چرا Hijri Calendar من درAdvanced<Access Options غیر فعال و کمرنگه
Printable View
چرا Hijri Calendar من درAdvanced<Access Options غیر فعال و کمرنگه
نقل قول:
در مورد اکسس 2007 کار به چه منواله ؟؟
میدانم از Access Options باید پبش برم اما نمیدانم چه طوری؟؟؟
سلام دوستان يه ديتابيس دارم كه رمز گذاري شده است
راه حلي داره واسه برداشتن رمز اون ؟
آيا ميشه براي هميشه كليدشيفت راغيرفعال كرد يعني حتي نشه با برنامه اي ديكر كليد شيفت را بازكرد؟؟اكه ميشه كمكم كنيد مرسي از لطف شما.تو سايتي ديكر يه كد ديدم كه نوشته بايد تو يك مازول كبي كرد وسبس اجراكرد و براي هميشه شيفت بسته ميشه؟اصولا مازول را جكونه بايد اجراكرد؟؟ مرسي بازهم
همونی که قبلا هم عرض کردم:نقل قول:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb421308.aspx
سلام،نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1636597&postcount=125
سلام،نقل قول:
یه برنامه برای فعال/غیرفعال سازی کلید شیفت:
کد:http://www.utteraccess.com/forums/showflat.php?&Board=48&Number=233728&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1
نقل قول:
اینجا که کاملا انگلیسی و خیلی جامع و شلوغه.:41:
یه جایی که مختصر تر توضیح بده نداری؟
سلام
میشه کاری کرد که جدول در اکسس 2007 غیر قابل دسترسی و تغییر مستقیم باشه؟(مثل صفحات html و نرم افزارهای حسابداری)
یعنی فقط از طریق فرم مربوطه بشه اطلاعات واردش کرد یا تغییر داد؟
چون در شرایط عادی خیلی راحت و سهوی میتونه اطلاعات از بین بره.
مرس ازراهنماييتان ولي منظره من دقيقا اينه كه راهي است كه حتي بااينجوربرنامه ها نشه كليدشيفت رافعال كرد؟؟يعني براي هميشه كليدشيفت غيرفعال بشه؟؟با اين جواب شما فكركنم اصلا امكان نداره يعني بالاخره ميشه بااين برنامه ها كليدشيفت رافعال كرد؟؟
سلام به همه دوستان
من دوباره اومدم
قضیه اینکه من تویه فرمی دکمه save و new ایجاد کردم اما وقت اجرا وقتی روی اون دو دکمه
کلیک می کنی خطای زیر رو نشون می ده
ممنون میشم بگید من باید چیکار کنمکد:The expression on click you entered the event property setting produced the following error:
A problem occurred while Microsoft office was communicating with the OLE server or activeX control
*the expression may not result in the name of macro, the name of a user _define function, or [event procedure]
* There may have been an error evaluating the function , event ,or macro
سلام،نقل قول:
خوشحالم که دوباره تشریف آوردید ....
در رویداد مربوط به دکمه ها، چه دستوراتی و به چه شکل (ماکرو یا کد) اجرا میشن؟ اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
با سلام دوباره
ببخشید ، چه جوری باید این کارو انجام بدم؟نقل قول:
اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
من اشتباهی فکر می کردم که باید از اجزای فرم بانک اطلاعاتی درست کنمنقل قول:
ا سلام دوباره
نقل قول:
اگه هم میشه فرم رو تو یک دیتابیس بذارید تا از نزدیک ببینیمش ...
ببخشید ، چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
بازم سلام
فرض می کنیم که تو یه جدول چند فیلد yes/no داریم و برای هر رکورد می تونیم یکی یا چند تا رو هم زمان علامت بذاریم
حالا اگه بخوایم یه پرس و جو بنویسیم که مشخص کنه برای هر رکورد کدوم فیلد یا فیلدها انتخاب شده باید چیکار کنیم ؟
اگه کد SQLرو هم برام بذارید ممنون می شم
سلام و خسته نباسيد:
محمد جان يك برنامه كتابخانه پيدا كردم كه با اكسز نوشته شده ولي هيچ دستور VB توش نوشته نشده خيلي برنامه كامليه ولي همه چيش بسته شده يعني هيچكدوم از منو هاش نيست نميشه يك جوري اين منو هاش رو برگردوند مخصوصا منوي TOOLS نميخوام توش دست كاري كنم كه نا مردي بشه ولي ميخوام ازش سر در بيارم كه چجوري ساخته شده و از طرفي ميخوام پسور ورود به برنامه رو عوض كنم.
اگه خودتم يك مختصر توضيحي ازش بدي ممنونت ميشم
پسورد برنامه هم acc استکد:http://library.aftabgardan-cc.com/ACC%20Library%20Management%20System.rar
نقل قول:
به این سوال ما هم جواب بدین...
سلام،نقل قول:
وقتی پسورد رو وارد کردی و میخای دکمه OK رو بزنی ( یا کلید Enter)، کلید Shift رو پایین نگهدار. اون وقت برنامه از حالت قفل خارج میشه(که کم هم دستور vb نداره ... :31:).
سلام:نقل قول:
من خودم از زبون سازنده ي برنامه شنيدم كه دستورات vb نداره براي همين مي خواستم خودم محتواش رو نگاه كنم.
درضم كاري گفتي كردم حالا ديگه پسورد خودش هم قبول نميكنه !!!!!!!!!!
جواب سوالم رو ندادي چجوري ميتونم به صفحه ديتا بيسش راه پيدا كنم يا گزينه ي tools رو برگردونم جونه من تفره نرو اين يك سوالم خيلي مهمه اگه جواب بدي كلي دعات ميكنم.
ممنون
سلام،نقل قول:
کی خواست حالا تفره بره ... . من با اکسس 2007 و 2003 کاری رو که گفته بودم انجام میدم و به محتوای برنامه دسترسی پیدا میکنم. اگه نگاهی هم به رویدادهای فرم ها بندازی، دستورات VBA رو میشه دید:
کد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/ACC%20Library%20Management%20System.zip
سلام:نقل قول:
بخشييد محمد جون من كاري گفتي بكنم رو فكر كردم براي برداشتن پسورد گفتي انجام بدم براي همين فكر كردم نخواستي جواب سوال اصليم رو بدي شرمنده به خدا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كار رو دوباره كردم و شد آخه بعد از زدن پسورد يك صفحه به نام security warning ميومد كه من شيفت رو ول ميكردم و بعد open رو ميزدم برا همين انجام نميشد دست درد نكنه.
اگه زحمت نيست يك سوال ديگه:
چجوري ميشه پسورد رو عوض يا پاك كرد هر كار ميكنم نميشه؟
ممنون(خيلي آقايي)
اول که آقایی از خودتونه ....نقل قول:
دوم هم : اول فایل رو باید در حالت exclusive باز کرد: ابتدا برنامه اکسس رو اجرا میکنیم، از قسمت Open فایل موردنظر رو انتخاب میکنیم، فلش کوچیک روی دکمه Open رو میزنیم و گزینه open exclusive رو انتخاب میکنیم. بعد هم (در 2007) :
Database tools => Database Tools => Set Database Password
آره گویا همین طوری هاست ...نقل قول:
کد:http://www.utteraccess.com/forums/showflat.php?Cat=&Board=81&Number=1791184&Zf=&Zw=&Zg=0&Zl=a&Main=1791184&Search=true&where=&Zu=124211&Zd=l&Zn=&Zt=9&Zs=&Zy=#Post1791184&Zp=
اگه بخواییم ببینیم که فیلد مورد نظر انتخاب شده، در قسمت criteria ی فیلد در کوئری مینویسیم: Yesنقل قول:
چه طور میشه کاری کرد که فرم در اندازه طراحی شده خودش نمایش داده بشه آخه موقعی که navigation رو میبندم و صفحه وسیع میشه فرم کش میاد .
سلام،نقل قول:
ببین با این کار درست میشه:
همه کنترل های توی فرم رو انتخاب کن و در قسمت Properties > Format > Horizontal Anchor ، بسته به اینکه جهت فرم از راست به چپ هست یا از چپ به راست، به ترتیب Right و Left رو انتخاب کن.
بازم سلام
در یه جدول فیلد جنسیت داریم که ورودی اون در فرم با یه کمبو باکس که باز میشه و میشه از اون کلمات "مذکر"و"مونث" رو انتخاب کرد (به این دلیل اینو گفتم که بدونید این کلمات تایپی نیستند که هرکس یه جوری اونا رو بنویسه)
اما پرس و جوش به این صورته که یه پنجره باز میشه و میگه جنسیت را وارد کنید ، با تایپ کردن کلمه "مونث" همه رکوردهای مربوط به خانمها رو می یاره اما در صورت تایپ کردن کلمه "مذکر" هیچ رکوردی رو بر نمی گردونه.
قسمت جالب اینه که اگه من برم کلمه "مذکر" رو از یکی از رکوردهای آقایون کپی کنم و درپرس وجو بنویسم این مشکل پیش نمیاد،من طرز نوشتن چک کردم هیچ فاصله خالی نه در ابتدا هست نه در انتها و نه در وسط ،هیچ اشتباه تایپی هم وجود نداره پس مشکل از کجاست؟ کاربر این برنامه نمی تونه هر دفعه به بانک اطلاعاتی مراجعه کنه و کلمه "مذکر " رو از بانک اطلاعاتی کپی کنه
لطفا به من کمک کنید؟
نقل قول:
نه درست نشد!:41::41::41:
سلام،نقل قول:
میشه کوئری رو از طریق یک فرم باز کرد و در اون فرم برای جنسیت یه کمبوباکس گذاشت که کاربر باید یکی از اونا رو انتخاب کنه و با زدن یه دکمه، کوئری اجرا بشه. یا میشه برای هر کدوم از جنیست ها، یه عدد در نظر گرفت و همیشه از اونا استفاده کرد.
میشه فرم رو بذاری تا از نزدیک ببینیم....نقل قول:
نقل قول:
زحمت طراحیش رو خودت کشیدی و لینکشو تو پست 673 گذاشتی.
یعنی اینجوری:نقل قول:
Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows
نقل قول:
تنظیمات که اینطوریه اما مشکل بجاست و با maximize کردن پیش زمینه فرم کش میاد و فضای خالی ایجاد میشه.
.
با سلام،نقل قول:
منظورت رو انگار درست متوجه نمیشم: خب وقتی یه پنجره رو بزرگش میکنی، قاعدتا باید فضای خالی بوجود بیاد دیگه. بعدا خودت گفته بودی در اندازه طراحی شده... خب پس چه نیازی هست که maximize ش بکنی؟ یا نه، از همون اول برای حالت maximize طراحی انجام بشه.
سلام خدمت دوستان
یه سوال در اکسس 2007 چجوری فرم و تیبلمون رو توی پنجره ie قرار بدیم و بقیه اطلاعات را در ان وارد و یا حذف یا نمایش بدیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم، برای نمایش و ویرایش اطلاعات دیتابیس از طریق صفحات وب، باید صفحه رو با زبانهایی مثل asp, aspx و یا php طراحی کرد و بعد با دیتابیس ایجاد ارتباط کرد. که علاوه بر این، احتیاج به نرم افزارهای طرف سروری مانند SQL Server داره.
برای نمایش اطلاعات ( و نه ویرایش) در یک صفحه وب،در 2007 میشه از این طریق عمل کرد: External Data > Export > More > HTML Document . شما به چه منظور قصد این کار رو دارید؟
سلام
من یک لینک در مورد یک پروژه اکسس درباره ی بانک میخواستم.........
واقعا خیلی ضروری و سریع است خواهش میکنم خیلی خیلی خیلی خیلی زود جوابم را بدهید.من منتظرم.
به من نیازمند کمک کنید.
با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووااااا ااان
سلام خدمت همه دوستان
دو تا سوال از محضرتون داشتم گشتم ولي چون تاپيك خيلي شلوغه پيدا نكردم
در اكسس چطور ميشه يك فيلد رو كاري كرد كه خود به خود بعد از هر بار پر كردن فرم يه شماره بره بالا
فرض كنيم يه برنامه انبار داريم كه در فرم بايد مشخصات كالا پر بشه و يك فيلد در فرم شماره كالا است چطور ميشه كاري كرد كه بعد از هر بار پر كردن فرم اين فيلد خودش يه شماره بره بالا و لازم نباشه اونو دستي پر كرد.
سوال دوم
در همين فرض چطور ميشه كاري كرد كه هر فيلد نسبت به نوشته هاي قبلي حافظه داشته باشه
يعني مثلا در فيلد نام كالا اولين حرف رو كه ميزني تمام كالاهايي كه از قبل با اين حرف شروع ميشن نشون داده بشه كه اگر اسمي شبيه اون هست لازم نباشه همه اسم دوباره تايپ بشه
ببخشيد
ممنون
سلام،نقل قول:
سوال اول: فرض کنیم که اسم فیلد هست shomare .میشه مثلا در رویداد OnDirty اولین فیلد بعد از فیلد شماره، که حتما باید پر بشه، یه کد VBA به این شرح بهش نسبت بدیم:
یا اصلا در رویداد BeforeUpdate خود فرم این کد رو قرار بدیم که در این حالت اخیر، شماره تا قبل از ورود اطلاعات رکورد به جدول، قابل رویت نیست.کد:If IsNull(Me.shomare) Then
Me.shomare = Nz(DMax("[shomare]", "[Your_Table_Name]"), 0) + 1
End If
درباره سوال دوم هم باید فیلد نام کالا رو (در فرم) به صورت combobox درآورد که Row Source اون، فیلد نام کالا در جدول مربوطه هست.
با سپاس،
با سلام و تشكر
در مورد جواب اولتون من تست كردم نشد اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم شايد من كد را درست وارد نكردم.
ببخشيد