سلامنقل قول:
داشتم تو تاپيك گشت ميزدم ديدم انگار اين مشكل وسعت خيلي زيادي داره
من تازگي يه راه حل براش گذاشتم تو كد زير:
اگه به درد خورد خبرم كنين
خوش باشين
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1556488&postcount=777
Printable View
سلامنقل قول:
داشتم تو تاپيك گشت ميزدم ديدم انگار اين مشكل وسعت خيلي زيادي داره
من تازگي يه راه حل براش گذاشتم تو كد زير:
اگه به درد خورد خبرم كنين
خوش باشين
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1556488&postcount=777
با تشکرنقل قول:
هم حاشيه ديده نميشه و هم تو پرينت گرفته نميشه؟؟؟؟
آقا چطوری میشه با ورد گفته ها مون رو تایپ کنه
ممنون میشم راهنمایی بکنین
سلام دوبارهنقل قول:
اولين روشي كه به ذهنم خطور ميكنه اينه :
از زبانه Page Border كادر مربوطه دكمه option رو بزنيد و از باكس Measure From گزينه Edge Of Page رو بزنيد
اگه درست شد يا نشد خبرم كنيد
خوش باشيد
سلام دوست عزیزنقل قول:
راستش من برام خیلی مهمه که نوع خط و اندازش تغییر نکنه
و جداول به هم نریزه ...
یه لینکی دوست عزیزمون برام گاشت که کار نمی کنه ... برای تبدیل ورد به پی دی اف
اگه شما زحمت بکشین لینک نصب add on رو بذارین،ممنون میشم
بازم از همگی متشکرم که زحمت می کشین و دونه دونه ، با حوصله مشکلات کاربرار رو حل می کنین
خیلی ممنون.دارم ایو نصب می کنم ولی دومی انگار خرابه لینکش ...نقل قول:
مرسی
از لطف شما هم ممنونمنقل قول:
آیا با این کار جداولم به هم نمی ریزه ؟
باز هم ممنونم
با سلام دوستام من نرم افزار World 2007 و چند روز پیش خریدم و بدون هیچ مشکلی نسب کردم اما وقتی وارد اینترنت شدم لینک هایی که داخل صفحه وجود داره ( نه اونی که بالا ) فنتش عوض شده و قابل خوندن نیست نمی دونم چرا این جوری شده فقط هم آدرس ها این جوری شده.
می دونم جاش این جا نیست اما جواب بدید
لطفا کمک کنید
سلام دوست عزيزنقل قول:
بايد بگم كه اين كار جداول و هيچچيز ديگه رو به هم نميريزه
يك بار امتحان كافيه (:
اگه مشكلي بود من هستم
خوش باشين
نقل قول:
يعني چي بيشتر توضيح بدين :18:
توضیح نداره فنتش تغییر کرده نمی دونم چرا اینجوری شده آدرس ها رو اصلا نمی شه خوند مثل خط میخی شده...نقل قول:
فقط اون آدرس هایی رو که تو کد می زاریم اینجوری شده
سلامنقل قول:
ميتونين يه مثال تصويري بذارين
وقتی فونتش تغییر کرده یعنی فونتش خراب شده.
اون لینک رو عیناً Copy/Paste کن توی ورد و ببین فونتش چیه. بعد فایل اون فونت رو با فایل موجود در پوشه Fonts ویندوز عوض کن. اگه فایلشو نداشتی بگو تا بذاریم برات. مشکل حل میشه. ان شاء دلله...
وقتی تو ورد کپی می کنم درست می شه اسم فنت هم Calibri اینه
من اين روش رو قبول ندارم شما اول مطابق تصوير و قسمتي كه مشخص كردم تنظيم مي كني و بعد مي ري عدد رو مينويسي در حالي كه آلت+شيفت سمت راست رو گرفتي هميننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مطلب پست شده در ارتباط با شمارههاي اتوماتيك درجشده در قسمت توضيحات پاورقي و فارسي كردن انهاست
نه مرتبط با اعدادي كه در صفحه و توسط كاربر نوشته ميشوند
احتمالا اشتباه متوجه شدين
چون ان اعداد دستي وارد نميشوند و و قتي يك پاورقي را وارد ميكنيد يك عدد بطور اتوماتيك زير صفحه درج شده و ان انگليسي است و به غير از روش فوق فارسي نميشود
بچه ها مشکلاز وندوز بود عوض کردم درست شد
پسر خوب پاورقيه عكسش هم هست شكا كافيه روي عددي كه در پاورقي يا جاي ديگه هست دابل كليك كني! و بعد عدده رو پاك و فارسي بنويسينقل قول:
ببخشید دوستان من یک شکلی با ورد دارم و اون اینه که هر وقت دارم یک پاراگراف را تایپ میکنم و به انتهای صفحه میرسم در حالی که پاراگراف هنوز تمام نشده و نوشته من به صفحه بعد میخواد بره یک خط از نوشته را از صفحه قبل با خودش به صفحه بعد میبره و موجب میشه که تنظیم فاصله خطوط از انتهای صفحه به هم بخوره .چطور میشه از انجام این کار جلوگیری کرد.:20:
چطور میشه کاری کنم که مدام فایلی که در اون در حال تایپ هستم سیو بشه ؟(برای زمانهایی که برق میره خوبه )
نقل قول:
پسر خوبتر اوني كه شما عكسش رو گذاشتي رو بهش ميگن شماره صفحه نه پاورقي
همچنين اون قسمت رو همونطور كه خودش هم نوشته بهش ميگن Footer يعني پاصفحه اوني كه من ميگم همون Footnote يا پاورقيه
عزيزم پاورقي يعني اين :
حالا اون عدد پاييني رو ميبيني كه انگليسيه
اون با هيچ روشي غير از اوني كه من گفتم فارسي نميشه
خوش باشي
سلام دوست عزيز
به روش زير و با توجه به شكل ميتوان هر چند دقيقه يك بار كه لازم داشته باشي جهت گرفتن Recovery اتوماتيك تنظيمات لازم را انجام دهي
Tools>Option>Save>Save AutoRecover Info Every و نوشتن عدد لازم در قسمت مربوطه به دقيقه
خوش باشي و شاد
سلام دوست عزيزنقل قول:
به روش زير و با توجه به شكل ميتوان هر چند دقيقه يك بار كه لازم داشته باشي جهت گرفتن Recovery اتوماتيك تنظيمات لازم را انجام دهي
Tools>Option>Save>Save AutoRecover Info Every و نوشتن عدد لازم در قسمت مربوطه به دقيقه
يادتون نره كه بهترين و مناسبترين زمان همان است كه خود ورد پيشنهاد كرده است (10 دقيقه) گرفتن Recovery زياد باعث ميشود سرعت سيستم شما كاهش يابد البته نه انقدر محسوس كه شما بتوانيد متوجه شويد
خوش باشي و شاد
سلام دوست عزيزنقل قول:
مسير زير رو طي كنيد تا به نتيجه برسيد
Format>Paragraph > Line And Page Breaks > Window/orphan Control
كافيه تيك موردنظر رو برداريد تا مشكل حل بشه
نكته خيلي مهم:
1- اين عمل براي پاراگراف انجام ميشود پس بايد كرسر در همان پاراگرافي باشد كه ميخواهيد
2- اين عمل فقط و فقط روي يك پاراگراف انجام ميشود پس اگر متن شما تايپ شده است بايد كل متن را انتخاب كرد (CTRL + A) و آن عمل را انجام داد تا به همه پاراگرافها اعمال شود يا اينكه اگر هنوز تايپ نكردهايد همون اول اينكار رو انجام دهيد تا با ادامه تايپ خودبخود براي همه پاراگرافها اعمال شود
خوش باشي
سلام... و درود...نقل قول:
------------------------
براي توي صفحه يه پيغام هستش كه ميگه :
شما بیش از 2 هفته است که در هیچ کدام از بحث ها شرکت نکرده اید ...
بنابراين تصميم گرفتم كه بعد از بيش از 2 هفته ... بالاخره توي يه بحثي شركت كنم اما از اونجا كه عجله دارم... سريع ميرم سر اصل مطلب...
-----------------------
دوست عزيزم wordist
كاملا صحيح فرمودند... با اجازه ايشان مطلبي رو براي كامل شدن ميگم... در اصطلاح صفحهبندي به «آخرين خط يه پاراگراف كه اول صفحه است» ميگن «سطر بيوه» يا همون widow
و به «اولين خط يه پاراگراف كه آخر صفحه است» ميگن «سطر يتيم» يا همون orphan
حقيقتش من توي صفحهبندي ... فقط رعايت ميكنم كه سطر بيوه نداشته باشم... سطر يتيم به نظرم خيلي زشت نميشه اما سطر بيوه رو دوست ندارم... هر جور شده كاري ميكنم كه اول هر صفحه ي متن حداقل 2 خط از يه پاراگراف باشه.
wordist عزیز از راهنماییت ممنونم
شاد زی
سلام دوست عزيزمنقل قول:
قابلي نداشت
اما نگفتي بالاخره مشكل حل شد يا نه ؟؟
چه جوری میشه تو ورد یه کاری کرد که وقتی یه صفحه رو باز میکنی همش به اون شکلی که ما تنظیم کردیم باشه . حتی اون عکس پیش زمینه ای هم که انتخاب کردیم بیاد
اما دومی : چه جوری میشه برای فایلهای پی دی اف هم مث فایلهای ورد پبرای باز کردن سورد گذاشت . ممنون
با سلامنقل قول:
ببينم منظورت از همون شكلي چيه يعني كجاش مثل دفعه قبل باشه
كدوم عكس پيشزمينه رو ميگي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز ، مشکلم با راهنماییت بر طرف شد.نقل قول:
موفق و سربلند باشید.:20:
سلام دوست عزیز الان منظورتون رو فهمیدم برای اونم یه راه ساده ی ساده وجود داره تنظیمات رو مطابق شکل زیر انجام دهید امتحان کن ببین! والا روی سیستم من که جواب می ده سیستم شما مگه جزء عجایبه؟نقل قول:
اگه باز نفهمیدی بگو فیلم بگیرم بذارم برات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی با روش قبلی عدد پایینی که راحت فارسی می شه شا فقط دو بار کلیک کن و دیلیت کی برد رو بزن و بعد به زبان فارسی-فارسی سوییچ کن و بنویس1
سلام دوست عزيزنقل قول:
با استفاده از روش اولي كه پيشنهاد كردهاي تمام اعداد فارسي ميشوند حتي انهايي كه در متون انگليسي نوشته شدهاند و اين كار درستي نيست زيرا در متون فارسي بايد عدد فارسي و در متون انگليسي بايد انگليسي باشد
در روش دومي كه پيشنهاد كردهاي كه خودمان عدد را پاك كرده و به فارسي يك يا دو يا ... را بنويسيم اين هم اشكال بزرگي دارد و ان اينكه اتوماتيك بودن ان را از بين ميبرد. در حالي كه اگر شما يك يا چند پاورقي را خواسته باشي حذف كني و يا يك يا چند پاورقي را اضافه كني ان وقت بايد تك تك اعداد را بصورت دستي عوض كني و اين درست نيست
راستي شما جواب صحيح و راه حل درست و به دردبخور را بدين فيلم گذاشتن پيشكش
اگه راه حلي غير از اوني كه من گذاشتم داشته باشين معلومه خوب واردين
اما نه مثل راه حلهاي بالا كه عيب و ايراد منطقي بر اونا وارد باشه
خوش باشي
نقل قول:
با سلام
ببينم منظورت از همون شكلي چيه يعني كجاش مثل دفعه قبل باشه
كدوم عكس پيشزمينه رو ميگي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و دیگه لازم نباشه هر بار این تنظیمات رو انجام بدیم
منظور من این هست که بر فرض یه عکس رو به عنوان
watermark
استفاده کنیم و بعد یه سری از تنظیمات دلخواه مثل هیتر و فوتر هم بزاریم حالا بیایم اینا رو طوری ذخیره کنیم که هر وقت ورد رو باز کردیم این تنظیمات ما بیاد .
اولاٌ که من هر چی تو سایت سرچ میکنم اصلاٌ این تاپیک در مورد ورد رو نشون نمیده واسه همین مجبور میشیم یه تاپیک دیگه بزنیم
دوم اینکه این لینکها رو میذارم هیچ چی باز نمیشه.
سوم اینکه من میخوام بین ورد و اکسل پیوند برقرار کنم نمیتونم
یعنی بر فرض توی اکسل یه متنی بنویسم که سر صفحه و همه چی داشته باشه و شکیل باشه
و خب تو این متن هم جدولی هست که باید محاسبات انجام بده
اما این نوشتن متن ورد و درست کردن اون خیلی دردسره یعنی مثه بچه آدم کار نمیکنه
من خیلی فوری نیاز دارم
اصلاٌ دیگه داره اعصابمو خرد میکنه. یا مثلا میام تو رود اکسل رو میارم و جدول میکشم درست کار نمکسکنه که هیچ از اعدادش هم کپی میکنم توی ورد میشه انگلیسی خب من فارسی میخوام
آقا زود جواب این خواهر من ( ساغر ) رو بدید
وگرنه .....
ساغر جان احتمالا الان یکی بیاد
من الان آفیسم نصب نیست اینجوری نمیتونم توضیح بدم .
سلام دوست عزیز ساغر
من حقیقتش متوجه نشدم دقیقا مشکل شما چیه ... میشه واضحتر توضیح بدی؟
ببین داداشمنقل قول:
این آبجی ما مشکلش اینه که وقتی از access یه نمودار یا جدول یا ... رو کپی می کنه به ورد نوشته ها انگلیسی میشن در صورتی که فارسی نوشته بوده ( همین طور ایکسل )
میخواد ببینه که راهی داره که ارتباط ورد و access راحتر باشه
یعنی از اون به این وارد کنه و از این به اون بدون تغییرات :11:
دوست عزیز ... سلامنقل قول:
بعضی از تنظیمات هستن ... مثل فونت و یا grid که میشه default کنی و همیشه همون طور بمونه اما بعضیها هم نمیشه ... بنابراین به شما پیشنهاد میکنم که یه فایل درست کنین و مثلا اسمش رو بزارین basic و توی این فایل تمام تنظیماتی رو که میخواین انجام بدین... حالا هر بار به جای اینکه یه فایل جدید باز کنین، یه save as از این فایل بگیرین و توش کار کنین...
توی تمام کارها و تمام فرمتها میشه این کار رو کرد... مثلا شما برای هر کاری یه فایل اصلی میزاری که فرمت اصلی رو اون تو درست کردی ... هر بار که میخوای از همون فایل اصلی یه کپی میگیری و توش کار میکنی.
آهان...نقل قول:
خب به نظرم دو راه حل داره: 1: جدولشون رو به جای اینکه از اکسل به ورد کپی کنن... مستقیما توی اکسل ورد تایپ کنن.
2: اینکه numeral رو hindi بزارن... البته خودم با این راه حل صد در صد مخالفم.
=============================
چشم بیشتر توضیح میدم ... (برای صرفه جویی در تعداد پستهام.... :31: همین رو ویرایش کردم)
به منوی insert و بعد object ... رفته و microsoft excel worksheet رو انتخاب کنن... اینطوری اکسل توی ورد اجرا میشه ... با تمامی امکانات و به علاوه فارسی بودن اعداد...
البته امیدوارم وردشون 2007 نباشه چون مال من که نیست :20: