احتمال داره از سریالایزر باشه. باید قسمت های مختلف برنامه رو جدا امتحان کنین تا با اطمینان بگین اشکال از کجاست.
Printable View
احتمال داره از سریالایزر باشه. باید قسمت های مختلف برنامه رو جدا امتحان کنین تا با اطمینان بگین اشکال از کجاست.
سلام دوستان.من باید تا پس فردا پروژه بفرستم.کسی هست مارو کمک کنه یه پروژه برنامه سازی پیشرفته تحت وب با #c ویژوال استودیو برام بفرسته؟؟؟ممنون میشم.ایمیلم درصورت نیاز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال داشتم
اینکه چطور میشه یه نرم افزار رو که با ویژوال استدیو ساختیم به store بفرستیم؟ اخطار لایسنس میده... در حالی که نسخه ای که من نصب کردم همراه با سریال بوده
حال اگر خواستیم بخریمش از کجا و چجوری بخریم؟ قیمتش دقیقا چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا اولین گزینه 13 دلاره یا بیشتره؟!
سلام....ببخشید سوال داشتم میخاستم بدونم اگه در visual sudio....c#...console application دستور DateTime dt = DateTime.Now; رو بنویسیم بعد ازش console.writeline(dt.dayofweek); رو بخایم مثلا ب انگلیسی مینویسه sunday میخاستم بدونم چجوری میشه ک بجای sunday بنویسه یکشنبه...؟
سلام خوبید؟ راستش من ی پروژه دانشگاهی دارم سیستم اتوماسیون تغذیه است به زبان c# واسی کیوال سرور دیتابیس مونه من ی جایی گیرکردم لطفا کمک کنید من سه تاتیبل دارم که هرکدوم IDm,IDf,IDd دارن من میخوام اونارو توتیبل سوم که قبلا join کردم بریزم که توی فرم بهم نمایش بده هرکاری کردم جواب نداد نمیدونم دستور sql دیگه چجوری بنویسم خواهشا کمک کنید
ببخشید .خاهشا حذف شود .
سلام فرق اینا چیه
String
string
...
چرا خیلی از کنترل ها رو مثل همین string دوتا کردن ؟؟
هر دوشون یکین. string نام مستعاری برای String هست.
اینا هم یکین:
object:System.Object
string:System.String
bool:System.Boolean
byte:System.Byte
sbyte:System.SByte
short:System.Int16
ushort:System.UInt16
int:System.Int32
uint:System.UInt32
long:System.Int64
ulong:System.UInt64
float:System.Single
double:System.Double
decimal:System.Decimal
char:System.Char
ممنون بابت پاسخنقل قول:
منظورم این بود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مصلا دوتا لیست باکس داریم . واسه چیه اون لیست باکسه ؟؟
listBox1 شیئی از کلاس ListBox هست. از علامت کنارشونم مشخصه. اون آبیه علامت شیئه، اون نارنجیه علامت کلاسه.
پس من یه لیست باکس از جعبه ابزار انتخاب میکنم میزارم تو فرم یعنی دارم دراصل یه یک شی از کلاس لیست باکس ایجاد میکنم درسته ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا!
ما یک کلاس ( مثلا به اسم های ListBox، Button، Form و ... ) داریم که وقتی اونارو از قسمت Toolbox به فرم اضافه می کنیم، یک نمونه ( instanse ) از اون کلاس ( Class ) رو به فرم اضافه می کنیم.
سلام .
من کاربرد دقیق ساخت خاصیت به وسیله تابع get و set رو نفهمیدم . تا الان همه مثال هایی که ار این تابع دیدم مثال هایی بودن که راحت به یه کد دیگه میشد راحت نوشت .
مثلا این خاصیت فقط خاندنی رو نگاه کنید .
خب این کد رو میشه اینجوری راحت نوشت .کد:public string Fullname
{
get
{
return FirstName + " "+ LastName;
}
}
حالا واقعا کاربرد ایجاد خاصیت در همین حد ؟ :n13:کد:string Fullname= Firstname +Lastname;
اگه نه بیزحمت یه نمونه کد ساده بزارین که اصلا نشه خاصیت رو بوسیله کدهای دیگه نوشت تا قشنگ بفهمم. ممنون
راستی واسه نامگذاری متدها ( Event Handler) اسمی که بعد UnderLine میاد مثل Fornm1_Load حتما باید با معنی باشه یا کلمه خاصی باشه ؟؟ چون Load رو حذف میکنم ارور میده .
ببخشید اینقد طولانی شد
نه لزومی نداره. ولی اسم متد باید با اسمی که به رویداد داده می شه یکی باشه.نقل قول:
وقتی که رویداد Form1_Load رو می سازید، ابتدا تابع Form1_Load ساخته می شه، بعد تابع Form1_Load به رویداد Form.Load ملحق می شه:
[PHP]this.Load += new System.EventHandler(this.Form1_Load);[/PHP]
به جای Form1_Load هر اسمی دوست دارین می تونین بذارین.
e چیه ؟؟ :n13:
e چیه ؟؟ :n13:
فکر کنم منظور شما آرگومان دوم رویدادها باشه.نقل قول:
به ترتیب:
object sender، شیئی هست که رویداد فراخوانی شده بهش تعلق داره.
EventArgs e، شامل خصوصیاتی هست که در رویداد اهمیت دارن و استفاده می شن. مثلا در رویداد MouseMove مکان کرسر می تونه مهم باشه.
[PHP]private void Form1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
{
this.Text = e.X.ToString() + ", " + e.Y.ToString();
}[/PHP]
سلام. این همه گزینه تو سلوشن اکسپلورر وجود داره درس ؟ اینارو باید حتما یاد بگیرم؟
IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
..
بی زحمت یه راهنمایی ایم کنید که چیجوری از تو help بتونم کاربرد اون فایلارو بدونم . یا اینکه رو هرکدوم کلیک میکنم یه سری کد میاد ، از تو help چیجوری بفهمم این کدها چی هستن ؟ مرسی .
. نزدیگ چندگیگ هم help شو دانلود کردم .
در کل میخام نحوه کار کردن با help رو بدونم مثلا چیجوری بفمم using system; یغنی چی ؟
دباره مرسی
سلام میخام سازنده بسازم این پیغامه میاد همش .
'car': member names cannot be the same as their enclosing type
.
اینم کدام
کد:
class car
{
public string a , b ;
public car()
{
a= "aaaa" ;
b = "bbb";
}
public void bb()
{
Console.WriteLine(a.ToString());
Console.ReadLine();
}
}
فکر کنم چون اسم کلاس با اسم تابع یکی هست ارورر میگیره
سلام ممنون بابت جوابتون. واسه ساخت سازنده باید اسم متد با اسم کلاس دقیقا یکی باشن دیگه:n16:نقل قول:
کد مشکلی نداره. ولی خب خطا مشخصه: احتمالا کلاس car رو داخل یه کلاس car دیگه تعریف کردین.نقل قول:
سلام فرق Static با Publice چیه ؟؟ :n13:
بعدشم براچی پروزهامو بعضی وقتا ران میکنم خودش Build نمیکنه .باید خودم بصورت دستی قبلش Build کنم ؟
ممنون
سلام
در قسمت فرم اپلیکیشن وقتی میخواهم از طریق منویadd--->new item به service-based Database وصل شم پیام زیر را نمایش میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهم گفتن که ویژوال استادیو را درست نصب نکردم وباید آن را ریپیر کنم ولی این کار هم تغییری در اوضاع ایجاد نکرد
لطفا کمکم کنید:n03:
سلامنقل قول:
این ارور داره میگه که برای اتصال به یک فایل دیتابیس (mdf) احتیاج داره که SQL Server 2005 یا SQL Server 2008 روی سیستم نصب باشه
که الان روی سیستم شما نصب نیست.
راه حل:
1. شما VS رو درست نکردین و باید درست نصب کنین. ( یا از نصب بعضی امکاناتش در هنگام نصب صرف نظر کردین. )
2. نسخه Ultimate رو نصب کنین.
موفق باشین.:n16:
دوباره سلام
والله نسخه نصب شده ام Ultimate هست
تو مراحل نصب هم از نصب چیزی انصراف ندادم ،اصلا سوالی مبنی بر اینکه چی میخوام نصب کنم چی نمیخوام نصب کنم نمیکرد و هم چنین طبق عکس زیر sql server روی سیستمم نصبه ولی اینکه چرا ویژوال استادیوم نمیتونه sql server را پیدا کنه نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا کمک:n28:
برو تو سرویس ها ببین سرویسش فعاله . اگه اره نسخه sql رو کامل نصب کن. ضمنا اپدیت هم کن حتما . برو تو اپدیت های ویندوز اگه اپدیت داشته باشه میگه .نقل قول:
مممممممممممممممممنووووووو وووووووووون دوستان درست شد!!!!!!!!!!!:n16::n19::n20:
سلام دوستان.
من ترم قبل دانشگاهم c++ رو خوندم ولی زیاد دقت و توجه نکردم بهش.الان چند روزی میشه که دوباره دارم میخونم و اینکه کمی علاقه مند شدم.و سوالم اینه که نمیدونم از چه نرم افزاری برای برنامه نویسی c++ استفاده کنم؟ اگه میشه کمی راهنماییم کنید،تا به جرعه برنامه نویسان وارد شم.
بهترین برنامه ویژوال استدیوس . البته سنگینه یه خورده . برنامه های سبک دیگه ایی هم هستن ولی این از همشون حرفه ایی تر و کامل تر هست .نقل قول:
سلام . من دوتا فرم به برنامه ام اضافه کردم حالا میخام اول فرم دومم لود بشه باید چیکار کنم
خودم از فایل program.cs بصورت دستی بلدماا راش همینه فقط ؟؟
درباره این build Action هم که با پیکان مشخص کردم بیزحمت یه توضیح بدین که چیه اصلا:n13:
مرسی
سلام
استادمون گفته با Visual Studio 2008 یکی از این دو برنامه رو درست کن واسم بیار که چون من غیبت زیاد داشتم واسه این درس خیلی از درسش چیزی نفهمیدم!
میشه کمک کنید:n16:
1- برنامه ای بنویسید که محتوای یک فایل متنی را از مسیر دلخواه خوانده و در فایل متنی دیگری ذخیره کند و همچنین تعداد خطوط فایل را هم به کاربر پیام دهد.
یا
2-برنامه ای بنویسید که یک فایل عکس از کاربر دریافت و جای مقادیر پیکسل های آبی و قرمز را با یکدیگر جابه جا کند(راهنمایی: می توانید از تابع getPixel و setPixel به ترتیب برای گرفتن مقادیر رنگی یک پیکسل و اختصاص پیکس استفاده نمایید.)
فقط یکیشون کافیه..:n16:
سلام خسته نباشید..
یه سوال داشتم از اونجایی ک تازه وارد هستم نمیدونم درسته اینجا سوالمو مطرح کردم یا خیر...
من دو تا فیلد دارم ک نوعشون از dte هست تو ویزوال استودیو ک میخوام توی فرم هام داده وارد کنم ودکمه ثبت رو بزنم چون textbox از رشته هست ایراد میگیره و به تاریخ تبدیل نمیشه
میشه محتوای توی textbox رو به نوع date تبدیل کنم...؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون...
سلام دوستان
من توی visual studio 2013 قسمت ++c برنامه می نویسم ولی کتابخانه ی iostream.h رو نداره
از کجا می تونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید اشتباه فراخوانی می کنین.نقل قول:
شما لطف کن یه عکس بگیر، بفرست ببینیم چه اروری میگیره.
سلامنقل قول:
h. رو از آخر iostream بردارین
خب مشکل همین جاست.نقل قول:
می خوام با iostream.h کار کنم،بدون h بهم کار داد.
به نام خداوند خرد و درود بر همه
ویندوز 10 رو تازه نصب کردم و موقعی که خواستم "Visual Studio Ultimate 2013 Update 2" رو نصب کنم موقع کلیک روی گزینه "Setup.exe" اخطار زیر رو میده :
من به هیچ یک از گزینه های تب "Compability" دست نزدم و همشون غیر فعال هستن !
برای آزمایش vs2010 رو نصب کردم راحت نصب شد ! لطفا بگید چه باید کرد ؟؟؟
***********نقل قول:
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ویژوال استودیو رو از روی DVD یا فایل ISO نصب می کنید محتویاتش رو به طور کامل رو هاردتون کپی کنید و همین طور اسم فایل نصاب رو چک کنید با Original filename موجود در تب Details یکی باشه../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]