نقل قول:
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال !
به نظرتون نجوم کروی و اختر یفیزک مقدماتی رو میشه تو سه ماه آدم خودش بخونه ؟؟؟ یا برم کلاس بهتره ؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال !
به نظرتون نجوم کروی و اختر یفیزک مقدماتی رو میشه تو سه ماه آدم خودش بخونه ؟؟؟ یا برم کلاس بهتره ؟؟؟؟
توی سه ماه کار خیلی سحت و مشکلیه ... چه کلاس بری چه نری .... اما به نظر من کروی رو نخون اما اختر فیزیک کتاب بسیار مهمیه ... بخونش ... تا هر کجا که میتونی ... یادمه پارسال فقط سه تا سوال تو فصل اولش بود !نقل قول:
بعد از کلی وقت بازم سلام.
به نظرم خیلی خوبه که اینجا رو دوباره مثل پارسال راه بندازیم و شروع کنیم به بحث و گفت و گو.
من که قول میدم از این به بعد هر روز یه سری بزنم.
به آقای azerdimah هم به خاطر کسب مدال طلای المپیاد نجوم خیلی خیلی تبریک میگم.
سلامنقل قول:
بستگی به چه جور خوندنت داره اگه بخوای خوب بخونی توی کمتر از سه ماه هم میشه چون الان سال سومی بهتره چیزای اضافی رو دیگه نخونی اختر فیزیک رو به معنی اختر فیزیک تا قبل از دوره به دردت نمیخوره توی دوره هم خودشون بهت یاد میدن ولی اگه منظورت کتاب زیلیکه چند فصل اولش خوبه
من بیشتر روی حل مساله تاکید میکنم
مساله رو میتونی از وبلاگ irao2006.blogfa دانلود کنی به مقدار کافی اونجا مساله گذاشتن
بزرگترین نکته هم در کل دورانی که برای المپیاد میخونی این باشه که ناامید نشو
معلم هم اگر کسی باشه که بتونی سوالات رو ازش بپرسی خیلی خوبه که این کارو میتونی توی همون وبلاگ irao بکنی
خیلی ممنوننقل قول:
به امید موفقیت شما
سلامنقل قول:
چطوری تو؟
تبریک می گم طلا شدی!!!
الان دیگه خیاله راحت!
نمی دونم چرا! هر عرصه ای که من می رم توش عین چی نابود میشه (!)
اون از المپیادمون که بعد از 18 سال برگزاری المپیاد شیمی، یهو 4 تا سوالش غلط شد!
این از کنکورمون که یهو سهمیه بندی شد
به دوستم که ریاضی بود می گفتم که بیا بریم عرصه ی ورزش، اونوقت میگن آقا! برگزاری المپیک از اولش غلط بوده، برید خونه هاتون!
ایشا... جهانی هم طلا شی
برا جهانی که دیگه خیالت راحته
دمه دره خونتون :31:
بای
ممنوننقل قول:
تازه مرحله 2 شیمی خوب بوده باید دورشون رو میدیدی اونوقت میفهمی که چقدر خوششانسی که کارت به کمیته نیافتده
راستی ما از طریق مسیح جویای احوال بودیم
در مورد جهانی هم واللا چی بگم اینم از شانس ما
نقل قول:
به آقای azerdimah هم به خاطر کسب مدال طلای المپیاد نجوم خیلی خیلی تبریک میگم
wow
! منم تبریک میگم .....
نقل قول:
سلام
بستگی به چه جور خوندنت داره اگه بخوای خوب بخونی توی کمتر از سه ماه هم میشه چون الان سال سومی بهتره چیزای اضافی رو دیگه نخونی اختر فیزیک رو به معنی اختر فیزیک تا قبل از دوره به دردت نمیخوره توی دوره هم خودشون بهت یاد میدن ولی اگه منظورت کتاب زیلیکه چند فصل اولش خوبه
من بیشتر روی حل مساله تاکید میکنم
مساله رو میتونی از وبلاگ irao2006.blogfa دانلود کنی به مقدار کافی اونجا مساله گذاشتن
بزرگترین نکته هم در کل دورانی که برای المپیاد میخونی این باشه که ناامید نشو
معلم هم اگر کسی باشه که بتونی سوالات رو ازش بپرسی خیلی خوبه که این کارو میتونی توی همون وبلاگ irao بکنی
سلام
خوب خوندن یعنی اینکه روزی 7/8 ساعت بخونم ؟؟؟:41: .......بعد یه چیزه دیگه ! چیزایه اضافی یعنی چیا ؟؟!!!
AlL THE bEST
سلامنقل قول:
جدددددددددددددی؟
دوباره مسیج بده، نیومده بود! آخه گوشیم خاموش بود یه مدت! اما دوباره روشن شده:21:
مسیج بزن، کارت دارم، در مورد جهانی:27: همینی که تو تریست برگزار میشه
اخبار دوره هم میرسید:27:
اون صادق صفری بنده خدا شد نقره یک:19::18::13::41:
فعلا" بای
عزیزم مسیح حاصلی نه مسیج (نقره فیزیک)نقل قول:
تریست؟؟؟ این دیگه چیه
صفری هم باید میدیدی که توی خوندن مدال ها چه بلایی سرش اومد
نه خوب خوندن ربطی به مدت زمانش نداره یعنی هر چی رو که میخونی بفهمی این طوری اگه حتی یه ساعت هم بخونی خیلی مفید تر از 24 ساعت خوندن بعضی هاستنقل قول:
چیزای اضافه یعنی همون چیزایی که شاید به نظر مهم بیاد ولی ازش سوال نمی دن برای همین روی حل مساله بیشتر تاکید میکنم تا بفهمی چی مهمه و چی نیست البته چیز بی ارزش نداریم و هر چیزی که بخونی بالاخره یه جایی به دردت میخوره ولی یه سری چیزا مثل کروی یا مکانیک سماوی مهمتره و میتونی مطمئن باشی ازش سوال میدن
موفق باشی
آهااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا:31:نقل قول:
خوب خداییش شبیه مسیج بود:27:
منم از طریق مسیح جویای احوال بودم (تریپ هم شهری ور داشتم:31:، آخه منم شیرازیم)
المپیاد جهانی نجوم که تو تریست ایتالیا برگزار میشه
سلام
میشه یکی جوابه این سوالا رو بزاره برام ؟
ممنون میشم
از دید ناظر زمینی حرکت ظاهری و واقعی اجرام بر کره ی سماوی به چه صورت است ؟ چرا ؟
حرکت رجعی سیارات از دید ناظری در خارج از زمین و در فضای میان ستاره ای در چه جهتی مشاهده میشود ؟چرا؟
اصلا تو فضای میان ستاره ای مگه بازم حرکت رجعی داریم؟؟؟
........ همون شرق به غرب نمیشه ؟
مقدار چهار کمیت عددی ستاره خورشید در نمودار HR چیست؟
یه سواله دیگه دمای سطحی و جرم شباهنگ از خورشید بیشتره ؟؟؟
سلام... بازم اومدم! چه خبر؟ بالاخره ما ها رو از المپياد حذف كردن يا نه؟
سلامنقل قول:
خوش اومدین :دی
چرا باید حذفتون کننن ؟؟؟
ها ها! 9 تا مدال گرفتن ترك ها!نقل قول:
اگر علم در ستاره ثریا باشد مردانی از فارس بدان دست می یابند
(حضرت محمد ص)
3 طلا 3 نقره 3 برنز!
نسخه اصلاح شده:
اگر مدال ها در ستاره ثريا باشد مرداني از آذربايجان به آن دست خواهند يافت!
چون شايد فقط سوم ها بتونن المپياد بدن... عين فيزيك.نقل قول:
اینام که گیر آوردن خودشونو شب میخوابن صبح پا مشن یه تصمیم میگیرن:13:نقل قول:
این ربطی به ترک و غیر ترک نداره.بابچه های هر شهری به اندازه بچه های تبریز کار شده بود9تا طلا می آوردند.:31:با این همه امتحانی که صدرا از شما گرفته خب معلومه...نقل قول:
البته مبارک، ما که بخیل نیستیم...:20:
سلام
عید همگی مبارک
امیدوارم همگی عید سال بعد را هم ببینیم
سلاااام
دیگه هیشکی اینجا نمیاد ؟؟!!!!
یه سوال ! آزمونه امسال کیه ؟؟؟؟؟
سلام به همگی ...
چرا تاپیك خوابیده؟... دیگه المپیادی نداریم؟
aslanaslan جان كجایی تو عزیز ... دلمون برات تنگ شده ... هر وقت تو و Mrshaibow دوستانی كه تو چند پست قبل از من رو می بینم یاد اون زمان كه این تاپیك روزی چند صفحه جلو میرفت می افتم ..
سلام عليكم
همگي خوبن انشاالله؟
خوب منم همچنان ميخونم...
به اقايazerdimahهم ثبريك ميگم.طلا2شديدديگه؟
منم پايه ام اينجارو راه بندازيم
اخه به رفع اشكال نياز دارم شديد...
هر سال این المپیاد در سایت این مدرسه ی غیر حضوری نجوم برگزار می شه و هر بار با نفر اول مصاحبه می کنن و حالا اقدامات دیگه !!!
این لینک 2008
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/RUSSIAN%20-%202008.pdf[/HTML]
این لینک 2007
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/RUSSIAN%20OPEN%20SCHOOL%20ASTRONOMICAL-2007.pdf[/HTML]
اینم از لینک 2006
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/russian%20-%202006.pdf[/HTML]
جوابش هم تو فایل ها هستش :8:
فعلا . . .
خوب بعد از مدت ها سوالات دوره ی امسال رو هم گرفتم و پیشنهاد می کنم یه نگاهی بهشون بندازین !!!!
با اینکه خودم امسال در دوره نبودم ولی دورادور کار بچه های رو دنبال می کردم و تاپیکی هم درباره ی ابتدای دوره نوشتم !!!
امسال بر خلاف سال های دیگه امتحان رصد و تحلیل داده نداشتند و به جاش امتحان فاینال نصف بیشتر نمره ی بچه هارو در بر داشت که نتایج پایانی رو کاملا تغییر داد که می شه از این واقعه ، یک تصمیم غیر منطقی کمیته نجوم جدید نام برد که امسال می شه گفت اکثر اعضاشون عوض شدن !!!:8:
منبع سوالات هم سایت irao.bologfa بود که بچه های جهانی 2006 این بلاگ رو تهیه کردن
این لینک آزمون جامع 1
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/jame1.pdf[/HTML]
آزمون جامع 2
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/jame2.pdf[/HTML]
جامع3
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/jame3.pdf[/HTML]
فاینال
[HTML]http://shaibow.persiangig.com/final.pdf[/HTML]
در ضمن بلاگ بچه های جهانی امسال که گویا در ضمینه ی طرح سوال خیلی فعال اند هم براتون می زارم :31:
[HTML]http://www.3rdioaa.blogsky.com/[/HTML]
آمدم جانتان به قربانم!نقل قول:
سلام به همگی ...
چرا تاپیك خوابیده؟... دیگه المپیادی نداریم؟
aslanaslan جان كجایی تو عزیز ... دلمون برات تنگ شده ... هر وقت تو و Mrshaibow دوستانی كه تو چند پست قبل از من رو می بینم یاد اون زمان كه این تاپیك روزی چند صفحه جلو میرفت می افتم ..
6 ستاره شدنتون هم مبارک!
اونایی که امسال طلا گرفتن، یه وبلاگ زدن(مثل irao2006 که ماله سال صدرا بوده):
بد نیست اونجا هم بیاین... داشتم عقب موندگی خودمو از بچه هایی که رفتن به دوره جبران می کردم...کد:www.3rdIOAA.blogsky.com
از این به بعد هم هستم!
امتحان های ترم چطورن؟ خوش میگذره؟!
خیلی جدی نگیرین... چیزی که منو می سوزونه اینه که اگه اشتباه کمیته نبود، منم به احتمال قوی بین اونا بودم... خب تقدیر من هم اینه دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این ربطی به ترک و غیر ترک نداره.بابچه های هر شهری به اندازه بچه های تبریز کار شده بود9تا طلا می آوردند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این همه امتحانی که صدرا از شما گرفته خب معلومه...
البته مبارک، ما که بخیل نیستیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من خیلی به نجوم علاقه دارم اما نمی دونم به طور دقیق به چه شکل میشه تو این رشته پیشرفت کرد.؟؟!!!
من پشت کنکورم رشتمم ریاضی
اما می خوام در کنار درسی که می خونم به نجوم هم بپردازم!!!!!!
اما نمی دونم اصلا از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشن راهنمایی کنین.
یکمی تاپیک رو اشتباه اومدین...نقل قول:
سلام دوستان
من خیلی به نجوم علاقه دارم اما نمی دونم به طور دقیق به چه شکل میشه تو این رشته پیشرفت کرد.؟؟!!!
من پشت کنکورم رشتمم ریاضی
اما می خوام در کنار درسی که می خونم به نجوم هم بپردازم!!!!!!
اما نمی دونم اصلا از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشن راهنمایی کنین.
بهترین راه، ثبت نام تو یکی از انجمن های نجوم شهرتون یا حتی تشکیل اون هست.
در کنار اون کارا، کتاب خوندن و به طور کلی مطالعه فراموش نشه. برای آماتوری کار کردن همین مقدار بسه. با امید موفقت.
سلام
به جز خودت واحسان عابدی چند تا دومی دیگه ازتبریز واسه نجوم می خونن؟
خوندن این سه تا کتاب برای المپیاد سوم کفایت میکنه ؟ نجوم کروی، نجوم دینامیکی، نجوم به زبان ساده ؟! ^؟^
نه... فيزيك هاليدي هم براي شروع لازمه.نقل قول:
خوندن این سه تا کتاب برای المپیاد سوم کفایت میکنه ؟ نجوم کروی، نجوم دینامیکی، نجوم به زبان ساده ؟! ^؟^
همین ما دو تا هستیم...
شما چی؟
سلام
من الان سال دوم هستم و از آن جایی به المپیاد علاقه مند شدم که پارسال شانسی زدم و چون زیر 15 محسوب می شدم مرحله اول قبول شدم:21:ولی می خوام امسال بخونم تا یه مدالی بگیرم و راستی راستی قبول بشم.
به نظر شما برای مطالعه از چه کتابی شروع کنم؟ نجوم و اخترفیزیک مقدماتی خوبه؟
یه سوال هم داشتم:
برای فول شدن در حل کردن سوالایی مثل سوال زیر باید چه کتابهایی را خوند؟
اگه میشه اگه کسی بلده جوابشو بده. ممنون میشم.
"در شب کریسمس سیاره ی زهره در حداکثر کشیدگی شرقی قرار دارد. اگر در همین زمان سفینه ای را از زهره به مقصد مریخ بفرستیم بگونه ای که مدار آن بر مدارهای دو سیاره مماس باشد در شب کریسمس مریخ نزدیک کدام ستاره پرنور آسمان بوده است؟ "
تا اون جایی که من از دیگران شنیدم، ریاضی المپیاد نجوم در حد ریاضی تا سال آخر دبیرستان هست، و یه کمی بیش تر، البته تا اونجایی که من میدونم مهم تر از ریاضی و حل مساله داشتن اطلاعات نجومی هست، یعنی حل مسئله کافی نیس، چون تعداد زیادی از سوالا هم تشریحی هست
سلام برای آزمون المپیاد نجوم چه کتاب هایی میاد ؟و سال چندم میشه شرکت کرد ؟
سلام امیدوارم حالتون خوب باشهنقل قول:
تو همین topic سرچ کنین بچه ها بیشتر(تقریبا همه ) کتابایی که لازمه رو گفتن
امسال که دیگه میدونین , فقط سال سوما شرکت کردن سال قبل گفتن تا۱۹ سال ...
.هرسال یه تصمیمی میگیرن دیگه در هرصورت برا شما چه فرقی میکنه اگه واقعا میخواین شرکت کنین فقط بخونین :دی
موفق باشید :11:
هیچی... شکلشو درست رسم کن. حله!نقل قول:
"در شب کریسمس سیاره ی زهره در حداکثر کشیدگی شرقی قرار دارد. اگر در همین زمان سفینه ای را از زهره به مقصد مریخ بفرستیم بگونه ای که مدار آن بر مدارهای دو سیاره مماس باشد در شب کریسمس مریخ نزدیک کدام ستاره پرنور آسمان بوده است؟ "
فکر کنم منظور سوال قلب العقرب باشه.