شما مثل اینکه میختون رو مقایسه ها گیر کرده؟:27:نقل قول:
از لحاظ موضوعی میشه ولی از لحاظ گرافیکی فکر نکنم.
Printable View
شما مثل اینکه میختون رو مقایسه ها گیر کرده؟:27:نقل قول:
از لحاظ موضوعی میشه ولی از لحاظ گرافیکی فکر نکنم.
یعنی اون دوتا بهتره دیگه؟!:46:نقل قول:
:40:
مرسی.
آره 100% اونا بهترن.فکر میکنم موضوع Stalker هم خوبه.نقل قول:
دوستان توی بازی هیچ ئکمه ای از کیبورد مال من کار نمیکنه....فقط با موس میشه چرخید......
مشکل چیه ؟
یکی از دوستان یک پچ گذاشته بود مشکل شما رو حل میکرد
همون صفحه های اول رو بگردی فکر کنم پیدا بشه
سلام
یه کرک سالم بذارید
من هر کرکی دان کردم جواب نداد
سلام
میخواستم بدونم میشه بعد از نصب بازی دیگه پچ 3 و 4 و 5 و 6 رو نصب نکرد و یهو برم و هفتمی رو نصب کنم ؟!
چون آخه نمیشه دانلودشون کرد . من کل فایل رو دانلود میکنم ولی باز نمیشه و ارور میده
این بازی یعنی از shadow of chernobil جدید تره ؟
بله...این بازی سری جدید از بازی استالکره
قسمت قبل shadow of chernobil بود این یکی هم clear sky هستش
پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحانش کنین...بازی خیلی قشنگیه....حتما تا آخرش رو دنبال می کنین
راستش با این که بازی شادو آف چرنوبیل رو تا آخرش رفتم ولی ازش خوشم نیومد ! یه بازی خشک و کندی بود از نظر من ! هر چند که گرافیک بالایی داشت ! هوش مصنوعی آدم هاش خیلی و بیش از حد بالا بود ! طوری که من روی حالت staker ( نرمال ) بازی میکردم خیلی نشونه گیری دقیقی داشت دشمن ! دیگه چه برسه میخواستم هارد بازی کنم ! حالا بخاطر تعریفی هم که شما کردید شاید بازی کردم این ورژن جدیدش رو ! فعلا تازه کارت گرافیک خریدم سرم توی 5 6 تا بازی بصورت همزمان ! پرنس و کرایسس و سایلنت هیل و گرید و اساسین کرید !
میخواستم بدونم میشه بعد از نصب بازی دیگه پچ 5 و 6 و 7 رو نصب نکرد و یدفعه پچ 8 رو نصب کنم ؟ آخه دانلودش طول میکشه!!
کسی هم نیست که جوابمو بده!
سلام دوست مننقل قول:
من فکر نمی کنم مشکلی باشه
شما مستقیم پکیج اخری بازی رو نصب کنید :11:
با تشکر
آره تو یکی از سایتای اونور آبی دیدم!! ممنون
ولی عجب چیزایی اومده باسه این بازی مثلاً یکیش بود که تا 250 کیلوگرم قدرت حملتو میبره بالا ..
بازی خیلی وقت بود تموم کردم . ولی یادمه فقط باسه تموم کردن بازی کردم. دلم میخواد بیکار شم و یه روز برم سوراخ سمبه هاشو بگردم .
حرفم تکراریه ولی نمیشه مثل قبلی چند تا پایان داشته باشه ؟ یعنی تاحالا کسی نتونسته بره !!
اگه نمیشه جواب ندین
اولا اسلحه لوله چرخون نیست و مینی گان به اون میگن
دوما تو منوی اولی بازی فقط عکس مینی گان هست من که بازی رو تموم کردم مینی گانی که ندیدم
سوما بازی اصولا چرتی بود و کلی نقاط مبهم تو داستانش بود که از این نظر سایه چرنوبیل بهتر بود
چهارما تورو به خدا یه کم املای کلمات دقت کنید نا سلامتی همه با سوادیم
سلام دوستان
راستش من هر کاری کردم فقط از یک راه بازی تمام شود
فکر کنم دو بار یاسه بار شود بازی رو تمام کردم
ولی یک پایان داشت
به احتمال زیاد بازی فقط از یک راه تمام شود
احتمال اینکه نسخه بعدی باشه احتمالان زیاد چون اخر بازیه طوری بود که شاید ادامه داشته باشه
فعلان که هیچ خبری نیست ....
در مورد اصلحه
در نسخه قبلی یک mod وجود داشت وقتی نصب می کردی تمام اسلحه ها برات ظاهر می شود
تعدادشون خیلی خیلی زیاد بود
برای دیدن تمام اسلحه ها باید از این کد استفاده بشه
تا به الان خیلی mod همین clear sky رو دادن بیرون فکر کنم بیش از 100 مود باشه
مثلان یک mod بود که می تونستی سوار ماشین بشی و حرکت کنی و...
طراحی جدید گیم پلی بهتر کردن بازی امکانات جدید و ........
به نظر من بازی اوج نقطه قوت بازی
جنگ ببین گروه فریدوم و دیوتی بود
که شما به انتخاب یکی از این گروه ها به علیه گروه دیگری می جنگید و به وسیله نیرو ها خودی به کمپ ها یی دشمن حمله و یار ها خودتون رو جایی گزیین اونا می کنی تا برسیم به کمپ اصلی و تصرف اون کمپ اصلی دشمن
این قسمت خیلی خوشم اومد
بدترین قسمت بازی و که باگ هم داشت قسمت اخر بازی بود
منطقه که بازی در اون تمام شود کارخانه چرنوبیل
نقطه مثبت دیگه بازی وصل بود بعضی بعضی مناطق قبلی نسخه 1 به نسخه دو که به نظر من جالب شوده بود
امیدوارم اگر قرار نسخه 3 بازی باید
بیشتر روش کار کنند روی گرافیک و داستان و شخصیت پردازی و گسترش منطقه و تمام شودن بازی از راه مختلف و جذاب تر کردن محیط و مهیچ کردن محیط ها و روی دو و میزان بار حمل کردن هم بیشتر کار کنند
در نسخه 2 بازی خیلی بارانی یا ابری می شود به نظر من بیش از حد این اتفاق می افتد
ولی نقطه مثب افتاب طبیعی بازی بود
نسخه دو می تونست رتبه اول بازی امسال رو بیاره مثل fallout 3
ولی به دلیلی چون بالا گفتم
و اگر بیشتر روش کار می کردنند به دلیلی زیبای بیش از حد بازی امکان اول شودنش بود
با تشکر
یک کمی هم از این گیرهای بازی کم کنن
خیلی بازی گیر می کرد و اعصابم رو خرد می کرد
روی پایین ترین درجه گرافیک هم همین مشکل رو داشتم
نسخع بعدی برای این بازی وجود نداره در اصل این بازی داستان قبل از Shadow of Chernobyl را تعریف می کرد و چگونه STRELOK همونی که نقش اول Shadow of Chernobyl بود حافظشو از دست داد و ... اون شخصی که به دنبال کشتنش هستنید و در آخر می جنگید همون strelok هست.
سلام دوستان
نسخه 3 بازی طبق شایعات
تو راه ولی فعلان هیچ مشخص نیست
اسمش هم هست
S.T.A.L.K.E.R. 3: Apocalyptic
تویه ای پست خبرش رو گزاشتم
گفتنی قرار با موتور CryEngine2نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3474299&postcount=3298
ساخته بشه که موتور قدرتمندی است
با تشکر
بازی امکان داره در حال ساخت در سر کامل باشه برای همین هنوز منبع معتبری که همه چیزو صحیح بگه نداریم. اگر هم ادامه باشه ادامه Shadow of Chernobyl هست نه Clear Sky .نقل قول:
داستان Clear Sky قبل از Shadow of Chernobyl اتفاق میوفته و یک PREQUEL هست.
جناب optimus شما یه بار میگی نسخه بعد نداره یه جای دیگه میگی داره و فلانه...!
بالاخره کدوم یکی رو قبول کنیم؟
من که امیدوارم نسخه بعدیش هم بیاد...چون باهاش خیلی حال کردم
سلام دوست مننقل قول:
جناب optimus شما یه بار میگی نسخه بعد نداره یه جای دیگه میگی داره و فلانه...!
بالاخره کدوم یکی رو قبول کنیم؟
من که امیدوارم نسخه بعدیش هم بیاد...چون باهاش خیلی حال کردم
فعلان شایعاتی در فرم ها پیچده به نام
S.T.A.L.K.E.R. 3: Apocalyptic
یک سایتی روسی هم خبرش رو داده ولی چون روسی نوشته کسی سر در نمی یاره
دوست من می گن که این نسخه از موتور پر قدرت CryEngine2
که اگر استفاده بشه واقعان عالیه می شه
در همون قسمت پست بعدم یکی از دوستان در مورد موتور CryEngine2 توضیح داد ( کاربر : 779)
که توضیحات خوبشون رو در مورد این موتور میزارم ( یا مطالب که پیدا کردن) به حال ممنون از کابر 779 با تشکر
CryENGINE 2
CryENGINE 2 نسخه تکامل یافته CryEngine یعنی موتوری که بازی FarCry بر مبنای آن ساخته شده است می باشد. این موتور که قویترین موتور بازی سال انتخاب شده است توسط شرکت آلمانی Crytek ساخته شده است.
ویژگی های این موتور به شرح زیر است:
- ابر های حجم دار
- نورپردازی پویا و استفاده نکردن از سایه های از پیش ساخته
- طراحی سه بعدی اقیانوس با امواج آن که با توجه به جهت و قدرت وزش باد شکل گرفته و دارای سایه و ... هستند.
- موشن بلور (مات شدن تصویر در هنگام حرکت) در هر دو حالت حرکت دوربین و حرکت اجسام
- سایه نرم و واقع گرایانه اجسام در هنگام بازی
- برداشت واقع گرایانه حالات روحی صورت از مدلها
- پراکندگی در لایه های زیرین (اگر با Editor کار کرده باشید متوجه میشید منظورم چیه)
- ساختمانهای تخریب پذیر که به بازیکن قدرت برنامه ریزی بیشتری میدهد
- گیاهان تخریب پذیر (حتی برگها) برای گمراه کردن هوش مصنوعی دشمنان و استفاده از تاکتیک های گوناگون توسط بازیکن
- فیزیک پیشرفته که باعث تغییر در حرکت پلهای انعطاف پذیر, درختان, حرکت بازیکن و باران در اثر وزش باد میشود.
- نابودی وسایل نقلیه به صورت های مختلف (از پیش مشخص نشده)
- نورپردازی HDR
- محیط کاملا تخریب پذیر
- سیستم پیشرفته بافتها و ذرات برای مثال آتش یا بارانی که توسط نیرویی مانند باد تحت تاثیر قرار میگیرند
- سیستم تغییر زمان با افکت طلوع و غروب خورشید
- شعاع و پرتوی نور در هنگام عبور از آب و یا هر شی با جزییات بالای هندسی
- شکست نور که باعث افزایش حس عمق تکسچرها میشود
- نمایش فواصل دور تا حدود 16 کیلومتر در مقیاس بازی
- سیستم انیمیشن به وسیله پارامترهای استخوان بندی!! (دو بار بخونیدش میفهمید)
همچنین این موتور از تکنیک های سایه زنی 2.0 و 3.0 با DirectX 9 و 4.0 با DirectX 10 سود میبرد.
این موتور به صورت خودکار تعداد تریدهایی (فعالیت هایی) که CPU شما قادر به انجام دادن آن در یک زمان است را دریافته و محاسبات خود را بین آنها تقسیم میکند. به همین منظور موتور با CPU های چند هسته ای و HT سازگار است.
این موتور با هر دو سیستم 32 و 64 بیتی سازگار و در حالت 64 بیتی 10 الی 15 درصد در هر فعالیت یا ترید افزایش پرفورمنس دارد.
لازم به ذکر است این موتور از هیچ گونه کارت و پروسسور فیزیکی شبیه به AGEIA PhysX یا امثال آن استفاده نمیکند به علتی که این موتور بازی دارای یک موتور گرافیکی به نام CryPhysics ساخته خود شرکت CryTek است.
از سایر ویژگی های آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ادیتور مراحل کاملا یکپارچه CryEngine Sandbox2
- ترکیب نرم رندرینگ درون و بیرون محیط. پشتیبانی از DX10,9 و کنسولهای PS3 و XB360
- فیزیک: پشتیبانی از وسایل نقلیه, بدنهای سخت, مایعات, لباسها و بدنهای نرم ( و همچنین فیزیک ragdoll)
- سیستم انیمیشن: پخش انیمیشنها بر اساس کی فریم ها و ترکیب با افکتهای سینمایی و شبیه سازی های فزیکی. همچنین توجه ویژه ای به حرکت نرم انسانها در شرایطی همچون پلک زدن, قرار داشتن روی سطح نا هموار و .... شده است.
- هوش مصنوعی: قابلیت هوش مصنوعی تیمی و تک نفره بر اساس اسکریپت نویسی که اجازه طراحی دشمن و ... را بدون نوشتن یک خط کد C++ فراهم میسازد.
- سیستم صدای Data-driven: گارانتی کتابخانه (dll) های FMOD باعث شده است که به توان به راحتی صداها را با هر کیفیت و تنظیمی اجرا کند.
- سیستم پویا موزیک: تغییر و ترکیب موزیک ها بر اساس رویدادهای مختلف در بازی و پشتیبانی از Dolby Digital 5.1
- سیستم شبکه مشتری و میزبان: این سیستم برای نسل جدید بازیهای چند نفره بازنویسی شده است و دارای تاخیر بسیار پایین و پشتیبانی از تعداد نامحدودی از بازیکنان است.
- شیدرها: سیستم اسکریپتینک که برای ترکیب مختلف تکسچرها با پشتیبانی از تکنولوژی های per-pixel lighting, bumpy reflections, refractions, volumetric glow effects, animated textures, transparent computer displays, windows, bullet holes, و shiny surfaces
- سطح زمین: استفاده زا سیستم پیشرفته heightmap و کم کردن پلیگانها برای ساخت محیط بزرگ و واقع گرایانه. با 16 کیلومتر نمایش فاصله
- اشیای Voxel (بعدی موازی با یکی از پیکسلهای اجسام سه بعدی (طراحی اشیاء سه بعدی)): این موتور به شما اجازه ساخت اجسام هدسی ای رو میده که یک سیستم heightmap نمیتونه پشتیبانی کنه. برای مثال ساخت کانالها, سنگها و ...
- نورپردازی و سایه ها: یک ترکیب پیشبینی شده و هوشمندانه خواص که باعث به وجود آمدن سایه های rael-time و انعطاف پذیری محیط شده. شامل رزیلوشن بالا, زاویه صحیح و سایه نرم در محیط های بسته. پشتیبانی پیشرفته از تکنولوژی بافتها و ذرات و پشتیبانی از هر گونه تکنولوژی در رابطه با نورپردازی بافتها.
- مه: پراکندگی مه ناهمگن با پشتیبانی از لایه ها برای تاثیر بیشتر و افزایش واقع گرایی اتمسفر
- پشتیانی کامل و جامع از Polybump 2
- سیستم اسکریپ نویسی: بنا شده بر اساس زبان معروف LUA که راحی آسان برای تدوین و تغییر پارامترهای بازی بدون نوشتن حتی یک خط کد C++ در اختیار شما میگذارد.
- Flow graph: بردارهای جریان به سازنده این امکان را میدهد که بدون نوشتن حتی یک خط کد هوش مصنوعی بازی را با رسم خط و مکعب برنامه ریزی کند.
- ماژول مداری: نوشته شده به زبان C++ در چندین DLL همراه با توضیحات و مطالب اضافی جهت فهم.
- Multi-threading: پشتیبانی از CPU های چند تریدی, چند هسته ای و چند پردازنده ای و جداسازی بخشهای مختلف محاسبات نظیر هوش مصنوعی و فیزیک و واگزاری هر یک به یک ترید با توجه ب تعداد تریدها.
- 64-Bit: پشتیبانی از سیستم های 64 بیتی برای پشتیبانی از مموری بیشتر
بازیهایی که از CryEngine 2 استفاده میکنند:
Crysis: ساخت شرکت Crytek و عرضه شده در 16 نوامبر 2007
Crysis Warhead: ساخت شرکت کرایتک و بر اساس نسخه بروز رسانی شده CE2
Entropia Universe: از استادیوی سودانی Mindark و عرضه در اواخر 2008
Merchants of Brooklyn: از شرکت Paleo Entertainment
The Day: از استادیوی Reloaded
Blue Mars: از Avatar Reality, inc.
Vigilance: یک بازی برای استفاده نظامی ساخت گروه The Harrington Group
همچنین ساخت یک بازی با سبک MMORPG از XMLGames و دو بازی دیگر از Crytek هم تایید شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...عجب موتوری ساختن
توضیحات رو که خوندم مخم سوت کشید...ببین برای یه بازی چه کار کردن
این همه ویژگی که این موتور داره میشه باهاش یک ابر بازی رو ساخت
حالا همه این قدرتهایی که این موتور داره استفاده میشه...یا فقط از مقداریش میشه استفاده کرد؟
یعنی الان خود فارکرای همه این ویژگی ها رو داره؟!
ببین بحث من در جواب sinaset بود که گفته بود نسخه بعد Clear Sky کی میاد گفتم Clear Sky نسخه بعدی نداره چون Clear Sky داستانش قبل از Shadow of Chernobyl هست. در حقیقت Clear Sky میشه شماره 1 و shadow of Chernobyl میشه شماره 2 ولی شماره گذاری نباید کرد. بعد من کجا گفتم داره؟؟؟ گفتم ممکنه درحل ساخت باشه ممکنه نباشه. معلوم نیست. ولی داستان Chernobyl و The Zone با ازبین رفتن C-Consicecness در Shadow of Chernobyl دیگه تموم شد.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
بله من می دونم که clear sky داستانش قبل از Shadow of Chernobyl و برای یه سری توضیحات هم بود clear sky
مثلان در Shadow of Chernoby یکی از ماموریت این بود که خودت رو بکشی که هیچ وقت تمام نمی شود
که از دوستان شنیده بودم در نسخه clear sky توضیح داده می شه
مثل اینکه تاپیک stalker clear sky رو خودم به وجود اوردم و بروز رسانیش می کردم:31::46:
و یکی از طرفدارن استالکر هستم.
مشخص نیست نسخه بعدی کی میاید یا اصلان میاید
ولی من احتمال می دم که بیاید احتمالشم هم 80 تا 70 % است ( با توجه به شعیاتی که پیچیده)
البته این نظر منه فقط:10::11:
ساملیک!
بچه ها این ورژن سره کاریه؟
فقط اون zone اولش فرق داشت بقیش همون قبلیه که؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟ پاکش کنم؟
نه بابا سر کاری کجا بود...!
شما اصلا یک ماموریت هم انجام دادی؟
انواع اقسام ماموریتها توی این بازی وجود داره
تازه میتونی بری با گروه های دیگه هم متحد بشی
من که میگم بازی رو ادامه بده
صفحه های قبل رو هم بخونی می بینی که بقیه هم از این بازی راضی بودن
............ .......................... ........................ .................
سلام به همه دوستان.
من چند وقتیه بازی stalker c.s رو گرفتم. قبلا که ارور عدم وجود دی وی دی در دستگاه میداد. اما کرکش رو که دانلود کردم وارد بازی شد اما نه بصورت کامل. ..
منو بازی کامل میاد اما قسمتی که میخواد بازی رو لود کنه و وارد بازی بشه از بازی خارج میشه به ویندوز.
ایراد کار چیه؟؟؟
کسی میتونه کمک کنه بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من تو بازی S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky یه جا گیر کردم
تو اول مرحله دوم از تو یه غار میای بیرون بعد چند متر که جلوتر میری تیر بارون میشی هیچ
راه دیگه ای هم نیست فقط یه راه هست که اونم پر از دشمنه هوا هم تاریکه اسم مرحلشم
هست gordon
ممنون
اونجا رو باید برگردی
از همون غاری که اومدی بیرون
باید بری بالای نقشه از اونور بیای
ماموریت که یه 10-20 تایی انجام دادمنقل قول:
تا اونجا که یادمه فقط اون zone آول فرق داشت بقیش دیگه همون داشتانه قدیمه
فعلا جاتون خالی پاگیر farcry 2 شدم
سلام دوست مننقل قول:
برای رد شودن از این تیربار چی
قبل از هر چیز سعی کن خوردنی و اون بانداج و جعبه کمک ها اولیه رو با خود بیاری
یه درختی اون پایین است تا اونجار رو شیفت بگیر بعد پشت درخت قایلم بشو سریع یه چندتا بانداج ( برای جلوگیری از خونریزی) و جعبه کمک ها اولیه استفاده کن
بعد از پشت درخت در بیار و سریع به سمت راست برو چند متری که ازش دور شودی دیگه بهت شلیک نمی کنه
:10::11:
سلامنقل قول:
فعلا جاتون خالی پاگیر farcry 2 شدم
گرافیکش خوبه
ولی مراحلش کمک کم یه جواری برام تکراری شود
و سوارشودن ماشین و هی از یک نقطعه به نقطعه دیگه رفتن حوصلم سر برد
من تا نقشه دو بازی رفتم
دیگه از خوشم نیومد پاکش کردم
به نظر بازی خوبی نبود .
:11::10:
سلام.
از دوستان عزیز کسی راهنمایی فارسیه این بازیو داره ؟؟ هر جایی که گشتم پیدا نشد فقط انگلیسیش هست . ممنون میشم یکی یه کمکی به من بکنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر نمی کنم راهنمایی فرعی وجود داشته باشه
البته 100 مطمعان نیستم
دوست من حاله می شه بفرمایید کجایی بازی گیر کردید
و یه خورده در رابطه با محیط اون مرحله فرعی و دستوری که داده شوده توضیح بفرمایید
من تویه مراحل فرعی زیاد پرسه زدم شاید بتوانم راهنمایتون کنم !!
یک نکته : تقریبان بیشتر مراحل فرقی شاید ( 70 یا 50 درصد) مربوط به اوردن تیر فشنگ و لباس و...
از این موارد می شه
با تشکر
ببخشید دوستان تو این بازی سوار ماشین میشه ؟
چون یادمه قبل از اینکه بیاد یه اینطور حرفایی زدن دوستان .
نه نمیشه سوار ماشین شد
این هم مثل بقیه خبرها که شایعه ای بیش نبود
سلام دوست مننقل قول:
با نصب یک مد سوار ماشین می شه
اینطور که من متوجه شودم ماشین براش طراحی شوده است ولی در بازی به کار نبردنش
یک مد است که اگر نصبش کنید ماشین بهش اضافه می شه
اگر اشتباه نکنم حدود 5 تا 6 نوع ماشین بود
با تشکر:11:
سلام به تو دوست عزیز. من توی پستم نگفتم که راهنماییه مراحل فرعی ، گفتم راهنمای بازی که از اول میگه باید کجاها رفتو چه کارهایی انجام داد . چون بازیش خیلی پیچیدست پیش یه نفر که میری مثلا اون رئیس اول بازی بهت 100 تا ماموریت میده که آدم نمیدونه کدومو باید انجام داد . من شماره 1 این بازیو رفتم که تعدادی از مراحل باطل میشد . اگه میتونی کمکم کن.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من این بازی رو دوبار تمام کردم
و بار دوم بیشتر تویه قسمت ها بازی چرخیدم
این بازی کلان اینطور که من متوجه شودم فقط از یک راه تمام می شه
ولی مراحل فرعیش نسبتان زیاده
اگر جایی از مراحلش گیر کردید بفرمایید تا راهنمایی کنیم
یک از جالترین مراحل فرعی این نسخه پیوستن به گروه دیوتی یا فریدم
که با هرکدوم از گروه ها که به پیوندی اون یکی رو نابود می کنه و علیه هم دیگر لشکر کشی می کنند
با تشکر
تنها مشکل این بازی باگهای بسیار جالب بود!!!!!!!!!! مثلا با فارستر که حرف میزنی بازی گیر میکنه! و بعد ... dont send!!!
امروز این بازی رو گرفتم نصب کردم 5 دقیقه بازی کردم حالم بهم خورد...
واقعا بازی مزخرفیه اصلا بهش نمیاد بازی 2008 باشه.به نظر میاد مال سه چهار سال پیش باشه.
فکر کن بعد از کرایسیس و کال آف دیوتی 5 و پرنس این بازی رو گرفتم...اقتضاح...
بریم سراغ جی تی ای خودمون
:18:نقل قول:
به چه دلیلی مزخرفه؟
خیلی حرف شما عجیبه..!؟