فکر کنم x350 سونی تو همین مایه ها باشه. من 3.080 قیمت داشتم تا 2 هفته پیش!
Printable View
فکر کنم x350 سونی تو همین مایه ها باشه. من 3.080 قیمت داشتم تا 2 هفته پیش!
F81 همین حدوداست ... 2800 تا 3 .. 4 هفته پیشنقل قول:
درود
عمر lcd و plasma چند ساله ؟ منظورم اینه که بعد چند سال از کیفتشون کم میشه
برای lcd محصولات کدوم برند و plasma کدوم برندو توصیه میکنید ؟
ممنون./
سلام دوست عزیز ....نقل قول:
اول از همه شما اگه میگفتی بودجه شما چقدره و LCD یا Plasma چند اینچ باشه و HD Ready باشه یا FULL HD و .... بهتر میشد راهنمایی کرد ...
موفق باشی ....
عمر پنلهای lcd بیشتره و پلاسما ارزونتر
برای پلاسما فقط از پاناسونیک و پایونیر بخرید
برای lcd هم سونی سامسونگ شارپ و بعضی از مدلای توشیبا توصیه میشه
بالای 46" درنظر دارم قیمتشم زیاد مهم نیست ! فکر میکنم با 3 تا 4 تومن میشه :31: درست میگم ؟ سینما خونگیایی که باهاشون اشانتیون میدن خوبن یا 1چیز دیگه بگیرم ؟ فروشنده میگفت اگه نخای 400 تومن کم میشه ...نقل قول:
میخام سینمای خونگیش optical-in حتما داشته باشه ... بیشتر lcd samsung نظرمو جلب کرده
ممنون
در مورد Lcd بعضي ها معتقدند كه رنگ مشكيو خوب نشون نميده ....
تا 4 ميليون ميخواي هزينه كني و سامسونگ هم مد نظرتون هست من اسن مدل رو بهتون پيشنهاد ميكنم:
le46m86bdx
و
f81
آقا پطور میتونی 4 تومن واسه lcd خرج کنی و به راحتی از کنار x350 سونی بگذری؟ واقعا یکی از آرزوهای بزرگ من خریدن x350ست.
اون سینا خانگیا هم با lcd اشانتیون میدن بدرد این میخوره که بزاری دم در خونه تا نون خشکی بیاد ببرتش. جدا بخر. اگه میتونی 1 تومن برا سینما خانگی بدی DAV-DZ1000 بگیر که معرکست. اگه نه dav-dz850kw هم عالیه. حدود 580 قیمت داره.
ممنون دوستان
میشه درمورد عمر مفید lcd و plasma هم بگید ...
برای 4 میلیون هزینه فقط X350 توصیه میشه
چند ماهی هست که در C-net صدر نشینی میکنه
مهمترین گزینه برتری هم nature color اونه
مهمترین رقیبش:
یه مدل از توشیبا که مجهز به سل هست و هیچ کدوم این LCD های توی مارکت چه سونی و چه سامسونگ از لحاظ پردازنده اصلا در حدش نیستند همچنین از سیستم برایت خیلی جدیدی استفاده میکنه که باز سونی وسامسونگ جلوی اون کم میارن
از لحاظ رنگ هم هنوز موفق به مشاهده از نزدیک نشدم
این پروژه سل چند ملیاردی برای سونی و توشیبا و IBM آب خورده.شک نکنید که بالا اومدن توشیا توی ریویو ها ادامه داره.
میتونی صبر کنی تا این مدل و 2مدل جدید از سونی و سامسونگ وارد بازار ایران بشن
برای سینما پاناسونیک و سونی پیشنهاد میشه
یه سری مدل های حرفه ای هم هستند که متاسفانه توی ایران گیر نمیاند: مثلDenon
یه پیشنهاد:
با اطمینان کامل بهت میگم و شک نکن،برای پخش HD و کلا فرمت های مختلف هیچ، تاکید می کنم هیچ HD Player توی دنیا بالا تر از PS3 نداریم.مگر Denon که بالا تر نیست ولی توانایی رقابت رو داره اگر BD live بهش اضافه بشه
(قبلا بالا تر بود به خاطر ساپورت DTS-MA ولی الان PS3 هم ساپورت میکنه علاوه بر BD LIVE که PS3 ساپورت میکنه ولی Denon نه)
سابقه سامسونگ با توجه به پلیر هایی که قبلا برای بلوری ساخته جالب نیست و یکی از پایین ترین کیقیت هارو داره بین سازنده ها.
DTS-MA decoding رو انجام نمیده. البته دلیلش اینه که DTS-MA برای دکودینگ یک DSP با قدرت پردازش بالا میخواد چون بر خلاف Dolby TrueHD که تقریبا مثل unzip کردن ساده هست توی DTS-MA اول باید DTS core خونده بشه و و extension های بعدی که حاوی اطلاعات lossless هستن دکود بشن و add بشن به stream . برای همین دیکود کردن DTS-MA سنگین تره و چیپ های قوی تری میخواد. برای مثال DENON که پلیرش اولین پلیری بود که DTS-MA رو دکود میکرد فقط یک DSP جدا روی پلیرش برای دکود کردن DTS-MA گزاشته (چیپ رو هم مستقیم از روی ریسیورهاشون برداشتن) که پلیر توان کافی برای پردازش این کدک داشته باشه. همچنین مکزیموم بیت ریت برای این کدک 24mbps هستش که کار پردازنده رو خیلی سخت تر میکنه
PS3 هم مشکل پردازنده نداره(اضافه هم داره)
البته من پیشنهاد میکنم برای بستن یه سیستم حرفه ای از رسیوری صدا استفاده کنی که یه ذره گرونه ولی واقعا اگر اهل سینمای حرفه ای باشه ارزش اونو میدونی.معمولا بالای 1800 دلاره.سونی از این قیمت شروع میشه.
سعی کن به جای optical، از HDMI استفاده کنی
مدل های پایونیر هم که باز متاسفانه توی ایران گیر نمیاند
سلام
چرا اصلن در مورد پروجکشن بحث نمیشه؟؟
من میخوام پروجکشن بگیرم
نظر دوستان چیه؟؟
با سلام
نظرتون در مورد سری v سونی چیه؟ میخوام v300 32 "sony بگیرم در مورد مشخصات این مدل کمی توضیح بدهید . بجای این مدل تا سقف1 ملیون 300 چی خوبه؟
آقا پروجکشنو دیگه بیخیال شو. یا lcd بگیر یا پلاسمانقل قول:
سلام
چرا اصلن در مورد پروجکشن بحث نمیشه؟؟
من میخوام پروجکشن بگیرم
نظر دوستان چیه؟؟
کسی نیست کمک کنه؟
چرا پروجکشن رو باید بیخیال شم؟
مگه چشه؟:31:
شما که میگی بیخال پروجکشن شو حداقل یه دلیلی چیزی هم میگفتی واسش!:20:نقل قول:
کیفیت تصور پایینتر و عمر کمتر - فکر میکنم همین 2تا کافی باشه مخصوصا که الان قیمت lcd و plasma پایینتر اومدهنقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟
چرا پروجکشن رو باید بیخیال شم؟
مگه چشه؟
یه پلاسمای بین 43- 50 سونی یا سامسونگ که FullHd باشه رو معرفی کنید با قیمت
در مورد Lcd هم همینطور
جناب شنهای زمان کجا تشریف دارید که به کمکتون شدید نیاز دارم
هیچ برندی به اندازه پاناسونیک و پایونیر برای خرید پلاسما قابل اعتماد نیست.نقل قول:
یه پلاسمای بین 43- 50 سونی یا سامسونگ که FullHd باشه رو معرفی کنید با قیمت
پلاسما تکنولوژیه اختصاصی این دو کمپانی هستش.
مدلای مختلفی هم هست. میتونی بری توی سایتشون پیدا کنی
تو ایران هم پایونیر به ندرت گیر میاد پس برو سراغ پاناسونیک
ممنون
میشه یه کم در مورد sxrd توضیح بدید
و اینکه من با 2.5-3 پلاسما بگیرم بهتره یا lcd
چه برندی بگیرم چه مدلی؟
چون این تلوزیون ها در حال خارج شدن از مارکت هستند. بر خلاف گذشته که فروش بالاتری نسبت به LCD و پلاسمای نوظهور داشتند.نقل قول:
توی این سری میتونی پلاسما هم بخری.یه سرچ میونم مدل های پاناسونیک و پایونیر بکننقل قول:
سری D سونی هم که با فروش زیادی که داشته کم شده و قیمت اون کمی بالا رفته.
LCD و پلاسما هر روز ارزون تر میشند و تقاضای خریدی پروجکشن های سنگین از بین رفته.حالا دیگه بیشتر کمپانی های بزرگ روی LCD و پلاسما سرمایه گذاری می کنند.نقل قول:
شما میتونی یه 50 اینچ داشته باشی که سی چهل کیلوگرم وزن بیشتر نداره وبراحتی در هر جای منزل قابل نصب و استفاده هست. پس هیچ دلیلی برای کمپانی ها نداره اونم توی مارکتی که حتی خیلی ها از LCD و پلاسما هم دارن میکشند بیرون. به دلیل وضعیت بدی که توی این مارکت وجود داره.چند وقت پیش شنیدم که فیلیپس یه میلیارد دلار از سرمایه گذاریش رو از الجی فیلیپس کشید بیرون.
شرمنده دوست عزیز.بشدت در گیر امتحانات فاینال هستم.نقل قول:
پلاسما های پاناسونیک و پایونیر خیلی بهتر از پلاسما های سامسونگ و سونی هستند.تا حالا زیاد ندیدم تو Reviews ها اسمی از این دو ببرند.
در مورد LCD هم بزودی توی بازار دو مدل جدید میاد:
Samsung LA46A550P1 کنتراست سی هزار
Sony Bravia KLV-46W400A کنتراست سی هزار
اما اگه الان قصد خرید داری سونی X350 رو پیشنهد میکنم که فوق العاده خوشرنگه.اون دو مدل معلوم نیست کی وارد ایران بشن.البته به جز وارد کننده ها.منظورم با نمیایندگی ها است که متاسفانه تا انبارهاشون از محصول قبلی خالی نشه چیزی وارد نمی کنند.
ولی یه بار دیگه این پست رو که چند صفحه قبل در مورد توشیبا گذاشته یودم رو دوباره میزارم چون بعضی از دوستان در مورد مدل توشیبا که پردازنده سل داره و تصاویر رو آپ اسکلینگ میکنه سوال پرسیده بودند.
REGZA XF550 available in 40-, 46- and 52-inches
52 اینچش از سایت ژاپن توشیبا
خیلی هم Thin هستند
اینم یه عکس از بک لایت به کار رفته شده توی این LCD
در اصل مقایسه CCFL و LED
اینم یه مقایسه بین UpScaling معمولی و Cell UpScaling
برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمی توشیبا مراجعه کنید.
یه فناآوری از شرکت سونیه که تو Nature Color همیشه امتیاز زیادی از Reviews ها میگیرهنقل قول:
این موتور پیشرفته اپتیکال، رنگ ها رو به شکلی جالب باز آفرینی میکنه که از طیف وسیعی از رنگ ها پشتیبانی میکنه
این چیپ ویژگی های دیگری مانند تصاویر HD،نسبت کنتراست،زمان واکنش تصویر رو نیز بر عهده میگیرد.
با سلام خدمت دوستان و عزیزان.
ببخشید که پا برهنه میپرم وسط تاپیکتون.
من میخوام یه سینمای خانگی بخرم تا 300000 تومان هم بودجه من هست.
به نظر شما چی بخرم؟
مارک و مدلشو لطف کنید .
خیلی ممنون.
(با عرض معذرت باید بگم که من تا حالا 3 - 4 بار تو این انجمن سوال پرسیدم ولی هیچ وقت بهم جواب ندادن)
بازم ممنونم.
میخاستم از پلاسمای جدید توشیبا بپریسم که دیدم ازش مطلب گذاشتی !
حالا این مدل سل دار کی میاد تو بازار قیمتش مشخص شده ؟ سونی و سامسونگ جوابی واسش نداشتن ؟
با 300 تومن مدل خوبی گیرت نمیاد. معمولا سنما خانگیایی که تو این رنج قیمت باشند به عنوان هدیه در ازای خرید lcd به مشتریا میدننقل قول:
با سلام خدمت دوستان و عزیزان.
ببخشید که پا برهنه میپرم وسط تاپیکتون.
من میخوام یه سینمای خانگی بخرم تا 300000 تومان هم بودجه من هست.
به نظر شما چی بخرم؟
مارک و مدلشو لطف کنید .
این مدلی که آقا وحید معرفی کرد lcd بود نه پلاسمانقل قول:
میخاستم از پلاسمای جدید توشیبا بپریسم که دیدم ازش مطلب گذاشتی !
حالا این مدل سل دار کی میاد تو بازار قیمتش مشخص شده ؟ سونی و سامسونگ جوابی واسش نداشتن ؟
در زمینه lcd که هنوز رقیب نداره ولی تکنولوژیه جدید سونی به اسم oled حرفای زیادی واسه گفتن داره که فعلا قیمتش سر سام آوره
قیمت toshiba 52xf550u تو سایت توشیبا 3299 دلار ذده شده. فکر کنم 40 اینچش 2200-300 بود. درست یادم نیست ول قیمتش خیلی خوبه (تو ایران بیاد 1تومن میارن روش)
با تشکر از دوستان
میخواستم توی رنج 3 تا 3.5 تومن LCD ها و پلاسما های FullHd معرفی کنید
ممنون
دوستان من مي خواهم sony 40 w را بخرم. اما متاسفانه اين سري motion flow يا حركت سريع فريم رو نداره در حاليكه اين امكان در sony 40 d وجود داره كه اين سري d هم امكانات كمتري نسبت به w داره.
مي خواهم منو راهنمايي كنين كه motion flow چقدر اهميت داره ؟ اگر خيلي مهمه برم سري d رو بخرم و اگر اهميتش كمه همون سري w رو بخرم.
در ضمن w40 2750000 تومانه و 40d 22400000 تومان هست. ديگه پولم به سري x هم نميرسه.
كمك كنيد لطفا؟؟
من سری x سونی رو پیشنهاد میدم. 40x300 حدود 3.080.000 بالا ترشو نمیدونم. اگه بتونی x350 بگیری که دیگه حسابش جداستنقل قول:
alireza45 سری w بعد از سری x بهترین سریه سونی هستش. همه چیم داره. Motion flow هم بدرد میخوره
خبری تو C-net دیدم که حاکی از جایگزینی سری W جدید به جای سری X بود
نقل قول:
دست شما درد نکنه.
دست شما درد نکنه.نقل قول:
به نظر شما من چقدر باید واسه یه سینمای خانگی معمولی بدم؟
اگه مقدوره یه برند و مدل خوب در حول و حوشه همین مبلغ معرفی کنید.
خیلی ممنون.
از راهنماییهای مفید و جامع همه ی دوستان ممنونم.
بالاخره Samsung f81 40 گرفتیم. 2.900 .
:40:
حیف بخدا. سری x یه ابهت خاصی دارهنقل قول:
خبری تو C-net دیدم که حاکی از جایگزینی سری W جدید به جای سری X بود
شما دیگه حداقل باید 400 به بالا داشته باشید. فکر کنم سامسونگ TQ-85 تو همین مایه ها باشه. کارشم خوبهنقل قول:
به نظر شما من چقدر باید واسه یه سینمای خانگی معمولی بدم؟
اگه مقدوره یه برند و مدل خوب در حول و حوشه همین مبلغ معرفی کنید.
مبارک باشه ... LCD شیک و عالی هستش ...نقل قول:
از راهنماییهای مفید و جامع همه ی دوستان ممنونم.
بالاخره Samsung f81 40 گرفتیم. 2.900 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوست پست بالایی در مورد F81 میتونین پرس و جو کنین ...نقل قول:
با تشکر از دوستان
ممنون
موفق باشین
مبارک باشهنقل قول:
ظاهرا سونی هنوز سری X رو معرفی نکرده.تو پست بعدی مدل های جدیدی رو که قرار بیان و یا اومدن رو معرفی میکنم ببیننیم بازار LCD و پلاسما در چه حاله.نقل قول:
خوب به سراغ چند HDTV های جدید میریم
همین اول بگم که با دیدن 4 تا چیز جدید بی خیال خرید نشین و منتظر بمونید تا این مدل ها تو ایران.سود رو کسایی بردن که 3 یا 4 سال پیش فول HD خریدند والان هم دارند فیلم HD میبینند.
این پست مال کسایی هست که پولشون الان آماده نیست و قصد خرید تو یه سال آینده رو دارند. و فقظ هم چند مدل رو معرفی کردم
خوب از توشیبا زیاد معرفی شده.ببینیم جواب باقی کمپانی ها به مدل جدید توشیبا چی بوده
اینجور که مشخصه این بار با افزایش کنتراست قابل قبول بیشتر کمپانی ها،بیشتر تبلیغات روی رنگ و صدا بهمراه زیبایی بوده.
خوب اول میریم سراغ LG:
مدل: LG 42LG60UR
از یه پانل 10 بیت استفاده شده.ورودی USB داره که فرمت های MP3/JPEG/DivX/Xvid رو ساپورت میکنه
پشت این LCD کاملا قرمزه و طراحی قشنگی داره
وزن 42 اینچ این LCD حدود 20 کیلوگرمه
کنتراست 50 هزار داره
زمان پاسخگویی 4ms
نکته جالب: اسپیکر ها بصورت مخفی ظراحی شده اند.
LCD دوم هم از این کمپانی:
مدل: LG 47LG50FD
چیز خاصی نسبت به قبلی نداره
کنتراست سی هزار
زمان واکنش 5ms
طراحی قبلی قشنگتره
دیگه به کار بردن رنگ مشکی یکن.اخت کمی دمده شده.
اما برتری نسبت به مدل قبل داشتن یه تیونر MPEG-4 AVC/----T هست
.................................................. .................................................. ......................
خوب بریم سراغ یه پلاسمای فول HD از پاناسونیک:طراحی: متوسط
وزن 42 اینچ: حدود 29 کیلو گرم
اسلاتی برای پحش JPEG در نظر گرفته شده
موتور پردازشگر: V-Real Pro 3 engine
کنتراست صد هزار
.................................................. .................................................. ......................
بریم سراغ سامسونگکه مدل های جدیدی زیادی رو معرفی کرده:
مدل: Samsung LA40A750
طراحی زیبا
40 اینچ این LCD وزنی حدود 16 کیلوگرم دارد
کنتراست 50 هزار
.................................................. .................................................. .......................
سه مدل ارزان قیمت تر از سامسونگ:مدل: Samsung LA32A650A1RXXS
کنتراست 15 هزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل: Samsung LA40A330J1XXS
طراحی: معمولی
کنتراست: هشت هزار
مدل:Samsung LA26A450C1XXS
طراحی معمولی
کنتراست پنج هزار
سونی هم که قبلا مدل فول HDسری W رو معرفی کرده بود:هر سه سری جدید سونی از براویا انجین 2 استفاده میکنند که سونی مانور زیادی روشون داده.
نکته قابل توجه معرفی یه 32 اینچ فول HD از سونیه به قیمت 2000 دلاره که قیمت مناسبی به نظر میرسد
اکثر سری های جدید سونی فول HD هستند.
اگه فرصت شد اونو با سل مقایسه می کنیم
سری W کنتراست 30 هزار داره
این فول HD سری ارزون تر از سری X خواهد بود
سری X و D و چند سری دیگر از سونی هنوز به طور رسمی معرفی نشده اند.
مدل V و S رو که جز مدل های ارزان قیمت این کمپانی هستند رو معرفی کرده:
سری S:مدل: Sony Bravia KLV-40S400A
طراحی: فانتزی
پردازشگر: Bravia Engine 2
کنتراست: 15 هزار
سری V:مدل: Sony Bravia KLV-46V400A
طراحی : معمولی
کنتراست 33 هزار
.................................................. .................................................. ..............
بیشتر مدل های بالا هنوز UpComing هستند جز پاناسونیک
هنوز پاییونیر و پاناسونیک و چند سری از سونی شارپ و توشیبا معرفی نکردم.
دوستان اگر خواهان اطلاعات بیشتری از HDTV های بالا هستند یا اینکه دنبال مدل های ازرون تر جدید رو میگردند کمی صبر کنند.
آقا وحید این یعنی چی؟ پس این x300 و x350 چین؟ اینا جز سری x نیستن؟نقل قول:
ظاهرا سونی هنوز سری X رو معرفی نکرده
سعید جان ظاهرا جمله من ایهام داشته.منظورم این بود که ظاهرا سونی هنوز سری جدید X رو معرفی نکرده.نقل قول:
LCD معرفی شده در بالا اکثرا UpComing هستند و هنوز وارد بازار نشدند.در حالی که همین الان هم X350 تو بازار ایران گیر میاد.
سلام دوستان منم اخر سر با توجه به گفته های دوستان و علاقه خودم یه lcd توشیبا مدل 42A3500E گرفتم میخواستم نظرتون رو در مورد این تلویزیون بدونم
از همه دوستان کمال تشکر رو دارم
با سلام خدمت تمامی دوستان.بنده بضاعتم به خرید lcd نیست و می خوام یک تلویزیون فلت معمولی بگیرم.تو رنج نهایت 300-350.اما نمی دونم چه مارکی خوبه .یکی می گه سامسونگ یکی می گه ال جی ،سونی و....خداوکیلی چه مارکی بگیرم که برام کار کنه و 2 ماهه خراب نشه؟می خوام اصل باشه یا اگه نه یه چسز خوب.از کجا اصل بودنشو تشخیص بدم؟راستی اینایی که می گن مالزی هست چه طوره مثل سونی و پاناسونیک؟تشکر
تفاوت 46 ایکس 300 و 46 ایکس 350 چیه؟؟
من میخوام یکی از اینا رو بگیرم اما با توجه به دو سه پست قبل که دوستان گفتن سری ایکس هنوز معرفی نشده پس چرا الان تو بازار هست؟ یعنی ممکنه اینایی که الان تو بازاره سری ایکس نباشه؟؟
شما خرید خوبی رو انجام دادینقل قول:
مبارک باشه.
زیاد تفاوتی بینشون ندیدم.ولی این تفاوت رو دارند که این X350 تو بیشتر Reviews ها ماه ها صدر نشین بوده و هست جوائز زیادی هم برده.مسلما واسه کسی که پولش خوب باشه این مدل رو پیشنهاد میکنم که بسیار خوشرنگه. مخصوصا اینکه بهش یه سورس با X.V color وصل کنی.نقل قول:
ظاهرا اون ایهام توی حرف من هنوز مشکل سازه.دوست عزیز منظور من این بوده که مدل جدید از سری X که احتمالا میشه X400 از سونی هنوز معرفی نشده.و گرنه کلیه سری های قبل تو ایران هست و یکی از مدل هایی هست که توی ژاپن ساخته میشه و Made in Japan پشت LCD بر این موضوع تایید میکنه.حتی گاهی پرینت دفترچه هم در ژاپن انجام شده.
سونی و پاناسونیک جی وی سی فیلیپس از بهترین ها هستند.سی چهل سال واست کار میکنه.نقل قول: