باید از نسخه enterprise آنتی ویروس استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
باید از نسخه enterprise آنتی ویروس استفاده کنیدنقل قول:
هیچ مسلمونی نیست جواب من بده؟؟؟؟ :(
دوستان مودم من Asus AM 602 هستش که بصورت کومبو روتر هستش یعنی میتونه و همزمان از دو درگاه USB و LAN به دو سیستم اینترنت بده
خب اینطوری نیازی به کامپیوتر سرور و یا سوئیچر نیست و یه راحتی اینترنت شیر میشه
البته گویا در این سبک شیر ، دو سیستم با هم شبکه میشند
خب اینجا یه مسئله ای هستش اینه که چطور میشه امکان دسترسی یه سیستم رو به سیستم دیگه کاملا قطع کرد و فقط ار اینترنت استفاده کرد
اینطوری هر کس مسئول سیستم خودشه و آدم خیالش جمع هستش که مثلا اگه سیستم دیگه ویروسی باشه به سیستم خودش منتقل نمیشه
یا اینکه اگه کسی در سیستم دیگه نشسته باشه ، قصد دخالت و ورود به درایوهای منو داشته باشه ، جلوش گرفته بشه
کسی از دوستان می تونه کمکم کنه
ممنون
اینی که الان گفتی یعنی چی ؟ :31:نقل قول:
من eset رو دارم رو سیستمم نسخه بیزینس !
بعدم یه سوال دیگه !
چرا نمیتونم همه درایوام رو به اشتراک بزارم . یعنی وقتی به اشتراک میزارم تو سیستم دیگه ارور access denide میده ( اگه درست نوشته باشم :31:) میگه فقط administrator میتونه به این درایو دسترسی داشته باشه یا اینجور چیزی !
بازم یه دنیا ممنون :40::11:
سلام
چند تا سوال دارم
اگه من یک کامپیوتر xp 64 و دیگری xp 32 داشته باشه باز میشه شبکه کرد؟
از کجا میشه فهمید مشکل از کابل هست یا نه؟
آیا میشه با همین روش هم بازی های تحت شبکه رو بازی کرد
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ;4131153
من فقط ميخوام يك شبكه ساده بين ويندوز VMware و سيستمم برقرار بشه ؛ آداپتور يك رو فعال كنم يا 8 و يا هردوشون؟
در مورد ست آي پي هم با اين روش پست اول انجام بدم نتيجه ميده؟!
تو ویندوز سون چه جوری شبکه درست کنیم، میخوام فایلهام رو شیر کنم، هر دو سیستم سون روش نصبه
ببخشید به خاطر کنکور چند روز نبودمنقل قول:
یه نسخه از آنتی ویروسه مثلا mcafee نسخه enterprise داره که حالت کلاینت سروری پیدا میکنه
انتی ویروست یه فایروال داره غیر فعالش کردی؟
یا غیرفعالش کن یا برو سیستمهایی که میخوای رو بهش بده که اونا رو به عنوان trusted قبول کنه
1-بله میشهنقل قول:
اصلا پروتکلهای شبکه واسه همین به وجود اومدن دیگه که سیستم ها مستقل از os با هم شبکه بشن
2-تستر هست
اما راه دم دستش چک کردن چراغ کابل موقع اتصال به سیستمه
3-بله میشه
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
خب شما ای پی نده به سیستماتنقل قول:
بذار روی اتوماتیک
بذار ics خودش ای پی بده
این که خودش توضیح داده چیکار کنی
کدوم قسمتش رو مشکل داری
بگو تا توضیح بدم
مال من چراغ نداره!نقل قول:
2-تستر هست
اما راه دم دستش چک کردن چراغ کابل موقع اتصال به سیستمه
منظورت رو از تستر نفهمیدم
منظورم چراغ کارت شبکه بودانقل قول:
تستر یه دستگاهی هست که دو سر کابل رو بهش وصل میکنی بعد روش یه سری عدد هست از یک تا 8 که پینهای RJ45 هستند و دوتاشون ماله سند هستند و دو تا شون ماله ریسیو
اگه کابل درست باشه چراغهای مربوط به پینهای 1 و 2و 3و 6 که ماله سند و رسیو هستن خاموش روشن میشن
کابل شبکه با سوکتای سرش قیمتش چقدره؟نقل قول:
منظورم چراغ کارت شبکه بودا
تستر یه دستگاهی هست که دو سر کابل رو بهش وصل میکنی بعد روش یه سری عدد هست از یک تا 8 که پینهای RJ45 هستند و دوتاشون ماله سند هستند و دو تا شون ماله ریسیو
اگه کابل درست باشه چراغهای مربوط به پینهای 1 و 2و 3و 6 که ماله سند و رسیو هستن خاموش روشن میشن
هر مادربوردی که جای سوکت شبکه رو داره دارای کارت شبکه هست؟
چون مال من کارت شبکش آنبورده
متری می فروشننقل قول:
بستگی داره چند متر بخوای
cat 5 بخوای یا Cat 6
من Cat 5 رو 5 متریش رو گرفتم 2500
جواب سوالت مثبته
یه مشکل عجیب دارم
همه کارا رو کردم
حتی در کامپیوتر دوم هم میزنه کانکت شدی
اما از ie یا opera نمیره به هیچ سایتی !
توی کامپیوتر دوم dnsرو ست کن 4.2.2.4نقل قول:
درود .....:11:
آقا من میخوام 3 تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم ..... جوری که هر 3 کامپیوتر بتونن فایل شیر کنن ..... هر 3 تاشون به هم دسترسی داشته باشن ...... با کابل هم نمیشه وصلشون کرد چون فاصله هاشون زیاده ....... اگه ممکنه یه آموزشی برام بزارید ..... کارم خیلی فوری هستش ..... ممنون میشم اساتید هر چه سریعتر منو راهنمایی کنن و یه آموزش برام بزارن ..... این موضوع رو هم بگم که دفعه اولم هست که این کارو میخوام بکنم .... دیگه خودتون منظورمو بفهمید دیگه :31:
برادرا يك كابل لن در جعبه مودم اي دي اس ال ما بود
الان دوتا كامپيوتر دارم ميخوام اينارو شبكه كنم ميخوام بدونم اين كابل شبكه همون كابل كراس هست براي ارتباط بين دو كامپيت يا نه ؟ يعني اون ميشه اينكارو كرد؟
خیر دوست عزیز
کابل کراس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کابل مودمتون 1-1 هست
اگه کارت شبکه هات جدید باشه با کابل استریت هم میشه دوتا سیستم رو شبکه کردنقل قول:
دوست عزيز يعني فقط كابلو بخرم و همون تنظيمات اي پي در پست اول درسته ؟نقل قول:
مادربردم يكيش asus هست p5gc/mx1333 و يكي ديگشم giga 8i945g هست اينا كارت شبكشون انبرده ب ا استريت ميشه يا نه
بعد از اين طريق ميشه بازي مثل كانتر دو نفر بازي كرد ؟
چه جالب هیچکس جوابی برا سوال ما نداشت :19:نقل قول:
1-بله تنظیمات ip رو باید انجام بدیدنقل قول:
2- اگه پشت کیس جای سوکت شبکه باشه on board هست اما نمی دونم چه مدل هایی از کارت شبکه از این قابلیت پشتیبانی میکنند اکثر لپ تاپ ها این طوری هستند
3- نی دونم چه بازیه اما اگه از اونهایی هست که میشه با شبکه بازی کرد جواب مثبته
شما احتیاج به یه اکسس پوینت دارینقل قول:
اسمش رو زیاد شنیدم....خب چه جوری .... چیکار باید بکنم؟؟؟؟نقل قول:
آقا این میگه طبق شکل زیر انجام بدیم عکسش کجاست ؟؟
دوست عزیز اگر کامپیوتر هات نزدیک به هم هستن مثال در فاصله 20 تا 30 متر از وایرلس کارت استفاده کن البته اگه هزینه واسط مهم نیست؟؟؟وگرنه باید با کابل و کارت شبکه که اغلب روی تمام مادر بورد های جدید هست و نیاز به خرید نداره.ضمنا چند تا سو ال سیستم عامل هات چی هستن ؟؟و هر سه pc هستن یا لپ تاپ ؟و این شبکه رو واسه چی میخوای؟؟؟نقل قول:
منتظریم :19:
چه جالب هیچکس جوابی برا سوال ما نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
بابا واجب جواب بدید
سلام من بالاخره تونستم دوتا كامپيوترو بهم وصل كنم فقط نكته مهم اينه طبق آموزش صفحه اول اين فوروم نيست
بلكه نيازي نيست در كامپيوتر اول كادر سوم به بعد و پر كنيم در كامپيثوتر دوم هم همينطور لازم نيست فقط كادر اول و دوم مهم هستند
اما نكته بعدي
حالا من با يو اس بي اينترنت اي دي اس ال خودمو وصل كردم اما در كامپيوتر دوم اينترنت موجود نيست
در كامپيوتر اول بعد از نصب درايور كارت مجازي شبكه مودمم يك كارت شبكه برام اضافه شد اونو فعال ميكنم بعد توسط كانكشن نقطه به نقطه به نت وصل ميشم اما در كامپيوتر دوم وقتي اولي وصله به نت وصل نميشه كانكشن نقطه به نقطه رو هم شير كردم كارت شبكه مجازيشم شير كردم باز وصل نميشه
سلامنقل قول:
هر 3 تا pc هستن
سیستم عاملها ویندوز xp هست
یه بار این کارو یکی انجام داده تو اون شرکت....ولی الان یارو گذاشته رفته و مجبورم که من ردیفش کنم....منظورم از این حرف این بود که هر چی که لازمه برای این کار تو شرکت هست....فقط من باید یه جوری اونارو به هم وصل کنم....شرکت adsl داره ولی برا هر سیستم یه مودم adsl نذاشتن...یه مودم وایرلس داره به اضافه یک چیزی شبیه به یه آنتن که رنگ توسی داره (اسمش رو نمیدونم) و خورده پشت کیس سرور....به اضافه یه چیزی شبیه به فلش که رنگش مشکیه (اسمش رو نمیدونم) و 3 تا ازش موجوده و برندشم D-Link هست و با پورت usb به سیستم ها وصل هست....حالا من باید با این چیزایی که گفتم اینترنت رو رو هر 3 تا سیستم share کنم به اضافه اینکه باید هر 3 تا سیستم رو با هم شبکه کنم طوری که هر 3 تا همدیگرو ببینن
