شاید ویندوزت مشکلی داشته باشه...نقل قول:
اگه رو سیستم دیگه نصب شده حتما ویندوزت ایراد داره.
Printable View
شاید ویندوزت مشکلی داشته باشه...نقل قول:
اگه رو سیستم دیگه نصب شده حتما ویندوزت ایراد داره.
روش یا راه حلی نیست که بشه این مشکل رو حل کرد من که فکری به ذهنم نمی رسه.عوض کردن ویندوز هم که خیلی وقت میگیره.
عوض کردن ویندوز بهترین راهه...:10:نقل قول:
این چی میگه منظورش چیه
تاریخ رو بذار سال 2007....................
سلام
من بازی رو که نصب کردم وقتی میخوام واردش شم این ارور رو میده:
YOU cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game.
اشکالش کجاست؟درایور کارت گرافیک من نسخه 191 هست و مدل کارت گرافیکم هم 7300 GS.لطفا کمک کنید.با تشکر
اقا کسی سیوبازی رو نداره.؟
سیو نمیخواد برو اسم چیپتری که میخوای بازی از اونجا شروع بشه رو چیپتر0 بذار وبعد چیپتر 0 قبلی رو اول باید یه جای دیگه کات کنی تا ریپلیس نشن .
سلام من تو مرحله اول بازی گیر کردم.زمانی که فرماندمون میمیره و ما میریم تو یک ساختمون یه غول گنده ای میاد که تیر روش اثر نداره و انقدر هم قویه که اگه فقط یک مشت بزنه سه تیکه میشی.بعدش وقتی از هم جدا میشیم تو یک فضای بسته غول ناگهان میاد و من نمیدونم باید چی کار کنم.من اون قلادش رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم.اصلا من باید در اون زمان چه کار کنم؟کمک کنید.با تشکر
میشه دقیق تر یا با شکل بگی.نقل قول:
...............................................نقل قول:
شما یه کم جلوترت یه در هست که باید بری اون تو ...........اون یارو گنده هم کوره و فقط از گوشاش می تونه صدای شما رو بشنوه........وقتی رفتی توی اون در برو تا آخر سالن یه در دیگه میبینی .اونجا وایستا تا قوله بیاد تو .بعد شروع می کنه به طرفت دویدن ..وقتی نزدیک تر شد توی یه زمان مناسب جا خالی بده تا قوله با در برخورد کنه و درو برات باز کنه ....در های بعدی رو هم به همین صورت رد کن تا به فضای باز برسی بعد با اون اسحله لیزری که از آسمون لیزر می فرسته بزن دخلشو بیار .............. توی مراح بعد بازی هم با این قوله درگیر می شی که باید به همین منوال ردش کنی ............. اگه هم مشکلی باز داشتی بگو تا برات حلش کنم
من این بازی رو 6 بار تا تهش رفتم .......
موفق باشی .
سلام
من دیروز تا مرحله ای که میری تو کارخونه و بارون میاد رو رفتم ولی امروز دوباره میگه از اول شروع کن.دیگه دارم خسته میشم.هر موقع تا یه جایی میرم فرداش میگه دوباره برو.الانم دیگه نمی خوام از اول شروع کنم.باید چی کار کنم تا دوباره همون سیو رو ادامه بدم و دیگه اینجوری نشه؟در ضمن من قبل از هر بار که میرم تو بازی تاریخ رو میارم سال 2008.به این ربط داره؟کمک کنید.با تشکر
این بازی رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم اما اگه درست یادم باشه باید یک پروفایل برای خودتون بسازیدنقل قول:
سلام
من دیروز تا مرحله ای که میری تو کارخونه و بارون میاد رو رفتم ولی امروز دوباره میگه از اول شروع کن.دیگه دارم خسته میشم.هر موقع تا یه جایی میرم فرداش میگه دوباره برو.الانم دیگه نمی خوام از اول شروع کنم.باید چی کار کنم تا دوباره همون سیو رو ادامه بدم و دیگه اینجوری نشه؟در ضمن من قبل از هر بار که میرم تو بازی تاریخ رو میارم سال 2008.به این ربط داره؟کمک کنید.با تشکر
وقتی وارد بازی میشم خودش لود میشه.حالا من باید چی کار کنم؟نقل قول:
دوستان کمک کنید.من وقت الکی ندارم هر روز بیام دوباره از اول شروع کنم.
اول منوها رو چک کنید و ببینید گزینه ای واسه ساخت پروفایل داره؟ اگه همچین چیزی بود یک پروفایل بسازیدنقل قول:
وقتی وارد بازی میشم خودش لود میشه.حالا من باید چی کار کنم؟
نقل قول:
بايد در Game for window live كه با زدن كليد home ظاهر ميشود يك پروفايل جديد ايجاد كنيد كه بازي در آن save شود
دقيقا خاطرم نيست ولي فكر كنم بايد يدونه offline شو بسازيد كه خيلي راحته فقط بايد پيداش كنيد.
اگه اين كارو نكنيد هر دفعه همون آشو همون كاسه قبليه با اين تفاوت كه اين بار آش تلخ تر از دفعات قبليه.
.................................................. ..............................نقل قول:
شما وقتی بازی رو اجرا می کنید دکمه HOME رو از روی کی بورد بزنید تا بتونید یه پروفایل آف لاین بسازید .........در ضمن یادتون باشه که برنامه Game live for windows رو پاک نکنید چون سیو ها در اون برنامه ذخیره می شن و با پاک کردن این برنامه سیو ها تون می پره ............
در کل تنها ایراد این بازی همینه که بعضی موقع ها باید بازی رد از اول اجرا کنید و سیو ها رو با این که وجود دارند بازی نمی شناسه
من بازم یه جا گیر کردم.وقتی میرم تو یک جای سربسته ای مثل گلخانه یدونه ای از این غولهای کور میاد.من تونستم وارد دالان دوم بشم ولی تو دالان دوم راهی پیدا نمیکنم که به وسیله اون غوله باز کنم.یه در هم اون ته هست که هر کاری کردم باز نشد.من باید چی کار کنم؟با تشکر
اگه درست یادم باشه باید جلوی در وایستید و با شلیک اون رو متوجه خودتون کنید زمانی که به سمت شما (و در) دوید و نزدیک شد. ناگهان از سر راش کنار برید تا با در برخورد کنه و اون رو بشکنهنقل قول:
من بازم یه جا گیر کردم.وقتی میرم تو یک جای سربسته ای مثل گلخانه یدونه ای از این غولهای کور میاد.من تونستم وارد دالان دوم بشم ولی تو دالان دوم راهی پیدا نمیکنم که به وسیله اون غوله باز کنم.یه در هم اون ته هست که هر کاری کردم باز نشد.من باید چی کار کنم؟با تشکر
باید سقف محیط گلخونه خراب بشه که بتونین با اسلحه Hammer of Dawn اون Berserker رو نابودش کنین. (همون طور که اولین بار هم همین کار رو کردین و اونو به فضای باز کشوندین) برای این کار باید رو به روی ستون های توی گلخونه بایستین تا بهتون حمله بشه و فوری هم جا خالی بدین...نقل قول:
سلام
من نمیتونم مراحل بازی Gears Of War 1 رو سیو کنم ! نمیدونم چرا سیو نمیشه ؟
ینی وقتی میرم داخل بازی ، گزینه ی CAMPAIGN رو میزنم.
بعد SINGLE PLAYER.
بعدش که CONTINUE CAMPAIGN رو میزنم ، میگه :
No Gamer Profile Is Signed In. you Most sign into continue a campaign from a saved chekpoint.
اگرم LOAD PREVIOS CHAPTER رو بزنم ، از اول باید برم !
کمک کنید لطفا سریع ..
هلپ !
ثنک یو
کلا حرفش اینه که اگه پروفایل نسازی ، نمیتونی سیو کنی ! (آره ؟)
خو حالا چه جوری پروفایل بسازم ؟
تو بازی کلید Home رو بزن برو پروفایل بساز.:10:نقل قول:
من تو مرحله اخر act 1 که قوله مثل گاو طرفتون حمله میکنه گیر کردم چطوری و با چی قول بی شاخ و دم رو شکست بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو گیم های این بازی کجا ذخیره میشه برم بک اپ بگیرم تا مرحله act2 رفتم اما حالا میگه شما سیو گیم ندارید و باید از اول شروع کنم؟
چطوری باید مرحله هایی رو که رفتیم سیو کنیم؟
سلامنقل قول:
از اون راهروی بلندی که این قول به سمتت حرکت میکنه برو آخرش یه در هست جلوی در وایسا تا غوله بیاد بزنتت بعد جا خالی بده . وقتی که رفتی تو فکر کنم یک در مثل همین هم هست وقتی اونم شکست رفتی بیرون با اسلحه لیزر دار دوبار حدف بگیری روش کارش تمومه فقط سعی کن خوب جاخالی بدی .
اقا یکی جواب ما رو بده سوزنمون گیره
در مرحله دیگه ای که به این غول خوردی این جوری ردش کن:نقل قول:
موفق باشی.نقل قول:
دستت درست .
اما سوال من اینه که چطوری باید مرحله هایی رو که رفتیم سیو کنیم؟
چک پوینت ها اینجا ذخیره میشه
و همه ی چک پوینت ها در مسیر نصب بازی در ادرس زیر قرار دارنکد:D:\Documents and Settings\01\My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Checkpoints
البته اون درایو ها رو عوض کن و درایو نصب بازی رو بجاش بزار . برای سیو شدن بازی هم باید profile بسازی در اول بازی وقتی اون پایین نوشت HOME کلید HOME رو فشاربده.کد:F:\gears of war\WarGame\Checkpoints
دستت طلا اما من پروفایل ساختم این جاهایی رم که گفتی سیو میکنه رو میدونستم اما وقتی از بازی می خوام بیام بیرون میگه شما مرحله راسیو نکردید ایا خارج میشوید؟.
چطوری مرحله ای رو که رفتم سیو کنم که دفعه بعد از اول شروع نکنم به بازی چک پوینت هایی رم که سیو کرده بود بک گرفتم اما هیچی نمیشناسه
برو تو همون مسیر دومیه که همه ی چک پوینت ها اونجاست بعد هر چک پوینتی که میخای بازی از اونجا شروع شه اسمشو بزار chapter0
و خود چیپتر 0 رو حذف کن یا انتقال بده یه جای دیگه که قاطی نشن .بعد از این کار بازی از همون چک پوینتی که اسمشو عوض کردی شروع میشه اینم روشی که به ذهنم میرسید. مسیر دقیقشم مسیره زیره البته اگه تو c نصب کردی
کد:c:\Program Files\gears of war\WarGame\Checkpoints
بازی باحالی بود.
من از 10 بهش 9 می دم.
من با اون مراحلی که تو کاخ ویران شده (اول بازی) و معدن زیر زمین بود خیلی حال کردم. :blush:
خدا کنه نسخه های بعدی ش رو برای PC هم بسازن...
.................................................. .................................................. .......................نقل قول:
شرمنده دوست عزیز نسخه 2 این بازی 2 سال پیش منتشر شد فقط برای360 نسخه 3 هم که 2011 میاد فقط برای 360 ساخته میشه .......دیگه این بازی روی pc نمیاد............این بازی بهترین بازی در سبک شوتر سوم سخش هستش که هنوز رقیبی نداره
درسته بازی خیلی قشنگیه ولی به سری بازی های Half-Lfe 2 نمی رسه. :11:نقل قول:
اون خلاقیتی که Half-Life 2 داره هیچ بازی نداره. مثل طراح اصلیش هم ایرانیه!
این بازی خلاقیتی نسبت به بازی های دیگه نداشت. ولی Gameplay و طراحی شخصیت هاش قشنگ بود.
من الان S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky رو 6 ماه بیشتره روی دستگاهم دارم. اصلا همون مرحله ی اول ولش کردم و هیچ رقبتی به بازی کردنش ندارم. ولی Gears of War رو 2 روزه تموم کردم. :27:
EMailی چیزی نداره بگیم برای PC هم بسازن؟؟؟؟ :13:
.................................................. .................................................. ......................نقل قول:
اصلا سبک و دنیای این دو تا بازی با هم متفاوته...........با استالکر هم همین طور ..........این بازی ها رو باید با بازی هایی هم سبک خودشون مقایسه کرد...شوتر اول شخص .....شوتر سوم شخص......یا بازی هایی مثل استالکر که بیشتر تو سبک RPG هستند.........
منم خیلی دوست داشتم برای PC این بازی بیاد ولی خوب اونا مثل اینکه دوست ندارند !!!!!!!!
به هر حال من که پولامو برای خرید یه360 خفن جمع کردم و خرداد ماه می گیریم...
من که فرق شوتر اول شخص و شوتر سوم شخص رو نمی دونم. اگه می دونید به ما هم یاد بدید.نقل قول:
به نظر من اگه می خوای بازی های ایکس باکس رو بازی کنی دنبال یه برنامه بگرد که رابط بین کامیوتر و بازی ایکس باکس باشه. برای پلی استیشن که خیلی زیاد هست.
به جای ایکس باکس می تونی یه کارت گرافیک خفن مثل ATI 5970 یا GTX 480 بگیری و بازی ها رو فول گیم بازی کنی.
پولت رو الکی حروم نکن. :46:
فرقش همینه که شما در شوتر اول شخص از نگاه کاراکتر بازی دنیا رو می بینی و معمولا اسلحه یا دست کاراکتر بازی مشخصه ولی توی شوتر سوم شخص کاراکتر بازی هم مشخصه و شما میتونی کسی رو که تحت کنترل داری رو ببینی
البته این برنامه ها و یا شبیه سازها که ارائه شده هیچ تضمینی برای جواب دادنشون نیست و 100% نیستننقل قول:
به نظر من اگه می خوای بازی های ایکس باکس رو بازی کنی دنبال یه برنامه بگرد که رابط بین کامیوتر و بازی ایکس باکس باشه. برای پلی استیشن که خیلی زیاد هست.
بعضی مواقع جواب میدن و بعضی مواقع هم جواب نمیدن...مشکلات هم زیاد دارن ...کلا ارزشش رو نداره