سلام دوستان از بازی کردن خسته نباشین :31::10:
میگم کسی می تونه تمام شغل هایی رو که میشه گرفت رو لیست کنه ؟؟!!
من دنبال یه شغلی هستم که طرف با کامپیوتر سرو کار داشته باشه ...
آخه من تو خصوصیات طرف جادوگر کامپیوتر رو براش انتخاب کردم !!!
ممنون ...
Printable View
سلام دوستان از بازی کردن خسته نباشین :31::10:
میگم کسی می تونه تمام شغل هایی رو که میشه گرفت رو لیست کنه ؟؟!!
من دنبال یه شغلی هستم که طرف با کامپیوتر سرو کار داشته باشه ...
آخه من تو خصوصیات طرف جادوگر کامپیوتر رو براش انتخاب کردم !!!
ممنون ...
قکر می کنم بیسینس با کامپیوتر سر و کار داره چون من وقتی بیسینسر بودم روی کامپیوتر این گزینه اومده بود:Work at home
بالاخره ما هم سوپر استار شدیم:26::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سوپراستاريتون مبارك.نقل قول:
سيم من اينقدر پولداره نيازي به عكس گرفتن نداره!:tongue:
ولي ميخوام بدونم چه شغل هايي سوپر استار ميشن و ازشون عكس ميگيرن؟ حالا شايد دختر سيمم شد سوپر استار.
پدرش چون ورزشكاره(شغلش نه ها!) وقت نميكنه بره سركار!:27:
ولي به فكر اينم اگه بشه سهام ورزشگاهشم بخرم بعد برم كار!!!:16:
يه سوال ديگه اي هم برام پيش اومد: چرا zende فقط از همين يه عكس استفاده ميكنه(اينو ميگم:دی)
يك خبر داغ داغ
سايت سميس 3 عوض شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو سايتش buy now داشتتتتتتتتتتتتت
فقط برين به اين سايتکد:www.thesims3.com
نقل قول:
کدوم عکس؟ منظورت این یه سیمه؟بازیگری-فوتبالیست همین:دی البته ممکنه از بیسینسم عکس بگیرن اما دیگه سوپر استار نداره:دیوقتی کل سهام ورزشگاهو بوسیله ی پدر خریدی دخترو بفرست اون تو بعد بزن رو ورزشگاه این گزینه:PRANK MEMber و دخترتون رو انتخاب کنید مقامش ارتقاع پیدا کنه
الماس الجدیده!
ای بابا دوستان شما چطور اینقدر ثروتمندید ؟:41:
CHEAT میزنید یا رمز استفاده میکنید ؟
این سیم ما داره میمیره ، من با دو نفر کار میکنم ... اندازه شما پول ندارم !
چیکار کنم ؟ :13:
با کد درست میشهنقل قول:
همون motherlode که توی سیمز 2 میزدیم همون رو بزنید زیاد میشه
من چیت نزدم لومینا هم فقط برای سهام داری ممکنه زده باشه این الماسا که نشانه ی پولداری نیست ما سنگ اینارو از رو زمین پیدا میکنیم میزاریم تو صندق پست میبرن کارخونه الماسشو درمیارن فرداش پست می کنن
لومینا جون شمش طلارو حال می کنی با اون 2 تا سنگ نقره ای و خاکستری و دو تا تخم مرغ جدید!:21:شدیم حدود 125 به 80 :21: (شایدم بیشتر این دفعه حساب نکردم:دی)
راستی توی اون شغلای سوپر استار ها
لیست دومی هم هست که ازت ممکنه عکس بندازن که از روی هوش باید به دانشمندی و بیسینس اشاره کرد بقیرو نمی تونم با اطمینان بگم
سلام بازی ای که تو این سایته برای روش هم هست اله یا نه؟
ای بابا ... ما فقط بلدیم از راه حلال پول دربیاریم ... :31:نقل قول:
این کارا که خیلی زشته ! :31:
پس این خونه هایی که میخرید نشانه ی چیه ؟ شما که کد نزدی چطور این خونه ها رو میخری ؟ :20:نقل قول:
اگه منو میگید که اون خونه ی اشرافی که قبلن گذاشته بودم برای سیمم که نیست فقط برای نمایش بود همین حتی توشم خالیه:دی
از طریق شغل هم میتونید پولدار بشید بستگی به پیشرفت کاری خودتون دارهنقل قول:
و البته ازدواج هم تاثیر داره :46:
ما كد مد تو كارمون نيستنقل قول:
بله منم اولاش مثل شما بودم ولي بلا نصبت مثل خر سيمم كار كرد تا توانستم يه سهام بگيرم خلاصه حالا هم كه اينقدر پول داره تا 7 جد ديگش هم پول دارن اونم به خاطر كار زياد بود.
تورو خدا بگو اين شمشارو از كجا گير اوردي؟ من الماسارو گفتم تو هم بايد شمشا رو بگي!:10:
EeEeEe ... پس هیچی ... من فک میکردم اون خونه ماله سیم خودته ! :31:نقل قول:
میسی واسه جواب ، اینارو بلدودیم ... یعنی بلد بود ! :11::31:نقل قول:
در کل سوء تفاهم بود مثل اینکه ! :15:
نقل قول:
باشه من اینارو یا از توی معدن 2000 ساله پیدا کردم(قسمت کمیشو)یا تو قبرستون شانسیه دیگه ممکنه ارواح عزیز بهت لطف کنن شمش طلا بدن:دی
دوباره الماس جدید!:
منظورت اين معدنه:نقل قول:
اگه خواستين تو سايت سيمس دانلود لباس و اينا مجانيش رو داره
آره همون معدن گفتم بیشتر تحت الطاف ارواح عزیز این امکان داره
!؟یعنی مثل سیمس 2 پکیج براش داره؟
من دو سه بار اونجا رفتم . جالبه اولين عكسشم خودم گزاشتم ولي اونجا نميشه كليك كرد.نقل قول:
مگه من گفتم برو توش سلام عرض کن گفتم کنارش کنار اون درختا که به شاخه هاش مار آویزونه(این مارهای درختی اند که سمی و بسیار خطرناک اند اما در این بازی هیچ تحرکی ندارند) اونجا ها باید باشه البته شانسیه دیگه فکر کنم شدیم 150 به 80 !:دی
سلام سلام
خوش به حالتون....سیمز رو گرفتین ... من چند روز پیش سفارش دادم ولی هنوز نیومده!
ولی چه موقع بدی سیمز اومدا ... دقیقا" تو امتحانا .... می ترسم سیمز و بگیرم و منم که معتاد .... دیگه به درسام نرسم ...
به هر حال برای رسیدنش روز شماری میکنم و سعی میکنم تا تموم شدن امتحاناتم صبر کنم و الا مشروط میشم !! :((
راستی عکس هاتون خیلی جالبه ... ممنون
سیمز 3 مثل اینکه خیلی جالب شدهها شبیه بازی های ادونچر شده
این الماسارو نمیشه فروخت؟
دوستان می خواستم ببینم سرعت پیر شدن مثل سیمز 2 اس یا خیر؟
اره ديگه تو هم كه حوش شانس!نقل قول:
ولي من نميبازم مطمئن باش!;)
كي سفارش داديد؟نقل قول:
حالا من بالا ترم! چون من يه اين همه الماس + يه دونه جديد الماس + 3پروانه + و اين همه هم شمش دارم:27::10:
اينم عكسش:
:26::26::26::26::33::26::26::26:
تازه من يه مدل ديگه هم الماس تراش دادم كه شبيه به ارمه سيمز هست و امتياز ويژه داره( اون كه رو سكو گزاشتم.
حالا اين مسابقه كي تموم ميشه؟
و اگه ميشه خواهشا از محيط بازي هم عكس بزارين
میخواستم کلکسیون ماهی رو هم بذارم که نشد
انشالله دفعه بعد!
ببخشید الان بازی امده یا نه (نسخه اصلی)
نه
12 خرداد تاريخ انتشارش تو خارج هستش
خير شما ميتونيد طول زندگي سينزتون رو كم و زياد كنيد از توي option بازي كمترين دوره ي زندگي 40 و بيشترينش 960 هست نرمالش هم 190 هست.:10:نقل قول:
الماس ها رو ميشه فروخت ولي پول نصبتا كمي بابتش بهتون ميده بنابر اين اگر براي زيبايي استفادشون كنيد بهتره:10:نقل قول:
در هر صورت شما شمش طلارو پیدا نکردی:دی!
چون طلای اصله2 برابر حساب میشه:دی
(خودم از این قانونا که میزارم خوشم میاد!) مثل این که یه نفر دیگه هم به جمعمون اضافه شد خوش اومدی
ببخشيد؟نقل قول:
پس اين شمشي كه گوشه ي عكس هست چيه؟
لطف كن مدل امتياز دهيت هم بزار ببينيم.
نظر من اينه:
الماس 15 امتياز
الماس هاي ويژه (همون همه رنگيا) 20 امتياز
اهن : 5 امتياز
نقره:7 امتياز
طلا : 10 امتياز
پروانه 3 امتياز
حشرات: 3 امتياز
ماهي و يا خرچنگ 1 امتياز
هر چي باشه خودم ايده ي مسابقه رو دادم اين حق هم دارم كه خودم امتياز دهيش رو بزارم. اگر چيزي از قلم افتاد بگيد.:10:
بابا بیاید مسابقه بهترین خونه رو بزاریم....توش رمز motherlode آزاد باشه.
