عین این بلا به شیوه بدترش سر ما اومد. حول و حوش 3 هفته اینترنت نداشتیم. آخرش هم پا شدیم رفتیم تا خود شرکت که فرداش وصل کردن خط رو.نقل قول:
Printable View
عین این بلا به شیوه بدترش سر ما اومد. حول و حوش 3 هفته اینترنت نداشتیم. آخرش هم پا شدیم رفتیم تا خود شرکت که فرداش وصل کردن خط رو.نقل قول:
مال من البته 6 ماه پیش 3 روزه وصل شد .... اینترنتی از طریق سایت هم پرداخت میکنم اشتراکو
قطعی هم تو این 6 ماه نداشتم بغیر از مناسبت های ویژه :2: که همه قطع میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایته مطمئنه؟!نقل قول:
اینو من متوجه نشدم یعنی اگه ]IDM رو بزاری تا 8 هم دانلود کنه بازم کنتور:31: نمیندازهنقل قول:
سلام.ممنوننقل قول:
برای شما هم مبارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سرویسی؟
چند روزه وصل شد؟
سرویس طلایی
3روزه
اینم یک تست دیگه
پس انگاری تو این تاپیک من رکورد دیر وصل شدنو زدم :دی
همه که سه روزه وصل شدن
البته واسه 125 هم 10 روز طول کشید
سلام..لیست قیمت هاشو میزارید...تو سایت ندیدم..کدم قسمت باید برم.>؟
نقل قول:کد:http://www.laser.ir/Pages/PriceList.aspx
اینم ایست قیمتهاشنقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.laser.ir/Pages/PriceList.aspx
داداش در مورد اون سایت باید عرض کنم که منم رفتم توش و دیدم هیچ چیزی از لایزر ننوشته و کمی شک کردم که شاید یه پورت باشه برا دخیره ی پسورد اینو اون.نقل قول:
ولی بعد گفتم حالا یه بار امتحان میکنم اگه تو نرفت و فهمیدم که سایت چاخانه فوق فوقش سریع میرم پسوردمو از خود سایت عوض میکنم.
که امتحان کردمو رفت تو و خیلی خوب کار کرد.
در مورد اون دومی هم نه دیگه دوستمون که گفت.شما تا 7:9 برات رایگان حساب میشه بعدش شارژ کم میکنه.
بله مطمئنه :46:نقل قول:
چک کردم خودم قبلا
نه دیگه نشد،:31:
گفتم تا 7:09 دقیقه از حجمتون کم نمیشه بعدش رو حساب میکنن:27:
اوهومنقل قول:
میگم آخه امکان پذیر نیست:5:
آره بابا :31:نقل قول:
فعلا
تو اولی
من دوم
:10:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
چیش امکان پذیر نیست؟نقل قول:
دوستان واسه مدیریت میزان مصرفی میتونید از برنامه AnalogX Netstat هم استفاده کنید
آموزش برنامه تو پست زیر:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2967586&postcount=8
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
همون که بعد از ساعت 7 هنوز 0 محاسبه بشه:دینقل قول:
چیش امکان پذیر نیست؟
کی اینو گفت؟:18:نقل قول:
یه بار دیگه خوب خوب خوب بخون اون پست رو :31:
من اشتباه متوجه شده بودم
یعنی پستت یکم گنگیده بود:دی
خوبهنقل قول:
الان افتاد پس:31:
بچه ها 128 سه ستاره بهتر هست یا 128Kbps/768Kbps من برای 3 ماهه می خواستم اقدام کنم
سرعت شبانه روزانه این سرویس ها چند میشه ؟
آیا امکانش هست متوجه کاربرهای یک شرکت تو منطقه مخابراتی خودمون بشیم
سه ستاره 512 میباشد :46: ولی 768 هم من دارم تغییر زیاد میکنهنقل قول:
روزانه شبانه هم زیاد فرق نداره
چک نکردم
اگه تهرانی لایزر نگیر.خیلی انتخابای بهتر هست.نقل قول:
بچه ها 128 سه ستاره بهتر هست یا 128Kbps/768Kbps من برای 3 ماهه می خواستم اقدام کنم
سرعت شبانه روزانه این سرویس ها چند میشه ؟
آیا امکانش هست متوجه کاربرهای یک شرکت تو منطقه مخابراتی خودمون بشیم
من با شبانه به زور 400 و خورده ای دانلود دارم.الان 2 شبه شروع کردم یه بازی کم یابو دانلود کردن.خدا میدونه که تموم میشه که بازی کنم.
احتمالا هم مهر شروع میشه قبل تموم شدنشو ... بوی ماه مهر.
بابا دمت گرم :31: کلی خوب دانلود میکنی که با این دانلودنقل قول:
میگی 400 و خورده ای، حالا بگو 420 تا هر شب که میکنه به عبارتی ساعتی 70 مگ دیگه که این مقدار برای سرعت 128 عالیه :27:
من یه زمان از آسیاتک 256 داشتم ساعتی 110-120 تا بیشتر نمیشد دانلود کرد
شما یه سر به تاپیکای پارس و شاتل و صبا بزن ببین شب چه کارا که نمیکنن.
حالا بقیه کاراشون به کنار ولی دانلودی که همین شاتلیا با eco 128 میکنن 3 - 4 برابر دانلود منه.شاتل تازه جزو شرکت معروفای بی کیفیته.صبا و پارس رو هم که نگو.
الان هم ساعت : 2:21
میزان دانلودم تا بحال : 120 مگابایت !!!
سرعت دانلودمم تو بهترین سرور : متوسط 40
لایزر یه بدی که داره اینه که سر خود بعضی دامنه ها رو فیل * تر میکنند مثل همین wordpress در صورتی که تو datak و حتی مال مخابرات همچین چیزی نیست ( بعضی اوقات به ماهیت رئیس رو روساش آدم شک میکنه ) :13:
روز قدس لایزر کاملا 2 روز در حد قطع بود ولی دوستای من که داتک و مخابرات داشتند میگفتند سرعت خیلی اومده پائین ولی صفحه باز میشه در صورتی که لایزر مرخص بود.....
من سرویس مثلا طلائی گرفتم 384 اینم پینگ امروزش که مزخرفه:
ابنو یکی یه توضیح به من میده!!نقل قول:
سرعت دانلودمم تو بهترین سرور : متوسط 40
یعنی میشه سرور رو خودمون انتخاب کنیم؟
آخه مثلاً تو speedtest سرعت دانلود من تو سرور باکو 27 و تو سرور کویت 29
ولی اولش که رفتم فکر کنم سرورم رفته بود مالزی که سرعت دانلود شده بود 16
از الان هر چند ساعت تست سرعتو اینجا میزارم تا لایرزی ها ببیتند و کیفیته سیستمشونو ببرن بالا و هم اینکه wordpress رو از فیل*تر در بیارن ( شدن کاسه داغ تر از آش )
سرعت کمی بهتر شد ( چه زود ترتیب اثر دادن :31: )
شرکت لایزر دامنه wordpress رو آزاد کن
ای بابا دمتون گرم
الان دیدم wordpress هم از فیلتر در آوردن .... غلط نکنم به اینجا عنایت دارن :31:
اون سرور تست رو منظورم نبود.نقل قول:
منظورم دانلود بود که از سرور چه سایتی دانلود کنیم..مثلا با راپیدشیر سرعت رو 25 .
با دانلودها رو 40
با دلتافاکسی رو 40
با سافت گذار رو 40
با میهن رو 10
منظورم اینا بود.
این بالایی ها هم همه مثال بود.
من همون موقع شما گفتین رفتم لیفتر نبودنقل قول:
ای بابا دمتون گرم
الان دیدم wordpress هم از فیلتر در آوردن .... غلط نکنم به اینجا عنایت دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لیفترینگ که تو دست اینا نیست ماشالا تو این زمینه خود اکتفا شدیم و یه نهاد واسش گذاشتن
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
آهان از اون لحاظ:31:نقل قول:
اینم تستای مختلف من :
ماشالا دوستان امروز بزنیم به تخته انگار آقای Mig33 یه کارایی برامون کرده سرعت و پینگ چه توپ شد یهو :D
تا همین دیشت speedtest نهایت میزد 22 کیلوبیت
دوست خوبم zibatarin nam توجه کن تو عکسای بالا تغییر سرور تست تاثیری تو سرعت دانلود و آپلود نداره.
حتی ناپلوس رو هم برات گذاشتم که بدونی اینا بی تاثیره.خیلیا به غلط فکر میکنن هر چی به سرور نزدیکتر باشیم سرعتمون بهتره.اما بهتره بدونید ما فقط کافیه به ISP خودمون نزدیک باشیم.( سرعت سرورا انقدر زیاده که فاصله محدودیت ایجاد نمیکنه بلکه سرعت کم ما محدودیت ایجاد میکنه )
بابا اونا رو که مبینین با سرعت 120 و 130 و 140 دانلود میکنن، ISP های محترمشون سرعتشون روی 1 مگ و 1.5 مگ میبندن برای همین هم سرعت دانلودشون بالاس ،:31: ولی برای ما یه همچین طرحی نیست و با همون سرعتی که تو قرارداد گفتن داریم استفاده میکنیمنقل قول:
البته این لایزر هم با طرح شتابش میخواسته یه همچین کاری بکنه ولی نه مثل اینا بلکه بهتر،
به این صورت که مثلا شما میای سرویس 128 میگیری و تو روز به همون صورت نرماله یعنی سرعت دانلود 16-18 داری ولی شبانه که استفاده میکنی سرعت تا 1.5 مگ بالا میره و سرعت دانلودت میتونه تا 170-190 برسه ولی در حال حاضر که من پرسیدم گفتن این طرحشون فعلا اجرا نمیشه
بنابراین با این شرایط سرعتای دانلود ما بد نیست و خوبه، یعنی اگه با فرمول : سرعت قرارداد / 8 داری دانلود میکنی سرعتتون استاندارده و اگر بیشترم هست که بهتر
ولی با اینکه سرعت سورف اینترنت توی بعضی ساعات بد میشه رو منم دارم که مربوط به DNS های این شرکته و فکر کنم با استفاده از تاپیک زیر بشه اون رو بهبود داد ( البته خودم تست نکردم )
در کل اینجا ایرانه نه کره و ژاپن :13:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
wordpress رو قبلا چک نکرده بودم ولی الان بازه ولی این کاسه ی داغتر از آش شدن تو همه ی آی اس پی ها هست انگار :31:
ولی روز قدس من مشکل نداشتم اصلا کمبود سرعت هم نداشتم:31:
خوب این تستای منه
برای اولین بار دانلودم به 30 رسید ولی تو سرورای دیگه رو نگاه کن واسه من تو سرور کویت با نابلس 4Mb تفاوت داره
احتمالاً دارن عیدی میدن :دی
در مورد DNS هم بگم که اون سرعت دانلود رو افزایش نمیده و فقط ping رو میاره پاییننقل قول:
ولی با اینکه سرعت سورف اینترنت توی بعضی ساعات بد میشه رو منم دارم که مربوط به DNS های این شرکته و فکر کنم با استفاده از تاپیک زیر بشه اون رو بهبود داد ( البته خودم تست نکردم )
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
من خودم تست کردم و برای استفاده از انتی لیفترا که ping بالا میره با استفاه از DNS پینگ پایینتر میاد و سرعت لود صفحات یکم بیشتر میشه
نقل قول:
اینم تستای امروز من:
حداقل پینگای ما زیر 400 - 450 هستش :31: مال پارس که بالای 600-700 بود
اینم مال الان من :8:
عجیبه من سرفم خیلی عاله.تا کلیک میکنم سایت باز میشه.مشکلم فقط سرعت دانلوده.نقل قول:
این صحبتا درست ولی من درکل گفتم دیگه.شما با همین پول ( یه ذره بیشتر ) میتونی سرعت 1 مگ ( به اسم 128 کیلو ) از اون شرکتا داشته باشی.به نظر من که شاتل اکو 128 عالیه.
خب 125 هم همینو میگه دیگه.اونم سرعت سرف رو میگه.نقل قول:
آره بابا نمیشه که همه چی بدتر از اونا باشه حداقل سرعت سرف ما بهتره.ماشالا چه سرعت دانلودی داریا.شبا با چند کیلو دانلود میکنی ؟ تا 80 میره ؟ ماهی چند میدی ؟نقل قول:
تو فقط سرویست جون میده برا آپلود.نقل قول:
تو آپلود کن 125 دانلود کنه :31:
مگه من گفتم چیز دیگه ای میگن؟! من صحبتشونو کامل کردمنقل قول:
خب 125 هم همینو میگه دیگه.اونم سرعت سرف رو میگه.
واسه شما کدوم سویسش بودنقل قول:
امروز زنگ زدم لایزر گفتن این سرویس جدید من یعنی Gold 386 رو هنوز فعال نکردن درنتیحه تست زیر مال سروبس قدیم من 256 است :31:
آره تا همون حدودا میرهنقل قول:
3 ماهه 42 ماهی 14 نومن میفته.
:31: