اين از اون سوالها بودنقل قول:
خب بستگي به سايتي كه اونو گذاشته داره ديگه
Printable View
اين از اون سوالها بودنقل قول:
خب بستگي به سايتي كه اونو گذاشته داره ديگه
سلامنقل قول:
- منظور از باگ (Bug) یعنی خطا و اشکالاتی که در فروم وجود داره!
- منظوز از پیوست، آپلود یک فایل به پستی که ایجاد می کنید.(این کار از اختیارات مدیران هست).
- باز و بسته بودن تاپیک کاملاً در اختیار مدیران هست که این کار هم ارتباط مستقیم با قوانین انجمن داره.
میتونم بپرسم اخطار من کی پاک میشه؟
اگه اخطار درون پروفايلتون رو ميگيد فقط براي خودتون و مديرا نمايش داده ميشهنقل قول:
كه البته فكر نميكنم پاك شه
دوست عزیز من که چیزی نمیبینم اگه منظورتوننقل قول:
این پاک شدنی نیســـت همونجا جا خشک میکنه و فقط همینجوری که دوستمون گفتن مدیرا و تیم مدیریت میتونن تو پروفایلت این اخطار شما رو ببینن و برا بقیه مخفـــی هستش :11:نقل قول:
درون پروفايلتون
فکر نمیخواد دوست من پاک بشو نیســــت :41:نقل قول:
كه البته فكر نميكنم پاك شه
موفق باشید!:40:
نقل قول:الان که اومدم دیدم پاک شدهنقل قول:
احتمالا این پستم رو دیدن پاک کردن
كلا پاك شده يا expire شده...من الا 1 ساله اخطارم تو پروفايلم هست ولي expire شده و نشون نميده
این سوال جوابی نداشت؟؟؟!!!نقل قول:
سيستم خودش فضاي خالي زياد رو حذف ميكنه...
ميتوني اينطوري بزني
.
.
.
.
.
.
(مطلب)
واسه منم expire شده.نقل قول:
چرا تو پروفايل بعضي ها فقط درباره ي من و امار و ارقام هستش
محدوديت پروفايل براي افراد غير آشنانقل قول:
سلام ببیخشید من قبلا فرومهای دیگه بودم و با اصول آن آشنا هستم ولی نمیدونم چرا بعضی امکانات اولیه برای من قابل استفاده نیست!!!مثلا تو ویرایش پست یا ارسال پست نمیتونم از شکلکها استفاده کنم و کلا نوار ابزار toolbar جواب سریع، یا حالت پیشرفته و یا ادیت پست برام غیر فعال هست؟!!ارسال پست و ادیتش برام عذاب شده!!!کسی میتونه کمک کنه؟!!!
سلام.چطوري ميشه از يه نفر تشكر كرد؟
سمت چپ پایین هر پست دکمه تشکر هست.نقل قول:
فقط در بعضی بخش ها فعال نیست.
حالت ارسال مطلب غیر فعال شده؟! :18: یعنی چی؟ من تا اونجایی که یادم میاد از همون ابتدای ثبت نامم تمام حالات ویرایش و پست دادن رو داشتم.نقل قول:
گفتم که spsce نمیتونم بذارم!!!Toolbar ادیتور ارسال پیغام، کاملا غیر فعاله و تنها کاری که میشه کرد تایپه!!!!خود سیستم بصورت دیفالت پیغام منو نشون میده و من امکان ادیت و تغییر فونت و سایز و ....را ندارم!!!
سلام. من برای سر و سامان دادن به بخش "پیغامهای خصوصیم" پوشه هایی درست کردم ولی متاسفانه نمیدونم چطور باید پیغامهام رو در پوشه های مربوطه قرار بدم (در قسمت "انتقال به پوشه..." هم نامی از پوشه های ایجاد شده من نیست اما در قسمت "پرش به پوشه" نام و امکان دسترسی به پوشه های ایجاد شدم, وجود داره)
با توجه به اینکه تو این بخش, دکمه "تشکر" غیر فعاله, پیشاپیش از شما دوستان تشکر میکنم.
من هر از چندگاهی این مشکل رو دارم. البته مرورگر من Opera هست. شاید مشکل از مرورگرت باشه.نقل قول:
مرورگرت رو عوض کن ببین درست می شه؟
باسلام.
من به تازگی هر وقت log out میشم روی گزینه "بازگشت به صفحه اصلی انجمن" که کلیک می کنم دوباره میبینم وارد شدم چرا؟
سلامنقل قول:
از کدوم مرورگر استفاده می کنی ؟
معمولا بعد از Log Out شدن تمام Cookies ها پاک میشن.
مینویسه همه کوکی ها پاکشدن ولی اینطور نیست.نقل قول:
در ضمن مرورگر من فایر فاکسه.
سلامنقل قول:
خودت می تونی گزینه ی Delete Private Data یا دکمه های Ctrl + Shift + Del رو بزنی و بعد از انتخاب کوکی ها OK رو بزنی تا همه چی پاک بشه.
موفق باشید :40:
چرا نمی تونم تو انجمن معرفی نرم افزار موضوع جدید ایجاد کنم ؟
سلام دوستان یه امضاء درست کردم حالا پشیمون شدم میخوام حذفش کنم چیکار کنم ؟
برای معرفی نرم افزار در این انجمن ، مطلب خود را در انجمن اصلی معرفی نرم افزار ارسال کنید تا توسط مدیریت انجمن به بخش مربوطه منتقل شود ( دسترسی ارسال مستقیم مطلب به زیر شاخه های انجمن معرفی نرم افزار، برای کاربران عادی و کاربران جدید وجود ندارد )نقل قول:
خب به راحتي حذفش ميكني هميننقل قول:
ممنون ariak جان / من دیشب حذفش کردم ولی حذف نشد / امروز از دوباره حذفش کردم و اینبار حذف شد !!!
آقایون مدیرا !!!!!............................................. ............... لطفا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا من مطالبم رو نمیتونم ادیت کنم؟!!!تولبار نوشتن پیغام چرا برام غیر فعاله!!!!چرا نمیتونم از شکلک استفاده کنم؟!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟کمک!!!!!!!!!!!! !!!راستی میتونه بخاطر این باشه: پایین صفحه نوشته: (شما نمی توانید فایل پیوست کنید)) قوانين ايجاد تاپيک در انجمن شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنیدشما می توانید پاسخ ارسال کنیدشما نمی توانید فایل پیوست کنیدشما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید--------------------------------------------------------------------------------BB code is روشنشکلک ها روشن هستندکد [IMG] اکنون روشن میباشدHTML کد خاموش مي باشد--------------------------------------------------------------------------------Forum Rules
سلامنقل قول:
عضویتت مبارک
دوست عزیز به کاربرای تازه وارد محدودیت های داده شـــده که این محدودیت تنها به شما نیســــت و بعد از گذشت چند روز و میزان فعالیت یکی یکی محدودیت ها از بین میرن :41:
HTML کد خاموش مي باشد
تفاوت منو تو در همیـــنه . . . :13:
شما می توانید فایل پیوست کنید
فكر نميكنم كاربراي عادي بتونن فايل پيوست كنننقل قول:
فقط براي مديراها و همكارها
نقل قول:دوست عزیز تفاوت من که همکار هستم با کاربرا در این گزینه هستش که من میتونمنقل قول:
تفاوت منو تو در همیـــنه . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستمون نمیتونــــه :41:نقل قول:
فایل پیوست کنیم
این مال منــــه :
شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
شما می توانید پاسخ ارسال کنید
شما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
...............................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is روشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روشن هستند
کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد
بله من يادم نبود شما همكار شديد و خودم هم بهتون تبريك گفتمنقل قول:
شرمنده دي:
مرسی از توضیحات دوستانامیدوارم از همین موردی باشه که دوستان عزیز توضیح دادنولی آیا محدودیتها باید اینجوری باشه که حتی نتونی یه اینتر هم بزنی و بری سر خط بعدی؟!!!حتی نتونی سایز فونت رو تغییر بدی؟رنگ فونت رو تغییر بدی؟....
خواهش میکنم جواب بدید میدونید چرا من نمیتونم کل یک صفحه تاپیک یا ... رو ذخیره کنم وارد نیستم همش save as که میکنم در لحظه اخر پیغام میده به این کار نیاز دارم چون یک سری اموزشها با تصاویر رو در صفحه تاپیک توضیح دادن متشکرم
خوب دوست عزیز شما مطالبی که میخوای رو تو یه فایل Word بزن و از اونجا سیو کن .نقل قول:
:10:
میگم این ساعت پی سی ورد برای من فقط خرابه یا برای بقیه هم خرابه ؟
نمیشه تنظیمش کرد درست بشه ؟
مثلا الان پست منو که ساعت 13:20 دقیقه دارم پست میکنم زده : 12:20
تنظیمات گرینویچ مگه اتوماتیک نیست ؟
دليل 1 ساعت اختلاف اينه كه گرينويچ يا اروپا هنوز ساعت ها رو جابجا نكردن و هنوز با ساعت قديم پيش ميرن....
من براي اينكه ساعتش درست بشه بجاي 5/3 + روي 5/4 + تنظيم كردم و درست شد
سلام یه سوال دارم که ربطی به انجمن نداره / من password ایمیلم رو تو gmail فراموش کردم / آیا راهی برای پیدا کردنش وجود داره ؟ لطفا کمکم کنید :37:
من password ایمیلم رو تو gmail فراموش کردم / آیا راهی برای پیدا کردنش وجود داره ؟ لطفا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا باید مطرح کنی :نقل قول:
Yahoo ! mail - Gmail - Hot mail / سرويس هاي ايميل
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244985