چرا فایل های ضمیمه در صفحه ی1 دانلود نمیشه؟
Printable View
چرا فایل های ضمیمه در صفحه ی1 دانلود نمیشه؟
:18:مگه میشه ؟... فایله ضمیمه دانلود نشه .... بابا یه کلیک بیشتر نمی خواد ...:27:نقل قول:
فولدر گارمین رو که دان میکنیم با فولدری که توو ram هست replace کنیم یا فایلهایی که توو فولدرهاش هست رو overwrite کنیم ؟
نیازی به overwrite نیست...اونارو پاک کنید...اینارو بزارید جاش...نقل قول:
شاد باشید:40:
یعنی تمام محتویات فولدر گارمین که توو رم هست رو پاک کنم و محتویات فولدر گارمین جدید رو بزارم جای اونا ؟نقل قول:
نیازی به overwrite نیست...اونارو پاک کنید...اینارو بزارید جاش...
ممنون بابت صبوری و جوابت
آره...نقل قول:
راحت تر بگم...برنامه رو که نصب و اجرا کردی، بعد بیا بیرون...فولدر گارمین رو کال پاک کن...اینو بزار جاش...
شاد باشی:40:
سلام این برنامه گارمین نیاز به ساین کردن داره؟
خیر، نیازی به ساین کردن نداره!نقل قول:
خیلی سپاس گزارم واقعا" شاید نمیدونی چه کمکی به من کردی بازم ممنون
یه مشکل دیگه داشتم
الان نمیدونم کجا نقشه شهرمون رو کپی کنم صمنا" من قبلا" از smartcom gps استفاده کردم و الان هم فعاله دخالتی نداره؟
نه دخالتی نداره هر دو رو با هم میشه استفاده کرد:46:نقل قول:
نقشه شهرتون رو هم فقط تو اسمارت کام استفاده کن.
سلام
من اینو تو یکی از این CD های نرم افزار دیدم
نصبش کردم برای N79 ولی نرم افزاره باز نمیشه
نصب میشه و میاد توی App اما باز نمیشه
شما نمیدونید چرا ؟
ورژنش هم نمیدونم چیه فقط این اسم فایل نصبیش بود :
GarminMobileXTforSymbianS60_41020.exe
سلام من همه کارها رو انجام دادم اما وقتی وارد برنامه میشم میخوام وصل بشم از برنامه خارج میشه مشکل کجاست
ممنون
سلام من همه کارها رو انجام دادم اما وقتی وارد برنامه میشم میخوام وصل بشم از برنامه خارج میشه مشکل کجاست
ممنون
نقل قول:هر 2 نسخه های جدید و مختلف رو دانلود و نصب کنید.نقل قول:
سلام بر همه عزیزان
به خاطر زحمتهائی که میکشید ممنون
دوست من بهتر بود از دکمه تشکر برای هر کسی که قصد تشکر ازش رو دارید استفاده میکردین ..
سلام
آیا برنامه گارمین 5.04 با گوشی 5800 ورژن S60 ver5 هم سازگار هست یا خیر ؟ چون من تمام راههایی را که گفته شده رفتم اما جواب نداد . با تشکر
دوستان براي اينكه با N95 8 گيگ به حالت Data transfer وصل شيم بايد چه كار كنيم؟! الان كه 100 تا برنامه وصل كردم ديگه نميشه! همه رو هم بستم
SMS ها رو مموری نیست؟ فونت نصب نکردی؟نقل قول:
نه اس ام اس ها رو تغيير دادم و همه چي رو بستم و Jbak Taskman هم چيزي كه روي E باشه رو نشون نميده.
سلام به همه . من اين برنامه رو نصب ميكنم و همه كارهارو انجام دادم ولي وقتي كه ميخوام اجراش كنم اصلاً اجازه هيچ كاري نميده و چند تا گزينه رو صفحه مياد كه مروبط به اين ميشن كه بايد كد بهش بدم . شما گفتين وارد برنامه بشين و id card رو بگيرين ولي اين اصلاً اجازه نميده كه من وارد setting بشم . اگه ميشه كمك كنين tnx
سلام به همه . من اين برنامه رو نصب ميكنم و همه كارهارو هم انجام ميدم ولي وقتي برنامه رو باز ميكنم چند تا گزينه روي صفحه مياد كه مربوط به register هست و به من اجازه نميده كه برم setting و id بگيرم . اگه ميشه كمك كنيد ممنون
بله 4 تا گزینه میاد برای فعالسازی شما باید گزینه چهارم رو انتخاب کنید ....
خوب دوست من گزينه چهارم هم به gprs احتياج داره كه و بايد با irancell وارد بشي . درسته؟نقل قول:
4 گزينه؟! ازش عكس بزار دوست عزيز.نقل قول:
شاد باشي:40:
آخه این که خیلی راحته فقط دقت کنین:5:
من ریختمش نقشه رو سیاه نشون میده و ماهواره رو پیدا نمی کنی :(
باید حداقل یه بار به ماهواره وصل بشید تا نقشه رو نشون بده...نقل قول:
بچه ها من یکبار نصب کردم ولی درست کار نکرد پاک کردم دوباره نصب کردم و طبق روش انجام دادم درست شد.
سلام آقايان نسخه كاملتري از اين garmin نيست كه نقشه هاي كاملتري داشته باشه ؟ به نظر من اين از smartcom بهتره چون نقشه هاش مثل نقشه هاي خود nokiamap ميمونه و كيفيتي خوبي داره
Good Luck
حالا مگه کیفیت گارمین بده؟:27: فقط شهرهاش کامل نیست...! اونم به مرور زمان کامل میشه...نقل قول:
يونس جان خوب منم گفتم garmin از smartcom بهتره و كيفيت نقشه هاش هم بهتره .و اگه garmin كاملتري گير آوردي كه نقشه هاي شهرهاي بيشتري رو داشته باشه حتماً بذار كه ما هم استفاده كنيم يونس جان .
Good Luck
دوست من هر 2 3 هفته یه بار نقشه های گارمین یه تغییراتی میکنه که به محض دریافت در همین تاپیک قرار میدم ....
اگر داخل ساختمون یا جایی باشیم که سقف داره، با چه اروری رو به رو میشم؟نقل قول:
ببخشيد نقشه رشت موجود نيست.
برای وصل شدن اروری نمیده...فقط وصل نمیشه...یا خیلی طول میکشه..!نقل قول:
فعلا" خیر...نقل قول:
سلام دوستان ممنون از راهنمايي شما garmin كار كرد فقط مشكلي كه من دارم اينه كه بعضي قسمتها رو گرافيك برنامه خراب نشون ميده يعني تكه تكه نمايش ميده كمكم كنيد .
سلام . من همه مراحل رو با دقت رفتم و اون قسمت آخر که باید enable کنیم ، از سریالم ایراد گرفت گفت ولید نیست .
مطمئنم درست وارد کردم چون 2 دفعه مجدد سریال رو زدم . مشکل از کجا میتونه باشه ؟
سلام
من قسمت اول رو نصب کردم ولی وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم و برم مرحله بعدی اصلا اجرا نمیشه.
باید چکار دیگه ای انجام بدم.
ممنون
یونس من فونت گوشیمو عوض کردم و دیگه نمیشه گوشی رو در حالت Data Transfer بزارم .... راه دیگه ای در این قسمت از آموزش نیست ؟نقل قول:
برای نصب برنامه باید گوشی رو در حالت Data Transfer به PC وصل کنید