی پی یو كور ای 5نقل قول:
بایوس باید اكس پی ساپورت باشه
ممنونم متوجه نشد الان میشه روی این اکس پی نصب میشه یا نه ؟چسکار باید بکنم
سلام
آقا دمت گرم .
یه سوال: من sony vpccw21fx دارم نمی دونم AHCI intel Matrix Storage Manager یا RAID intel Matrix Storage Manager رو دان کنم ؟ و میشه بگید چجوری میشه فهمید؟ واسهxp 32:11:
آقا یه سی دی winxp نیست که همه درایورهای لب تاب ها رو رو خودش داشته باشه
ضمن عرض ادب خدمت دوستان
من يك لب تاپ سوني دارم كه ويندوز 7 داشت و توسط برنامه پارتيشن مجيك پارتيشن بندي كردم چون فقط يك درايو داشت. بهر حال توسط سي دي هاي لرد درايو C را فرمت كردم . وقتي كه مي خواستم ويندوز XP را نصب كن بد از طي كردن مراحل اوليه نصب پيغام مرگ مي دهد البته به مرحله پارتيشن بندي در زمان نصب ويندوز نمي رسد و با توجه به صفحات اوليه اين پست متوجه شدم كه بايد در قسمت ستاپ تنظيماتي را انجام دهم سئوال اينجاست كه نمي دانم به چه صورت وارد ستاپ شوم چون در لب تاپ هاي قديمي و يا PC ها با زدن دكمه Delete مي توان وارد ستاپ شد ممنون مي شوم بنده را راهنمائي فرمائيد.
با تشكر محمد
خسته نباشيد دوستان
باسلام خدمت دوستان عزيز
من يك لپ تاپ توشيبا دارم كه روي آن ويندوز را با نرم افزار اكرونيز Recovery كردم ، اما در زمان بالا آمدن همان مشكل نشناختن هارد AHCI دارد . لطفاً بفرماييد فايلهاي درايور ACHI را در كدام فولدر ويندوز كپي كنم تا ويندوز بالا بيايد ؟؟؟
متشكرم
مخواستم بدونم Dell 1525 هم باید دیسکت شناسایی هارد داشته باشه یا میشه مثل Dell1520 راحت XP نصب کرد
اگه از برنامه VMware استفاده بشه باز هم نیازه که دیسکت شناسایی هارد داشته باشیم ؟
سلام.
من ویندوزی که اینجا معرفی شده رو میتونم روی dell inspiron 1520 نصب کنم ؟
کد:چون در این تاپیک گفته شده بود که گویا با این مدل لپتاپپ مشکلی نیست و میشه از سی دی نصب دسکتاپ برای لپتاپ هم استفاده کرد. فقط گفته بود باید یکجا یک تغییری رو ایجاد کرد تا نصب بشه که نفهمیدم چی رو میگه.کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?MainCategoryId=1&CategoryId=123&SoftwareId=137&Title=Windows%20XP%20Professional%20SP3%20Integrated%20December%202010%20Corporate
لطفا بگید که میتونم ویندوز گفته شده رو روی لپتاپم نصب کنم یا نه و اگر آره باید چه تنظیماتی رو در کجا انجام بدم ؟
این روش روی سونی مدل cw21fx جواب میده
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
سلام و خسته نباشید لب تاب سونی مدل cw21fx دارم میخوام ویندوز xp نصب کنم اگه اموزش کامل رو محبت کنید ممنون میشم الان چند ماه هست دارم میخوام xp نصب کنم نمیشه هاردو نمیشناسه بازم ممنون
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
سلام و خسته نباشید لب تاب سونی مدل cw21fx دارم میخوام ویندوز xp نصب کنم اگه اموزش کامل رو محبت کنید ممنون میشم الان چند ماه هست دارم میخوام xp نصب کنم نمیشه هاردو نمیشناسه بازم ممنون