سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
Printable View
سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
بستگي به خودتون داره ، پيشنهاد ميكنم يك دور توضيحات پست اول تاپيك رو بخونيد :46:نقل قول:
یه جایی از بازی گیر کردم که مواد اسیدی ابی رنگی هستند که با بستن دهان مجسمه های اژدهایی که از دهنشون اسید می ایه
اسیدها پایین میرند
دهن سه تا مجسمه را ببندیم کلا اسیدها از بین میره
که یه غار کوچک پیدا میشه که لارا باید با طنابی که داره یه چیزی را بچرخونه تا جلوی در غار که اسید میریخته دیگه نریزه
بعدش وارد غار میشیم و یه چیزی را پیدا میکنیم که لارا اونو میبنده به کمربندش
از غار که بیرون میرم دیگه نمیدونم باید کجا برم گیر کردم
که یه چیزی هست که لارا باید با دستهاش جابه جا کنه و وقتی جابه جا میکنه اون ستون بزرگ سنگی فقط کمی جابه جا میشه
خدا کنه فهمیده باشید کجا منظورمه
کسی راه حلی نداره
شما اون ستون رو به نزدیکی ستون کناری ببر
بعدش با طناب لارا اون گیره که زیر دهان اژدها هست رو بگیر و برو بالا
وقتی اون رو میگیری دهانش باز میشه و اون اب مخصوص به بیرون میریزه که شما باید سریع از طناب بالا بری و خودت رو به طبقه بالا برسونی
بعد که به بالا رسیدی باید بری به طرف اون صخره ای که جابجا کردی و بپری روی اون و ادامه ماجرا....
سلام
بچه ها اين نسخه بازي رو سيستم من اجرا ميشه؟
CPU : AMD Athlon™ 64x2 Dual 2.11 GHz
1 GB RAM
VGA GeForce 7300 LE
بله اجرا ميشهنقل قول:
وای تمومش کردم
اصلا مثله لگیند بهم حال نداد این نسخه با نسخه قبلی
لگند یه چیز دیگه بود
بابا مرحله اخر چه اسون بود
اصلا فکرشم نمیکردم خیلی معما آسون بود
راستی یه متن هوس گذاشته بود درمورد این 3 گانه ها
یکی لینکشو بده مرسی
ولی این نقشه آخر که پیدا کرد فکر کنم برای نسخه بعدی ازش استفاده کنن نقشه چی بود ؟؟؟
Legend = لجند یا لیجند هم میگن ... البته با عرض معذرتنقل قول:
اصلا مثله لگیند بهم حال نداد این نسخه با نسخه قبلی
لگند یه چیز دیگه بود
سلام بچه ها من اون مرحله ی مکزیک اون سر مجسمه رو پیدا کردم زدم رو چرخ گردون.چرخ گردون هم چرخوندم کنار هم قرار دادم .اون سکو ها اون پایین اومد بالا .دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.اون سر اسکلت کجاست؟اون یکی چرخ گردنرو چه جوری باید با هم کنار هم قرار بدی درجشو؟اگه میشه یه توضیحی در مورد این مرحله بدید و منو راهنمایی کنید.
ممنون:31:
بار ها سر اين معما بحث شده بود :نقل قول:
نقل قول:
خوب من هم بالاخره این بازی رو تموم کردم ... البته 1 ماهی بود رو سیستم اینستال کرده بودم حالش رو نداشتم اما ......
کلا 3 روز زمان بر د ..... من این 3 گانه رو با تموم کردن این قسمت کلا همش رو بازی کردم .... باید بگم UnderWorld کلا از لحاظ معماها و مراحل تا حدی آسونتر از Unniverary بود اما گرافیکش کاملا بهتر شده بود . حرکات خوب و کارآمدی هم بهش اضافه شده بود .
سلام
نقل قول:
کلا 3 روز زمان بر د
میگم شما روزی چند ساعت بازی کردید که 3 روزه تموم شد؟؟؟ (فکر کنم من خیلی کندم)
فعلا آخرای مکزیکم (امیدوارم آخراش باشه) چقدر مونده تا تموم شه؟؟
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد !
یه مشکل دارم
توی ویستا از کجا باید سیوها رو پیدا کنم؟؟؟
کسی میدونه؟
من نمی دونم سر اسکلتو از کجا گیر بیارم.رفتم تو اون مبعد که اولش ببر های سیاه بهت حمله می کنند و چند تا آدم که بهت تیر می زنند.بعد اونا رو کشتم و ستونارو گرفتمو رفتم تواون جا که حالت یمک مکان که یک ستون توش داره از ستون رفتم بالا رفتم قسمت بالای اون دیوارش یه کم رفتم جلو یه اتاق مانند بود البته اتاقی که سقف نداشته باشه دیگه اونجا هیچی نیست فقط یه سوراخ که وقتی میری توش از همون جای اول سر در میاری؟:41:
نقل قول:سیوهای بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
xxxxx >> نام یوزر
در داخل معبد, سنگی بزرگ به شکل مکعب بر روی یک پایه سنگی قرار گرفته. وقتی وارد معبد میشن باید خودتون رو به سمت دیگر برسونین. در صورتی که روبه روی شما به سمت حلقه در طرف دیگر باشه باید قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد شده باشه. بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...نقل قول:
من بد بخت شدم.ویندوزمو عوض کردم همه ی سیوا پاک شدن.حالا چیکار کنم؟قسمت بعدی جنگل بودم.همونجا که چندتا سگ میان.کسی سیوشو نداره؟
چقدر مرحله هاش راحته.Tomb raider پلی استیشن خیلی بیشتر حال میداد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam sharmande font farsi nadashtam
man inja gir kardam lotfan eki komak kone 2 ta mabad ke in ahramo mikarkhonam daere vasat nemicharkhe
شما بايد اول سر مجسمه رو پيدا كنيد و اونو قرار بديد روي چرخواننده ي وسط تا بچرخه
همون اول بازي يك مكان بود ، كه بايد از همونجا سر مجسمه رو بدست مياورديد
نقل قول:
mamnon dost khobam
vali hamoon avl marhale raftam e ja bood bardashtamesh tabaghe bala ham bood vali vaghti miram pishe in mojasame hich chizi nemiyad ke saresho bezaram yani bug bazie???
Man beramn font farsi benevisam ta fosham nadadid
بايد روبروي مجسمه بايستيد علامت دست مياد ;)نقل قول:
سلام.من توی مرحله ی بعد از تقویم گیر کردم.بعد از تموم کردن تقویم از راهروی وسط محوطه رفتم پایین.بعدش رسیدم به یه جایی که 8 تا مجسمه هستش که دور یک سنگ نشستن.دستشون هم عصا هست.باید 4 تا سنگ ابی-نقره ای -زرد -قرمز رو از توی چهار تا اتاق پشت هر مجسمه بیاری.من همشون رو اوردم فقط مونده سنگ زرد.نمی تونم برم توی اتاقی که سنگ زرد اونجاست.نمی تونم هیچ راهی پیدا کنم.کمکم کنید!
شما يك عكس از محيط دورش بزاريد تا راهش رو بگمنقل قول:
مشکلم حل شد.حالا رسیدم به اونجایی که از دهان اژدها آب آبی رنگی میریزه.همون که مجسمه ثور زیرش هستش.هی باید سطح اب رو ببری پایین.
سلام نمیدونم من ویندوز تازه ریختم الان که این بازی و باز میکنم یه ارور میده من میخوام بدونم این اررور چیه که بعضی وقتها یه جا گیر میده ؟
سلام خدمت دوستان بازی خور عزیز...
من توی یک مرحله ی توم ریدر گیر افتادم،همونجایی که سطح آب دو مرحله میاد پایین...همه ی کارها را انجام دادم مثلا از تو اون اتاقک چیی رو گرفتم و از چشم مجسمهی بزرگ هم یک شیء طلایی رنگ رو گرفتم ولی باز نمیدونم چیکار کنم،لطفا راهنمایی کنین.اینم عکس مرحله:
يعني شما الآن داريد برميگرديد بالا؟!
اگر آره ، بايد به كمك قلابهايي كه به دهنه مار وصله بريد بالا و بايد سريع باشيد چون آب خيلي زود مياد بالا :46:
سلام نمیدونم من ویندوز تازه ریختم الان که این بازی و باز میکنم یه ارور میده من میخوام بدونم این اررور چیه که بعضی وقتها یه جا گیر میده ؟
به نظرتون یه نسخه دیگه ویندوز نصب کنم؟؟/
من دو بار اینو نصب کردم بازم همین مشکلو داشت
سلام دوستان گلم
تامب رايدرو تمام كردم به خاطر اين بازي رفتم يه كارت گراف خريدم
من چون Englisham خوب نيست زياد متوجه موضوع بازي نشدم
دوستان اگه ميشه يه نقد تز بازي تنظيم كنن ممنون ميشيم
من Tomb raidero از شماره 1 بازي كردم تا همين شمارش
كه از Legend گرافيك و موضوع بازي عوض شد كه من از موضوع سر در نياوردم
اين اخرين شملرشم كه بازي كردم به جاي New Game يه promt به نام Treasure hunt اگه اشتباه نكنم اومده كه يه راست از رو قايقش مياد كه تمام درها بازه اين براي چيه تمام درها كه باز كرديم بازه و ب راهتي ميشه ادامه داد
بهد اين دمو هاش چرا ذخيره نشد؟ دلم ميخواد باز ببينم دمو اخرشو
ممنون يكه داستانشو توضيح بده
مرسي
شرح داستان بازی در آدرس زیر موجود هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3251293&postcount=576
بعد از پایان بازی, بخش Treasure Hunt (شکار گنج) باز میشه و هدف اینه که شما به دنبال مابقی گنج ها هستین.نقل قول:
در این حل وضع, معما دیگه وجود نداره چون مسیر حرکت در هر مرحله باز هست.
شما این امکان رو دارین مرحله رو تا جایی که دوست دارین ادامه بدین و گنج ها رو پیدا کنین.
سپس با زدن کلید Tab, انتخاب Revisit Location به بخش دیگری برین و گنج های اون بخش رو پیدا کنین.
بر خلاف دو قسمت قبلی دیگه امکان ذخیره دمو های بازی وجود نداره.نقل قول:
نقل قول:
مرسي دوست خوبم
حيف شد دمو هارو نميشه ذخيره كرد اخه يه جا هست توش سه تا دمو داره دمو اولي دمو نوشته اخر و يه خلاصه از داستان قبله
اون گنجها هم زياد به درد من نيمخوره :27:
به هر حال ممنون واقعا بازي خوش گرافيكي بود دست سازندشم درد نكنه
سلام به همگی.
من تو مرحله مکزیک اون جایی که درها بسته میشه باید با موتور سریع بری تو تا بسته نشده.
وقتی وارد اونجا میشی دستگیره هست که باید یه سر مجسمه رو سر جاش بزاری وقتی برای پیدا کردن سر مجسمه از پله ها پایین میرم به یه پل چوبی که شکسته میرسم هر کاری کردم چه با موتور چه همین جوری نتونستم رد بشم.(امیدوارم خوب توضیح داده باشم) اسم مرحلشم اینه : suthern mexico: the midgard serpent
لطفا کمک کنید.
شما باید اون میله هایی که به دیوار هست رو بگیری و بری بالا و اویزون بشی تا اون اهرم بیاد پایین و پل دوباره فعال بشه
سلام.نقل قول:
آخه من این طرف پلم ولی میله ها اون طرفند.
هرجوری بپرم یا با موتور هم که بپرم به لبه پل میرسم ولی از اون بالا نمیره و میفتم پایین.
نقل قول:اگه منظورتون اینه که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و شدین. برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنین و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو از پست بعدی دریافت کنین که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل خواهد شد)
دریافت پچ ورژن 1.1 بازی Tomb Raider: Underworld و کرک از این آدرس ها:
Tomb Raider: Underworld v1.1 Patch | Size: 108.59MB
Tomb Raider: Underworld v1.1 Patch Crack | Size: 6.50MBکد:http://gamedaily.newaol.com/pub/TRU_Patch_v1.1.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=TombRaiderUnderworldv1.1NoDVDFixedexeEng.rar
نقل قول:
سلام دوست عزيز اين پچ چي هست چه كاري انجام ميده؟:20:
Inability of users to map the mouse buttons.
- Inability of users to map the ‘center camera’ button.
- Some occasional crash fixes.
- Graphics card stability:
+ A change to re-enable use of some graphics card features on ATI hardware, with their latest drivers.
+ Progress has been made towards addressing stalling on GeForce 6/7 series hardware.
- Fixed compatibility issues with certain Realtek sound drivers which could cause crashes.
- Autosaves now made for each chapter. Number of save slots is increased to accommodate these.
- Bug with ramp not raising in Xibalba.
- Fixed black screen deadlock when skipping doppelganger cinematic.
- Issue with door lever at Kraken room entrance.
- Occasional control issue during headshot move.
- Fixed an occasional problem when entering a save game filename.
- Some PDA fixes.
- Some cinematic subtitle fixes
این کار ها رو انجام میده
نقل قول:
ممنون
ما كه بي سواديم زياد ازش نفهميديم به هر حال Tanks :10: