بازیچه دست یار بودن عشق است
در پنجره غم شکار بودن عشق است
در محکمه ای که یار باشد قاضی
محکوم طناب دار بودن عشق است
Printable View
بازیچه دست یار بودن عشق است
در پنجره غم شکار بودن عشق است
در محکمه ای که یار باشد قاضی
محکوم طناب دار بودن عشق است
a10+10+10retam
.
.
.
.
.
.
.
.
nemtuni bekhunish aval jamesh kun bad bekhunesh
قفس داران سكوتم را شكستند/دل دائم صبورم را شكستند / به جرم پا به پاي عشق رفتن/ پروبال عبورم را شكستند / مرا از خلوتم بيرون كشيدند / چه بي پروا حضورم راشكستند / تمنا در نگاهو موج مي زد/ ولي روياي دورم را شكستند
دوستان از همگی ممنون خیلی عالی بود
فقط خواهشا یکم اس ام اس های توپ رو به زبان فینگلیشی بزارید یا یه سایت خوب معرفی کنید که فنگلیشی باشه اس ام اس هاش
ممنون میشم.
\ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد/عجب ازر محبت من که در او اثر ندارد/غلط است هر که گوید دل به دل راه دارد/دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد
سلام بر همه عاشقان
ممنون از بروبکس گل!
خداوند انسان ها را آفريد تا به او عشق بورزند
و همديگر را دوست داشته باشند
اما بعضى از انسان ها عاشق يكديگر شدند و خداوند براى مجازات،آنها را تا آخر عمر از هم جدا كرد
.
.
عشق فقط براى خداست
دوست داشتن براى ما انسان ها
.
.
.
پس دوستت دارم چون نميخواهم از تو جدا باشم
دنيا را بد ساخته اند
كسى را كه دوست دارى تورا دوست نمى دارد
كسى كه تو را دوست دارد تودوستش نمي دارى
اما اگر دونفر همديگر را دوست داشته باشند هرگز به هم نميرسند
واين عشق است
هفت تا آسمون پر از گلهاى ياس وميخك
باصدتا دريا پر از عشق و اشتياق و پولك
يه حس بى قرار با يه قلب عاشق كوچك
فقط ميخواد بهت بگه دوستت دارم
دوستى دارم كه چشمانش به زلالى آب
ودلش به بزرگى تمامى دل هاى عاشق است
ومن هم بهترين دوستار او
شاخه با ريشه ي خود حس غريبي دارد باغ امسال چه پاييز عجيبي دارد غنچه ، شوقي به شكوفا شدنش نيست ديگربا خبر گشته كه دنيا چه فريبي داردخاك كم آب شده مثل كويري تشنه شايد از جاي دگر مزرعه شيبي دارد سيب هر سال در اين فصل شكوفا مي شدباغبان كرده فراموش كه سيبي دارد
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن .
حسه قشنگیه وقتی میدونم تو رو دارم
حس قشنگ تریه وقتی میدونم دوست دارم
حس قشنگتر اونه که تو عشقم شکایت ندارم
و قشنگ ترین حس ممکن اینه که
تو هم همه ی این حس ها رو داشته باشی
كي دوستت داره؟
هيچ كس
كي برات ميميره؟
هيچ كس
كي ديوونته؟
هيچ كس
كي عاشقته؟
هيچ كس
كي فداته؟
هيچ كس
ميدوني من كيم؟
هيچ كس
mage dastam behet narese
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nemirese
.
.
.
.
.
.
.
.
vali smsam ke behet mirese pas begir ke oumad
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mmmmmmmmmmmmm much
روزي ازمن پرسيد:بزرگ ترين آرزويت چيست ؟گفتم آرزوي تو ...اما افسوس هرگز نمي دانستم آرزوي تو جدايي از منه!
يه ديوار با اينکه همه بهش پشت مي کنن اما هيچ وقت پشت کسي رو خالي نميکنه بدون که من ديوارتم
به ستاره نگاه کن,به چشمک زدنشون بخند ,امادل نبند,چون چشمک زدنشون از روي عادته
اگه شيرين باشم تو فرهاد
اگه ليلي باشم تو مجنون
اگه ويیس باشم تو رامين
اگه هوا باشم ..تو آدم بشي...!
(ها ها ها)
عشق یعنی وقتی دور هستید دلتنگ شوید ولی از اندرون احساس گرما کنید,چون در قلبتان به هم نزدیک هستید...
خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمانش بریزم ، خدایا کمکم کن تا در عشق او بهترین و شیرین ترین باشم ، به من کمک کن تا سرودن عشق را به هنگام طلوع آفتاب روی هر بام بر لبانش جاری سازم و راز عشق را در گوشش سر دهم ، خداوندا او رانگه دار که من به عشق او زنده ام ...!!
گلم: می بینی هنوز همونم؟ همونقدر عاشق ، همونقدر بی دل ، هر روز که میگذره نگاهت عاشق ترم میکنه و لبخندت شیفته ترم ، خدا میدونه چقدر به خاطر نبودنت گریه میکنم...!!
با غمت ای آشنا هر شب هم آغوشم نکن
هر چه میخواهی بکن اما فراموشم نکن
اذ سمیم غلبم و با طمام وجودم دوصط دارم(بی سوادم ولی دل که دارم)
می دونی رابطه 2 تا چشم چیه ؟با هم پلک میزنند با هم حرکت می کنند با هم گریه می کنند با هم می بینند با هم می خوابندگرچه هر گز همدیگرو نمی بینند! دوست هم همین جوریه! زندگی بدون دوست جهنمه!دوست من.
مي دوني فرق تو با جريان خون چيه؟ جريان خون وقتي وارد قلب ميشه بر مي گرده اما وقتي تو وارد قلبم ميشي ديگه بر نمي گردي و براي هميشه مي موني
وقتی کسی به دل نشست نشستنش مقدسه
حتی اگه تو رو نخواد نفس کشیدنش بسه
دوست داشتن مثل بازی با الاکلنگ میمونه
اونی که عاشق تره همیشه خودشو میاره پایین تا عشقش از بالا بودن لذت ببره
خدايا ! به آنان که ادعاي عاشقي تو را دارند ........ بياموز ... که بزرگ ترين گناه شکستن دل آدميان است ;; خدايا كمك كن اگر روزي چيزي را شكستم ان چيز دلي نباشد
|+|+|+|+|+|+|+|+||+|+|0|+|+|+|+|
In ghabrha ro bebin ye donash khalie age gofti chera.
.
.
Ke age az do0ori mordam bezaranam tosh.
Omidvaram khoshbakhti mesle sag pachato begire, mesle sosk azat bala bere,mesle angal to vojudet bashe,mesle aghrab nishet bezane.
Ey kash mardom az aghrabehaye saat miamookhtand ke vaghti az kenare ham rad mishavand be hamdighar t'ane nazanand.mark tovin
Hamishe tasavvor kon ke tuye donyaye shishei zendegi mikoni
pas moragheb bash betarafe kasi sang nandazi chon aval DONYAYE KHODETO MISHKANI!
تو را براي وفاي تو دوست مي دارم******وگرنه دلبر پيمانه شکن فراوان است
دوصت دارم با ص صابون تا همه تو کفش بمونن
گر هيچ مرا در دل تو جاست بگو ***گر هست بگو نيست بگو راست بگو
آنکه میخواهد روزی پريدن آموزد، نخست میبايد ايستادن، راه رفتن، دویدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نمیکنند. (نیچه(
همیشه عکس نازت رو به رویم *** نگاه تو دلیل جست و جویم
چرا باید تمام حرف هایم را *** بدون تو به تصویرت بگویم
مي خوام روي تمام سنگ هاي دنيا بنويسم دلم واست تنگ شده و آرزو ميکنم يکي از اون سنگ ها به سرت بخوره تا بفهمي دل تنگي چه دردی داره