نقل قول:
دوست عزیز من شغلم به صورتی هستش که در طول روز فقط 10 دقیقه می تونم تو نت زمان مصرف کنم و سعی می کنم تو تمام گفتگوهایی که اشتراک دارم شرکت کنم . ببخشید اگه سوال های بیجامی کنم .
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من شغلم به صورتی هستش که در طول روز فقط 10 دقیقه می تونم تو نت زمان مصرف کنم و سعی می کنم تو تمام گفتگوهایی که اشتراک دارم شرکت کنم . ببخشید اگه سوال های بیجامی کنم .
دوستاني كه از amd ايراد مي گيرن لطفا توجه داشته باشن كه amd در چند بخش مجزا داره فعاليت ميكنه كه دوستانمون در تايپيكهاي قبلي ذكر كرده اند.
در اينصورت مقايسه اينتل با اي ام دي اونهم در وضعيت كاملاً نامتقارن كار بيهوده اي هست.
ضمناً موضوع مهم فاكتور قيمت / كارآيي هست كه اين موضوع از براي كاربران خصوصا ايراني از همه چيز مهمتره.
به اميد پيروزي مجدد amd
تکراری!نقل قول:
تکرارینقل قول:
خب ایسی! :31:نقل قول:
اینم تکراریه!:46:
Vishera and Trinity to Take Over AMD Processor Lineup in 3Q 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاتحه اینتل خونده شد
سلام
یه سوال دارم :
سری جدید بولدوزر، قابل مقایسه با Core i7 هستن؟
میتونن باهاش رقابت کنن؟
یا هنوز به اون حد نرسیدن؟
ممنون
نه انشاالله 2 کیلومتر دیگه میرسیم . کمربندتون رو ببیندین !!!!نقل قول:
سوال ایشون بخصوص خط اولش خیلی هم بی ربط نیست.نقل قول:
من هم واقعل از خدامه که بولدوزر بتونه دوباره AMD رو به روزای اوجش بر گردونه چون باعث میشه که رقابت AMD واینتل دوباره داغ بشه و این یعنی تلاش هردو شرکت برای تولید پردازنده های قوی تر با هزینه کمتر که از همه لحاظ به سود من مصرف کننده هست. ولی راستش رو بخواید تا زمان عرضه نهایی ، نمیشه روی هیچ کدوم از این بنچ مارک ها خیلی حساب کرد . و تاخیر های مداوم AMD هم که واقعا آزار دهنده شده و به هر حال نشون میده که AMD تو عرضه بولدوزر دچار مشکل هست.
خلاصه اینکه تا بنچمارک های سایتهای معروفی مثل Toms Hardware , ... رو نبینیم نمیشه قضاوت قطعی کرد.
البته اگر بولدورز نتونه حتی 100 درصد هم رقیب پردازنده های نسل جدید اینتل بشه باز هم از لحاظ
فاكتور قيمت / كارآيي یه انتخاب بسیار مناسب برای بسیاری از کاربران تو همه جای دنیا هست با توجه به اینکه وضع اقتصاد جهانی بسیار خرابه عامل قیمت یک فاکتور بسیار تعیین کننده هست.. و همین امر مطمئنا باعث میشه که اینتل قسمتی از سهم خودش رو تو بازار از دست بده و برای جبران اون تلاش کنه و همین تنور رقابت این دو شرکت را رو داغ نگه میداره.
آقا قبول نيست ، AMD انداخته تو بزرگراه اينتل داره از جاده مياد :31:
15 روز تا واژگوني اينتل :20:
به نظرمن دوره تاخت و تاز اینتل دیگه تموم شده و حالا باید بشینه و از ای ام دی درس یاد بگیره
برای یه همچین قضاوتی خیلی زوده.نقل قول:
باید صبر کرد تا 2012از راه برسه و جنگ اغاز بشه.بعدش نتیجه گیری کرد.
من اینطور فکر نمیکنم! شما میدونی چند درصد از بازار انواع پردازنده دست اینتل هست؟ یا مثلا تا همین سال چقدر افزایش سهم داشته؟نقل قول:
بله همینطوره! بنظرم AMD داره سعی میکنه سطح خودشو بالا ببره! مثل رقابتش با Nvidia که قبلا بازار بیشتر دست Nvidia بود، اما الان دیگه هم سطح شدن و رقابت نزدیک شده!نقل قول:
من فکر میکنم تا 2-3 سال آینده AMD به این مرز میرسه! و اون موقع رقابت واقعی شروع میشه!
مثلا الان اگه کسی بخواد لپتاپ بخره، اصلا بفکر AMD نیست! چون تو سطحی نیست که بخواد رقابت کنه! اما مثلا تو نتبوک الان ادعای زیادی داره!و...AMD تو همین نتبوک هم تا 2 سال قوی نبود! اما الان پیشرفت کرده!
نقل قول:
توی نوت بوک و لپ تاپ آره حق با شماست اما توی پی سی قدم های بلندی برداشته که قابل توجه هست
با سلام
با توجه به ارائه بولدزور به بازار خبرهایی از سوکت جدید اینتل (2011 و 1356) به گوش می رسه!:5:
که می تونه نشونه یه رقابت نفس گیر برای این دو شرکت باشه! از دوستانی که خیلی زود دارن قضاوت می کنن و اینتل رو از رده خارج میدونن خواهش میکنم صبر پیشه کنن( قصد طرفداری از اینتل رو ندارم اگر چه خیلی دوسش دارم!) تا هر دو شرکت نسل جدیدشونو رو کنن تا ببینیم در عمل چند مرده حلاجند!
و در نهایت شکسته شدن قیمت ها برای ما، خبرهای خوش در راه است! فکر می کنم دوران پردازنده های میلیون تومانی دیگه تموم شده! :21:
AMD امروز اعلام کرد که درآمد تا پایان 1 اکتبر 2011 بین 4 تا 6% نسبت به 3 ماهه دوم سال جاری افزایش داشته! اما قبلا پیشبینی کرده بود که این افزایش درآمد 10%(2-)(2+) خواهد بود!
علاوه بر این شرکت اعلام کرد سود ناخالص در این مدت بین 44 تا45 % خواهد بود! اما قبلا پیشبینی کرده بود این رقم 47% است!
این نتایح در درجه اول بخاطر عملکرد تکنولوژی 32 نانومتری و مسائل مربوط به تولید GLOBALFOUNDRIES در شهر Dresden !
کارخانه ی آلمان در عرضه "Llano تعلل کرد وعرضه محدودی داشت! علاوه بر این تامین 45 نانومتری ها کمتر از انتظار بود! دلیل پیچیدگی در سراسر هر دو گره های فن آوری، مربوط به استفاده از ابزارهای رایج بود!
AMD همچنان همکاری نزدیک با شریک کلیدی خود شرکت GLOBALFOUNDRIES برای بهبود عملکرد 32 نانومتری ها دارد تا سبب جلب رضایت مشتری ها و افزایش تقاضا در این عرصه شود!
دلیل دیگر این کاهش سود نسبت به پیشبینی ها ، تاخیر در محموله های پردازنده های سرور جدید یعنی "Interlagos"هست که در کواتر سوم سال جاری از پیشبینی های رسمی رخ داد!
بزودی آمار مالی مربوط به AMD در 3 ماهه چهارم سال جاری منتشر خواهد شد!
منبع: TechpowerUp
جزئیات جدید از سوکت FM2:
A85FX-FM2 نام سوکت جدید Amd برای نسل آینده APU ها هست که ملقب به ترینیتی هست! که بخشی از پلتفرم Comal هست!
از جمله ویژگی های جدید این چیپ نسبت به FM1 میتوان پشتیبانی از RAID 5 رو نام برد و همچنین افزایش پرت های SATA3.0
بقیه ویژگی ها:
این چیپست 50% افزایش کارایی در زمینه پردازش گرافیکی در DirectX11 خواهد داشت!
منبع: wccftech
فروش آنلاین یکی از بولدوزرها شروع شد:
FX-4100اولین پردازنده از این سری هست که آماده فروش شده! قیمت تعیین شده برای اون هم 180 دلار هست! قیمت از 179 تا 189 تو سایت ها متغیره!
Stock Frequency of the CPU is 3.6Ghz and Turbo Boost Frequency would be 3.8Ghz, Rated TDP is 95W and the processor would feature a 32Nm Zambezi-FX Architecture coupled with 8MB L3 Cache and 4MB L2 Cache
اینم سایت های سفارش:
!کد:http://www.shopblt.com/cgi-bin/shop/shop.cgi?action=thispage&thispage=011003000503_BLA5679P.shtml&order_id=!ORDERID
کد:http://www.provantage.com/amd-fd4100wmw4kgu~7AAMD2MC.htm
یادتون میاد قبلا گفته بودم که تا پایان سپتامبر حتما بولدوزر میاد! بالاخره اومد! این یعنی سایت Donanimhaber دروغ نمیگه! و بر عکس xbitlabs ......نقل قول:
شاید تو چند روز آینده پردازنده های دیگه هم برسن!
بنچمارک های همین 4100 هم فکر کنم تا فردا پخش بشه! احتمالا رقیب 2500 از سندی بریج ها خواهد بود!
تو شاپ خود AMD که خبری نبود ، این فروشگاه هم که عکس باکس Athlon X2 رو به جای سری FX گذاشته
خبر بد:
کاهش شدید ارزش سهام AMD در بورس NYSE البته اکثر شرکت ها افت کردن ولی AMD در حال حاضر 15% کاهش ارزش سهم داشته!
کد:http://www.google.com/finance?client=ob&q=NYSE:AMD
حالا شده 13.66% یکم بهتر شد! فعلا که ثابت شده!
افزایش کارایی یک APU تا 50% در ویندوز 8 نسبت به ویندوز 7
نرم افزار 3DMark 11 و جدول 3DMark Vantage
منبع: Expreview
احتمالا این مورد درباره پردازنده های دیگه هم صادق خواهد بود!
الان نت بوک با این سری های جدید AMD تو بازار داریم ؟؟
اگر آره چی ؟
مرسی
یه توصیه برای برادر گلم اقا دی جی که خبرا وکامنت های خوبی رو هروز رو سایت میارن
اینکه تا خبری رو که هنوز قطعی نشده رو سایت نیار چون تو پست های قبلی که دیدم یه خبرو پست میدی بعد چند لحظه بعد خودت میای و تکذیب میکنی
شما لطف داری!:46: دی جی نیستم، مجید بهتره!:31:نقل قول:
تو این عرصه خبر قطعی معمولا خیلی دیرتر از خبر غیر رسمی پخش میشه! و معمولا جذابیت خودش رو قبلا از دست داده! نکته دیگه هم اینه که اکثر فروم های بین المللی وداخلی و حتی اکثر وب سایت های جهان همین کار رو میکنند! :46:
کاربرا هم به این مطالب غیر قطعی علاقه نشان میدهند! من سعی میکنم بیشتر خبر رسمی بزارم، منبع رو هم ذکر میکنم تا دوستانی که تخصص در این زمینه دارند، خودشون موضوع رو بررسی کرده و خبر رو تحلیل کنند!:27:
فکر نمیکنم موارد زیادی از تکذیب خبرهای من وجود داشته باشه!:31:
.................................................. ...................................
بخاطر اینکه دوباره اسپم ندم تو همین پست مینویسم:
شما خیلی لطف داری:10:، منو شرمنده کردی! :43: فقط من نیستم که اینجا خبر میزنم! دوستان دیگر هم قبل از من بسیار زحمت کشیدند و من در مقابل اونها هیچم! ناراحت که نشدم هیچی بلکه کلی خندیدم! :26:
امیدوارم ناراحت نشده باشی وهمیشه مثل کامنت هات لبخند به لب داشته باشی:27:
یه واقیت اینه که من بیشتر بخاطر خبرای ناب شما به این قسمت سر میزنم
بالاخره ما باهم:10:هستیم
قصدی هم از گفتن djخالی نداشتموخواستم کامنتمو خلاصه کنم
در کل اطلاعاتی که میدین خیلی مفیده و کلی در کنار شما به آموخته هامون اضافه شد .
یکی هم ما رو تحویل بگیره به سوال ما بجوابه :D
بله! هست! اما من زیاد آمارشو ندارم! تو قسمت لپتاپ دنبالش بگردید!نقل قول:
مثلا این یه نمونه هست:
کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230098&nm_mc=AFC-Techreport&cm_mmc=AFC-Techreport-_-NA-_-NA-_-NA
دوستان یه خبر بد دارم .
امروز پاساژ کامپیوتر ایران بودم phenom ll x4 970 be قیمتش 160 شده.
خبر بد هم اینکه گفتند بولدوزر تا 3 ماه آخر سال نمیاد و وقتی هم بیاد که قیمتش نجومیه و تا قیمتش افت کنه و به بازار جهانی
نزدیک بشه انشالله میره برای بعد از عید . خوب من که تا اون موقع نمیتونم صبر کنم و میرم سیستم رو میخرم.
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا"
phenom ll x4 970 be رو بخرم یا corei3 2100 سندی بریج رو.
corei3 2100 قیمت امروز 150 هست.
نسل بعدی FX-Series چه خواهد بود؟
این سری با بولدوزر آغاز شده و با کد PileDriver ادامه راه خواهد داد!
بقیه جزئیات بطور کامل در تصویر آمده!
منبع: DonanimHaber
بازهم شایعه.:2:نقل قول:
منظورشون 3 ماه آخر سال میلادی هست! که درست هم هست! قیمت ها هم که مشخص شده! مثلا مدل FX-4100 که 180 دلار اعلام شده ، با حساب دلار 1300 تومنی، میشه 234000 که یه مقدار هم روش میکشن، میشه حداکثر 280 تومن!نقل قول:
گرونترینش ممکنه بشه 350 تا 400 تومن!
شما بنظرم نمیخواد تا عید صبر کنی، تا 1 ماه دیگه صبر کن، تا 12 اکتبر بولدوزر بطور فراوان توزیع بشه و همچنین قیمت سندی بریج ها بخاطر اون دارپ بخوره! بعد اگه دیدی نمیتونی بولدوزر بگیری، از همین سندی بریج ها بگیر، اما با قیمت پایینتر از الان!
در مورد قسمت دومش چیزی نمیدونم ولی من 970 رو 1شنبه از بازار رضا گرفتم 172 با گارانتی هیچ جای د گ ام کمتر پیدا نکردم 4 طبقه بازار ایرانم رفتم ولی:41:
راستی من در مورد قیمت قبلیش اطلاعی ندارم مگه چند بوده؟
تصاویر جدید از بولدوزر به همراه باکس مادربرد amd 990FX – ASUS ROG Crosshair Formula V
ظاهرا این باکس در 12 اکتبر بفروش خواهد رسید! خبری هم از واترکولینگ نیست!
باکس خوشگلیه!
منبع: wccftech
Opteron 4200 series
همزمان خانواده 3200 هم معرفی شدن که از اینها هم کم مصرف ترند! در اولین فرصت که اطلاعات بیشتری بدست بیارم ، براتون میزارم!
Matt Skynner ، نایب رئیس و مدیر کل بخش گرافیک شرکت AMD ، در اجلای توسع دهندگان فیوژن 11 ، اعلام کرد نسل بعدی پردازنده گرافیکی فیوژن 28nm خواهد بود
جزئیات بیشتر....
سوکت این پردازنده ها AM3+ هست! و 32 نانومتری هستند!
خانواده 4200 برای مادربردهای 1 و 2 سوکتی طراحی شدن و 6 و 8 هسته ای هستند!
خانواده 3200 پردازنده های 4و 8 هسته ای هستند و برای کارهای سبکتر مثل small businesses and workstations تک سوکته، بکار خواهند رفت!
منبع: lenzfire
ممنون چپتر عزیز! ای کاش منبعش رو هم مینوشتی! تا جایی که من فهمیدم این تصویر مربوط به چیپ جدید گرافیکی AMD معروف به Radeon HD 7000M هست! که مخصوص لپتاپه! و احتمالا در لپتاپهایی با مرکزیت APU قرار خواهد گرفت!نقل قول: