دوستان شما که تجربه دارین من یه سوال داشتم .
با رتبه 323 معماری کامپیوتر طبیعیه که شبانه صنعتی اصفهان آدم قبول بشه یا ممکنه اشتباهی شده باشه؟؟ آخه خودش فک میکرده بهشتی یا علم و ص بیاره!
Printable View
دوستان شما که تجربه دارین من یه سوال داشتم .
با رتبه 323 معماری کامپیوتر طبیعیه که شبانه صنعتی اصفهان آدم قبول بشه یا ممکنه اشتباهی شده باشه؟؟ آخه خودش فک میکرده بهشتی یا علم و ص بیاره!
نه درسته ، اشتباهی نشده ....نقل قول:
دوستان کسی که کارشناسی غیر انتفاعی (م.صنایع اردبیل)قبول شده سطحش در حدی میشه که بتونه ارشد رو یه جایه معتبر قبول شه؟
من الان موندم این دانشگاه رو برم یا بمونم خوب بخونم اگه بدونم میتونم ارشدو یه دانشگاهه خوب قبول شم همینو میرم اگه نه که دیگه...
نقل قول:
چرا که نه ، شما هرجایی درس بخونید ، باید خودتون بخواید که خواستن توانستن است...
سلام
برای کارشناسی ارشد برق چه کتابهایی پیشنهاد می کنید ؟ (سطح بالا باشه... برای یه نفر که صنعتی اصفهان میخونه و رتبه خوبی میخواد )
میلاد از کرمانشاه عمران !!
با سلام بهترین آموزشگاه یا جزوات برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر کدام است؟؟ لطفا کمک کنید
سلام
برای مکانیک عزیزان مدرسان شریفو پیشنهاد میکنید یا پارسه؟؟؟؟!
منظورم اینه که ازمونای کدومشونو بهتره؟
ممنونم پیشاپیش:11:
اطلاعیه ی تکمیل ظرفیت توی سایت سنجش قرار داده شده...
کد:http://www.noet.ir/NOET/data/file/arshad/arshad90/jadval-tz-arshad90.pdf
سلام
به نظر من برای کلاس مجموعه مهندسی : آزمونها و کلاسهای موسسه نصیر
مدیریت : کلاسها و آزمونهای بینش
نگاه به سایتاشونم کنی اسامی اساتیدش گویای همه چیزه
آزمونهای پارسه برا مهندسی و ماهان برا مدیریتی هم خهوبه
سلام
ببخشید به نظرتون برا تقویت زبان انگلیسی که زبان رو درصد بالایی بزنم چه کلاسی برم ؟
کلاسهای آیلتس یا تافل یا gre ?
کدوم بهتره برای کارشناسی ارشد ؟
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز
به نظرم برا ارشد کلاسا و آزمونای موسسه نصیر از همه بهتره
تو گوگل بزن نصیر
طراحه سوالاش عجیب به طراح سوالای کنکور نزدیکن
توی دفترچه ارشد دانشگاه آزاد رشته ای به نام mba نیست ، آیا رشته مدیریت اجرایی که توش هست همون mba هست ؟ اگه نه پس یعنی آزاد mba نداره ؟
نتایج آزاد ارشد نا پیوسته کی میاد ؟؟؟
مگه اعلام نشده تو سایت آزمون دات کام؟نقل قول:
نتایج آزاد ارشد نا پیوسته کی میاد ؟؟؟
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------
من 99% مطمئنم که تو تکمیل ظرفیت ارشد قبول میشدم اما نشدم،رتبه ام خیلی نزدیک به آخرین فرد قبول شده بود
به نظرتون مراجعه ی حضوری به دانشکده های واحد علوم تحقیقات میتونه تاثیری داشته باشه ؟جوابمو میدن یعنی؟
سلام
یه سوال دارم که رفته رو مخم,
برای مکانیک گرایش تبدیل انرژی و یا ساخت و تولید کدوم بسته های آمورشی رو پیشنهاد میکنید؟
ماهان, مدرسان, پارسه و .....
اینجا تو شهرستان که دسترسی به کلاس درست حسابی نداریم مجبوریم از این بسته ها استفاده کنیم.
حالا برای رشته های مهندسی کدام از همه بهتره؟
منتظریم:20::20::20:نقل قول:
سلام والا سوالم یکم کلی هست و نشد تو یه تاپیک منحصر بپرسم.البته شاید جوابش کلی باشه
من ترم 5 رشته ی عمران دانشگاه آزادم کارشناسی پیوسته.میخوام ارشدو سراسری قبول شم چیکار کنم؟ اصلا ممکنه؟
ممنون
تو کنکور ارشد ماشین حساب مجازه؟
اگه آره چه مدل هایی؟
مشاوره بوداااانقل قول:
خیر توی رشته های عمران و مکانیک مطمئنم که مجاز نیست.(بقیه رشته ها هم فکر میکنم همین طور باشه) هیچ نوع مدلی. (نه ساده و نه...) (دقیقا مثل کنکور سراسری برا کارشناسی هست...) و همه محاسبات رو باید خودتون انجام بدین و به جواب برسید.نقل قول:
و در صمن بعضی از سوالهای محاسباتی هم خیلی سخت هست و چون شرایط برا همه یکسانه همون طور که خودتون هم میدونید درصد درسهای محاسباتی مثل ریاضی رتبه های یک رقمی هم چندان بالا نیست.
سلام.نقل قول:
چرا امکان نداره.
من خیلی از دوستام ازاد خونده بودن تو سراسری زیر 50 شدن!
و خیلی ها هم سراسری بودن و اصلا ازادم قبول نشدن :18:
ولی رشته ی شما رو نمیدونم باید از هم رشته هات تحقیق کنی ولی من چیزی که تو فهمیدم موقع خوندن ارشد اصلا باید فراموش کنی دانشگاه کارشناسیت کجا بوده و فقط تمرکز کنی رو کنکور مطمئن باش اینجوری تلاشت به بار میشینه.
سلامنقل قول:
بله ممکنه! شما اگه بری تحقیق کنی حتی تو دانشگاه های درجه یک دولتی امسال از هر 12 نفر (به فرض ظرفیت یه رشته) 3 یا 4 تاشون از دانشگاه های غیر دولتی ارشد تونستن دولتی درجه یک قبول شن. پس شدنی هست خیلی خوب هم شدنیه! فقط یکی دو سال آخر لیسانس رو باید خیلی بیشتر کار کنید. ماشین حساب رو کم کم کنار بذارید و خودتون رو تو محاسبات قوی کنید. درسهایی که برا ارشد میاد رو بیشتر بخونید (مثل ریاضی 1 و 2 و معادلات و ریاضی مهندسی و سازه ها بتنی و فلزی و مکانیک خاک و ...) و اگه میتونید تو یه موسسه آموزشی هم شرکت کنید(مثل ماهان یا مدرسان شریف یا پارسه یا اکسین یا...) چون به صورت منظم آزمون آزمایشی میدین و هم خودتونو ارزیابی میکنید و هم با برنامه تر میشین. و هم خوب یاد میگیرین که سر جلسه چطور وقتتونو تنظیم کنید و... البته خوب خودتون هم بدون آزمون دادن میتونید بخونید بستگی به خودتون داره! و درباره موسسه ها تحقیق کنید ببینید کدوم بهتره برا ارشد عمران و موفق تر بوده و همون رو برید. با یکی دو سال زحمت خیلی راحت حتما حتما میتونید قبول شید. کتابهایی هم که نکته ها رو به صورت تستی گفته بخرید (میگن پارسه بد نیست ولی خودتون برید کتابفروشی همه رو نگاه کنید و خودتون انتخاب کنین...)و بیشتر کار کنید و سرعت خودتونو تو سوال حل کردن و محاسبات بالا ببرید و درس ها رو مفهومی یاد بگیرید چون سوالهای ارشد هم مفهومی هست...
در ضمن پست بالایی هم به شدت تایید میشه!
امیدوارم موفق باشین و ارشد دانشگاه خیلی خوب دولتی قبول شین.:11:
حداکثر سن استخدامی در سازمانهای دولتی برای ارشد چقدر است؟
معمولا تا 32 و یا نهایت 34 .
البته برای آقایون اگر سربازی رفته باشن 2 سال دیگه هم اضافه میشه و سهمیه ها و تجربه کار ذر زمینه مرتبط هم می تونه تاثیر داشته باشه .
من اگه مدرکم را بگیرم 34 سالم میشه ضمن اینکه خدمت رفتم . می تونم امیدوارم باشم.
ارشد قبول شدن سختتره یا کارشناسی ؟
الان ترم 3 کارشناسی برقم.فکر کنم 5 ترم تموم کنم.اگر ارشد امسال شرکت کنم و قبول بشم میتونم مهر سال بعد مرخصی بگیرم
و کارشناسی رو تموم کرده و برم ارشد؟
ارشد دانشگاه ازاد و غیر انتفاعی هم داره؟ترمی چند در میاد؟شمال کدوم شهر ها برق قدرت دارن؟
دولتی برق قدرت کدوم شهرها دارن؟
سلام :10:
از دوستان کسی هست که ارشد IT بخونه ؟؟؟؟؟
اگه هست لطفا بگید :
1- که چه منابعی رو برای هر درس خوندید؟
2- کلاس و آزمون هم شرکت کردید؟ اگه آره، چه کلاسی و چه آزمونی؟
3- چقدر وقت گذاشتید برای قبولی؟
4- کارشناسی چه دانشگاهی بودید و الان دانشجوی چه دانشگاهی هستید؟
5- ...
