فکر کنم واتر پمپ ها رو خراب میکنه
Printable View
فکر کنم واتر پمپ ها رو خراب میکنه
فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه !نقل قول:
منم فقط ضد یخ میریزم !
مشکلی هم تا حالا نداشتم !
در مورد فنش هم میتونی یه فلاشر نصب کنی
اینجوری بعد از خاموش کردن موتور فنش کار میکنه
هزینه ش هم 10 تومن بیشتر نیست !
ریختن ضد یخ خالی تو رادیاتور منجر به ترکیدگی ناگهانی لوله های آب و فشار بیش از حد به سیستم انتقال گردش آب میشه. نهایتا و در تاپ ترین حالت 40% حجم رادیاتور و سیستم گردش آب می تونه به ضد یخ تعلق بگیره و بیش از اون هم فایده ای نداره و بلکه بسیار مضره.نقل قول:
در مورد روشن کردن فن به صورت دستی یا روشن بودن اون بعد خاموش شدن خودرو هم هیچ دلیل و برهان منطقیی نمی بینم که انجام بشه!!
در سیستم انژکتور همواره سعی بر این بوده که دمای سیکل کاری موتور بالا باشه و با اینگونه اعمال شما دقیقا خلاف برنامه ریزی سیستم عمل می کنید؟
هیچ دلیل عقلانیی برای پایین آوردن دستی دمای کاری موتور در خودروهای انژکتور وجود نداره و اینگونه اعمال بسیار مضره.
خیلی ممنون از راهنماییهاتون.نقل قول:
اما در کمال احترام فکر کنم منظور رو از نصب فلاشر برای فن درست متوجه نشدین.
چون روآ اینجوریه که اگر مثلا الان ماشین من روشن هست و فنم داره کار میکنه، ماشین رو که خاموش بکنم فنم هم از کار میافته. یعنی موتور همونجوری داغ میمونه که خب طبیعتا مشکل ساز هست دیگه، نه؟
اگر آره نصب فلاشر رو توصیه میکنید؟
یعنی شما تو رادیاتور 60% آب میریزین ؟نقل قول:
بستگی به نوع ضد یخش نداره ؟ که مثلا غلیظ باشه یا رقیق ؟
من هر بار 5 لیتر ضد یخ میریزم تو رادیاتور ! مشکلی هم تا حالا نداشتم باهاش !
در مورد فن هم ، تقریبا همه خودروهای انژکتوری بعد از خاموش شدن خودرو فنشون روشن میشه
پراید ، 405 و ...
خوب خاموش بشه. موتور هم داغ بمونه. مشکل چیه؟نقل قول:
این گرما گرمای استاندارد موتوره.
از اون بعد دوم به قضیه نگاه نکردی یوسف جان؟
تا وقتی موتور ماشینت به همین داغیی که گفتی نرسه فن روشن نمیشه!
تو سیکل استاندارد کاری هرچه دمای موتور به دمای روشن شدن فن نزدیکتر باشه راندمان بالاتره.
بعدش با این کار نه موتور خنک میشه و نه آب داخل موتور عزیزم چون واتر پمپ کار نمیکنه و شما فقط آب رادیاتور رو به شدت خنک کردی و این یعنی خالی شدن باتری و افزایش شدید مصرف سوخت تا گرم شدن مجدد آب رادیاتور تا همون دمایی که ماشینتو خاموش کردی!! تو ماشینو خنک می کنی اون دوباره با استهلاک بالاتر و سوخت بیشتر دماشو میرسونه به همون دمای اولش!!!
یعنی وقتی شما فن ماشینتو بعد خاموش شدن روشن میذاری (به صورت دستی) بعد روشن شدن عملا راندمان ماشینو پایین آوردی، چون ECU مصرف رو برای رسیدن به همون دمای اولیه استاندارد بالا می بره تا موتور زودتر به دمای کاری برسه و دوباره تا اتمام این فرایند فن روشن نمیشه :31:
ضمنا حالا شما یه باتری تخلیه شده هم داری، چون موقعی که ماشین خاموش بوده و آلترناتور عمل شارژ رو انجام نمی داده از باتری یه مصرف کننده قوی (فن) گرفتی. پس به محض روشن شدن آلترناتور (دینام) با شدت بیشتری شروع به شارژ از دست رفته می کنه و این یعنی فشار مضاعف روی موتور.
نتیجه میشه: قدرت و گشتاور پایینتر + مصرف سوخت بالاتر + استهلاک بیشتر در چند دقیقه اپتدای شروع به کار مجدد خودرو.
این حرکت هم مثل همون مکمل CNG ریختن و کیت سوپر CNG نصب کردنو .... هست.
بارها از بچه ها خواستم قبل از اینکه به حرف هر مکانیک کور و کچلی گوش کنن یکم در مورد اون اقدام به صورت علمی تحقیق کنن و عصبانی میشم وقتی می بینم با دست خودتون به خودتون ضرر می زنین.
یعنی ایران خودرو و سایپا یا زیمنس و والئو عقلشون نمیرسیده که موتور بعد خاموش شدن باید خنک بشه؟
همه که مثل ما یه آدم وارد مثل شما ندارن که عزیزم.:10:نقل قول:
اما خب پس چرا 405ها همچین سیستمی دارن پس؟
و یه سوال دیگه البته این هم خیلی مکانیکی نیست.
دیشب توی یه پمپ بنزینی تبلیغ یه قرصی دیدم، نوشته بود افزایش اکتان و نمیدونم تمیز کردن انژکتور و این حرفها.
اینها خوبه؟ راسته یا سر کاریه؟
اگر خوبه، با توجه به این بنزینهای مزخرفی که داریم استفاده میکنیم، توصیه میکنید چه مکمل یا چیز دیگه ای به بنزینمون اضافه کنیم؟
میزان تمایل بنزین به اشتعال رو با اکتان بیان میکنند . خیر خوب نیستننقل قول:
دیشب توی یه پمپ بنزینی تبلیغ یه قرصی دیدم، نوشته بود افزایش اکتان و نمیدونم تمیز کردن انژکتور و این حرفها.
فعلا بنزین سوپر بهترین راهه.
چوبکاری نکن. ما کوچیک این جمع هم نیستیم.نقل قول:
همه که مثل ما یه آدم وارد مثل شما ندارن که عزیزم.
به مدل ماشین نگاه کن. این مدلها معمولا کاربراتوری هستن.نقل قول:
اما خب پس چرا 405ها همچین سیستمی دارن پس؟
سرکاریه.فکر کنم قبلا توضیح دادن دوستان در این مورد.نقل قول:
هیچی. فقط بنزین معمولی بزن. حتی سوپر هم نه.نقل قول:
با توجه به این بنزینهای مزخرفی که داریم استفاده میکنیم، توصیه میکنید چه مکمل یا چیز دیگه ای به بنزینمون اضافه کنیم؟
خیر. ما معمولا به صورت استاندارد 20% حجم رادیاتور رو ضد یخ می ریزیم و اگه دما تو اون منطقه بسیار پایین یا بسیار بالا باشه اونو نهایتا به 40% (نهایتا و در شرایط خاص) می رسونیم. مابقی رو آب رادیاتور (منظور آب جوشیده یا آب معدنی یا آب مقطر نیست) باید ریخت.نقل قول:
در مورد خودروهای انژکتور هم توضیح دادم. پراید هم جز در موارد خاص به هیچ وجه پس از خاموش شدن خودرو فنش روشن نمیشه و اگه این اتفاق بیفته به معنی افزایش غیر طبیعی دمای موتور یا ایراد در سیستم می تونه باشه.
راستی صرو صدای اطاق ماشینم هم خیلی زیاد شده مخصوصا از طرف شیشه های سمت راننده وشاگرد واین روکش های پلاستیکی که کمربند داخلشه اعصابما خورد کرده. اگه یکم جاده پایین بالا بشه همه جون ماشین صدا میده دیگه اگه برم داخل چاله که دیگه هیچ. میشه درستش کرد؟ پارس 87
پارسها همه این مشکل بنیادی صدای اتاق رو دارند و رک باید بگم تا حالا چاره ای براش پیدا نکردیم!!نقل قول:
میشه موضعی رفع کرد که البته هزینش به نسبت رفع عیب یکم بالا هست ولی به صورت کلی من ندیدم تا حالا. ولی از نمایندگیها یه سوال بکن، احتمالا بیرون میشناسن کسانی رو که بتونن کاری انجام بدن.
شرمنده من رو جواب شما دارم جواب میدم :10: :11:نقل قول:
پارس یکی از خویشاوندان هم همین مشکل رو داشت
به شیوه ی خیلی پیش پا افتاده ای بسیاری از سر و صداهای اطاقش گرفته شد
به عنوان مثال ستون ماشین (همون جایی که قلاب کمربند میفته توش)خیلی سر وصدا میکرد،پلاستیک روش رو باز کردیم،توش رو پر از ابر کردیم و به محل های اتصال با بدنه و محل های تماس 2 پلاستیک با هم کمی روغن و گریس زدیم،صدا فعلا که حدود 6 ماه از اون قضیه میگذره قطع شده
همینطور کنسول وسط صدا میداد،برای اونم همینکارو کردیم
نتیجه خوبی داد
شما هم یه امتحان بکن بد نیست :11:
یه سری جاها هستن که ماشین رو با روشهای خاصی صداگیری میکنن :)
مثل تو دوزی کارها!
من دیدم که اینکار رو خیلی خوب انجام میدن!
سلام دوستان
جدیدا وقتی ماشینو روشن میکنم دور موتور ماشین میره روی 2 2.5 وایمیسته :40:
کمک کنید چیکار کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز ماشین چیه؟ و همینطور مدلش!
پراید آخر 87 هستش
سلام دوستان
:)
اگر ماشینتون دنده عادی هست و موقعِ دنده عقب گیربکسش صدا میده , قبل از دنده عقب اول بزنین دنده دو بعد همونطور که پاتون رو کلاچ هست بزنین دنده عقب .
دیگه صدا نمیده
======================
مشکل در برقِ ماشین بعد از عوض کردنِ باتری :
بنده یه بار باتری عوض کردم . البته مجبور شدم که باتری بخرم که قطب مثبت و منفیش برعکس بود .
واسه همین مجبور شدم سیم منفی رو باز کنم و بلندترش کنم تا بتونم به باتری جدید وصلش کنم .
بعدش دیدم تمام برق ماشین به هم ریخته . پا میذاشتم رو کلاچ آمپر آب و بنزین بالا پایین میشد !!!!!
چراغها ضعیف شد . بوق هم کار نمی کرد .
رفتم نمایندگی گفتند 50 هزار تومن میگیرند برای چک برق ماشین و اجرت تعمیرش هم بعدا معلوم میشه
خودم تو خونه افتادم به آوارش تا بالاخره عیبش رو پیدا کردم
سیم منفی درست به بدنه وصل نشده بود و برق رو درست رد نمیکرد .
اون همه مشکل فقط از یک عیب کوچیک
بعد از مدتی درست میشه یا همیشه اینجوری میمونه؟نقل قول:
پراید آخر 87 هستش
بعد از مدت طولانی که خاموش میشه مثلا شب تا صبح اینجوری میشه؟ هوا سردتر نشده یا به یه منطقه سرد نرفتی؟
دور موتور وقتی ماشین گرم میشه نوسان نداره؟
سلامنقل قول:
يك قطره آب هم تو راديات نريزين كه اشتباه محضه .
من ايران رو نميدونم اما تو كويت يك مايع مخصوص براي راديات هست كه بهترين نوعش كه دو سه سالي هست اومده بازار , قرمز رنگ و شفاف هست و هم ضد يخ هست هم ضد جوش هم ضد زنگ هم چرب کننده هست براي طول عمر با عزتِ واترپمپ
يك گالنِ 4 لیتریش ده هزار تومنه اما در دراز مدت چند صد هزار تومن میریزه تو جیبتون
اگر سالی یک بار عوضش کنین , تا ده سال نه رادیات ماشین رسوب میگره و سوراخ میشه نه رادیات بخاری نه شلنگهای لاستیکی رادیات خراب میشه نه واتر پمپ و نه مجراهای درونِ بدنه ی موتور و سر سیلندر رسوب میگیره
تصویرش
من آب رادیاتورهای سبزی که تو ایران 500 تا تک تومنی !!!! قیمتشه دیدمکد:http://www.shamrockchicago.com/PrestELAf.html
اگر مجانی هم گیرم بیاد میریزمش دور .
عمر موتور و رادیاتور هاش و شلنگهاش 90% به روغن و آب رادیاتِ درجه یک بستگی داره .
نمیدونم ایران هست یا نه
سلام به همگی
روغن موتور چی پیشنهاد میکنین ؟
نقل قول:
نه بعد از مدتی درست نمیشه. قبلا نوسان داشت ولی الان اون رفع شده
من نزدیکه به 3ماه پیش ماشین یه یک ساعتی اژیر کشید که باطری تموم کرد باطری به باطری که کردیم وقتی روشن شد دور ماشین رو 4 5 رفت ماشین نعره میکشید که باطری رو عوض کردم که یبارم با دستگاه چک کرد یه مدت درست شد ولی حالا دور موتور 2 2.5 وایمیسته :41:
حالا من یبار دیگه ببرم با دستگاه چک کنم:40:
ماشینتون چیه؟نقل قول:
این لینکو N بار گذاشتم :31:
فکر کنم یه بار دیگه بذارم مدیرا کلا یوزرمو از سایت جمع می کنن!! :31:
بد نیست مطالعه کنید بدرد می خوره:
دانستنیهایی در مورد روغن موتور
کد:http://persiantechnic.com/portal/index.php?newsid=9
روآ تک سوز !نقل قول:
سلام دوستان . آقا این پراید ما بالا 90 تا که باهاش میری وقتی ترمز میکنی فرمون شدید شروع میکنه به لرزیدن . مشکل از کجاست ؟
پارس سوپر جم SAE 20 W 50 برای روا خوبه!نقل قول:
سلامنقل قول:
به احتمال زياد از دیسکِ ترمزِ چرخهایِ جلو هست
باید دیسکها بره تراشکاری تا دوباره مسطح و نرم بشه
==================
متاسفانه بعضی از مکانیکها برای گرفتن پول بیشتر , وقتی میخوان لنت عوض کنند میگن دیسکها هم باید تراش بخوره تا ترمزها صدا نده !!!! یا لرزش نداشته باشه
برای اینکه سرتون کلاه نره , اگر ترمزها خوبه و لرزش نداره و لنت رو هم قبل از تمام شدنش و خراب کردنِ دیسک عوض کنین , دیگه نیازی به تراشکاری دیسم نداره
به حرفِ مکانیک هم گوش ندین . فقط لنت رو عوض کنین
من ده سال یک ماشین داستم همیشه به موقع لنت عوض کردم و هرگز به مکانیک اجازه ندادم دیسکها رو باز کنه . فقط لنت .
هرگز ترمزها لرزش پیدا نکرد .
=================
تراشکاری فقط برای ترمزی هست که لرزش داره .
با سلام...
ماشینم پراید صباست دو ماهی هست خریدم....وقتی تو سرعت های پایین تو دنده یک و دو هستم صداهای غیر طبیعی شبیه " قیژ قیژ" میشنوم ... فکر می کنین علتش چیا می تونه باشه...ممنون میشم اگه راهنمایی کنین..
علت بزرگش کمپانی کلاه بردار سایپا هست که گیربکس آشغال میبنده روی ماشین ملت!نقل قول:
برنجی گیربکس خراب هستش......
هرچه سریعتر ببرید تا بتونید از گارنتی نمایشیشون استفاده کنید :20:
مثلا فکر کردی ببره نمایدنگی براش درست میکنن؟نقل قول:
نه بابا یکی میزارن روش بدتر از قبلی صدا بگه.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
تجربه به من ثابت کرده بهترین روغن موتور ایرانول 16 هزار هستنقل قول:
من 15 هزار تا باهاش کار کردم 10 هزار تاش با گاز بوده
سلام.
روای سال بنده که دیگه معرف حضور دوستان هست دیگه...
آقا این ماشین رو وقتی کولرش رو روشن میکنم، 10 ثانیه کار میکنه، بعد مثلا 10 ثانیه خاموش میشه، بعد دوباره 15 ثانیه روشن میشه، بعد دوباره بعد از 10 ثانیه خاموش میشه.
تو تمام این خاموش روشن شدنها هم یه تق کوچولویی میکنه.
چرا نیجوریه؟
موردی نداره؟
سلامنقل قول:
اگر بادش سرد هست يعني خنك ميكنه اما زود ميره رو پنكه , مشكل از ترموستات كولر هست كه دستكاري شده و از تنظيم در رفته و اين ترموستات در زير داشبورد درون كنسول كولر قرار داره ( نميدونم به ايراني چي بهش ميگن )
چون تنظيم نيست , زود سرد ميشه و برق كلاچ كمپروسور كولر رو قطع ميكنه و در نتيجه كولر خاموش ميشه
اون صدا هم صداي كلاچ كمپروسور كولر هست . اگر كاپوت رو بزنين بالا صداش كاملا مشخصه
اما اگر اصلا باد خنك نمياد , احتمالا كلاچ كمپروسور كولر خرابه و خود به خود هي قطع و وصل ميشه
احتمال داره از رله ي كنترل كننده ي كلاچ هم باشه . جاي اون رله تو جعبه فيوز هست و فكر كنم روش نوشته ac relay
سلامنقل قول:
راننده ي حرفه اي اصلا كاري نداره روي قوطي روغن چي نوشته
بلكه اگر تو شهر هست , دو سه روز يك بار و اگر خارج از شه هست پونصد كلومتر يكبار كيج روغن رو ميكشه و چربي و رنگ روغن رو چك ميكنه و ميدونه چه وقت بايد عوض بشه
روغن نبايد از قهوه اي تيره بره به سمت سياهي
و چربيش رو هم با دستتون ميتونين چك كنين
كمي هم بوش كنين . اگر بوي روغن سوخته ميده يعني كم كم موتور داره ميره به سمت خرابي و روغن سوزوندن اما تازه اول راهه
سلامنقل قول:
آقا اگه منظورت اینه که خود کمپرسور 10 ثانیه روشن میشه و خاموش میشه و صدای ترموستات میاد (تق) تو زموستون این عادیه
اما اگه تو تابستون همچین مشکلی پیش بیاد کلاچ کولر یا ترموستات خرابه
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
سلامنقل قول:
میدونم اینو
اما در کل گفتم که روغن ایرانول 16000 خیلی دیر خاصیت چسبندگیشو از دست میده
کلا روغن خوبیه نسبت به روغنهای دیگه
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
برادر او صدای تق صدای رله ایه که بعد از دستور گرفتن از ترموستات برق کلاچ کولر رو وصل میکنهنقل قول:
ممنون. همون مورد اوله. یعنی سرده، اما هی قطع و وصل میشه.نقل قول:
یعنی بادش هی سرد یخچالی و سرد معمولی میشه.
الان ببرم نمایندگی بگم چی؟
سلامنقل قول:
اون دوستمون درست میگن
الان زمستونه . مسلمه که زود زود میره رو پنکه اما باز هم ده ثانیه غیر طبیعیه
شما اگر جای سردسبر هستین و احتیاج به کولر ندارین صبر کنین تا هوا بهاری بشه بعد امتحان کنین تو ظهر زیر افتاب که هوای اتاق ماشین گرمه
اما اگر جای گرمسیر هستین و میخواین الان ببرینش نمایندگی , اونها خودشون وارد هستند و زود درستش میکنند
شما فقط بهشون بگین عیبش چیه
بنده تهران هستم.نقل قول:
تو تابستون هم همین برنامه رو داشتم باهاش.
الان هم این جریان رو 2 هفته پیش امتحان کردم که هوا گرم شده بود.
میخوام تا گارانتی تموم نشده ببرم بزنم تو سرشون! حروم لقمه ها×!
حتما ببر گارانتینقل قول:
احتمالا کلاچ خرابه.
سلام
من پراید دارم موقعی که بخاری میزنم از جلو باد سرد میاد می خواستم ببینم این طبعیی
با تشکر