کسی میدونه اشنایدر خداحافظی کرده بود یا دعوت نشد به تیم ملی؟
کسی میدونه اشنایدر خداحافظی کرده بود یا دعوت نشد به تیم ملی؟
مصدوم بود الانم فكر كنم مصدوميتش برطرف شده.نقل قول:
وردربرمن با 4 گل سن گالن را شكست داد
یوفا: تيم فوتبال وردربرمن آلمان در ديداري دوستانه مقابل سن گالن سوئيس با 4 گل به برتري رسيد.
به گزارش یوفا: تيم وردربرمن كه خود را براي حضور در رقابت هاي فصل جديد بوندس ليگا آماده مي كند و در اردوي اتريش بسر مي برد، دوشنبه شب با 4 گل مقابل تيم سوئيسي برنده شد.
تورستن فرينگس(14)، اوسيل(25)، فرانك بائومان(60)و توسيچ(86) زننده گل هاي سفيد و سبزپوشان برمني بودند.
در ديدارهاي ديگر رامبلر ايرلند با همين نتيجه مغلوب ساندرلند انگليس شد، بارنلي انگليس با 5 گل، گلن توران ايرلند را شكست داد و تاتنهام هاتسپرز انگليس نيز 5 بر يك برابر نوريچ سيتي انگليس به برتري رسيد.
در ايتاليا زمزمه هايي از پيوستن "لوكاس پودولسكي" به رم به گوش ميرسد.:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش یوفا: مهاجم بايرن مونيخ كانديداي شماره يك نايب قهرمان فصل گذشته سري A است.
روزنامه ورزشي گاتزتا دلواسپورت از اين موضوع خبر دارد. كوريره دلواسپورت هم در اين باره نوشت : "چنانچه ماريو گومس به بايرن مونيخ بپيوندد، پودولسكي ميتواند اين باشگاه را ترك كند ."
رم از ميروسلاو كلوزه به عنوان جايگزيني براي پودولسكي ياد ميكند. تيم پايتخت نشين ايتاليا در هر حال در انديشه تقويت خط حملهاش است. اين موضوع پس از ناكامي رم در خريد آدريان موتو، مهاجم رومانيايي فيورنتينا قوت بيشتري به خود گرفته است.
فرانچسكوتوتي، كاپيتان رم در اين باره گفته بود:" بسيار متاسفم. اين ميتوانست خريدي كامل براي ما باشد. با اين حال هنوز 2 بازيكن ديگر به جمع ما اضافه خواهند شد."
پيوستن موتو به رم كه قرار بود در ازاي 23 ميليون يورو صورت بگيرد، چهارشنبه پيش با رد پيشنهاد رم از سوي فيورنتينا به جايي نرسيد. 33 گل زده موتو براي "بنفشها" در فصل پيش علاقمندي رم و بسياري از باشگاهها را به اين بازيكن رومانيايي به همراه داشت.
توتي ادامه داد: " آيا انتظار داشتم كه اين جا به جايي موتو اين گونه پايان بگيرد؟ نه،هرگز! اين جا به جايي تمام شده به نظر ميرسيد. مي توانستيم آمدنش احساس كنيم. اما سرنوشت به گونهاي ديگر رقم خورد. اين بيترديد خطاي باشگاه نبود، رم هم اكنون ميخواهد به دنبال گزينههاي ديگري باشد. تيم ما بايد به هر شكل تقويت شود تا در فصل آينده بتواند با رقيبانش پيكار كند. سرمربي و باشگاه از 2 بازيكن ديگر ياد ميكنند، اما نميتوانم نام آنها را فاش كنم چرا كه دوست ندارم دردسر درست كنم.
كلينزمن: بايرن شانس قهرمانى در اروپا را دارد
يورگن كلينزمن سرمربى بايرن مونيخ مشكلات اقتصادى باشگاه را دليل موجهى براى ناكامى قهرمان بوندس ليگا در ليگ قهرمانان نمى داند.