:40:
چندتا سوال دیگه هم دارم منتها اول ببینم کسی هست جواب بده یا دارم الکی وقت تلف میکنم! :31:
خیــــــــلی سپاسگزارم :40:
من دارای کارت پایان خدمت هستم.ولیسانس مدیریت دارم . می خواستم به یکی از دو طریق زیر ادامه تحصیل بدم . می خواستم ببینم از لحاظ قانونی مشکلی برای ثبت نام و خواندن ندارد
1- ثبت نام در دو رشته کارشناسی فراگیر پیام نور و خواندن همزمان انها ؟
2- خواندن یک رشته کارشناسی فراگیر پیام نور و به طور همزمان یک رشته دولتی در مقطع
کارشناسی ارشد؟
این جوابیه که دست عزیز جناب mahya78 برام ارسال کردن:نقل قول:
نقل قول:
سلام
واسه ارشد آی تی
[HTML]
http://s2.picofile.com/file/7150141391/zarib.png
[/HTML]
[HTML]http://s2.picofile.com/file/7150138602/zarfiat_ha.png
[/HTML]
اینجا هم کامل بحث شده بخونید :
[HTML]
http://www.iran-eng.com/showthread.php/29615
[/HTML]
این صفحه رو کامل بذار رو همون تاپیک ارشد که سوال کردی که بقیه بچه هایی که نیاز دارن استفاده کنن .
نقل قول:
خیر مشکلی نداره
خیلی معذرت می خوام از انجایی که باید برنامه بریزم مطمئن هستید . ازچه طریق اینرو می دانید.نقل قول:
دو رشته ارشد یکی پیام نور و دیگری دولتی چطور می شه همزمان با داشتن پایان خدمت خواند؟
اگه فراگیر باشه اشکالی نداره! وگرنه جور دیگه نمیشه! نمیشه که هم پیام نور قبول شد هم روزانه مثلا!نقل قول:
من دوستم روزانه دامپزشکی میخونه و فراگیرم داره یه رشته دیگه رو میخونه!
مشکلی نداره.
نقل قول:
فایل زیر رو دانلود کنید :: ( صفحه 3 قسمت تحصیل همزمان )
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/amolfar/ShowFile.pdf
ممنون . می گیرمش . اما من بعد از ثبت نام در فراگیر کارشناسی برق کنترل از یک نفر متوجه شدم که بین مجلس و وزیر علوم در باره
اعتبار این رشته در پیام نور اختلاف است و فعلا معتبر نیست دلیلشم نبودن امکانات فنی و ازمایشگاهی است . یک چیزه دیگه فکر کنم هست اینکه برنامه ترمی این رشته 5 ترمه بود این خودش باعث شده که من به انتخابم شک کنم و نمی خوام وقتم را تلف کنم .شما در این خصوص اطلاعاتی ندارید؟
دوستان احتمال زیاد مطلع هستند اما گفتم شاید کسی باشه که خبر نداره.
سازمان سنجش امکان خرید کارت اعتباری اصلی و علاقمندی رو روی سایتش قرار داده.
ثبت نام از ۸/۱۷ تا ۸/۲۵ انجام میشه.
آزمون هم روزهای ۲۶-۲۷و ۲۸ بهمن برگزار میشه.
لینک دفترچه راهنمای آزمون
کد:http://www6.sanjesh.org/Download/zip/Arshad1391.zip
سلام دوستان
کسی تو این انجمن اطلاعاتی راجع به ارشد کامپیوتر داره؟
من می خوام بدونم از گرایشهای مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات کدوم بازار کارش بیشتره و تو کشور ما به دردبخور؟
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره اطلاع رسانی کنه
نقل قول:
هردو بازار کارشون یه جوره
فرقی ندارن
اگه نرم افزار بخونی میتونی کارای IT رو هم انجام بدی
تا کی مهلت داریم دفترچه های کنکور ارشد رو بگیریم ؟ چه جوریه باید از اداره پست بگیریمش؟
.................
و سوال بعدیم :
منظور از رشته ی اصلی و رشته ی شناور چیه ؟ مثلا من مهندسی فناوری اطلاعات میخوام بخونم واسه ارشد باید رشته ی اصلی م بزنم و برای رشته دوم یا شناور باید گرایش دیگه از این رشته رو بزنم مثل شبکه های کامپیوتری ؟
سلام دوستان.یه سوال اضطراری دارم.
تا چه رتبه ای در کنکور سراسری میشه رشته روانشناسی کارشناسی ارشد پیام نور قبول شد؟مثلا میانگین دروس چند درصد باشه میشه قبول شد؟
کارت اعتباری رو که فکر کنم از ۹ آبان میفروختن.یعنی من ۱۰ آبان دیدم حالا نمیدونم همونروز فروشش شروع شده بود یا زودتر.نقل قول:
تا ۲۵ آبان مهلت ثبت نام و خرید کارت اعتباریه.هم میتونین از خود سایت سازمان سنجش دفترچه و کارت اعتباری رو بگیرین و هم از اداره پست اما پست برای تحویل کارت اعتباری ازتون پول میگیره.:31:
دفترچه رو از سایت سنجش و پست شماره ۷۱۵ هم میتونین دانلود کنین.
در مورد سوال دوم هم دفترچه رو دانلود کنین و بخونین توی خودش در مورد انتخاب رشته اصلی و شناور توضیح داده.:20: