منبع اين گفته تون چيه؟نقل قول:
Printable View
منبع اين گفته تون چيه؟نقل قول:
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
تماس تلفني با شاتلِ تهران يا شاتلِ مشهد؟نقل قول:
آخه يكم عجيب به نظر نمي ياد؟ شبانه رايگان براي سرويسهاي eco، تازه از 2 هفته پيش فعال شده و قاعدتا نبايد به اين زودي ها برداشته بشه.
يعني الان شاتل سرويس شبانه رايگان نداره؟!
از دسته این صبا کلافه شدم یکی بره امار این اشنا رو بگیره اگه مشکل فنی نداشته باشه
512 3 گیگ 16880 خوبه ها ما که سرعت می خوایم شبانه هم اگه خواستیم دانلود میکنیم
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
آقا میشه بگین الان صبا تو مناطق مختلف چه جوری هاست شبانش چی منکه حالم گرفته شده
شما خودتون از كجا ADSL گرفتيد؟نقل قول:
اولا:از كي تا حالا بيان اينكه شخص از كدوم شركت ADSL گرفته تبليغ محسوب ميشه؟:18:نقل قول:
چه كسي چنين حرفي زده؟ به هيچ وجه اينطور نيست دوست گلم.
ثانيا: مگه ممكنه از شركت ديگري به غير از اين 11 PAP سرويس گرفته باشيد؟ امكان ندارد. چون به غير از اينها هيچ شركت ديگري وجود ندارد كه ADSL بدهد.
ثالثا: اين تست مربوط به يك ماه پيش است.
تبليغ چيه ديگه.
مگه كلا چند تا شركت تو مشهد اينترنت پر سرعت ميده.
تازه اين تستي كه شما گرفتي نشون ميده كه زيادم مالي نيست :دي
يازده تاست. خيالت جمع رفيق. نه كمتر نه بيشتر:20:نقل قول:
بعدشم اون 11 تا همش نیست! :27: حالا بماند...
در ضمن مچت رو گرفتم.
يعني فهميدم از كدوم شركت ADSL گرفتي:21:
از همون شركتي كه همش ازش مي نالي:18:
Fanava Group:27:
تنها شركتي كه آخرِ اسمش كمله Group است همين فن آوا است:31::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتي بدي دادي رفيق:5:
راستي شما همون quaza سابق نيستي؟
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
من تو سايت همين فن اوا كه نگاه ميكردم تعرفه سرويسهاش يكم عجيب بود يعني نسبت به شركتهاي ديگه ارزونتر بود. شايد به خاطر همين سرعتش پايينه. ارزونتر ميده با حجم زياد ولي سرعت پايين.نقل قول:
سلام دوستان
من 2 سال و نيم پيش از گلدنت اكانت گرفتم ولي متاسفانه بعد از چند وقت خطمون رفت رو فيبر و من قطع شدم. مركز فرشچي پيش شماره 601 . ميگن Zte هست و نميشه. ايا كسي همچين مشكلي داره؟ ايا جايي هست بشه ازش سرويس گرفت؟
اگه نميشه ايا سرويسهاي خانگي وايرلس هست؟(wimax يا Wi Fi يا هر چي ديگه...)
باور كنين مردم از دست اين دايل آپ
با تشكر
با سلام
در حال حاضر كدوم شركت رو پيش شماره هاي 278 Adsl ميده ؟
من كه هر چي پرسيدم به جواي نرسيدم
این پیش شماره فیبر نوری و هیچ شرکتی نمیده.ولی اگه یه آشنا داشته باشی تو مخابرات طلاب یا یه جوری بگی تجهیزاتو شرکت مخابرات روی خطتون نصب کنه نونت تو روغنه.چون سرعتش فضاییه و من که الان دارم سرعت دانلودش رو 200 کیلو بایته در حالی که خودم اکانت 64 گرفتم. یه خوبی دیگه هم داره که خیلی بهتر از اینه.فقط بدون دیگه نه ماهواره لازم داری نه وای مکس نه هیچ چیز دیگه.وقتی تجهیزات نصب شد بهت میگم.من الان اکانت راپید گرفتم روزی 20 گیگ دانلود دارم.میدونم باور نمیکنی .فقط برو بگو تجهیزاتو نصب کنن بعد بیا بهت بگم چکار کنی.:27:نقل قول:
نقل قول:
رپید شر محدودیت دانلود داره روزی 10 گیگ بیشتر نمیشه دان کرد
بعد شما چه جورب 20 گیگ دان میکنی؟
من که نگفتم همشو از راپید میگیرم.محدودیتشم هر 5 روز 50 گیگ هست.ولی من از سایتهای دیگه هم میگیرم.نقل قول:
هيچكس نيست جواب منو بده:41:نقل قول:
آقا من از کجا بفهمم خطمون فیبره یا نه ؟؟نقل قول:
ضمنا من از شاتل 512 گرفتم ، تعرفه ECO ؛ سر فرصت یک عکس از اسپید میذارم .
فعلا که راضیم . واسه رپید 30 کیلو فیکس شده میده .
بصورت عادی 40 ، 50 رو میده . شبانه رایگان هم هنوز تست نکردم که با همین کیفیت هست یا نه .
شب دوستان خوش ...
این هم عکس :
سلام!نقل قول:
خيلي از دوستان، مشتاقند ببينند وضعيت سرويس Eco شاتل به چه صورت است.
براي همين به شما پيشنهاد مي كنم در تاپيك مخصوص شاتل هم اعلام وضعيت بفرماييد. ممنون.
در اينجا :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700
سلامنقل قول:
پیش شماره 724 رو میشه فیبر نوری کرد یا نه؟:13:
دوست عزيز اينو كه تو تاپيك صبانت هم نوشتي!! ازت هم تشكر كرديم.نقل قول:
اينجا بررسي سرويس دهنده هاي مشهده نه اكانت رپيدشير.
دوست عزیز به نظر من اگه ماهواره ای بگیری از WiFi و WiMax ارزون تر در میاد...حالا انتخاب باخودته.
یاحق
مثلا چند در میاد؟نقل قول:
محدودیت دانلود داره؟
اره محدودیت دانلود هم داره کمش با همه خرجاش فکر کنم ماهی 50 تومن باشه . ارزون ترینش ولی بازم اگه دیدی برات میصرفه بگو ببینیم چکاره ای عزیز؟
منظورم اینترنت ماهواره ایه آفلاین بود. آخه اینترنت ماهواره ایه آنلاین هم فوق العاده گرونه هم غیرمجاز و اگه بتونی یواشکی بزاری و لو نری خداست...پرواز میکنی!نقل قول:
اینترنت ماهواره ایه آنلاین تجهیزات خاصی میخواد که لااقل 2 میلیون برات آب میخوره...
ولی اگه ماهواره ای هم نخوای میتونی اینترنت ADSL اختصاصی بگیری...که یه سری تجهیزات داره که نمیدونم چقدر در میاد ولی 128 رو میدن ماهی 150000 تومن به این صورت که کل پهنای باند مال شماست یعنی سرعت دانلودت فیکس 16 است.
خلاصه ترتیبش اینجوریه:
ADSL
ماهواره ای آفلاین
ADSL اختصاصی
ٌWiFi
WiMax
یکی بیاد بگه بهترین آی اس پی کیه بلاخره؟!
راستش نمیشه گفت بستگی به منطقه شما داره...
شما منطقه ای که زندگی میکنید رو بگید.
راستش نمیشه گفت...بستگی به منطقه شما داره. شما کجای شـهر میشینید؟
میشه یکم راهنمایی کنی ؟نقل قول:
چجوری بفهمیم که فیبر نوری هست ؟
اینترنت ماهوارهای رو نوع داره یکطرفه و دو طرفهنقل قول:
یک طرفه این قدر گرون در نمیاد
نقل قول:
قاسم آباد (بلوار حجاب) / مرکز مخابراتی رسالت
توجه نکردی...دارم میگم آفلاین دیگه...آفلاین همون یک طرفه هستش.نقل قول:
فکر کنم برای اون منطقه صبانت و گلدنت از همه بهتر باشن...بازم پرس و جو کن.نقل قول:
یاحق
دوستان میشه بگید جای خونه ی منم Adsl پوشش میده ، اگه میده معرفی کنید
بلوار پیروزی / سرافرازان
ممنون میشم
نه بابا قيمتا احتمالا به ريال منظورته؟ اينترنت ماهواره اي يك كارت --- مي خواد كه بين 70-80 تا 200-250 با توجه به مدلش فرق مي كنه . يه ديش و LNB هم بيشتر از 20-30 تومان نميشه . چيز ديگه هم لازم نيست. واسه اكانت هم يكي رو ميشناسم سرويس 2mb گرفته ماهي 115 بود فكر كنم بدون محدوديت.نقل قول:
البته واسه ارسال اطلاعات بايد از يك اينترنت ديگه حالا يا dial up يا ADSL استفاده كني
سرويس ADSL اختصاصي منظورت اينه كه مستقيم از مخابرات بگيره؟؟ كي 150 هزار تومان ميده به سرويس 128 ؟؟؟
دوستان سرعت صبانت کی درست میشه؟
اطلاعات مفيد در زمينه ADSL:
وضعیت ارتباطات داده ها در پایان مرداد ماه 87
کد:http://www.tci-khorasan.ir/iframes/tckh_amar/AmarFiles/DataFiles/data%2087-05-31.xls