قهرمانی منچستر رو به نوبه خودم به همه فوتبال دوستان از جمله سر آلکس فرگوسن تبریک میگم.
در ضیافت پنالتی ها تا مرز سکته رفتم ولی خدایا شکرت.
قهرمانی منچستر رو به نوبه خودم به همه فوتبال دوستان از جمله سر آلکس فرگوسن تبریک میگم.
در ضیافت پنالتی ها تا مرز سکته رفتم ولی خدایا شکرت.
وای که عجب شبی بود خدارو شکر که این اقا تیری به ما لطف بزرگی کردند ولی میگم خیلی دوس داشتم که لمپارد و یا اون کول خراب میکرد یه ذره دلم خنک میشد ولی این تیری یه ذره باحاله و دلم واسش سوختنقل قول:
به همه شياطين سرخي ها تبريك ميگم
عجب كنفي شدن اين چلسي ها اوخييييييييييييي
آقا منم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم به همه منچستری های عزیزم تبریک میگم .
ولی خدائیش حرفه دوستمونا تأیید میکنم . راست میگه منم دلم واسه جان تری خیلی سوخت بدبخت به سرنوشت بکام دچار شد . فکر میکنم دیگه هیچ موقع خودشو نبخشه ولی فوتباله دیگه یه طرفش شادی یه طرف غم!!!!!
کریستین هم بهترین بازیکن شد :19:
Cristiano Ronaldo با 8 گل زده
Steven Gerrard با 6 گل زده
Fernando Torres با 6 گل زده
Lionel Messi با 6 گل زده
Lionel Messi با 6 گل زده
Didier Drogba با 5 گل زده
Dirk Kuyt با 5 گل زده
Raúl González با 5 گل زده
اینم دوتا عکس باحال خودتون ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک می گم هر چی جام ببود فتح کردیم
Long Life Ferguson
Long Life Manchester
And Long Life All Red Teams All Around The World
اه اه بابا منچستر شانس اورد یا چلسی که این همه این چلسایی ها میگن منچستر شانس اورد بابا شما شوت زدین خورد به تیرک خوب حالا خوبه ما 5 تا موقعیت تک به تک داشتیم ها!!!!!!!!!
راستی دوستان خیلی خوب شد که کریس نیومد رئال به نظر من تو منچستر میتونه سالهای سال بهترین باشه نظر شما چیه؟؟؟
فوتبال همینه! موقعیت داشته باشی یا توپ و به تیر بزنی که گل محسوب نمیشه!مهم نتیجه آخر بازیه!
سر الکس میخاد بنزما و اوون و بر باتوف رو بخره و ساها رو بفروشه.
به نقل از سایت گل.
شانس اوردین بارون اومد که تری لیز بخوره شانس اوردین خوزه نبود و این گرانت گوسفند رو نیمکت بود مثل این بود استقلال با مربیگری مرفاوی بیاد جلوی پرسپولیس فرگی مثل بچه ها دنبال داور راه افتاده بود میگفت این1000 تومن رو بگیر و به نفع بگیر که داورم همین کاررو کرد اخه سوبل بدبخت رومن ما که میلیون دلاری بهت میداد خلاصه جستید
سلاااااااااااااااااام
خیلی خوشحالم که بعد از این همه مدت دوباره اومدم
امیدوارم فصل بعد هم به شیرینی همین فصل باشه
میدونم که خیلی دیر شده منم این پیروزی فوق العاده تبریک میگم
اونجایی که فرگوسن دنبال داور راه افتاده بود بخاطر این بود که بازیکنای چلسی حدودا" 5 دقیقه در ابتدای نیمه ی دوم دیر به زمین اومدن و بازیکنای منچستر زیر بارون بدن هاشون سرد شده بود.نقل قول:
فرگی مثل بچه ها دنبال داور راه افتاده بود
منچستر منتظر فصل بعدت هستیم
راستی رونالدو دیشب اعلام کرد که فصل آینده به رئال نمیره
واقعا حیفه بازیکن به این توپی بره رئال و آخرش......
مثل اینکه یه دزدی بازیکن داره شکل میگیره. البته اخبار روزنامه مارکا 90 درصدش دروغه
دور از چشم فرگی رونالدو رو دزدیدن!!!!!
از اولش معلوم بود که منچستر قهرمان میشه.
منچستر شمشیرشو واسه رئال از رو بسته
شنیدین چه پیشنهادایی به بازکناشون داده که؟
آره امید جون. راموس اولین پیشنهاد رسمی رو دریافت کردهنقل قول:
اره وحید جون . روبینیو هم دومیشونقل قول:
اون جقله تو رئال همین بود اسمش دیگه روبینیو؟
اره! آخه قبلا رئال پیشنهاد داده بود 70 میلیون به منچستر بده + روبینیو واسه خرید رونالدو.نقل قول:
حالا مستقیم منچستر رفته سراغ روبینیو و راموس.
اگه دادگاه به نفع منچستر حکم بده ممکنه رئال رو از نقا و انتقال بازیکن محروم کنن. اتفاقی که قبلا واسه یه تیم دیگه اسپانیایی افتاده بود
ایول اطلاعات بابا وحیدنقل قول:
امیدوارم اصلا از کل بازی ها محرومشون کنن
تا دیگه دست روی رونالدو و امثالهم نذارن
تازه همین الان تو سایت گل خوندم منچستر میخاد پیشنهاد خرید به اشنایدر بده!
نقل به مضمون!کد:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=736257
برباتوف هم فرگی باهاش به توافق رسیده. البته با 40 میلیون!
الو؟ ای تاپیک کجا کجا ؟
صفحه دو چیکار میکنی ؟!
فرگوسن همیشه تو نقل و انتقالات موفق عمل می کنه نمونش انتقال بکهام یا آوردن رونالدو و نیستلروی
اما امسال بر عکس پارسال منچستر دنبال بازیکنای بزرگ می گرده و این واقعا عالیه
آخرين قدم مادريد به سمت مهاجم پرتغالي
پيشنهاد 85 ميليون يورويي براي پنج سال به رونالدو
با این پول میتونن 100 تا رونالدو بخرن.
حالا این منچسترو رونالدو ول کنه بزاره بره دیگه!!
باید خدمت شما عرض کنم که راموس به هیچ وجه به منچستر و هیچ تیمه دیگه ای نمیره چون مثل رائول - کاسیاس - گوتی - و خیلی های دیگه تو باشگاهی عضوه که همه توش قسم میخورن تا آخر زندگی فوتبالی تو رئال بمونن-- در ضمن روز معرفی رونادو با لباس رئال 17 تیر ماه اعلام شده - درباره اون شکایتم بگم که پلاتینی از رئال دفاع کرده -- رئال بزرگتر از این حرفاست که فیفا بتونه علیهش کاری کنه
هنوز هیچ خبر رسمی نه از طرف رئال و نه از طرف منچستر در رابطه با انتقال رونالدو اعلام نشدهنقل قول:
در ضمن منچستر اونقدر مربی بزرگ و تیم بزرگی داره که احتیاجی به رونالدو نداره و مطمئن باش فرگوسن چند تا بازیکن بهتر از رونالدو تحویل میده و شما چند سال دیگه نانی و اندرسون و ... میبینی که بازم رئال افتاده به دست و پاشون
برید تاپیک خودتون سلطنت طلبان
میخاین یه فوق ستاره دیگه رو نابود کنید که چی ؟ شما که 5 6 ساله با این همه بازیکن هیچی نشدین!
پس اون 9 تا قهرمانی از رو هوا اومده؟؟ رئال انقدر بزرگ هست که از افتخاراتش یه کتاب 1000 صفحه ای میشه درست کرد..
من اومدم اینجا بگم که دیگه رو کریست حساب نکنید چون رئال انقدر آدم داره که رونالدو رو به زورم شده بگیره = در حالی که رونالدو داره لح لح میزنه برا رئال . اینم بدونید که رئال اگه به همون نانی هم پیشنهاد بده با کله میاد یه باریکن تا وقتی نیاد رئال بازیکن بزرگ حساب نمیشه.... اینو بدرکین
وقتی درباره منچستر حرف میزنید.بدونید دارید درباره تیمی حرف میزنید که قهرمان اروپاست.
تیمی نیست که به رم بخوره حذف بشه. این تیمیه که رم رو 7 تا میزنه.
جمع کنید بساتتون رو از این تاپیک.9 دوره قهرمانیتون مال زمان دیکتاتور فرانکو بود.تو این چندسال اخیر کجا بودین؟
من تا به یاد دارم تو این 6 سال اخیر یه نفر رو هم نمیشناختم رئالی باشه!
با پول نمیتونید هر باشگاهی رو راضی کنید.
آره بابا رونالدو چیه منچستر 100تا مثل رونالدو میتونه داشته باشه
اصلا رونالدو بفروشه با پولش بنزما و برباتوف و چند تا بازیکن خوب بخره
مگه ما به کسی توهین کردیم که میخوای گزارش بدی؟نقل قول:
تورو خدا گزارش نده:42: تو رو خدا قول میدم آخرین بار باشه :39:
آخه داری ما رو از چی میترسونی تو تایپیک بارسا اون همه کل کل کردیم (نزدیکه 40 تا پست ) آخرش ما رو 2 هفته بن کردن :16:
بابا با شخصیت بابا با فرهنگ آخه عقدم در این حد ؟؟عجیبا قریبا
----------------------------------------------------------
منچستر به دنبال خرید فالکائو بازیکن ریور پلاته هست. و شواین اشنایدر اگه درست تلفظ کنم بازیکن بایرن.فعلا همین!
حداقل از تنها تیمایی هستیم که 99 درصد بازیکنا جایی نمیرن مگر اینکه باشگاه بخاد برن.
رئالی ها اگه منچستر نخاد هیچ کاری نمیتونن بکنن