مهر چیه؟ آبان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر مربوطه!
کد:http://gsm.ir/News/NewsDetail.aspx?id=4083
Printable View
مهر چیه؟ آبان!
خبر مربوطه!
کد:http://gsm.ir/News/NewsDetail.aspx?id=4083
شما که امتحان کردی بسه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهت قول ميدم كه همون N95 8GB كه باهاش كار كردي شرف داره به اين i8510 INNOV8 .ميتوني امتحان كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا از همون اول با این سیاست N96 رو معرفی کرد ... اول از همه به جرات میتونم بگم نوکیا به هیچ عنوان قصد معرفی این گوشی رو در MWC نداشته ولی با گوشیهایی که قبل از MWC معرفی شدن دیگه نمیتونست به یه N78 تکیه کنه و مطمئن بود همه ازش انتقاد میکردن .
دوم اینکه سیاست نوکیا این بوده که بزار خوب N95 8GB فروش کنه و بعد این گوشی رو معرفی و بلافاصله وارد بازار کنه ... ولی با زود معرفی شدن گوشی اگه وارد بازار میشد دیگه جائی واسه N95 8GB که این هم تازگی وارد بازار شده بود نبود و مطمئنا یه شکست بزرگ واسه نوکیا محسوب میشد .
ولی نوکیا غافل از اینکه برندهای دیگه گوشیهای بهتری معرفی میکنن اینقدر صبر کرد تا 8 مگاپبکسلیها وارد بازار دارن میشن .
این گوشی بیشتر از 600 دلار فکر نمیکنم بیارزه .
نياز به امتحان نيست چون((مشت نمونه خربار است))!!!!!!نقل قول:
من خودم فكر ميكردم نوكيا بخاطر N78 كه N96 رو بيرون نداده(تاريخ معرفي هر دو تقريبا يكي بود)چون در اون صورت ديگه N78 حرفي براي گفتن نداشت!!!
بعد با خودم حساب كردم ديدم اينقدر تو نوكيا اتاق فكر و صاحب نظر هست كه اين شركت رو پيش ببره و شايد هيچ كدوم از اين حدسيات درست نباشه.
البته خوشحالم كه شما در سياست هاي نوكيا نقش ايفائ ميكني:46::27:
نکته ی مهم تو عرضه ی ان96 اینه
که نوکیا میخواد تا حد امکان قیمت ان96 رو پایین بیاره !
نمونه اش تعویض سی پی یو این گوشی بود
در نتیجه بردش هم باید عوض می شد
وپایین آوردن قیمت ان96 با توجه به تنگ شدن عرصه توسط رقبا
باعث شد ان96 اینقدر دیر بخواد به بازار عرضه بشه
حالا باید منتظر موند و دید قیمت ورود به بازارش چقدره
ولی چیز مهم اینه که ان96 نمی تونه برگ برنده نوکیا باشه !
فقط نمی دونم چرا اینقدر نوکیا داره لفتش میده و گوشی های سری تیوب رو عرضه نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان باز امروز یه n96 چینی رفته تو پاچه ی یکی از عزیزان .
ااااااااقا نمی خواد واسه تشخیص چینیش بودنش خودتون رو به کشتن بدین ( اگه اهل موبایل باشی با نگاه اول می فهمی واسه اماتورها میگم ) .
راحت ترین راه دقت به دکمه ی عدد 4 هست . همونطور که همه می دونن 4 انگلیسی به 2 شکل نوشته میشه . نوع فنلاندی 4 پیوسته ( که یک مثلث تشکیل میده ) و مدل چینی 4 باز هست خودتون می تونین مقایسه کنین .
موفق..
منم از این چینیا دو مدل تو بازار دیدم. من که خودم تو کارم با اولین نگاه جا خوردم. واقعا باید به چینیا افرین گفت. کپی کردن حسابی.
یه مدلش دورش خاکستری بود و روی قسمت جلوش رو دکمه ش عکس بلندکو بود. و یک طرفه بود.
یه مدل بود که تمام مشکی بود. دو طرفه بود و دکمه های پلیرش مثل ان 95 بود.
باریکلا به چینیا.
این عکسی که گذاشتی منو یاد یه گوشی نوکیا میندازه که اسمش i-Phone Killer بود...
دقیقا هم عکسش همین بود!
دیگه نمی دونم قضیه ی ان98 چیه!!!
دوستان اولا اینجا تاپیک اخبار نیست . رعایت کنید.
در ثانی ، اکثر اخبار مربوط به گوشی ها تا وقتی ثابت نشده باشن شایعه محسوب می شن.
با تشکر
قابل توجه دوستداران n96 :
به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل از سایت اینترنتی "لیتل اباوت دات کام" ، این گوشی ازسری گوشی های پیشرفته نوکیا با قابلیت ها و کارآیی های متنوع و گوناگون از جمله سیستم "مولتی مدیا" یا چند رسانه ای است.
Nokia N96 بصورت تک رنگ مشکی و با طرح کشویی دوطرفه طراحی وساخته شده و دارای صفحه نمایش 8/2 اینچی ، حافظه داخلی 16 گیگابایتی و پشتیبانی رنج وسیعی از فرمت های ویدیویی است.
بدنه این گوشی از نوعی پلاستیک براق مشکی با جلوه ای خاص است و همانند N95 از هر دو سمت بالا و پایین به صورت کشویی باز می شود وقتی که این گوشی از سمت بالا باز شود دکمه های کنترل موسیقی و وقتی از پایین باز شود دکمه های اصلی شماره گیری نمایان می شوند.
N96 با ابعاد 102 در 55میلی متر، ضخامت 18 میلی متر و وزن 125 گرم تولید شده است و با توجه به این اندازه ها نمی توان N96 را گوشی کوچکی دانست.
این گوشی همچنین دارای دوربین 5 مگاپیکسلی با لنز "کارل زایس" ، فلاش ، قابلیت ضبط ویدیویی با کیفیتی شبیه DVD با قابلیت ضبط 30 فریم در ثانیه است و با استفاده از سیستم یکپارچه A-GPS ، زمان ومکان تصاویر گرفته شده (geotag ) را ثبت می کند.
این گوشی نه تنها از نظر زمان عرضه به بازار هند بلکه از نظر قیمت فروش نیز با گوشی آیفون 3G متقارن است به این گونه که قیمت فروش گوشی آیفون 3G در هند 30 هزار روپیه و قیمت فروش گوشی نوکیا N96 ، 31 هزار روپیه است.
هر دلار آمریکا معادل 74/43 روپیه هند است.
بله!امروز vodafone بهم مسیج زد که با قیمت 31 هزار روپیه ایفون 3g به بازار اومد!البته 31 هزار تا برای 8 گیگ!برای 16 گیگ 36هزار روپیه!هر روپیه معادل 21 تا 22.5 تومن هست!یعنی قیمت تقریبی ایفون 3g 8 گیگ اریجینال و با گارانتی و مطابق با شبکه های مخابراتی هند در این کشور 700 هزار تومن هست!در حالی که در ایران گوشی رو بدون خدمات پس از فروش و با انلاک کردن و هک کردن به قیمتی بالغ بر 800 تومن میفروشند!!!!!!!در همین هند ایفون 3g انلاک شده از هم اکنون با قیمت 22 تا 25 هزار روپیه میشه پیدا کرد!ولی حیف که من ایپاد تاچ و ان82 خریدم!هر چند همچین ضرر هم نکردم!دوربین 5 و جی پی اس و سیستم مک ایفون و همه چیز رو حالا با هم دیگه دارم!!!دی:!!!
n96 مگه اينكه قيمت پاييني داشته باشه كه ملت بخرنش وگرنه چيز جديدي به جز 16گيگ نداره!
در مورد چيني بودن گوشي هم كه تو پاچه ملت ميره: اين ملت عزيز لطف كنن گوشي رو روشن كنن ببينن سيستم عاملش سيمبين هست يا نه.اگه هم نميتونن تشخيص بدن سيستم عاملش رو و يا نميدونن فرق ويندوز موبايل و جاوا و سيمبين چيه همون بهتر كه تو پاچشون بره!
کسی از قیمتش خبر داره ؟ اگه بیاد چقدر آب میخوره؟
سلام آقایون پی سی ورلدی
داداش چه خبر از این گوشی ....
خبر کع هیچی فقط برف امده تا کمر...........:dنقل قول:
فکر کنین نوکیا اعلام کنه بعد از سال ها انتظار، n96 با دوربین 8 مگ عرضه میشود! :دی!
قیمتش 1400000 هستش ....
چون که ماهواره رو میگیره تو ایران با گارانتیش نمیاد یعنی قیمتش پایین نمیاد ...
یه فروم خوش اومدیننقل قول:
دوست من قیمت ان 96 حدود 800 دلار بیشتر نیست
و این گوشی نمی تونه سیگنال های ماهواره رو دریافت کنه
فقط یه چیپ دی وی بی داره
راستی نوکیا بعنوان اشانتیون به خریداران ان 96 یه هندزفری بلوتوث هدیه میده !
100% تو ایران که بیاد این یه مورد تو جعبش هست!!! :دی!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیزمون درست میگه من یکی از دوستام تو کار موبایله بهم گفت ولی من باورم نشد که 1.5 میلیونه!
سلام دوستان.شاهكار نوكيا n96 وارد ايران شد.تو شهرستان بانه(كردستان) قيمتش 720 تومن بود.ولي چي بود .........!البته شايد هنوز وارد تهران نشده چون بانه به صورت قاچاق وارد ميشه.اينم بگم n95 8gig اونجا 540 تومن بود.ولي من هنوز محو اين n96 هستم.عجب چيزي بود.
اقا تبریک میگم...نقل قول:
دمت گرم...
چقدر ارزونه اونجا...
بریم قاچاق بخریم...واقعا 720 تومان خیلی خوبه...
بازم ممنون از اصلاع رسانی...
9کرممم...
میگم چجوریاست این که هنوز کامینگ سونه!
مواظب باشید یه وقت مثل اون دوستمون بهتون تقلبی نندازن!
من فکر کنم اینم تقلبی باشه
نه اقا اينقدم اوسكول نيستم nokia n96 رو نشناسم.ولي عجب چيزيه.به قول يكي از دوستان كيفيت نوكيا از دور معلومه.هر كسي به راحتي ميتونه تشخيص بده مگه اينكه طرف ..........!ضمنا اگه چيني بود كه قيمتش اينقدر بالا نبود.چيني ها قيمتشون خيلي پايينه.ضمنا طرف آشنا بود اگه تقلبي بود ميگفت.ولي خيلي زيبا بود.دوستان يه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟n96 واقعا كانال هاي ماهواره رو ميگيره؟؟؟؟؟؟؟اگه اينطوره كه پليس جمعش ميكنه.!!!!!؟؟؟نقل قول:
کجای این گوشی شاهکار هست؟؟
من که نگفتم مشکل از شماستنقل قول:
من با استناد به GSMArena گفتم این هنوز کامینگ سونه
بعد هم همین چند روز پیش یکی از بچه های همین فروم یه چینی اش رو خریده بود 720 تومن
نقل قول:
فکر کنم توهمه :8:
احتمالا چینی طرح 96 هست که دارن 180رو 720 اونجا فشار میدن
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزیز.
لطفن ادب رو در انجمن رعایت کنید و الا بن میشید!
موفق باشید.
سجاد.........
خیلی بده که آدم به خاطر یه اسم و کلاس گوشی اونم بدون تحقیق بره گوشی بگیره...
آخه مگه میشه کسی فرق چینی و اصل رو تشخیص نده و 720 تومن هم پاش پول بده؟!
خير فقط TV رو ميگيره...تا جايي كه من ميدونم بدون ديش نميشه كانال هاي ماهواره رو دريافت كرد...نقل قول:
دوستان يه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟n96 واقعا كانال هاي ماهواره رو ميگيره؟؟؟؟؟؟؟اگه اينطوره كه پليس جمعش ميكنه.!!!!!؟؟؟
الان در دسترست نيست يه عكس ازش بذاري؟
آقا لطف کنین حتما یه عکس بزارین
حرف دوستان برای ما سنده ولی می خوام چیزی که با اطلاعاتتم جور در نمیاد(چون هیچ کدام از سایت های معتبر نزدن ان 96 ریلیز شده)
کاملا واسم ثابت بشه
به نظرتون ارزش داره کسی که هم ان95 معمولی رو تجربه کرده و هم 8گیگ رو داره بره ان96 بخره؟!
من که میگم نه......نقل قول:
نقل قول:
N96 خیلی دیر داره میاد ایران و تو این مدت گوشیهای کاملتر و شیکتری اومده بازار و خرید ای گوشی یعنی تکرار مکررات :46:
تایید میشه امکان استقبال ازش کمه
مگه اینکه کسی لنگ 8 گیگ اضافه باشه اونم تو موبایل d:
نقل قول:
نه! مگه ديگه طرف خيلي تيريپ مايه دار اينا باشه و بخواد اون رو هم تو 3-4 ماه كه گرفت ردش كنه و بره يه چيز ديگه بخره.
واقعا هم همینطوره...
به نظر من 1% هم ارزش نداره که آدم همچین کاری انجام بده(البته با شرایطی که من دارم و گفتم)!
وگرنه کسی که بخواد ابتدا به ساکن بخره پشیمون نمیشه...
خواستم برم عكس بگيرم ولي متاسفانه اين گوشي بيشتر از 12 ساعت تو مغازه دوام نياورد و فروش رفت.اگه يكي ديگه اورد بلافاصله ازش عكس ميگيرم و ميزارم اينجا.نقل قول:
ميشه بگي مثلا چه گوشي اي الان ارزششو داره براي خريد نسبت به n96؟؟نقل قول:
اگه قیمتش رو 810 دلار در نظر بگیریمنقل قول:
از سامسونگ ای 900 و 8510
از اچ تی سی دیاموند
از سونی اریکسون اکسپریا
و از نوکیا ان 85
سلام دوستان.اون n96 كه تو بانه با قيمت 720 تومن ميفروشن ( بعضي از دوستان ميگن وارد بازار نشده /حالا نميدونم اين چيه من ميبينم) رو تونستم چند عكس ازش بگيرم.من كه ميگم اصله چون جنس اصل از دور داد ميزنه.حالا قضاوت با خودتون.