دوست عزیز این رو هم نتونستم دانلود کنم.دانلود تا اخر می ره اما اخرش سرعت دانلود صفر میشه.نقل قول:
دوست عزیز این رو هم نتونستم دانلود کنم.دانلود تا اخر می ره اما اخرش سرعت دانلود صفر میشه.نقل قول:
ADSL داری؟نقل قول:
تعدا کانکشنهایی که برای ارتباط با شبکه میزنی چقدره؟
اگه بصورت دانلود با خود ویندوز انجام بدی چطور؟ یعنی از IDM استفاده نکنی؟
اره adsl دارم.نقل قول:
با ویندوز هیچ مشکلی ندارم.البته با idm هم نداشتم اما از وقتی اپدیت کردم این اتفاق افتاده.یعنی تا دو هفته پیش با idm خیلی راحت دانلود می کردم.
تعداد connection ها هم در حالت default که 8 است گذاشتم.
شما کانکشن رو بزار روی 1 و دانلود رو انجام بده ببین باز این اتفاق میوفته؟نقل قول:
اگه این اتفاق افتاد ورژن رو حتما عوش کن و از کرکی که در پست بالا اسمش رو بردم استفاده کن برای فعال سازی
دوست عزیز فرقی حاصل نشد.نقل قول:
این رو هم بگم که وقتی idm رو نصب کردم این پیغام رو میده idm has been registered with afake serial number or the serial number has been blocked
دوست عزیز در اخر دانلود این ارور رو میده cannot download the file because of the time out
سلامنقل قول:
این ارور ا پایان اعتبار هست...
مشکل از سروره/
سلام منinternet download manager رو روی وینرود 7 نصب کردم ولی بعد از یک مدت که دانلود میکنه همینطوری می مونه و دانلود نمیکنه ولی همین نسخه رو روی xp نصب کردم مشکلی نداشت کسی می دونه باید چجوری درستش کنم؟
خوب اینطوری بازم اگر مثلا یه فیلم باشه آخراش خرابه و نشون نمیده .نقل قول:
فقط می خواستم بدونم که اشکال از IDM هست ؟ یعنی اگر مثلا از DAP یا Flashget استفاده کنم اینطوری نمیشه فایل ؟
بعد اگر مشکل از IDM هست کدوم نرم افزار بهتره واسه جایگزینی ؟
system restore کن به زمان قبل از بروز این مشکل و بعد کرکی رو که گفتم روش اجرا کننقل قول:
من یه مدتی هست این idm رفته فضا
هرچی میزنم دانلود نمی کنه ، ... یکمی می مونه و بعد ارور میده
--------------------------------------
میشه کاری کرد که خودش سیستم رو روشن کنه ، دانلود کنه ؟
میشه کاری کرد که مثلا 10 تا لینک بدیم ، دونه دونه به ترتیب دانلود کنه ؟
نقل قول:
بله دوست عزیز این امکان وجود من 3 ماهه این کار می کنیم ولی من الینک های انتخاب می کنم که قابلیت resume داتشه باشد
بله نرم افزار هست که سیستم را روشن کند
شما می توند تا هر چی که دلت می خواهد دونه دونه دانلود کنی
فکر کنم صفحه اول بود یکی توضیح داده بود
مشکل از سروری هست که میخواین دانلود کنید اون اروری که به شما میده چیه؟نقل قول:
برای اینکه دونه دونه لینک ها دانلود بشه باید اونها رو بزارید تو صف (بخش Scheduler)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام. منم مشکل همین دوستمون رو دارم. با ویندوز 7 هر کاری می کنم دانلود نمی کنه. یعنی رو لینک کلی می کنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته. بعضی وقت ها هم فایل رو با همون برنامه پیشفرض ویندوز دانلود می کنه در صورتی که باید IDM دانلودش کنه. ممنون میشم رهنمایی کنید.نقل قول:
سلام منinternet download manager رو روی وینرود 7 نصب کردم ولی بعد از یک مدت که دانلود میکنه همینطوری می مونه و دانلود نمیکنه ولی همین نسخه رو روی xp نصب کردم مشکلی نداشت کسی می دونه باید چجوری درستش کنم؟
دوستان سلام
من یه مشکلی به idm دارم
اگه چند تا فایل همزمان بزنم به نظر خودم میرسه که دیرتر دانلود میکنه تا اینکه یکی یکی و پشت سر هم دانلود کنم
حالا میخوام باهاش کاری کنم که وقتی یکی تموم شد خود به خود بره بعدی رو دانلود کنه
ولی چطوری؟
راستی من قبلا تنظیماتش رو گزاشته بودم روی 8 کانکشن و حالا روی 16 کانکشن هست
آیا این میتونه تاثیر گزار باشه روی همزان دانلود کردن؟
علی علی
سلامنقل قول:
شما همه رو توی صفحه اصلی بزار بعد Scheduler رو بزن اونجا سربرگ file in quate هست اونجا شماره هست که شاید توی 1 باشه یا نه اگه نیست روی 1 بزار و start رو تو سربرگ دیگه بزن.
اگه بخوای تا اونجایی که ارور میده رو نگاه کنی که روش دیگه دارهنقل قول:
در مورد نرم افزار جایگزین شما یک ورژن دیگه از IDM رو نصب کن مشکل نباید داشته باشه اگر هم مشکلی باشه از اون فایلیه که دانلود کردی حالا به دلایلی دیسکانکت شده وسطش و فایل صدمه دیده ولی گزینه جایگزین flash get هم خوبه
دوستان میشه راهنمائی کنید که چه جور از سایت قیلتر شده با IDM دانلود کنم؟ لینک رو مستقیم و بعد وارد می کنم.. ولی پیغام میده که سرور اجازه نمیده و از این حرفا..
باید با وی- پی -ان دانلود رو انجام بدی و یا پرو-کسی فعال پیدا کنی وارد بخش Pr-ox-y کنینقل قول:
با سلام دوباره خدمت دوستان
دوستان من یه مشکلی داشتم و دارم که در این تابیک مطرح کردم و در صفحه های قبلی وجود دارد.دوستان خیلی کمک کردن اما برطرف نشد.امروز دیدم دوتا از دوستان هم این مشکل رو مطرح کردن.من هم دانلودهام رو با winxp یا سون میکنم.در xp و در ویندوز 7 که رو لبتابم هست مشکل ندارم ولی در win7 که خودم رو کامبیوتر نصب کردم این مشکل رو میده .
لطف کنین راهنمایی کنین که کارساز باشه و راه حل های قبلی رو ندید
با تشکر
مشکلتون رو یکبار دیگه مطرح کنید و اینکه اگه اروری ظاهر میشه عکس مربوطه رو هم قرار بدیدنقل قول:
سلام به همگی .
دوستان من یه مشکلی که با IDM دارم اینه که فقط 30 تا لینک میتونم بزارم توی صف و بیشتر از این قبول نمیکنه و خود دانلودر Firefox میخواد دانلود کنه !
میخواستم ببینم چطوری میتونم بیشتر 30 تا لینک بهش بدم .
ممنون .
سلامنقل قول:
چه پیغامی میده ؟
هیچ پیغامی نمیده .
بیشتر از 30 لینک که بهش میدم اصلا قبول نمیکنه و با مروگر دانلود میکنه !
مخلصیم .
خوب با یه کرک مطمئن کرک کنین !نقل قول:
کرک هست ؟
سلام
این یه سایت آموزشیه
میخوام صدای گوینده رو دانلود کنم اما نمیشهکد:http://www.joegrip.com/demos/csharp/winform-intro/start.html
چطور میتونم آموزشهای این سایتو بصورت فیلم در بیارم با بصورت HTML ذخیره کنم؟؟؟
ممنون
سلام به همگی .
دوستان تو شکل زیر هرچی تعداد بیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟ اصلا فرقی میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
نقل قول:
قبلا همچین سوالی پرسیده شده بود اینم لینکش :
درسته معمولا سرعت بهتر میشه ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که سرعت اینترنت شم خیلی مهمه کسی که با دایال آپ کار میکنه نباید بیشتر از 4 قسمت کنه فایل ها رو و کسی که حداقل 512 داره بهتره بزاره روی 16 و سرعت های 256 و 128 رو 8 باشه بهتره چون تعداد کانکشن ها میره بالا ولی سرعت جوابگو نیست همیشه در حال Sed Get برای مجوز دریافت اطلاعات میمونه و نمیتونه دانلود رو انجام بده و عملا کانکشن های زیاد باعث میشه سرعت دانلود در این حالت افت پیدا کنه
سلام .
مرسی . من سرویس 1 مگ دارم .
قسمت بالاش سرعت اینترنت رو بذارم روی حداکثر ؟
مخلصیم .
برای لینک هایی که دانلود مستقیم و Resume دار داری بزار روی حداکثر که همون 16 کانکشن میشه و برای لینک هایی که Resume ندارن مثل Rapidshare که وقتی اکانت نداشته باشی با یک کانکشن میشه دانلود رو انجام داد بزار روی 1 ولی اگه اکانت داری بزار روی همون حداکثر 16نقل قول:
این لینکهای mediafire تا چقدر اعتبار داره ????
من هر وقت با idm دانلود میکنم اگر ناقص دانبود بشه و بخوام فرداش دوباره دانلود کنم مجبورم لینک اون فایل را دوباره رفرش کنم .
لازم نیست رفرش کنید شما لینک جدید رو بگیر و کپی کن تو مسیر دانلو فایل قبلی تا از همون ادامه فایلی که نصفه و نیمه دانلود شده دانلود رو انجام بدهنقل قول:
لينك عوض نشدهنقل قول:
منظورم اينه كه اگر حدودا يه روز از دانلود فايل ناقص بگذره مجبوري دوباره هون لينك رو رفرش كني
نقل قول:
خوب دقیقا همینطوره مثل sharedzilla که همینطوری بود
سلام
چجوری میشه IDM رو روی Opera تنظیم کرد که از youtube دانلود کنه؟
کسی راهی نداشت؟
اصلا میشه؟
سلام
چه جوری میتونم تو IDM چند تا فایل لیست کنم و بزارم اینارو به ترتیب نه با هم دانلود کنه؟؟؟
سلامنقل قول:
در قسمتی که فلش آبی هست ،تعداد رو تغییر بدین اگر 1 باشه تک تک دانلود میشن و به همین صورت :
جدیدا" یه مشکلی با idm (ورژن 5.18.5) پیدا کردم. وقتی میزارم دانلود کنه بعد از حدود 2 ساعت دیگه هیچی دانلود نمیکنه و بعدش سیستم هنگ میکنه و باید ریستارت کنم. در صورتی که در حین دانلود اگر با pc کار کنم، هیچ مشکلی نداره.
ویروس و .... هم فکر نکنم باشه چون با nod32 آپدیت شده اسکن کردم و چیزِ خاصی یافت نشد!
به نظرتون مشکل از چیه ؟
سلام
احتیاج به سریال نامبر برای رجیستر کردن IDM ورژن 5.18 Build (8) Versian دارم
ممنون