یک پست بدی برای یک حرف کافی است :10:نقل قول:
Printable View
یک پست بدی برای یک حرف کافی است :10:نقل قول:
2.چطوری میتونم دستگاهها یا وسایلی مثل دستگاه جراحی پلاستیک رو
بدون کارکردن بدست بیارم(رمز)
3.تو سیمز دانشگاه چطوری با گروه خلافکاران دانشگاه آشنا بشم وچطور
سیستم امنیتی دانشگاه رو هک کنم؟
4.چطوری با3dmaxبرای سیمز لباس ووسایل درست کنیم؟
5.تو بعضی ازسایتها لباسهای شیکی رو واسه دانلود میزارن آیا این لباسها
رو هم با 3dmaxدرست کردن؟
6.وقتی بازی سیمز2 اصلی شروع میشه توی فیلمش چندتا زن ومرد با
لباسهای سفید رو نشون میده . جریان اونا چیه؟
اگه به این سوالها جواب بدی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر
سيستمت رو بگو ( كارت گرافيكي و رم) شايد از اونا باشه ولي من كه تا حالا چيزيو كه تو ميگي نديدم:13:نقل قول:
1. فكر نكنم رمزي داشته باشهنقل قول:
2. اينو شرمنده چون خودم هنوز نميدونم:31:
3. با 3dmax نيست بايه برنامه ي ديگس كه الآن اسمش يادم نيست من يه بار ساختم خيلي سخته به زحمتش نمي ارزه:19:
4. آره
5. اونا درجه ي رو حيه شون به قرمز رسيده ديوونه شدن:31:
the sims 2نقل قول:
the sims 2 university
Nightlife
Open for Business
family fun stuff
The Sims 2 Glamour Life Stuff
the sims 2 Holidy stuff
thesims 2 season
Celebrion stuff
H & M Fashion stuff
اينم از تمامي سيمزا يه دونه ديگه هم هست كه از همشون جديد تره منتها من نميدونم چطوري مينويسنش:31:
من یک ماهه سیمز بازی می کنم. برنامه اش را هم به صورت 2 تا DVD که sims2 & expanision را داره خریدم. اما وقتی university را نصب می کنم پيغام خطا میده و می نویسه the sims2 crashed! مشکل کجاست. یک نسخه از university را از اینترنت download کردم باز هم مشکل داره و بعد از اجرا از برنامه خارج میشه. مشکل برنامه از کجاست؟
احتمالا برنامه Demo رو نصب نكرديد و درست كرك نشده
احتمالا برنامه Demo رو نصب نكرديد و درست كرك نشده
برنامه demo چيه که باید نصب کنم؟
خود sims2 که بدون universityمشکل نداره پس باید درست crack شده باشه. university را هم که از دو جا گرفتم هردوتاش مشکل داره؟
سلامنقل قول:
من يه مدت سيمزم يه هو خودش شطرنجيشو برداشت
يعني قبلش شطرنجي بود
ولي ييهو اينطوري شد
نمي دونم چي شد:31:
بايد شانس بياريد ديگه:31::21:
اسم دقيق نرم افزار رو يادم نيستنقل قول:
ولي تو سي دي سيمز مي ذارنش و مي گن كه حتما بايد نصب شه
البته اگه اونم نصب نكنيد مي شه از Image Drive برنامه نرو هم استفاده كنيد
درسته البته بايد ببينيم بازي مال كدوم شركتهنقل قول:
اسم شركت بازي رو بگو:46:نقل قول:
من یک ماهه سیمز بازی می کنم. برنامه اش را هم به صورت 2 تا DVD که sims2 & expanision را داره خریدم. اما وقتی university را نصب می کنم پيغام خطا میده و می نویسه the sims2 crashed! مشکل کجاست. یک نسخه از university را از اینترنت download کردم باز هم مشکل داره و بعد از اجرا از برنامه خارج میشه. مشکل برنامه از کجاست؟
کاربران وارد لطفا کمک کننUn programade emulac..on de CD/DVD ha side detectado por favor incapacite todos los programas de emulci..n de CD/DVD y vuelva a iniciar el juegoسلاممن مکمل دانشگاه سیمزو نصب کردم(سی دیم اصله 17000 تومن خریدمش)وقتی میزنم بازی کنه ارور بالا رو میده کمکم کنین باید چیکار کنم
اسم شركت بازيت رو بگونقل قول:
اگه ميتوني ارور رو بنويس ببينيم حرف حسابش چيه
نقل قول:EA GAMEنقل قول:
عزیز من ارورو که نوشته بودم ولی دوباره مینویسم چشم بع به یه جای دیگه اشاره کنم یکی از دوستام از رو همین سی دی نصب کرده و بازی کرده
ارور
((Un programade emulac..on de CD/DVD ha side detectado por favor incapacite todos los programas de emulci..n de CD/DVD y vuelva a iniciar el juego))
اين كه زبان اسپانيايي نوشته چرا با اين زبون سيمز رو نصب كردي انگليسي كه بهتره لااقل يه چيزي ميفهمي:18:نقل قول:
من منظورم EA Game نبود منظورم همون شركتيه كه سيدي يونيورسيتي رو منتشر كرده مثلا مثل پرديسنقل قول:
بین من با همون زبون نصبش کردم منظورم انگلیسیه
بعدشم سی دی رو از دبی خریدیم
من از شرکت Westgame بازیم را خریدم و University کار نمی کنه. Daemon را هم نصب کردم.
پس حتما Demon Tool ميخواد يا يه كرك داره بايد بريزي توي هاردت:46:نقل قول:
خوب براي شما چه پيغامي ميده؟نقل قول:
بازی اجرا میشه بعد صفحه انتخاب شهر( neighborhood) هم میآد ولی وقتی صفحه شهر داره باز میشه و میخوای خانواده را انتخاب کنی پيغام خطای زیر را میده.نقل قول:
The aapplication has crashed. The application terminated.
بعدهم OK را میزنی و از بازی خارج میشه.
اینم بگم که که همک crack را نصب کردم هم Daemon را نصب کردم بعدهم Image مربوطه را Mount کردم.
به نظرم یا کرک بازی اشکال داره یا اینکه نسخه University با نسخه Sims2 سازگار نیست. ولی مثلا NightLifr و Season اجرا میشن.
با تشکر از راهنمايي شما.
عزيز مثل اين كه ويندوزت ويروس داره يا برنامه اي داره كه با سيمز سازگار نيست اگه زياد اهل اينترنتي حتما ويروسيه:46: براي سيمزم كه شده بايد ويندوزت رو عوض كني:19:نقل قول:
میشه لینک دانلودشو برام بذارینقل قول:
ببین من تازه 14 ساله شدم
زیاد وارد نیستم
خوشحال میشم کمکم کنی
آخه این چه جور ویروسیه که فقط با university مشکل ساز میشه ولی مثلا با خود sims2 و nightlife مشکلی نداره؟نقل قول:
راستی sims2 و university خود شما مال کدام شرکته. crack اون رو از کجا میشه download کرد؟
كركش رو توي خود سيدي دارهنقل قول:
شايد سيدي يونيورسيتيت خرابه مال من مال شركت Real games هست:46:
اگه اين برنامه رو بخواد خودش توي سيدي برات ميزاره :46:نقل قول:
ميتوني آپلودش رو از سايت خودش دانلود كني شايد درست شه
اينم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سيمز ديگه اومده به نام
The Sims™ 2 Teen Style Stuff
سيمز 2 سبك نوجوان
اينم از عكساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يكي ديگه
اينم از آخريش
واسه دانلود بزارش مگی
دوست عزیز فکر کنم یه چند تاشو جا انداختینقل قول:
یکیش سیمز حیوانات خانگی (pet)
فكر نكنم هنوز دانلودش اومده باشه اما اگه اومده بود ميزارمش:46:نقل قول:
شما اين بازي رو هنوز ادامه ميدين
آره مگه چيه؟ :31::31:نقل قول:
آره حيوانات رو جا انداخنتم يه سيمز جديد هم اومده اسمش " سبك نوجوان" Teen Style Stuff :5:نقل قول:
ممنوننقل قول:
واقعا اومده به بازار
بریم بخریمش راستی چند خریدیش
سلام! میخواستم بببینم این پک H&M اومده تو بازار یا نه؟(آخه قبل Bon voyage و teen style بودش) اگه اومده کسی دارتش؟
در ضمن یه پیشنهاد! میتونیم عکس سیم هامون رو اینجا بذاریم.
من یه مشکل احمقانه هم دارم! البته خودم به نتیجه رسیدم که مشکل از اینجاست! من در صورتی که از برنامه ی بادی شاپ استفاده کنم، بازی ام کرش میکند. یعنی بازی تا صفحه ی neighborhoodها لود میشود ولی وقتی همسایگی مورد نظرم رو انتخاب میکنم بعد از پرشدن 2 تا از مستطیل های بالای صفحه (هنگام لود شدن همسایگی) همان پیغام بازی کرش کرده است، برنامه بسته خواهد شد میاد. این رو البته بعد از حدود 7 8 بار نصب کردن بازی فهمیدم! الانم متاسفانه مدت هاست که به همین دلیل از بادی شاپ استفاده نکردم و کاش کسی میتونست مشکلم رو حل کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر جالب میادنقل قول:
من كه هنوز نخريدمش اينقدر اين بازي جديده كه فكر نكنم هنوز ايران اومده باشه:46:نقل قول:
فكر نكنم به خاطر بادي شاپ باشه يعني وقتي كه از بادي شاپ استفاده نكني اين مشكل رو نداري؟نقل قول:
فکر کنم باید سر همین بادی شاپ باشه. حتی یک بار باز کردن بادی شاپ باعث میشه بازیم به کلی از دست بره! یعنی باز کردن بادی شاپ = لود نشدن بازی برای همیشه! در نتیجه نصب از اول. به خاطر همین من این آخرین باری که بازی رو نصب کردم حتی یک بار هم از بادی شاپ استفاده نکردم (برای نصب فایلهای پکیج هم که از sims 2 clean pack installer استفاده میکنم که یه وقت به وسیله ی بادی شاپ نصب نکنه!) و بازیم کاملا هم سالمه.نقل قول: