کسی می دونه بازی من چرا صداش خش خش می کنه ؟؟؟
روش نوشته et games
Printable View
کسی می دونه بازی من چرا صداش خش خش می کنه ؟؟؟
روش نوشته et games
امین جان شما باید این kitserver رو تو جائی که بازیو نصب کردی بری بعدش بری تو پوشه ی img بریزی بعدش مطمئنا درست میشه حالا اگه بازم به مشکل خوردی بگو...:46:نقل قول:
من اين پچي مه براي چمن گذاشتيد رو دانلود كردم
كسي جايي سراغ نداره كه برنامشم دانلود كنم ؟
اگر مي شه لينك بديد
game Graphic Studio
کســــــــــــــــــــی نمی دونه داورو میشه عوض کرد یا نه؟
اقا این فوتبال چرا این غدر اسونه واسه همتون اینجوره ؟
من وقتی قیافه هارو با عکسهایی که از رو هارد لود میکنم و تغییر میدم مشکلی نیست تا وقتی از بازی میام بیرون و وقتی دوباره بازی رو اجرا میکنم قیافه های تغییر یافته سیاهه سیاه هستن!!! ؟؟؟ چیکار کنم؟
من هم پچ رو دانلود كردمنقل قول:
هم game graphic studio رو
چطوري كار مي كنه؟
خواهشا جواب بديد
چرا همه ی زمینها شکل همن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه کاریش کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما عرض کنم که وقتی برنامه GGS رو نصب کردید به جایی که بازی رو نصب کردید بروید و داخل فایل IMG شوید و فایل CV_0 رو باز کنید .نقل قول:
وقتی باز کنید یک لیست براتون باز میشه روی پوشه Files 300 .. 399 راست کلیک کنید و Import File or folder رو بزنید و بعد فایلی که برای چمن بود را ایمپورت کنید ، این کار رو میتونید برای تم رونالدینیو و لیورپول و.... هم به کار ببرید .
موفق و پیروز باشید .
بله 9600 مال ای جی پیه ولی پیکسل شریدر 3 رو ساپورت نمیکنه برای گیر اومدن گیر میاد ولی اگه گرفتی جی فورس یا هر کارت گرافیک دیگه ای رو بگیر که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه چون یه قدم جلو می افتینقل قول:
من خودم رم 512 دارم با سی پی یو 3.8 با گرافیک 9600 بازیو به خوبی اجرا میکنه (اگه برای این بازی می خوای عوض کنی از من میشنوی این کارو نکن اونقدرا هم ارزششو نداره تازه ساکر 6 قشنگتره )
متاسفانه از 9550 چندان اطلا عاتی ندارم
من وقتی روی CV_0 کلیک میکنم میگه: unable to open ASF file
فقط نگی که نگفتی اگه اهل گیمی سعی کن یکی پیدا کنی که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه فقط یکم قیمتش میزنه بالا
وقتی میخوام فایل چمن رو وارد کنم میگه: the file is too big:19:نقل قول:
رامین جان اگه درایورهای مورد نیاز برای راه اندازی سخت افزارهاتو روی ویستا قبلا دانلود کردی ویستا رو نصب کن ولی اگه درایورها رو نداری به نظر من نمی ارزه این همه دردسر تحمل کنی برای این بازی!
بچه ها يك چيز جالب فهميدم
وقتي كه بازيكن حريف روي شما خطا ميكند و شما اگر در همان لحظه تند تند دكمه پاس را بزنيد
بازيكن ميرود سريع توپ را با دستهايش بر ميدارد و در انجاي كه خطا شده است توپ را ميكارد و سريع بازي را اغاز
ميكند
هنوز وقت نكردم با دكمه شوت يا سانتر امتحان كنم اگه ممكنه شما ها امتحان كنيد و ببينيد بازيكن سريع مي توند شوت يا سانتر بكند
دوست عزیز این در PES 6 هم بود با این تفاوت که اون موقع باید دکمه های L1 , R1 رو همزمان میزدی .نقل قول:
بچه ها يك چيز جالب فهميدم
وقتي كه بازيكن حريف روي شما خطا ميكند و شما اگر در همان لحظه تند تند دكمه پاس را بزنيد
بازيكن ميرود سريع توپ را با دستهايش بر ميدارد و در انجاي كه خطا شده است توپ را ميكارد و سريع بازي را اغاز
ميكند
هنوز وقت نكردم با دكمه شوت يا سانتر امتحان كنم اگه ممكنه شما ها امتحان كنيد و ببينيد بازيكن سريع مي توند شوت يا سانتر بكند
راستی یه نفر لطف میکنه یه عکس از ترکیب Default ( پیشفرض ) تیم Real Madrid بزاره ؟
ممنون میشم .
این بازی کی برای ps2 میاد؟
اصلا اومده یا کلا نمیاد چون من امروز پایتخت بودم نیمده بود
این بازی تا نسخه شیشش خیلی عالی پیش اومده بود و رقیب نداشت ولی نمیدونم چرا توی این نسخش اینقدر تغییرات منفی کرده یه جورایی فکر می کنم به سمت فیفا کشیده شده به هر حال بد جوری تو ذوق من زد یکسال دیگه باید همون 6 رو بازی کنم
من جدیدترین درایورهای سخت افزاری به همراه تمام آپدیت های ویندوز ویستا رو دارم و همیشه هم به روزه ، فکر میکنی تو ویستا بهتر جواب میده ؟نقل قول:
نقل قول:
این هم از برنامهای که خواستی
کد:http://downloads.gamingaccess.com/download_blank.php?mirror=4&mirror_category=2&download_id=14519
یه تفر هم لطف کنه بگه لباس تیمها رو به چه شماره ای ایمپورت کنم
اول open كن و فايل رو كه ميخواد باز كن (_فايل در محل نصب بازي و فولدر img موجود هست)
بعد يك سري كد مياد كه اون كدي رو كه ميخواد انتخاب كن و بعد راست كليك كن و گزينه ايمپورت رو بزن
نقل قول:
سايت اديت PEs
ٌٌٌکد:WwW.PersianPes.com
اين پچ براي دوستاني هست كه يا گيم پد ندارند يا نميخواهند يا نميخواهند با گيم پد بازي كنند
اين پچ يه دسته ي مجازي ميسازه و باگ pes رو گول ميزنه
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9190
ممون این صد درصد کار میکنه
سلام منpes 2008 رو گرفتم،یه بار رو لپ تاب نصب کردم هیچ مشکلی نداشت.بعد اومدم روpc نصب کنم
ارور میداد که dvd مشکل داره.الان همینطوری کف کردم و دارم pes 6 بازی میکنم.ضمنا بازی رو که خریدمه
از شرکت GIGA است.
:19::19::19:لعنت بر GIGA:19::19::19::19:
برو یه خش گیرییزش کن شاید جواب داد
نقل قول:
:10::10:TANKS:10::10:
:41:دارم دق میکنم:41:
اين هم منبع كه ميتونيد بفهميد اون نسخه تبديل شده ي ايكس باكس بود
این هم تصاویری که قبل از ریلیز بازی برای PC منتشر شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم تصویر بازی در نسخه XBOX
اين هم Setting
همونطور که میبینید بازی تمامی شما دومین عکس هست یعنی نسخه XBOX . که به PC تبدیل شده بود و این کار برای پول در اوردن بود. فردا نسخه اصلی بازی در تهران موجود هست
منبع gtpland
خدا كنه راست باشه
نقل قول:
من هم قبلا در اين مورد شك خودم رو ابراز كرده بودم ! بعيد نيست !! خدا كنه اينطور باشه !
[
عزیزان گول نخورید و اگه خریدینش دوباره نرین بخرین چون اولین و آخرین نسخه ای که برای کامپیوتر خواهد آمد همینه
اگه یادتون باشه توی قبلیهاش هم عکس دسته ps2 بود
چرا شکل چمن ها برای من همش یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این نسخه چطوری باریکن و تیم کلاسیک رو آراد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
مال منم مال et game هست ولی وقتی استپ می کنم و بعد می خوام بازی کنم خش خش شدیدی می کنه کسی نمیدونه چکارش کنم که درست شه ؟:13:
دوستان عزیز اینها دلیل نمیشه که ! مطمئن باشید این نسخه پی سی هست ، یکم در سایتهای خارجی جستجو کنید میفهمید که این نسخه PC هست و نسخه دیگری تو کار نیست :نقل قول:
این رو از یک سایت خارجی گرفتمکد:For me the PC version has much better graphics than PS3 and Xbox. There is a big difference, although you need a powerful system to handle it with max settings on.
دوستان عزیز پچ جدید رسید ، اولین اصلاحیه از راه رسید :
Exoma v0.5 Edit file Patch :
- اصلاح کامل نام تیمها .
- اصلاح کامل نام بازیکن ها
- اصلاح کامل صورت بازیکنان تیم ایران
کد:http://www.rapidshare.com/files/66389226/pes2008_edit01.bin.html
اینو چجوری وارد بازی کنیم؟با کیت سرور یا گیم استدیو؟
کیت سرور برای من غیر فعاله چون!یا اصلا سیوه؟
اسم تیمای کلاسیکو درست نمیکنه نه؟
بچه ها اونجور که من فهمیدم احتمالا این بازی دمو باشه نسخه اصلیش بعدا میاد
البته مطمعن نیستم
مرسی
میشه بگی اینو از کجا فهمیدی؟:18:(یا بهتره بگم از کجا در اووردی؟).نقل قول:
همین که بازی ستینگ داره و کیبورد رو میفهمه چیه کاملا مشخصه که ماله pc هست:46:.مگه X360 رزولوشن حالیشه؟کلا کونامی همیشه نسخه پیسیش رو از رو کنسول میزنه.اون عکسا هم ماله نسخه دمو هست حتما.
احتمالا دی وی دی رام کامپیوترت مشکل دارهنقل قول:
اگر که لپ تاپ دی وی دی رایتر داره همون نصب شدش رو بریز روی یه دی وی دی و بعد کپی کن روی کامپیوترت تا بگم چطوری اجراش کنی
یا اگه سیستمات شبکه دارن از شبکه کپی کن رو اون یکی سیستم تا بگم چطوری اجراش کنی :46:
============
برادر من نمیدونم این چه صیغه ای شد شایعه میکنین الکینقل قول:
شما اگه نسخه دمو بازی برای pc رو هم از تمام سایتهای معتبر دانلود کرده باشین میبینین که توی ستینگ اون هم همین دسته xbox هست
دوم اینکه بازی که قرار نسخه pc ایش بیاد بیکار که نیستن بیاد port بکننش
سوم اینکه اگه اینطوری اون عکسی هم که شما گذاشتین گفتین این برای pc هست pc مگه مربع و دایره داره پس اون بازی هم تبدیل شده ps3 هستش
حالا باز بیایین بگین نسخه xbox تبدیل شده واسه pc
با گیم استودیو باید نصب کنید . این برنامه در صفحه های قبل لینکش هست .نقل قول:
مانیتور من 17 اینچ هست اما موقعی که وارد بازی میشم کامل تمام صفحه نمیشه و گوشه های صفحه همیشه مقداری خالی میمونه کسی میدونه واسه چیه ؟
تو نسخه های قبل یک گزینه بود که میتونستیم جهت بازیکن ها رو تنظیم کنیم ( Attach ) کسی میدونه این گزینه کجا رفته ؟
[QUOTE=Amin_Asterix;1767044]میشه بگی اینو از کجا فهمیدی؟:18:(یا بهتره بگم از کجا در اووردی؟).
همین که بازی ستینگ داره و کیبورد رو میفهمه چیه کاملا مشخصه که ماله pc هست:46:.مگه X360 رزولوشن حالیشه؟کلا کونامی همیشه نسخه پیسیش رو از رو کنسول میزنه.اون عکسا هم ماله نسخه دمو هست حتما.[/QUOTE
اولا سلام
بعدشم عزیز دل من بنده که بیکار و الاف نیستم که بیام بشینم واسه شماها از خودم حرف در بیارم که میگی از کجا در آوردی این حرفو
بعدشم من توی چند تا سایت داشتم میگشتم هم فارسی هم انگلیسی چند تا خبر خوندم که مبنی بر این بود. شماهام نمیدونم سهامدار شرکت کنامی هستین که تا یکی یه چیزی میگه همتون شروع به دفاع میکنین
اینم یکی از سایتهایی که من این خبر رو خوندم
(این بازی با تبلیغاتی که داشت صدای زیادی به پا کرد و قرار بود نسخه پی سی آن همین روزها به دستمان برسه ولی در اقدامه عجیبی نسخه ایکس باکس ۳۶۰ آن پورت شد و ۴ آبان در اختیار عموم قرار گرفت همه از این بازی ایراد میگیرن که چرا اینطوری شده و نسخه قبلی خیلی بهتر بوده به این آقایان میخواهم بگویم همه بازیهای ۳۶۰ از پی سی گرافیکش بهتر است و ماها از خدامون بازهای ۳۶۰ را بازی کنیم ولی حالا که این مسئله پیش آمده همه داریم دادو فریاد میکنیم این عزیزان که ایراد میکیرن مستر لیگ را بازی نکردن این بازی از هر جهات عالی است به طوری که آدم محو بازی میشه همه چیزش از گیم پلی گرفته تا درون بازی مراسم افتتاحیه همه چیز عالی است پس پیشنهاد میکنم به جای غر زدن با این بازی حالی کنید چون بهترین بازی است)
منبع:کد:http://www.bachz-khafan.blogfa.com
نه بابا سیو بود.اصلا هم به درد بخور نبود:46:.کلا سیو زیاد جالب نیست اونم از نوع ایرانیش!فقط اسم بازیکنای ایران و آلمان درست بود اونم نه درست و حسابی.قیافه ها هم نساخته بودن.:13:نقل قول:
50 60 تا دیگه هم از کشورای مختلف درست کرده بودن...
همون سیو خودم بهتره:19: