کرکی جون در کل استفاده از کدوم نسخه ی رو پیشنهاد میدید؟
Printable View
کرکی جون در کل استفاده از کدوم نسخه ی رو پیشنهاد میدید؟
جناب كركي عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
اولا كه اينايي كه اسم بردي و چند مورد ديگه كه هم من ميدونم و هم شما بازم به اندازه فرق فتوشاپ با Snagit و يا فرق از زمين تا آسمون نيست
در ضمن UltraISO هم 7.5 رو كرده نسخه 8 !
يعني اينا با هم تفاوت خيلي زيادي دارند ؟
فرقايي كه اسم بردي رو كاملا قبول دارم و مي دونم هنوز نقاط تفاوت ديگه اي هم هست كه از حوصلت خارج بوده كه بگي اما اينجور كه فرمودي شايد براي كاربري كه اطلاع خيلي بالايي نداره و .... خيلي هضمش سنگين باشه
يكسري قابليتهاي بسيار مفيد بهش تو نسخه 6 اضافه شده ( و شايد بعضي از قابليت هاي نسخه 5 رو نداره ) كه ميشه به همون مواردي كه اشاره كردي اشاره كنم ( مثل محافظت از خود - ادامه اسكن بعد از ريستارت - مخصوصا مصرف رم كمتر - ... ) كه از نظر من فرق اين دو نسخه رو به زمين تا آسمون برسونه . در هر صورت اين نظر منه و نظر شما هم براي من كاملا محترم است
با سلام به دوستان
يه مشكل عجيبي برام رخ داده بدين شرح
كاسپرسكي 6.0.0.299 رو سيستم( windows xp sp2 ) داشتم و خيلي خوب كار ميكرد تا اينكه ورژن جديدش رو ميخواستم نصب كنم (6.0.0.300 final ) اول قبلي رو ميخواستم آنيستال كنم پرسيد آيا آپديتهاي قبلي رو سيستم باشد و من گفتم بله ، بعد از انيستال كردن ، در حين نصب ورژن جديد از من سوال كرد كه ميخواهي از آپديتهاي قبلي استفاده كني من هم فكر كردم كه شايد قبلي با اين سازگاري نداشته باشه و گفتم نه ! :blush: بعد در موقع نصب تا يه جايي ميرفت و يهو roll back ميكرد و با خطا ميگفت مشكلي داره و گزارش پايان رو با خطا ميداد :angry:
بعد از آن هر كاري كردم نتونستم ورزن جديد را نصب كنم باز همان خطا و .... :sad: ( ريستارت شاد داون و.... فايده اي نداشت ) :sad: بخاطر همين ويندوز را دوباره نصب كردم باز ديدم همان خطا رو ميده ورژن قبلي هم ....
حالا فقط تونستم ورژن 5 پرو رو نصب كردم و دارد كار ميكند (kasperskay anti virus personal pro 5.0.527)
دوستان ، كركي جان و سودا لطفا بنده رو در حل اين مشكل راهنمايي كنيد چون من اينترنت سكوريتي 6.0.0.300 final رو ميخوام نصب كنم
PLEASE HELP ME :sad: :ohno: :blink:
YOURS
WEB2003 :blush: :)
ويندوز قبلي رو پاك كردي و ويندوز جديد نصب كردي يا نه ؟
فايلهاي داخل پوشه documents and setting \ all users\ application data \ kasper رو پاك كن و با يه برنامه پاك كننده رجيستري مثل Registry First Aid رجيستري سيستمت رو از اسم كاپسر پاك كن
حالا احتمالا ميتوني نسخه جديد كاسپر رو نصب كني
نقل قول:
نوشته شده توسط soda
با تشكر از سودا جان :rolleye: ;)
همه اون كارها رو انجام داده بودم سيستم رو هم فرمت و دوباره يه ويندوز جديد نصب كرده بودم باز هم نشد :sad:
حالا تو ويندوز جديد هم همون مشكل بالا رو گفتم وجود داره هم با نسخه جديد و قديمترش :sad:
اين ديگه خيلي عجيبه !
خوب صبر كن كركي جان بياد اونم نظرشو بگه
:blink: همين چند لحظه يه بار ديگه هم تو ويندوز جديد ديگه ( چون دو تا win xp sp2 نصب كردم ) آزمايش كردم
باز خطا ميداد ... :sad:
تو همين لحظه فكري به ذهنم رسيد :ohno: ( بخدا تا همين چند دقيقه پيش نميدونستم) من نسخه جديد kis رو بصورت فشرده rar دانلود كرده بودم تا اينجا داشته باشيد :ohno:
ببينيد چطوري منو سركار گذاشته :ohno: من رفتم از داخل فايل فشرده اجرا كردم ديدم با كمال تعجب :ohno: نصب شد :ohno:
حالا يه تجربه خوبي كسب كردم كه ميخوام براي دوستان بنويسم چون اين فرومها ...... :happy: :)
ببينيد وقتي من دچار مشكل شده بودم كاسپر خطاي نصبو داد و بقيه ماجرا .... دفعه بعد كه ميخواستم نصب كنم گفت سيستمو ريستارت كن و بعد نصب .... منم اينكارو كردم ولي باز ... حالا بعد از اينكه از داخل فايل فشرده نصب كردم ( چون قبلن فايل ستاپ رو از حالت فشرده rar خارج كرده ولي فايل فشرده رو پاك نكرده بودم ) به اين نتيجه رسيدم كه بعد از خطاي نصب فكر ميكنم يه اطلاعاتي رو در فايل SETUP KIS اضافه كرده و هر دفعه اجرا ميكردم حتي با فرمت سيستم هم و نصب دوباره ويندوز خطا ميداد :ohno: تو همچين مواقعي فايلهاي فشرده خود را براي اطمينان خاطر نگه داريد و يه مو قعي ..... البته يه نكته ديگه اينكه اگر اين فايل رو تو يه سي دي رايت ميكردم همچين مشكلي پيش نمي آمد :blush: ( درجايي كه فايل ستاپ بود قسمت ديدن فايلهاي مخفي رو هم فعال كرده بودم ولي فايلي به غير از FILE SETUP نبود :ohno: )
حالا عجب داستاني شد ماجراي ما ............. :blink:
از سوداجون هم ممنون كه اظهار لطف كرد بودن و اولين نفري بود كه ميخواست مشكل من رو حل كنه ;) :cool:
اين تجربه خوبي براي من و شما ، شما هم تجربيات خودتان را تو همين فرمها ....................
با تشكر :)
با سلام
من از كسپر6.0.0.30 استفاده مي كنم و هر موقع به اينترنت وصل ميشم خودش اتومات آپديت ميكنه .حالا چون ويندوزم ايراد پيدا كرده ميخوام ايميجي كه قبلا ازش گرفته بودم رونصب كنم.حالا سئوالم اينه كه از اين فايلها ي آپديت ميشه بعدا استفاده كرد يا ديگه بدرد نميخوره وبايد از فايلهاي آپديت سايت كسپر استفاده كردواگه ميشه روشش چيه؟؟؟ لطفا اساتيد كسپر كمي سريعتر جواب رو
بهم بدهند. چون ويندوزم خيلي اوضاعش وخيمه وبايد هرچه زودتر عوضش كنم.با تشكر
شراره خانم شما پوشه ی X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
رو نگه دارید;).
سلام
يك سوال ميشه اون صدايي كه موقع پيدا كردن ويروس از خودش در ميياره رو قطع كرد يا عوض كرد ؟اگه عوض بشه خيلي باهال ميشه . اگه تو عالم خودت باشي يك هو جيق ميزنه , شومصد متر ميپرم بالا. واي .......
يعني اگه بعدا آدرس اين پوشه رو بهش بدم از اين فايلها ميتونه استفاده كنه؟؟؟ مطمئن ؟؟؟نقل قول:
شراره خانم شما پوشه ی X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
چون اگه بخواد دوباره تمام آپديتها رو مجدد انجام بده ووووووووووااااااااااااااا ااي ي ي ي ي ي از پول تلفن.
لطفا كمي بيشتر راهنمايي كنيد(I Am Not A profesionall)
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sharareh
شما ميتونيد از داخل مسير زير فقط پوشه base رو كپي بگيريد و نگه داريد ( پوشه Application Data مخفي است شما حالت ديدن فايل و پوشه هاي مخفي رو فعال كنيد )
x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
نحوه استفاده بعد از نصب كسپر در آخر نصب ميپرسد سيستم رو ريستارت كنيد كه شما آنجا no رو بزنيد و finish
( نكته نبايد كسپر رو اجرا كنيد و يا اجرا شده نباشد و بايد بسته باشد :ohno: ) حالا به همون مسير رفته و فقط پوشه base را اوررايت كنيد و حالا سيستم رو ريستارت كنيد و از كسپر آپديت شده لذت ببريد :happy: :cool: :) :rolleye: :biggrin:
موفق باشيد
از همون پوشه ای که بهتون گفتم کپی بگیرید و بعد دوباره بریزیدش همون جا اونوقت میشید A Professional!
سلام به دوستان عزيز يك سئوال داشتم چگونه ميشه آپديت كاسپر اسكاي را برداشت ؟
ali_1469 اگر 3 تا پست قبل رو میخوندی متوجه میشدی!
دوستان توجه کنن!
کاش هر روز لینک اپلود براش بزارید
سلام
يك نكته مهم را متذكر شوم:
براي بازگرداندن آپديتها، اون پوشه اي كه دوستان اشاره كردند را بايد داشته باشيد. اما طرز استفاده از آن به اين شكل نيست كه در سر جاي قبلي كپي كرد!! بلكه روش استفاده به اين شكل است:
به setting update برويد.
دكمه customize را بزنيد. در پنجره باز شده به سر برگ دوم كه گزينه update servers مي باشد رفته و دكمه add را بزنيد.
سپس در پنجره جديد باز شده گزينه updating from the unstructured folder or zip-archive (slows down the update) را تيك زده و مسير پوشه اي را كه آپديتهاي قبلي در آنجا است را بدهيد.
سپس دكمه آپديت را بزنيد.
يادتان باشد در صورتي كه بعد از اين كار خواستيد براي دفعات بعد باز هم از طريق اينترنت آپديت نماييد دوباره به حالت قبلي برگردانيد.
با سلام
اقا مهدی عزیز من این کار را کردم و براحتی از دایرکتوری مزبور اپدیت کرد و تاریخ اپدیت را هم تغییر داد با رنگ سبز
ولی یک اخطار در صفحه اپدیت دارد "object not found " به نظر شما مشکلی هست یا خیر البته به خوبی کار میکند.
با تشکر
من نسخه 6.00.300 kav رو نصب كردم ولي موقع آپديت اينجوريه و آپديت نميشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگيد مشكل كجاست و اگه لطف كنيد و بهترين تنظيمات رو براي اين نسخه بديد ممنون ميشم چون من هنوز از كاسپرسكاي استفاده نكردم ....مرسي.......
دوستان سلام...
آخرين ورژن كسپر كه release شده و خوب هم هست كدومه؟ من ديروز توي سايت اصلي يه دونه ديدم نوشته بود Kasper 6 Final اون آخريه؟
همين جا اگه آخريشو بزارين ممنون مي شم...
:)
من از طرفدارا و مبلّغين كاسپر بودم امّا از زماني كه با ورور به برخي از سايتهاي كرك و سريال، سر xp ام بلا اومد،اين نرم افزار رو بوسيدم و در صندوقچه هاردم گذاشتم ،
البتّه پس از نصب زون آلارم و مشاهده كارآيي قدرت بالاي اين نرم افزار
سلام برادر اشكاننقل قول:
نوشته شده توسط *NashenaS*
چه طوري استاد ؟
کد:ftp://d-eu-2f.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kav6.0/kav6.0.0.300en.msi
يكي هم جواب ما رو بده ممنون ميشم..........نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
کر فابل جدید برای نسخه پرسونال 5 کسی داره ؟؟ قبلی ها همه خراب شدن !
من يك مدت پيش اين مشكل را داشتمنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
كه گفت مشكل از سرور كاسپر هست
و خودبه خود خوب شد
zendegi جان سرعت اينترنت شما پايين است و بهتر است شبانه آن را اپديت كنيد
سلام رضايي...نقل قول:
نوشته شده توسط R e Z a
خوبي؟ معلومه تو كجايي مرد مومن؟
مرسي بابت لينك... نسخه كركه يا فول؟ اگه كرك مي خاد مي زاري بي زحمت؟ قربونت.
:)
به قسمت تنظیمات Alert این آنتی ویروس برو و در اونجا هر قسمتی رو که خواستید میتونید از تیک در بیارید تا دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
صدایی رو پخش نکنه.
به تایپک زیر مراجعه کنید در اونجا RegKey جهت رجیستر کردن برنامه گذاشته شده.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=19531&page=20&pp=10
سلام اشكاننقل قول:
واللا دور امتحاناست كمتر مي تونم بيام
اين كي
دوستان حتما به یاد دارند که چیزی هم به اسم پیغام خصوصی وجود داره. لطفا اگر هر حرفی با هم دارید در پیغام خصوصی
بزنید تا جو اینجا شباهتی به محیط چت پیدا نکنه.
با تشکر.
دوستان اون علامتهاي تعجب قرمز رنگ كه Zendegi تو عكس بالا گذاشته چيه من هم با همين مورد برخورد ميكنم ؟؟
از طريق كاشپر چطوري ميشه ويروساي شبكه رو شناسايي كرد؟
Kaspersky Anti-Virus & Kaspersky Internet Security 6.0.1.322 Beta
Kaspersky Anti-Virus 6.0.1.322 Beta - Download Here :
Activation Code:1E45B7AF-77D3-4DA0-90E6-BF7944A94D776 (10-7-06)
Kaspersky Internet Security 6.0.1.322 Beta - Download Here :
Activation Code:5BCB6413-C3AC-429C-92C7-A496CEC1C78A3 (10-7-06)
سلام
من از وقتیکه گزینه windows hook را فعال کردم آنتی ویروس به برنامه بابیلون ایراد میگیره
لطفا راهنمایی کنید
خوب بابيلون دكمه ماوس رو هوك ميكنه ( مثلا شما براي ترجمه دكمه وسط ماوس رو انتخاب كرديد )
براي همين كاسپر بهش گير ميده
شما تو تنظيمات بگو گير نده
يا ميتوني حتي Hook رو غير فعال كني تو كاسپر
به نظر پيشكسوت ها من با همين 6.0.0.299 سر كنم يا اين نسخه هاي جديد رو دانلود كنم؟
دوستان الان من 6.0.0.299 اینو رو سیستمم دارم ، می خوام یه فایروال با آنتی اسپم سازگار باهاش رو هم نصب کنم اما نمیدونم کدوم یک از اونها بهترن و با 6.0.0.299 سازگارترند. لطفا کمکم کنید.
قربون شما ........
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
كاش دقيق تر ميگفتي كه از اينترنت سكيوريتي آن استفاده ميكني يا آنتي ويروس آن :happy:
ومن حدس ميزنم منظورت از آنتي اسپم آنتي اسپايوير باشد.چون هر دو نسخه كسپرmail scannerرودارند ;)
م.پ.د جان نسخه ی جدید Kaspersky Anti-Hacker برای فایروال هست و Outpost Pro هم هست.در مورد آنتی اسپم هم که محمد جان گفتن که هر دو نسخه Mail Scanner دارن;).
دوستان از لطفتون ممنونم ، من الان آنتی ویروس6.0.0.299 رو دارم و امشب هم kasp1.9.37_anti-hackeren رو دانلود کردم ، در ضمن اینترنت سکیوریتی kis6.0.0.300en رو دارم ولی نصبش نکردم.
به نظر شما اینترنت سکیوریتیشو نصب کنم یا اینکه نیازی بهش نیست چون اگه بخوام نصبش کنم باید آنتی ویروسشو پاک کنم.لطفا راهنمایی کنید .
Outpost Pro رو از تاپیک مربوطه که اتفاقا آخرین ورژنش هم معرفی شده بود امشب دانلود کردم ولی موقع نصب کاسپر نگذاشت نصب بشه چون توش یه تروجان پیدا کرد !!!
حالا من باید چیکار کنم ؟؟؟