مشهد تیم نه ولی نیوک لایسانس دارهنقل قول:
ولی دوستان تو مشهد تیم هستن که میتونن به صورت پولی پشتیبانی کنن
Printable View
مشهد تیم نه ولی نیوک لایسانس دارهنقل قول:
ولی دوستان تو مشهد تیم هستن که میتونن به صورت پولی پشتیبانی کنن
مشتی بیا این مشکل تغییر رنگ مارو حل کن....
سلام به تمام اساتید محترم.
من یه سوال که باید سریع جواب بگیرم.برای نصب نیوک 8.1 مشهد تیم چقدر فضا نیاز هست.و آیا 1 گیگ فضا برای شروع کار من که می خوام تجربه ای کسب کنم و در سایت چند تا عکس بذارم و شاید تعدادی فایل قرار بدم،زیاد نیست؟آیا 500 مگ جوابگو هست.
لازم به توضیح هست که من می خوام یک سایت بازی راه بندازم.
ممنون
گفتم که از فرانت پیج استفاده کن متنت رو اونجا بنویس و بعد کپی کن تو ویرایشگرنقل قول:
50 مگا بایت هم برای نصب نیوک کافیهنقل قول:
50 مگا بایت کافیه؟؟؟؟؟!!!!!!
شخصی که می خواد نیوک رو برای من نصب کنه گفت 200 مگا بایت فضا برای نصب نیاز هست؟و گفت که بهتره 1 گیگ فضا داشته باشم.
خوب حتما اون شخص خودش هاست رو میفروشه در نتیجه هر چی فضا بیشتر سود بیشترنقل قول:
البته من از حرفای شما اطلاعی ندارم بیخودی هم تهمت نمیزنم
من فقط میگم با 50 مگا بایت میشه نیوک نصب کرد
آقا یه راهنمایی به من بدید.بد جوری موندم توش.
کسی می خواد برای من نیوک 8.1 رو نصب کنه.دامین رو به ثبت برسونه و هاست برام بگیره(1 گیگ) با قیمت کل 65000 هزار تومن.
من می خوام بعد از این مدیریت کل سایت در اختیارم باشه و بتونم حتی قالب رو هم عوض کنم.
به نظر شما با این شخص کار انجام بدم؟آیا بعداً سایت به مشکل بر نمی خوره؟یا اینکه برم مستقیماً با سایت خود phpnuke.ir قرار داد ببندم؟
ممنون
قربان از كدوم جدولهاي ديتابيسنقل قول:
اگه لطف كنيد يه كم برام توضيح بدين خيلي ممنونم چون كارم عجيب گيره
بازم ممنونم
:18: به نظر من اصلا مناسب نیست :41: 65000 تومان؟نقل قول:
من سایتم رو با 11500 تومان راه اندازی کردم با 100 مگ فضا.
آخ آخ ببین چی شد!
آقا محمد من یه قالب دانلود کردم حالا اونو تو پوشه Theme آپلود کردم.ولی تم اجرا نشد و پاکش کردم.حالا دیگه سایتم بالا نمیاد و تو لودینگ گیر میکنه.چیکارش کنم...؟
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
خیلی واجبه
ممنون
سلام قربان میشه دقیق تر توضیح بدین برای پاک کردن IP مسدودکدوم جدول کجای جدول چگونگی تغییر و ...نقل قول:
راستش خیلی کارم گیره
ممنونم
برو به phpmyadmin و از nuke config نام قالب رو به mashhad team light blue تغییر بدهنقل قول:
حتما دیتابیس رو با latin1 ایمپورت نکردید پاک کنید و از اول با لاتین 1 ایمپورت کنیدنقل قول:
دیتابیس که خودش جستجو گر داره دنبال ایپی که مسدود شده بگرد پاکش کننقل قول:
من الان دسترسی ندارم دقیق نمیتونم بگم کدومه
ببخشید تورو خدا اینقدر مزاحمت میشم این Nuke config کجاست؟ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجا چیزی پیدا نکردم.
به شما نبود به بنده بود.نقل قول:
ببخشید حواسم نبودنقل قول:
ویرایش شد .....
نقل قول:
قربان من یه جدول به نام ban ip که حاوی Ipهای مسدود شده بود رو پیدا کردم و ip ها رو پاک کردم اما وقتی وارد قسمت مدیریت میشم با کمال تعجب مبینم که تعداد حملات به سایت و تعداد آیپی های مسدود شده رو صفر نشون میده اما با کلیک روی هر کدوم ار قسمت های مدیریتی دوباره اون صفحه ی مشکی نفرت آور پیدا میشه
تاریخ مسدود شدن رو هم همین لحظه ورود میزنه
در ضمن کاری که شما هم گفته بودی انجام دادم اما ...............................
آقا باید چه کار کرد:19::9::24::34:
لطفا کمک کنیدنقل قول:
از سمت چپ دو تا گزینه میبینی یکی مربوط به جدول نیوک هست اونو انتخاب کن تا لیستش باز بشه اونجا nuke config رو میبینیدنقل قول:
ببینید وقتی به صورت دستی از phpmyadmin دیتا بیس رو ایپورت میکنید یه منو داره که یکی مربوط به زبان هست که یکیشون latin1 هست اونو باید انتخاب کنینقل قول:
حتما بعد از پاک کردن ذخیره نکردیدنقل قول:
چرا از ------ استفاده نمیکنید
نگهبان نیوک بعضی وقتها مشکل داره
جوابتون رو دادم در حالی که دقیقا با شما بودم دوستمون فرمودن که با شما نیستم :دینقل قول:
از روی بک آپی که داشتم دوباره نصب کردم و حل شد امانقل قول:
------ یعنی چی
------ یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید پ ر و ک س ینقل قول:
من تازه دیتا بیس ساختم چطور ایمپورتش کنم؟نقل قول:
خواهش میشه ___استفاده کردم ولی بازم نشد___نقل قول:
البته مشکل من که حل شد
خیلی ممنونم
سلام يكي به من كمك كنه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من ميخوام phpnuke 8.1 نصب كنم نميشه قسمت نام بانك اطلاعاتي هر كار ميكنم خطا ميده
مثلا ببينيد من اگه نام ديتابيسم nader_kh باشه
يوزر cp هم nader
هاستم اگه لينوكس باشه توي اموزش گفتين نامcp با _ به اولش اضافه كنيد خب
حالا من اينجوري مينويسم:
nader_nader_kh
يافقط
nader_kh
يا
nader_kh_nader
من هر جور مينويسم خطا ميده
چرا؟؟؟؟؟؟؟
يه چيز ديگه اينكه من توي يه آموزش ديگه خوندم گفته بود قسمت نام كاربري و كلمه عبور را بايد از cp را وارد كرد نه از ديتابيس.(اينم در شكم كه كدوم درسته؟؟؟)
خلاصه وارد نميشه اگه ميتونيد كمك كنيد.مرسيييي
نه دیگه تو تعریف دیتا بیس لازم نیست از _ استفاده کنید منظورم این بود که خودش یوزر رو همراه _ اضافه میکنهنقل قول:
سلام دوباره .من نتونستم مشكل رو حل كنم يعني nader_kh كه اسم ديتابيس هست هركاري ميكنم قبول نميكنه.ولي با برنامه wamp كه آموزش دادين همه اون كارها را كردم انجام شد وصفحه اصلي اومد.اخرش نوشتين:
«««سپس به phpmyadmin رفته از دیتابیس خود بک اپ بگیرید و انرا در دیتا بیس هاست import کنید
این مرحله نیاز به توضیحات زیادی دارد که به موقع عرض خواهم کرد
(پیشنهاد : یک پیشنهاد خودمونی در این مورد این مرحله همانطور که ملاحظه میکنید کمی پیچیده به نظر میرسه برای خلاصی از این مرحله بهتره نیوک را مستقیم بر روی هاست خود نصب کنید و فقط فایل ها و دیتا بیس هایی را که تغییر داده اید انتقال دهید ) »»»
اين توضيحات كه گفتيد به موقع عرض ميكنيد جايي نوشتيد ؟؟؟؟من اينجا چيزي پيدا نكردم؟
اگه نگفتيد، بگيد، چون من ميخوام بك آپ بگيرم و تو ديتابيس import كنم.شايد اينجوري مشكلم حل بشه
یادم نمیاد الا :دی
نمیدنم شاید جایی گفته باشم
ولی خوب مشکلی نداره
پیشنهاد من اینه که بیخیال لوکال بشید
و روی هاست تازشو نصب کنید
درود بر دوستان و اساتید فن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوشته های زیر این طور مطالب رو چطوری میشه پاک کرد:(نمایش:کلیه بازدیدکنندگان......)
عزیزم اون نشوته ها فقط برا شما که مدیری دیده میشه نه برای بازدید کنندگاننقل قول:
نقل قول:
منظورتون از اينكه گفتين بيخيال لوكال بشم و روي هاست تازشو نسب كنم چيه؟؟؟؟؟؟؟ميشه واضحتر بگين؟؟؟؟؟
آخه روي هاست هر كار ميكنم نميشه؟؟؟؟؟/يعني انواع مخطلف رو امتحان ميكنم هر كار ميكنم قسمت نام بانك اطلاعاتي رو رد نميكنه
سلام دوستان
كسي ميشه بهم آموزش كامل و درست و حسابي نصب قالب p30do w nload رو كه ماله كليپدوني هست رو بده؟
خيلي واجبه
cpanel دارمااا!!!!
(پي اچ پي 8.1 هم دارم)
درود بر شما
جماعت این ناک که این همه طرفدار پیدا کرده باور کنید خیلی راحت هک میشه
اونایی که پی اچ پی بلدن میدونند وقتی رجیستری گلوبال رو آن کنیم از لحاظ امنیتی چه مشکلاتی به وجود میاد
بهتره از این سیستم استفاده نکنید و اگر هم دلیل میخواهید فقط کافیست به سایت رسمی خود ناک (نه مشهد تیم) مراجعه کنید
از ما گفتن