حالا اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید
فقط یه چیزایی فهمیدم که مثل اینکه به قسمت run ویندوز هم ربط داره و مثل اینکه باید تو اونجا ip ها رو ping کنم ولی نمیدونم این ip ها رو از کجا بیارم...فقط در همین حد میدونم
ممنون میشم یه راهنمایی جامع و کامل برا من بزارید....واقعا خیلی ضروریه :11::11::11:
خب دوست عزیز خوب شد که کامل توضیح دادیدنقل قول:
اونی که آنت داره اکسس پوینت هست
اگه به تنظیماتش دست نزدید که خیلی خوبه و نیاز به تنظیم مجدد نداره
اون dlink ها هم کارت شبکه وایرلس هست
حالا شما سمت راست پایین system tray روی ایکون شبکه دوبار کلیک کنید بعد properties رو بزنید حالا tcp/ip رو انتخاب کنید و دوبار properties رو بزنید اینجا می تونید تنظیمات IP رو ببینید
چک کنید ببینید ip سیستمها چنده خبرشو بدید
چي شد من چيكار كنم ؟نقل قول:
دوست عزيز بعد از ايجاد اشتراك براي انتقال فايل در ويندوز xp و ويندوز سون چيكار بايد كرد؟
اينقدر دير جواب داديد خودم به نتيجه رسيدم
من مودم از طريق يو اس بي وصل كردم به كامپيوتر سيستم1
بهد اونو شير كردم كانكشنشو بعد اومدم سيستم 1 به2 با كابل كراس وصل كردم بعد ريستارت كردم
در اين مرحله كانكشن سيستم 1 رو بهش اي پي دادم فقط اي پي و سابنت ماسك دادم نه چيزه ديگره بعد در سيستم دوم كانكشن رو ريپير كردم ( در اين حالت خوده مودم اي دي اس ال بهش اي پي داد و همه چيشو تنظيم كرد خود به خود)
حالا هم اينترنت در سيستم اولم اتوكانكت هست به همين دليل در سيستم دومم هم ميتونم وصل بشم اما اگر كانكشن سيستم اول نقطه به نقطه باشه ديگه در سيستم دوم خبري از اينرنت نيست
پس حالا هم براي بازي شبكه شده
هم براي دسترسي به فايلاي سيستم دوم
هم براي اينترنت
سلامنقل قول:
من سیستم سرور رو با کلی کلنجار رفتن اینترنتش رو وصل کردم
ip ها رو ست کردم به این ترتیب:
IP Address:192.168.1.5
Defaul :192.168.1.1
الان اینترنت سیستم سرور وصله
حالا مشکلم اینجاست که چه جوری از سیستم سرور رو 2 تای دیگه این اینترنت رو شیر کنم.اگه امکانش هست توضیح کامل بدین همراه با IP هایی که باید رو 2 تا سیستم دیگه ست کنم و همچنین شبکه شدن 3 تا سیستم با هم
:11::11::11::11:
وقتی دو یا چند سیستم با هم شبکه شدن و یه پوشه رو شیر می کنم و طرف دیگه که تو شبکه هست می خواد به این پوشه دسترسی پیدا کنه خطا میده:
cannot access\\user در حالی که تمام محدودیت ها رو برداشتم
چرا؟
لطفا نحوه دادن ایپی به چند تا کلاینت و سررو رو توضیح بدین؟
مثلا من 5 تا سیستم دارم وبه اضافه یک سرور و نمی دونم که چجوری ایپی بدم تا به هم وصل بشن
يه مشكل عجيب من روي هر دوتا سيستمم كه شبكه كردم برنامه xamp نصب دارم تا بتونم سايت هايي روي لوكال هاستم نصب كنم
اما دو نكته مهم وجود داره كه كمك كنيد
1. وقتي يكي از سيستم ها خاموش ميشه ديگه localhost در سيستم دوم بالا نمياد تا سيستم دوم روشن نشه
2. حالا مشكل بالا برطرف شد چطوري ميشه از سيستم يك لوكال هاست سيستم دوم ديد
من خودم ب اين شكل ميزنم اما ازم رمز ميخواد در حاليكه سيستم دوم رمز نداره
به اين شكل در منوي run البته در ادامه هم اينجا بهم ريخته دو خطي نوشتم
\192.168.0.2\\
localhost
خب مودم رو به سرور وصل کردید ؟نقل قول:
اکسس پوینت رو باید به سرور وصل کنید
دوتا کارت شبکه داره سرور؟
سیستم های دیگه باید با 192.168.1 ای پی شون شروع بشه
برای مشکل دوم هم می تونید برای یوز تون پسورد بگذاریدنقل قول:
و هم اینکه یوزر guest رو فعال کنید