ای! بدک نیست.نقل قول:
تقریبا اکثر دی وی دی رام ها در همین رنج قیمت هستند.
Printable View
ای! بدک نیست.نقل قول:
تقریبا اکثر دی وی دی رام ها در همین رنج قیمت هستند.
ولی اونی که من گرفتم رام بوودا نه رایتر !!!
احتمالا منظور دوستمون همون dvd rom بودهنقل قول:
قیمت همه شون تقریبا همین حدوده
نقل قول:ممنون از تذکرتون.:31:نقل قول:
تصحیح شد!:46:
کسی نبود؟؟نقل قول:
سلام دوستان!
من Cd-rom & Cd-writer : Asus دارم ...
می خواستم یه راه حلی بهم پیشنهاد بدین که با این دو تا ایسوزها چیکار کنم که هم دی وی دی رایتر و رام داشته باشم و هم سی دی رایتر و رام ( کدوم رو بفروشم چی بخرم)
خواهشا" قیمت هم لطف کنین ...
راستی ... یه سوالی دارم : من زیاد با سخت افزار کام آشنایی ندارم ... می خواستم بدونم که : آیا علاوه بر سی دی (یا دی وی دی) رام/رایتر و فلا÷ی دیسک سخت افزار دیگه ای هم وارد بازار شده که بتونه به عنوان یه حافظه جانبی و سیار استفاده بشه ( به غیر از مموری کارد که به یو اس بی وصل میشه)
فقط رایتر رو به یکی از جاهایی که میخای پیچ میکنی اگه هم کیست بدون پیچ بشه نصب کرد هم که چه بهتر بعد کابل برق ساتا رو از power به درایو وصل میکنی کابل دیتا ساتا هم یک طرفش که به مادر برد میخوره طرف دیگش هم که به خود درایو...اسلیو و مستر و ... هم دیگه توی ساتا نمیخواد.نقل قول:
سلام دوستان
الان بهترین مارک DVD رایتر چیه؟
بعدasus بهتره یا sony ؟
دوستان دوروبر قیمت 40 تومن و ساتا دی وی دی رایتر خوب پیدا میشه؟ساتا تو الویته. Ide هم بود درک دیگه!!(کی میشه از شرش خلاص شیم با اون کابلش!!)
LITEON ساتانقل قول:
مدل 20A3L قیمت 33 تومن
pioneer A15FX =38-40tنقل قول:
البته پایونیر ساتا هم موجوده که صرف با مدل fx هست که البته IDE است.
الن بهترين تو رنج 40 ت.من همين مدل پايونير fx هست .
DVD رايتر تو قيمت 30 تا 35 هم SONY هست . خوب جواب داده .
كلا پايونير . بعد از اون ايسوس سوني لايتون خوبن. اختلاف قيمت همه حداكثر 5 تومن هست .
مادربورد من IDE هست صرف نظر از قیمت به ترتیب اولویت کدوم یکی بهتره البته تو بازار هم وجود داشته باشه :
لایتون 20a3l
پایونیر fx آی دی ای
سامسونگ s203
راستی این لایت اسکریپ "چاپ روی سی دی" منظور چیه ؟
اول پایونیر. اون دوتای دیگه هم از نظر کیفیت فرق چندانی ندارن و بدرد کسانی میخوره که بیشتر از هفته ای دو سه تا باهاش رایت نکنند.نقل قول:
البته در سرعت خواندن پایونیر کمی ضعیف تره که با توجه به برتری های دیگه ای که داره توصیه میشه.
مادر بردتون IDE هست ...مدل های سامسونگ و liteon ی که نوشتید ساتا هستن.نقل قول:
من رفتم تو بازار پایونر بود IDE هم بود فروشنده میگفت از لایتون بهتره ولی روش fx ننوشته بود . از چند جا پرسیدم تا حالا پایونر fx نشنیده بودن .
رایتر هایی هم که الان داشتن واسه ته انبار بود .
میگم این fx که میگین جدید اومده ؟
چون میگم شاید اینجا هنوز نیومده باشه تو بار بعدیشون بیارن .
اصلا این fx چیه به چه دردی میخوره ؟ فرقش با اونی که fx نباشه چیه ؟
چیکارکنم صبر کنم شاید تو بار بعدیشون fx بیارن یا همینو بگیرم ؟
دوست عزيز شما كجا ساكن هستيد ؟؟
تو تهران من حتي آدرس پاساژهايي كه اين سري رو دارن گذاشتم. اگه عجله اي نداري صبر كن حتما مياد .
يه نويز گير دارن كه هم تو خوندن و هم نوشتن Cd و Dvd خيلي موثره!!!
در كل بهترين سري تو پايونيرها همينا هستن .
اگه عجله داري سوني و لايتون و ايسوس به ترتيبي كه گفتم خوبن .
انتخاب با خودته .
سوالي بود در خدمتيم .
من بندرعباسم همون یکی دو هفته دیگه صبر میکنم تا بیاد ببینم چی میشه
اتفاقا FX خیلی قدیمی شده. حتی مدلهای ساتاش هم دارن وارد میشن. (به زودی) البته با قیمت های نجومی.نقل قول:
در هر حال اگه خواستی پایونیر بگیری حتما با گارانتی سریر یا بردپرداز بگیر. به لایتون و سونی هم که اصلا فکر نکن. همون مدلهای دیگه پایونیر از همه مدلهای لایتون سرتره.
سلام
می خوام با 40 تومن یه دی وی دی رایتر مناسب بخرم پایونیر fx A15FXBپیشنهاد شد
آیا با این بودجه این بهترین انتخابه؟در مورد SATA و IDE توضیح میدیدو این مدل از کدوم پشتیبانی میکنه؟(مادربردم p5kو یه سی دی رام IDE دارم که میخوام نگهش دارم ویه هارد 160 ساتا و یه هارد 80 IDE)
در مورد نحوه نصب (به طور کامل و دقیق!) توضیح میدید؟؟!
با تشکر
پس اگه اينطوره همين مدل Fx بهترين مدله . همين رو بخر و شك نكن .
البته هاردت رو ظرفيتش رو افزايش بده يه دونه 320 بخر حله !!
نحوه نصب هم خيلي راحته وقتي بخري ميتوني 10 دقيقه اي نصبش كني
سوالي بود در خدمتيم !!
نشد دیگه! دی وی دی رایترتون عالیه ولی شما فقط میتونید از دوتا وسیله IDE استفاده کنید. چون روی مادربوردتون فقط یه جای کابل داره. مگه اینکه هارد IDE تون رو فقط وقتی بهش احتیاج دارید وصل کنید و وقتی بهش احتیاج ندارید بزارید کنار.نقل قول:
پس بی خیال سی دی رام میشم چون هارد رو لازم دارمنقل قول:
قابل توجه دوستاني كه دنبال DVD رايتر ساتا هستن .
DVR-213LS پايونير
قيمت 34 تومن
به نظرتون pioneer A15FX تو شهرستان ساری پیدا میشه؟:20:
آگر هم گير نيومد ميتوني به يه آشنا بگي تهران بخره برات بفرسته .
به نظر دوستان دی وی دی رایتر Sata بهتره یا Ide . میگند که دی وی دی رایتر Sata تو خواندن دی وی دی های مثبت و منفی ضعیف هستند . آیا این گفته صحت داره . کسی دی وی دی رایتر ساتا داره خوب هستند البته فقط پایونر
طبیعتا ساتا بهتره حتی اگه بهتر هم نباشه بالاخره تکنولوژی جدیده و با خریدش چیزی رو از دست ندادی
تو ایران برای هر چیز جدیدی یه شایعه درست میکنن توجه نکن
كلا dvd رايتر يا rom در خوندن نسبت به سي دي رايترها ضعيفترند كه من فكر ميكنم بر ميگيرده به به تكنولوژي dvd .
به نظر من هم فرق چنداني ندارن ساتا و ide . بايد ببيني نوع تكنولوژيه به كار رفته در اينها چي هست و كدومشون برتري دارن . كه الان پلكستور و پايونير حرف اول رو ميزنن . البته در ايران !!!!!!
من پایونیر خریدم ارزون قیمت 40و خوذده ایی و خیلی ازش راضی هستم
سلام
میخواست یه DVD Writer برای مصرف بالا و حرفه ای بخرم ! که سرعتش بالا باشه !
چی پیشنهاد میکنید !
این دستگاههای DVD Writer ی که بدون کامپیوتر رایت میکنند ؟ چه طوری هستند ؟ چند قیمتند ؟
سلام
کسی از قیمت داپلی 1 به 1 خبر داره ؟
هرچی ارزون تر باشه بهتره !
شما فقط یه انتخاب می تونید داشته باشید و اونم پلکستور است.نقل قول:
این چیزی هم که گفتید خوبه ولی اگر برای کارهای زیاد میخواین بخرید. معمولا برای کسانی که رایت تعداد بالا مثلا 50000 در عرض مدت کوتاهی می کنن خوبه.
یه سوال من یه dvd writer پایونر A15FXC گرفتم باگارانتی سریر هم هست برچسب گارانتی هم داره . رو جعبش و رو برچسبی که روش هست نوشته A15FXC ولی توی ویندوز xp تو device manager این کلمه رو ننوشته فقط نوشته DVR-115 مال شما هم همینطوریه یانه ؟
ممکنه تقلبی به من داده باشن من از تهران خریدم
نه دوست عزيز . تقلبي در كار نيست . دقيقا همينه . مشكلي نيست. براي من هم همينه .
اين هم آخرين فريم ويرش هست . فقط رو فايلي كه قابل اجرا هست كليك كنيد و منتظر بمانيد تا پيغامي كه ميده . و بعد ريستارت سيستم و آپديت فريم وير dvd رايتر شما . فقط مال DVR-115 هست .
کد:http://www.2shared.com/file/3696271/dfe08935/DVR115_FW118EU.html
این فریم ور چی هست ؟ به چه دردی میخوره ؟
panther99 جان من هنوز پایونیر A15FXB رو نخریدم این مدل Lightscribe و SATA ساپورت می کنه؟ با 50 تومن چی پیشنهاد میشه؟
بينيد به فريم وير سفت افزار هم ميگن .
آپديت اون باعث بهبود عملكرد يك قطعه و از بين رفتن ايرادات احتمالي ميشه . شايد زياد به چشم نياد اما هميشه آپديت فريم وير يه سخت افزار توصيه ميشه .
پايونير fx امكاناتي رو كه گفتيد نداره . در مورد لايت اسكرايب كه حتما cd يا dvd هم بايد اين قابليت رو داشته باشه
در مورد ساتا هم كه فرقي نداره به نظر من چون ميتوني اين مدل رو روي همه مين بردها نصب كني .
در مورد قيمت بايد بگم الان بين 38 تا 40 هست . اگه بهتر از اين رايتر رو ميخواي پلكستور هست با قيمتي بين 62 تا 66 كه البته ساتا هم داره با همين حدود قيمت . ولي من باز هم پايونير همين سري رو پيشنهاد ميكنم اگه كارت رايت DVD نيست . اگه هست پلكستور .
موفق باشيد .
سلامنقل قول:
کارم که رایت دی وی دی نیست اما هفته ای چهار پنج تا رایت سی دی یا دی وی دی که دیگه هست
با این حال مدل های پلکستور رو معرفی می کنی؟
با تشکر
كلا 2 تا مدل پلكستور در بازار هست يكي ساتا و يكي Ide . از هر جا بپرسي بهت همين رو معرفي ميكنن . مدلش دقيقا يادم نيست . اما تو پاساژ ايران ميدان وليعصر موجوده . اگه تهران ساكن هستي .