هر کی قشنگ ترین و بهترین خونه رو بسازه برندس...
بنده هک کردم یه جایی رو 50.000 تا بهم داد : دی
فکر می کنم هفته ی پیش بود... یک هفته ای میشه ...نقل قول:
كي سفارش داديد؟
عیب نداره همین که عکس های بازی شما رو می بینم خودش کلیه !!!!
راستی لومینا جان عکس سیمز خودت رو هم بذار ببینیمش ...
zende شما هم خونت به نظر خیلی شیک و قشنگ میاد ... میشه یه عکس کامل ازش بذاری ؟
ممنون @};-
اینم یکی دیگه
اون حذف شد مجبور شدم دوباره بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://haniehnobakht.persiangig.com/Screenshot-14.jpg
:31:گپ جان تازه میگی مسابقه ی بهترین خونه؟!این همه خونرو نمیبینی!؟
بنا به درخواست عروسک جان عکس خونرو با نور کامل میزارم:دی:
ببخشید توش نمی شه رفت صاحبش اجازه نداد:دی!
بچه ها یه چیز جالب:وقتی که شما به درجه ی خوبی در کارتون می رسید مثل سیم من که سوپر استار شد تمامی افراد با شما خوب میشوند مثلا من یه نفرو تاحالا ندیده بودم رفتم با باباش سلام علیک کردم تو خونشون دختره وقتی اومد حرف بزنه دیدم نصفه رابطه هه پر شده!!!!!این خیلی باحاله که تو این ورژن این ویژگی اضافه شده نه غلــــــــــــــام؟:31:\
در ضمن لومینا جون خودتو گول بزن شما طلا نداری اون کرمه!
من از این طلا قلابیا خیلی گرفتم اون طلا نیست اصل طلا اون وسطیه رنگش زرده برا شما کرمه!:
من خریدم رو جلدس نوشته the sims 3 an intruduction مال بقیه هم همینه؟
فكر كنم خونه ي تو هم دقيقا جايي بنا شده كه من خونمو ساختم! چه جالب!:31::10:نقل قول:
بابا تو عكس كرمه اصلش طلايي هست!
سلام آقای جیب چون بانک...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گپ جان تازه میگی مسابقه ی بهترین خونه؟!این همه خونرو نمیبینی!؟
بنا به درخواست عروسک جان عکس خونرو با نور کامل میزارم:دی:
بنده هم عکس کلبه ی حقیرانه ی خویش را در همین پست قرار میدم....بنده تو کار چینی مینی نیستم...
سیم من به دلیل اینکه بهترین نویسنده شهر هست و یه هکر فوق العاده هست(پسر tom cruise هستش،تام کروز خودش هنر پیشه بود و وقتی میرفت بیرون همه دخترا دورش جمع میشدن...اینقد حال میداد...: دی)
یه خونه ی بسیار عجیب و غریب دارن ایشون...که میزارم حتما.....
آره لومینا جون به دلیل اینه که همین یه زمین بزرگ تو کل شهر وجود داره:دی تازه آدم توی مسابقه باید به چشمش رجوع کنه نه عقلش:21:
گپ جون ما که نفهمیدیم یه بار میگی سوپراستار بازیگریه یه بار میگید سوپر استار نویسندگیه بالاخره چیه؟!نکنه خوانواده کلا هنرمندن؟:31:
بچه ها راستی می خواستم برای خونه ی چینیم روی حیات سقفم بزارم به نظر شما بزارم؟
خير سقف نگزار من كه تو بازي شمشرو طلايي ميبينم حالا شما قبول نداري ديگه چاره اي ندارم كه ثابتش كنم.نقل قول:
در ضمن اين قدر تهمت نزن!:31: من از چيت استفاده نميكنم دست رنج خودم رو ميخورم :27::10:
باشه سعي ميكنم زود تر بزارم.نقل قول:
البته خيلي خودم از قيافش خوشم نمياد! :13:
باشه چون شما گفتی سقف نمیزارم:دی
آرا شد:بزار0 نزار1
سیمو ساخته نیگاش کنی نه اینکه خودت خوشت نیاد:دی
راستی توی امضات خونرو جا انداختی که اینطوریه:خونه ی فقیر فقرا:10 امتیازخونه ی معمولی:20 امتیاز خونه ی ویلایی:30 امتیاز خونه ی اشرافی:40 امتیاز اینارم بزار:دی
تهمت نمیزنم اما بالاخره برای سرمایه گزاری که بهش نیاز داری!از اول یعنی شما 20000 دلار به بالا در اووردی که سرمایه گزاری کنی میگی هفته ای 25000 دلار میگیری یعنی کل سهام اونجارو خریدی اونوقت چگونه می شود همچین چیزی؟!
واقعیت تلخه:21: