درسته اما نه هر گوشیی...ان 73 عربی ساپورت میکنه اما فارسی نداره..تو همین تاپیک سرچ بزنی کدش هستنقل قول:
Printable View
درسته اما نه هر گوشیی...ان 73 عربی ساپورت میکنه اما فارسی نداره..تو همین تاپیک سرچ بزنی کدش هستنقل قول:
زبان گوشی ولی فارسی میشه حالا نمیدونم دیگه عربی که میگی منظورت اینه که حروف گ چ پ ژ رو در هنگام نوشتن اس ام اس نمینویسهنقل قول:
سلام .شرمنده انقدر سوال می پرسم.این اخزیشه
گوشی من 5610 و ورژنش می خوام اونو به8.30 تغییر بدم .کی پد گوشیم فارسی داره و خود گوشی هم زبانهای فارسی انگلیسی و عربی ساپورت می کنه
حالا می خوام به ورژن 8.30 که فارسی داره اگه نشد .همون انگلیسیشم بسه .
کد پروداکت گوشیمو به چه کدی باید تغییر بدم؟
درسته...خوب عربی که گژپچ ندارهنقل قول:
5610 منم فارسی داشت اما پرید..مشخص نمیکنه که ورژن جدید فارسی داشته باشه یا نه..حالا اگه ریسک میکنی آپدیت کننقل قول:
من رو قسمت کد گوشیم برچسب گارانتیمو زدن حالا چجوری باید کدو بدست بیارم
با NSS ..لینک دانلودش صفحه اول همین تاپیک هستشنقل قول:
درست مثل عوض کردن کدش..منتهی بجای وارد کردن کد فقط دکمه ی read روی از قسمت Product code میزنی
آقا برنامه updater هر چند وقت یه بار باید آپدیت بشه ؟
الان دارم میگیرمش ، شاید تا یکی دو هفته دیگه نتونم گوشیم رو آپدیت کنم
تا کی فرصت دارم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
آقا بعد از سه ساعت بالاخره updater رو گرفتم
حالا اومدم آپدیت کنم میبینم این پیغام رو میده
یعنی چی که گوشیم رو پیدا نمیکنه؟
من رو حالت general و pc suite گذاشتم و با کابل هم وصل کردم
حتی pc suite هم گوشیم رو میشناسه ولی updater نمیشناسه ، چه کار کنم ؟
راستی حجم تقریبی آپدیت برای 5500 چقدره ؟
از 60 مگ بیشتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا اینا هم مسخره کردن تا حالا 10 بار دانلود کردم..فکر کنم هر ماه دارن ورژن جدید میدن...قبلیه هم نقشش میشه هویج!!نقل قول:
اما در مورد ارور..دوباره نصب کن بلکه درست شد..سیستمت رو هم ریست کن بد نیست
حجمش رو نمیدونم چقدره اما فکر نکنم به 50 یا 60 مگ برسه
می خوام به 8.30 اپدیت کنم ولی میگه در حال حاظر فقط اپدیت 6.6 برای گوشیه شما هست یه کد می خوام ک بتونم با اون گوشیمو 8.30 کنمنقل قول:
می گم کسی نمی دونه چه طوری میشه آپگرید N-gage رو از روی یه گوشی به اون یکی منتقل کرد ؟؟؟
می گم میشه با این وسیله گوشی رو فلش کرد ؟؟؟ یعنی با یو اس بی می شه فلش کرد ؟ اگه میشه کجا باید برم ؟
سلام
تویه صفحات اول نوشته بودید که امکان نداره بتونیم آ=دیت رو بگیریم و بعد اون رو روی موبایل نصب کنیم؟ آیا هنوز هم همین رو می گید؟ آخه هستن سایت هایی که فایل های آ=دیت رو برای دانلود می گذارند مثلا همین جا هم برای n95 گذاشتن :
چند تا سوال در مورد این فایل ها داشتم:کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=259881
1- آیا می شه بهشون اعتماد کرد؟
2- این فایل ورژن 30 هست و ورژن موبایل من 10 هست . امکان داره چون ورژن 20 رو نگرفتم نتونم از این فایل ها استفاده کنم؟
و یک سوال دیگه که داشتم:
من از pc منزل می تونم به گوشیم وصل بشم اما چند بار سعی کردم برای آپدیت به خاطره سرعت پایین نتونستم موفق بشم، از دانشگاه هم که خواستم وصل بشم بعد از کلی مصیبت به خاطر firewall و چیزای دیگه بعد از نصب همه چیز خوب پیش می ره به جز اینکه نمی تونه موبایل رو بشناسه و همون جایی که nakhle007 مشکل داشت ، می مونه؟
گوشي من N78 هست.آقا من خواستم گوشي رو آپديت كنم.كد گوشي رو كه توي سايت نوكيا ميدم ميگه گوشي ات n76 هست و اينها رو ميده:
Latest available software for Nokia N76, product code 0543096
Version: 31.0.014
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download
نظرتون چيه؟براي شما هم همين اتفاق افتاده؟
ببخشيد اين سوال رو اول به اشتباه توي تاپيك خود گوشي مطرح كردم.
سلام قربان
من اونجایی که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم بعد از وارد کردن نام سایت یوزر نیم و پس ازم می خاد
میگم میشه علت اومدن پیغام عدم اتصال
به خاطر همین باشه
راستي خودم برا 6680 گشتم نتونستم پرداكت كد فارسي پيدا كنم شما چطور؟
ممنونم
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکل رو داشتم البته برای وارد شدن به سایت این مشکل رو ندارم که هر بار username ازم بگیره اما برای مشکل firewall باید بگم که باید xp commander firewal مربوط version 3.5 رو از اینتر نت بگیرید و فایل های مربوط به nokia software updater رو بهش اضافه کنید.باید دقت کنید که اضافه کردن فایل ها حتما با اسم خودشون باشه.nsu_ui_client.exe و nsl_host_process.exe
که به ترتیب تویه پوشه های (با فرض اینکه windows در c باشه)
C:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater
و
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\A
است.
در ضمن باید web browser خودتون رو internet explorer قرار بدید و در
tools>internet option>connection>lansetting
قسمت automaticly detect setting رو علامت بزنید این کار باعث می شه زمانی که نرم افزار می خواد به اینترنت وشل بشه اطلاعات رو از اینجا بخونه.
اگر از dail up استفاده می کنید در
tools>internet option>connection
روی اون dial up مربوطه کلیک کنید و setting رو بزنید دوباره قسمت automaticly detect setting رو علامت بزنید.
یک چیز دیگه هم چک کنید و اون اینه که تاریخ سیستم شما درست باشه مثلا 2007 نباشه.
موبایلتون حتما باید روی general باشه و شارژ کافی داشته باشه.
کدوم انگیج؟با یو اس بی میشه منتهی گوشیت باید قابلیتشو داشته باشه...کجا میخوای بری؟نقل قول:
اون موقع کم بود و من نمیدونستم..شرمنده..نقل قول:
1-چرا که نه اعتماد کن
2-اره میشه پله ای نیست که اول 20 بعد به 30 اپدیت کنی....
3-تو دانشگاهها به دلیل مسایل امنیتی شبکه به مشکل برمیخورید..من نمیتونم کمکی کنم
احتمالا کد رو اشتباه وارد کردینقل قول:
گفتم که تو اماکن عمومی بدلیل مسائل امنیتی مشکل سازه..من نمیتونم کمکی کنم..6680 فارسی پیدا نکردم..عربی دارم میخوای؟نقل قول:
اینم چند تا کد..ببین کدومش بدردت میخورهنقل قول:
0552281 EURO_C, Latin, Warrior_Blue
0552316 APAC_U, Thai, Warrior_Blue
0552226 MEA1, Arabic, Sakura_Red
0552229 MEA4, Urdu, Sakura_Red
0556839 RM-242 RED APAC-T LATIN CTV_PH
0556867 RM-242 BLUE APAC-P BOPOMO CTV_TW
0553992 MEA1, Arabic, Sakura_Red
0552302 MEA8, Latin, Warrior_Blue
سلام دوستان من انتی ویروس رو کلا از سیستم حذف کردم فیروال رو هم خاموش کردم ولی بار ارور کانکشن:
nokia software updater has attemped to connect but has filed threee time ..........................
......................
firewall
.....
..
nsl_host_process.exe
nsu_ui_client
اینو می ده خوب
اینم ورژن نرم افزار هام:
1.4.70 nokia software updater
0.pcsuite 7.1.18
ممنون می شم زود کمکم کنین می خوام n85 رو اپگرید کنم
adsl دارم سرعتم خوبه
همه چیز واضح و مشخصه..مشکل از اتصال به اینترنتهنقل قول:
بارها و بارها گفتم این ارورها مربوط به سیستم خودتونه و من نمیتونم کمکی کنم..خواستی صفحات قبلی نمونه این ارور زیاده یه مطالعه کن
ولی من فکر می کنم یک تنظیم از سیستم من اشتباه است به خاطر اون پرسیدمنقل قول:
راستی می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
سلامنقل قول:
این کدها را باید کجا نوشت؟
چون میگن برای e65 روژن 4 هست ولی برای من فقط میگه 3 هست
این کدها تو e65 هم کار می کنه یا کد های دیگه می خواد؟
یا علی
دوستان من n95 دارم. می خواستم آپدیتش کنم. نرم افزارهای مورد نیاز رو دانلود کردم.از adsl هم استفاده می کنم.ولی مشکلی واسم پیش اومده.من کار آپدیت رو شروع کردم و نرم افزار کانکت شد و شروع به آپدیت کرد فایل آپدیتی که موجود بود حجمش 113مگا بایت بود.آپدیت شروع شد ولی بعد از دانلود 60مگابایت error داد و پیغام داد که اتصال گوشی با کانپیوتر قطع شده. در صورتیکه اتصال برقرار بود و گوشی وصل بود به کامپیوتر.
میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
به کمکتون احتیاج دارم.ممنون از کمکتون.
منم همین مشکل رو دارم.منظور از صفحه اول چیه؟مگه نباید با آپدیتر اونو دانلود کرد؟نقل قول:
اگه با نرم افزار آپدیتر نباید دانلود کرد پس چطوری میشه آپدیت کرد گوشیرو؟
لطفا کمک کنید.
دوستان
من شنیدم اگه گوشی آپدیت بشه کارایی سابق را نداره و ممکنه گوشی زیاد هنگ کنده
گوشی من N73 Me
نه نمیشه..بک آپ فقط از تنظیمات و سایر موارد میشه گرفت..من تنظیمات سیستمتو نمیدونم بخاطر همین نمیتونم کمک کنمنقل قول:
یکی از این کدها رو میتونی انتخاب کنی..توضیحات کامل صفحه اول همین تاپیک هستنقل قول:
از این موارد زیاد پیش میاد...موقعی که قطع میشه دوباره امتحان کن..چون ریزوم داره ادامه میده..من یه بار بعد از 3 روز از ریزوم استفاده کردمنقل قول:
منظورم اینه که لینک دانلود آپدیتر تو صفحه اول همین تاپیک هستش که با دانلود منیجر دانلود کنی نه با خود آپدیترنقل قول:
اصلا اینطور نیست..اتفاقا کاملا بر عکس این قضیه س که گفتینقل قول:
بالاخره موفق شدم n95 رو آپدیت کنم.از پست های قبلی دوستان به خاطر کمک تشکر می کنم.
ولی مردم و زنده شدم 113 مگابایت بود.2 بار هم رو 60و 40 مگابایت قطع شد مجبور شدم از اول شروع کنم.
دوستان من تازه n95 خریدم. امروز موفق شدم آپدیتش کنم به ورژن 20.2.011 ولی متوجه شدم این آخرین ورژن نیست.در ضمن گوشی من زبان فارسی رو هم نداره.
می خواستم بدونم چطوری میشه آخرین ورژن رو گرفت و همچنین چطوری میشه زبان فارسی رو اضافه کرد بهش.جهت تایپ فارسی.
ممنون از کمکتون.
پس بالاخره موفق شدینقل قول:
با یکی از این کدها اپدیت کن..ورژن 30 هستش و فارسی هم ساپورت میکنه..روش تعویض پروداکت کد هم صفحه اول همین تاپیک هست..نقل قول:
موفق باشی
0534856
یا
0534860
سلام یه مشکلی با گوشیم دارم هر چند میدونم جای مطرح کردنش اینجا نیست ولی چاره ای نبود گوشی من n96 است درست حالا مشکلش اینکه تو اجرای بعضی از نرم افزار ها اشکال داره اونم به این صورت که نصب میشه ولی اجرا نمیشه مثلا من بازی murble که از شتاب سنج گوشی استفاده میکنه رو نصب کردم ایکونش هم است ولی باز نمیشه بعدم بعضی از برنامه های جاوا رو هم اجرا نمیکنه و خطای استارت برنامه میگیره مثل برنامه ایران دارو که همونو تو n82 نصب کردم داره کار میکنه همون بازی هم تو n82 اجرا میشه به نظرتون چه مرگش شده
من با نرم افزار nss ،از کد 0534860 برای product key استفاده کردم ولی موقعیکه می خوام با nsu آپدیت کنم میگه آپدیت جدیدی نیومده و موجود نیست ورژن گوشی من 20.2.011 هستش.نقل قول:
لطفا راهنماییی کنید.
این هم لینک مربوط به تصویر error:
http://rapidshare.com/files/175557636/2.jpg.html
خوب اون یکی کد رو امتحان کننقل قول:
سلام من میخوام گوشی خودم 3110 را آپدیت کنم باید چیکارکنم؟؟؟
میخوام فارسیشم بکنم طوری که سرعتش کم نشه.............
اونم امتحان کردم نمیشه.نقل قول:
این لینک عکس مربوط به Error هستش.
شما صفحه اول همین تاپیک رو بخون...همه چیزو متوجه شدی به من بگو کمکت کنمنقل قول:
باشه یکم صبر کن یه کد دیگه برات پیدا کنمنقل قول:
بفرما..هر جا رفتم همون 2 تا کد بود..نمیدونم چرا نتونستی..خوب اشکال نداره این کد رو امتحان کننقل قول:
اونم امتحان کردم نمیشه.
این لینک عکس مربوط به error هستش.
0536078
ممنون ولی با این کد هم نشد.نمیدونم مشکل ازچیه.دیروز آپدیت کردم از ورژن 11به 20 ولی الان دیگه نمیشه.نقل قول:
آیا بعد از تغییر product key با NSS کار خاصی باید بکنیم؟
وقتی گوشی آپدیت میشه ،زمانیکه میاد بالا کدوم کشور رو باید انتخاب کرد؟
این error ای هست که موقع آپدیت میده:
Please note that your mobile service provider, operator or carrier may not have approved this latest Nokia device firmware. Nokia produces many different variants of each product (for different countries and languages) and not all variants have updated Nokia device firmware. It is our priority to update all variants as quickly as possible, and we apologize for any delay. Please note that not all operators endorse the latest software versions available. To check if Nokia device firmware is available for your specific model, see the europe.nokia.com Nokia Software Update page”
برای آپدیت n72 شامل گفته های صفحه اول میشه ؟ و 1 سوال با آپدیت کردن فارسی هم میشه یا نه منظور عربی نیست البته (فارسی) ممنون
شما گوشیتو ببر با یه سیستم دیگه اپدیت کننقل قول:
بله..برای تمام گوشیهایی که اپگرید میشننقل قول:
n72 فارسی ساپورت نمیکنه و فقط عربی هستش
مرسی ممنون . راستی گوشیه من فلش شده مشکلی که توی آپدیت پیش نمیاد؟( اما چجوری روش عربی بریزم ؟ میشه راهنماییم کنید؟)
با این کد آپدیتش کن..توضیحات هم صفحه اول همین تاپیک هستنقل قول:
0534977
سلام به همه.... من گوشی 7500 دارم که ورژن الان 4.62 وای وقتی میرم کد پشت گوشی رو میدم توی سایت میزنه ورژن 3.50 این یعنی چی؟ تا کی باید برای آپدیت جدید صبر کنم؟