به روزانه ها خوابگاه میدننقل قول:
_____
من یه درس(ریاضی2) دارم میتونم ثبت نام کنم؟
Printable View
به روزانه ها خوابگاه میدننقل قول:
_____
به روزانه ها خوابگاه تعلق میگیره؟پس من که تبریزم و سراب قبول شدم بهم خوابگاه میدن؟
یه سوال دیگه بالاخره 6 تا عکس یا 12 یا 10 یا 8 ؟!
سلامنقل قول:
اگه زنگ بزنی به محل قبولی اطلاعات بهتری میدن
(یکی از دوستان گفته بود که به روزانه های میدن)
باید فارغ التحصیل شیننقل قول:
یه جوری با معلم صحبت کنید که نمرشو بده
تودفترچه کنکور نوشته بود دانشگاهها در قبال اسکان دانش آموزان شبانه هیچ مسئولیتی نداره یعنی به روزانه ها میدننقل قول:
کسی نمیدونه کلاس های نیم سال دوم از کی شروع میشه؟و ایا بستگی به اموزشکده ی مربوطه داره یا نه فرقی نداره!
بستگی به روزانه و شبانه بودن قبولی شما دارهنقل قول:
کلاسهای نیمسال دوم از بهمن شروع میشه
راستی بچه ها
من ساعت 8 صبح رفتم
ساعت 16 کارم تموم شد
همه مدارکم هم اماده بودش
خیلی لفط میدادن
شما چی؟
من اواخر ساعت 11 اونجا بودم 3 بود تموم شد خوابگاه هم اسم نویسی کردم!گفتن نمی دونم چهارشنبه زنگ بزن تا بگیم
بعد یکی گفت شنبه میاین یه کاغذ دادن تا 7 مهر کارت بگیریم کی کلاس ها شروع میشه اقا چرا اموزشکده حال و هوای هنرستان داره تا دانشگاه!
چون توش دختر نداره:18::19:نقل قول:
اگه دختر داشت حال و هواش میشود مثل دانشگاه:8:
متاسفانه همه آموزشکده های فنی این شکلی هستن:13:نقل قول:
تو محوطه ی اموزشکده فنی استانه اشرفیه دانشگاه پیام نور هم هست!!!! تا دلتون بخواد دختر!!!
کلاس های نیمسال دوم دقیقا از 1 بهمن اغاز میشه؟
سلن دوستان سطح کیفی و اموزشی علمی کاربردی چه جوریه ؟
مدرکش چی ؟
راستی اگر کسی ورودی بهمن باشد پایان ترم چه موقع می باشد ؟ چه ماهی ؟ منظورم ترم اول وردی بهمنی ها پایانش کی هست ؟
با تشکر
بستگی داره چند ترمه درست رو تموم کنی ۴ ترمه اگه باشی برات ۱۱/۳۰ فارغ التحصیلی میخوره.
اگه ۵ ترمه تموم بشه ۶/۳۱
با سلام دوستان من دانشگاه ازاد قبول شدم دانشكده ي فني حرفه اي سما قزوين من كرجم اين دانشكدش خوبه؟اصلا بدرد مي خوره ؟ راستي اگه كسي سايتشو ميدونه تو رو خدا بگه كله نتو زيرو رو كردم پيدا نشد كه نشد:((((
سلام دوست خوبنقل قول:
والا منم سایتش رو نمیدونم اما تنها کار اینه که دفترچه رو باز کنی بری آدرسش رو پیدا کنی زود هم برو دنبالش چون از امروز ثبت نام شروع شده تا 2 مهر
سراسری قبول نشدی ؟ آخه من زیاد تعریف این اموزشکده های سما رو نشنیدم اما حالا یه پرسجو بکن اگر مشمول نیستی به نظرم بخون برای سال بعد
ما امروز رفتیم واحد کرج 8 تا 11 برای ثبت نام کارمون طول کشید
بعضی از این دانشجو ها هم هی به ما تیکه مینداختن:13:انگار خودشون مثل ما ترم اولی نبودن:44:
نقل قول:
سیستم دانشگاه آزاد کلاً اینجوریه به ورودی های جدید تیکه میندازند ولی بعد یکی دو هفته آدم میشند ...
منم سما کرج خوندم اما ادامه ندادم و رفتم خدمت ...
ولی تو اشتباه منرو تکرار نکن و برو بخون .
حالا از من گفتم بود .
میشه دلیل عدم ادامه تحصیلت رو بگی ؟نقل قول:
البته من واحد کرج هستم نه اموزشکده سما
ممنون
نقل قول:
متاسفانه همه آموزشکده های فنی این شکلی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم چرا من هنوز حسش نیست!نگو واسه خاطر ان بوده فکر کنم!نقل قول:
چون توش دختر نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دختر داشت حال و هواش میشود مثل دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو چرا نقل قول کردم!ولی خوب ما هم روبرومون پشتمون چپ و راستمون بالا یا شاید پایین(خوب دانشگاه ازاد!) دانشگاه ازاد دایر هست قربانت بانی.نقل قول:
تو محوطه ی اموزشکده فنی استانه اشرفیه دانشگاه پیام نور هم هست!!!! تا دلتون بخواد دختر!!!
کلاس های نیمسال دوم دقیقا از 1 بهمن اغاز میشه؟
اقا گفتن شنبه وسائل شخصی رو بیار البته با کلی ناز و افاده منم گفتم از شانس من شما چقدر خوبی!
بخواطر 1 درس ثبت نام نشدم رفتم سال بعد:41:
سلام دوستان كسي مي دونه نيمسال دوم دانشگاه ازاد تكميل ظرفيت ثبت نامش از كي شروع مي شه؟
بروبکس زمان تشکیل کلاس های دانشگاه علمی کاربردی همزمان با سراسری نیم سال دوم هست نه؟
کارنامه واسه ما فنی های مظلوم نمیاد؟! عجب اوضاعی شده به خدا
راستی درسهای ریاضی و زبان و فیزیک را باید بالای چند درصد میزدی تا دیگه درس پیش را بهت ندن؟
ثبت نام از اواخر مهر ماه . اعلام ميشه . azmoon.net
نقل قول:سما که زیاد جالب نیست. ولی اگه واحد شهرش شهر قبول میشدی خیلی خوب بود. امکاناتش خیلی بالاتر از بعضی از دانشکده های سراسری هست( البته قزوین رو نمیدونم ولی دانشگاهای دیگه که اینجوری بوده).خوابگاه هم به پسرا میدن ولی نه اونی که شما فکر میکنید. یعنی پول میگیرن ازتون یک آپارتمان رو کامل کرایه میکنن و بعد هر شیش نفر یا کمتر یا بیشتر رو میندازن تو یک واحدش.کد:http://www.qazviniau.ac.ir/
خودت میگی مظلوم دیگه:31:نقل قول:
احتمالا خود دانشگاه بده
اون درس ها ماله همه پیش خورده
حد اقل تو مشهد که اینطوریه
نقل قول:ببخشید ببخشیدنقل قول:
مکاناتش خیلی بالاتر از بعضی از دانشکده های سراسری هست
چی شد؟
من الان پس شما رو خوندم
کی گفته امکاناتش بالاتره؟
نکنه منظورتون از امکانات پولشه؟:46:
در این مورد هیچ قانونی وجود نداره من پارسال فیزیکمو 70 زدم ولی بازم فیزیک بهم دادن!نقل قول:
البته شاید باقی دانشگاها فرق بکنه
راس میگه بعضی از ازاد ها از بعضی از فنی حرفه ای ها امکاناتشون بالاتره.نقل قول:
دوستان دیگه شوخی نکنید دیگه
دانشگاهی مثل تهران جنوب یا قزوین یا کرج یا مرکز اصلا قابل مقایسه نیستن با آموزشکده های فنی و حرفه ای
یعنی می گی امکانات دانشگاه آزاد از دولتی بهتره ؟نقل قول:
منظور ایشون همه دانشگاه آزادها نبود ... بعضیاشون:40:نقل قول:
بله دانشگاه هایی که در پست قبلیم گفتم بهترننقل قول:
میتونید خودتون تشریف ببرید ببینید :46:
بیشتر دانشگاه آزاد ها از دانشکده های فنی حرفه ای بهتره( البته بعضی از دانشکده ها امکانات خوبی دارن)
دلیل اصلیشم اینه که تو دانشگاه آزاد دختر و پسر قاطی هستن و اینکه کاردانی و کارشناسی و ارشد تو یک دانشگاه هست به خاطر همون امکاناتش بیشتره . یعنی به جای اینکه چند تا دانشکده جدا از هم درست کنن یکی درست کردن با بهترین امکانات. بیشتر دانشکده ها بخصوص شهرستانهای کوچیک خیلی جالب نیستن و حتی بعضیهاش از هنرستان هم کوچیکتره، ولی بعضی ها هم خیلی خوبه. در کل فرق اصلیش همون دانشگاه و دانشکده بودنه. ایشالله برا کارشناسی به بالا برین دانشگاه سراسری امکاناتش خیلی بهتره و اونجاس که فرق دانشکده با دانشگاه رو میفهمید.
نقل قول:پس بحث بحثه دختر و پسره؟نقل قول:
بیشتر دانشگاه آزاد ها از دانشکده های فنی حرفه ای بهتره( البته بعضی از دانشکده ها امکانات خوبی دارن)
دلیل اصلیشم اینه که تو دانشگاه آزاد دختر و پسر قاطی هستن و اینکه کاردانی و کارشناسی و ارشد تو یک دانشگاه هست به خاطر همون امکاناتش بیشتره . یعنی به جای اینکه چند تا دانشکده جدا از هم درست کنن یکی درست کردن با بهترین امکانات. بیشتر دانشکده ها بخصوص شهرستانهای کوچیک خیلی جالب نیستن و حتی بعضیهاش از هنرستان هم کوچیکتره، ولی بعضی ها هم خیلی خوبه. در کل فرق اصلیش همون دانشگاه و دانشکده بودنه. ایشالله برا کارشناسی به بالا برین دانشگاه سراسری امکاناتش خیلی بهتره و اونجاس که فرق دانشکده با دانشگاه رو میفهمید.
حالا دختر و پسر قاطی باشن چی میشه؟
هیچی!
دانشگاه آزاد هم کاردانی هستش
در ضمن بسیاری از دانشگاه های سراسری تو خودشون هم کارشناسی داره
و باز هم چی فرقی میکنه که بگیم دانشگا! یا دانشکده!؟!@
یعنی می گین برای کارشناسی بالاتر دیگه مثله این آموزشکده ها نیست و همون دانشگاههایی که نظری ها می رن ، فنی ها هم می رن ؟
البته اگه تا اون جا برسم ...
چرانقل قول:
الان تو دانشکده خودم(منتظری)
کارشناسی هم داره
البته جاهای دیگه رو هم دارن
غیر انتفاعی و....
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با كارنامه نتيجه آزمون كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1388
سازمان سنجش آموزش كشور، بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1388 ميرساند كه كارنامه نتيجه آزمون مذكور از ساعت 16 (4 بعدازظهر) روز چهارشنبه 8/7/88 در سايت اين سازمان قابل رويت و بهرهبرداري خواهدبود.
داوطلبان گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت اين سازمان بهو با درج شماره داوطلبي و مشخصات شناسنامه اي شامل نام خانوادگي، نام ، شماره شناسنامه و سال تولد و يا شماره پرونده و مشخصات شناسنامهاي ضمن مشاهده كارنامه خود ، از آن پرينت تهيه نمايند.کد:www.sanjesh.org
ضمناً داوطلبان گرامي ميتوانند سوال يا سوالات خود را با شماره تلفنهاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيدر ميان بگذارند.کد:www.sanjesh.org
سلام دوستان
برای کارودانش
دروس پیش نیاز برای رشته کامپیوتر در دانشگاه سراسری به چه صورتی هستش ؟
با تشکر
دروس پیش نیازش یکی هست با فنی حرفه ای ...نقل قول:
ریاضی و فیزیک و برنامه سازی پیشرفته
سلام دوستان !
من سال سوم کامپیوتر هستم و به زودی کنکور دارم !
گفتم بیام اینجا از شما ها که تجربه دارین سوال بپرسم !
شاید یکم دیر شروع کردم به درس خوندن ولی خوب حالا شروع کردم دیگه :دی
جالا چند تا سوال دارم :دی
ضریب درس های مختلف تو کنکور چنده؟
آیا ازرش داره برای درسی مثل عربی وقتمو تلف کنم ؟
الان از چه درس هایی شروع کنم ؟
چه کتاب های کمک آموزشی رو پیشنهاد میکنین ؟
مرسی
سلام دوست خوبنقل قول:
دیر نشده از همین الان شروع کن من خودم از اواسط بهمن شروع کردم(البته من دیر شروع کردم)
ضریب درس ها متفاوت هستش درس های تخصصی مثل برنامه نویسی ضریب 15 داره درس ریاضی ضریب 4 داره عربی دینی زبان ضریب 1 داره ادبیات و زبان فارسی شیمی و فیزیک هم ضریب 2 داره
سعی کن همه درس ها رو بخونی مطمعن باش اگر تو عربی رو بخونی از کلی از رقیبات جلو میوفتی چون خیلی ها درس عربی رو نمیخونن زبان هم همینطور
برای درس تخصصیت وقت بیشتری بزار اما حتما عمومی بخون اینطوری فکر نکن که اگر من 1 تست تخصصی بزنم اندازه 15 تا تست عربی زدم به اینم فکر کن که یه نفر شاید اون تست رو بزنه یه تست عربی هم بزنه اون موقع اون میزنه جلو
الان هم بشین تخصصی بخون به نظرم عمومی هم درسی مثل ریاضی و فیزیک رو بخون
من بهت دین و زندگی گاج رو معرفی میکنم ریاضی هم گاج بقیه درس ها قلم چی
خداحافظ