سرمربى سابق تيم ملى آلمان گفت: من اصلا نمى توانم كمبود بودجه باشگاه را براى عدم موفقيت بايرن در ليگ قهرمانان بپذيرم. 15 باشگاه برتر اروپا داراى تعداد زيادى بازيكنان بين المللى هستند اما به عقيده من براى پيروزى تشكيل يك تيم سخت كوش و منسجم از بازيكنان بومى از تركيب از چندين بازيكن خارجى ارجح تر است.
اما ايده كلينزمن با نظر كارل هاينس رومنيگه كاملا تناقض دارد.
اين مقام بايرن با هزينه هاى گزاف فوتبال آلمان، آينده چندان روشنى را براى باشگاه هاى اين كشور نمى بيند اما كلينزمن معتقد است بايرن از ديگر تيم هاى اروپا كم ندارد و اين فصل شانس زيادى براى قهرمانى در ليگ قهرمانان خواهد داشت: قطعا اين فصل نيز ثروتمندان زياد از روسيه و امريكا به بازيها مى آيند و اگر ما بتوانيم ۵۰ ميليون يورو هزينه كنيم مطمئنم تيم شانس كافى براى پيشرفت دارد. كار من ارتقاى سطح كيفيت بازيكنان است تا بتوانند در مقابل باشگاه هاى متمولى چون چلسى يا ميلان بدرخشند.
آخرين بار بايرن مونيخ در سال ۲۰۰۱ قهرمان ليگ قهرمان شد و كلينزمن براى تكرار آن قهرمانى به اين فصل قدم مى گذارد.
بايرن مدافع عنوان قهرمانى بوندس ليگا رقابت هاى اين فصل را ۱۵ آگوست مقابل هامبورگ آغاز خواهد كرد.
اينجا چه بوي خوش بايرني مياد,انشالا هر 4 تا جامو مي گيريم ولي اگه يكم تو خريد بازيكن بهتر عمل مي كردن بهتر بود ولي همين الانم عالي هستيم.
سلام سينا.
خوشحالم كه دوباره به جمع ما اومدي.
منم مثل تو اميدوارم بايرم امسال يكي از بهترين سالهاي خودشو تجربه كنه.
تمام مربيان بوندسليگا، بايرن مونيخ را مدعي شماره يك قهرماني ميدانند
برلين - تمام مربيان تيمهاي فوتبال حاضر در رقابتهاي دسته يك بوندسليگا آلمان در يك نظرخواهي ، تيم بايرن مونيخ را مدعي شماره يك قهرماني در فصل آينده اين رقابتها عنوان كردند. به گزارش ايرنا ، اين نطرخواهي توسط خبرگزاري آلماني د.پ.آ از ۱۸مربي تيم هاي حاضر در بوندسليگا انجام شد و طي آن تمام مربيان ، تيم بايرن را به عنوان قهرمان چهل و ششمين دوره رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان توصيف كردند.
در اين نظرخواهي حتي سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ نيز اعلام كرده كه هيچ شكي نبايد در قهرماني اين تيم داشته باشيد.
يورگن كلينزمن افزوده است : از اين تيم هميشه انتظار قهرماني وجود داشته است.
مربي جديد تيم هامبورگ نيز در اينباره عنوان كرد : تيم بايرن مونيخ هر فصل به عنوان مدعي شماره يك وارد ميشود و اين تيم بهترين كادر فني و مديراني را كه به نحو عالي كار ميكنند ، در اختيار دارد.
در عين حال توماس شاف مربي تيم وردربرمن نيز گفت : تيم بايرن مونيخ معيار همه چيز در فوتبال است.
fcbayern.ir
بایرن در یک دیدار دوستانه مقابل اراواردز به پیروزی 4-2 دست یافت.
گل های بایرن را به ترتیب:
کلوزه در دقیقه ی 16 و پودولسکی در دقایق 43,21و63 به ثمر رساند.
و همچنین امساکی در دقیقه ی 57 و ابه در دقیقه ی 81 , 2 گل تیم اراوا را به ثمر رساندند.
در انتهای بازی پودولسکی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد...
مرسی بابت خبرا
ما نباید بابت بوندس لیگا نگرانی داشته باشیم چون همه میدونن که شانس اول قهرمانی همیشگی ما هستیم
ولی دغدغه اصلی ما اروپا باید باشه.جایی که باید با ولخرجایی مثل چلسی و رئال و .... مبارزه بکنیم
رئال كه مالي نيست ولي خوب چلسي تيم خطر ناكي شده.
رئال تو اروپا قبول دارم تیم شاخی نیستش ولی به هر حال اسمش رئاله(هرچند مقابل بایرن هیچی نیست)چلسی هم که یه show man رو کرده سرمربی.میلان که دیگه نیست.لیورپول یه خورده تو اروپا دردسر سازه.
آرسنال جوونای باانگیزه ای داره.یوونتوس رو بی خیال،رم توی اروپا مدعی نیست.اینتر با مورینیو خیلی خطریه.سال سختیه به هر حال
قهرمان آسیا به تیم کلینزمن باخت
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال بايرن مونيخ پنجشنبه شب در سفر خود به خاور دور موفق به كسب برد 4 بر 2 برابر تيم ژاپني شد.
لوكاس پودولوسكي و ميروسلاو كلوزه، دو مهاجم ملي پوش روز پرفروغي را سپري كردند. هريك براي تيم خود گل زدند. در اين ميان، عملكرد پودولوسكي درخشانتر بود زيرا سه گل زد. كلوزه 15 و پودولوسكي (21،43،63) گل زدند؛ درحاليكه ميزبان از سوي اومسكي 56 و يوبي ابه 80 به گل رسيد.
ريبرى در پاسخ به انتقادات كاپلو:
تونى بهترين مهاجم دنياست
چندى پيش فابيو كاپلو ضمن انتقاد از عملكرد لوكاتونى در رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ اين مهاجم سرشناس را به عنوان عامل اصلى حذف تيم ملى ايتاليا از رقابت هاى جام ملت هاى اروپا معرفى كرد.
كاپلو در مصاحبه هفته گذشته خود با روزنامه «سان» عملكرد تونى در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ را اين طور توصيف كرد: «يكى از بازيكنانى كه در جام ملت هاى اروپا نتوانست در حد و اندازه هاى يك لاجوردى پوش ظاهر شود، تونى بود. وى در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ يكى از ضعيف ترين بازيكنان تيم ملى ايتاليا بود. او حتى نتوانست نيمى از توانايى هاى خود را به معرض نمايش بگذارد. من معتقدم تونى بدون توجه به رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ تمام توان خود را صرف بايرن و قهرمانى اين تيم در رقابت هاى بوندس ليگا كرده بود. به همين دليل در تيم ملى كشورش يك مهاجم بى انرژى بود. به نظر من او بود كه باعث حذف تيم ملى ايتاليا شد...!»
انتقاد تند و شديد كاپلو از لوكاتونى عكس العمل همبازى اين مهاجم ايتاليايى را در پى داشته است. پس از انتقادات كاپلو از مهاجم بلند قامت بايرن، «فرانك ريبرى» همبازى تونى در بايرن، وى را بهترين مهاجم حال حاضر دنيا دانست و گفت: «پس از حذف تيم ملى ايتاليا از رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ همه به انتقاد از بازيكنان اين تيم پرداختند. ايتاليايى ها تعصب خاصى به ورزش فوتبال دارند و اين باعث شده انتقادات تا امروز نيز ادامه داشته باشد. يكى از بازيكنانى كه زير تيغ انتقادات مردم و مطبوعات كشور ايتاليا قرار گرفته، لوكا تونى است. به نظر من اين همه انتقاد از لوكا منصفانه نيست. در رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ تيم ملى ايتاليا ضعيف ظاهر شد. خط هافبك اين تيم با وجود داشتن بازيكنان بزرگ هرگز نتوانست انتظارات را برآورده كند. هافبك هاى لاجوردى پوش در ۴ بازى تيمشان نتوانستند به خوبى مهاجمان را تغذيه كنند و در طول حضور اين تيم در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ خيلى كم در موقعيت گلزنى قرار گرفتند. در چنين شرايطى انتقاد از مهاجمان اين تيم منصفانه نيست.»
ريبرى در ادامه تونى را بهترين مهاجم حال حاضر قاره سبز خواند و گفت: «به نظر من لوكا بهترين مهاجم دنياست. من، هم مقابل او بازى كرده ام و هم در كنارش. تنها كافى است تا يك پاس خوب در محوطه جريمه به او برسد تا همه شاهد يك گل زيبا از وى باشند. لوكا در فصل گذشته رقابت هاى بوندس ليگا نيز ثابت كرد بهترين است. به اعتقاد من هيچ مهاجمى نمى تواند در اولين فصل حضورش در يك تيم جديد و ليگ جديد تا اين اندازه موفق ظاهر شود. بايرن بسيارى از پيروزى هاى خود در فصل گذشته را مديون اين مهاجم بزرگ است.»
ستاره فرانسوى بايرن كه دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد در مورد زمان بازگشت خود به ميادين گفت: «خوشبختانه پزشكان از روند بهبودى من كاملاً رضايت دارند. در آخرين صحبتى كه با پزشك معالجم داشتم او به من قول داد تا قبل از شروع رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا به آمادگى كامل برسم. از اينكه مى توانم در رقابت هاى ليگ قهرمانان، بايرن را همراهى كنم بسيار خوشحالم. بايرن امسال تيم بسيار خوبى دارد و به نظر من حضور موفقى در ليگ قهرمانان اروپا خواهد داشت. خيلى خوشحالم كه مى توانم به همراه اين تيم خوب و مدعى در ليگ قهرمانان بازى كنم.»
توني درجام حذفي آلمان قادر به همراهي بايرن مونيخ نيست
لوکاتوني مهاجم تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان در رقابتهاي جام حذفي اين کشور به علت آسيب ديدگي غايب خواهد بود.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره رقابتهاي فوتبال جام حذفي آلمان چند روز ديگر آغاز مي شود اما لوکا توني به علت آسيب ديدگي از ناحيه ساقه پا به احتمال قوي قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.اولي هونس مدير باشگاه بايرن مونيخ تاکيد کرد توني تا اوايل ليگ دسته يک آلمان قادر به بازي نيست و رسيدن توني به مرز امادگي حداقل به دو هفته زمان نياز دارد. توني در مسابقه دوستانه بايرن مونيخ مقال تيم اوراوا رد ژاپن که پنجشنبه گذشته برگزار شد غايب بود و در بازي دوستانه تيم بايرن مونيخ مقابل اينترميلان که در ورزشگاه آليانز ارنا مونيخ برگزار مي شود نيز غايب خواهد بود.
هواداران بايرن به كلينزمان 50 دسته گل هديه كردند
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه بايرن، عصر شنبه هواداران متعدد تيم بايرن در فرودگاه مونيخ اجتماع كردند تا در زمان بازگشت تيم محبوب خود از سفر ژاپن به يورگن كلينزمان تبريك بگويند.
علت اين امر نه بخاطر موفقيت نسبي بايرني ها از سفر به خاور دور بلكه به جهت مصادف شدن با چهل و چهارمين سالگرد تولد كلينزمان بود.
براي اين منظور از طرف هواداران بايرن حدود 50 دسته گل بزرگ تهيه و در هنگام ورود كلينزمان به مونيخ به وي اهدا شد.
سرمربي بايرن نيز اظهار داشت:براي من چنين استقبالي هرگز سابقه نداشته است. در طول اين سالها هرگز از من چنين تقديري نشده است.
كلينزمان كه به اين ترتيب در روز شنبه همزمان جشن تولد خويش را برپا ساخت، در دوران بازيگري علاوه بر تيم ملي كشورش در تيم هاي باشگاهي اشتوتگارت و بايرن آلمان همچنين اينترميلان ايتاليا، موناكو فرانسه و تاتنهام هاتسپرز انگليس بازي كرد.
وي بعد از آويختن كفش هايش، بخت هدايت تيم ملي آلمان را يافت و در سال هاي 2004 الي 2006 اين تيم را هدايت كرد.
یورگن كلینزمن دریك نگاه
او به عنوان بازیكن تیم ملی آلمان توانست در مسابقات جام جهانی فوتبال ۱۹۹۰ به مقام قهرمانی جهان دست یابد و در سال ۱۹۹۶ نیز قهرمان اروپا شود.
●عضویت كلینزمن در تیم های فوتبال:
۱۹۷۴ - ۱۹۷۲ تی بی گتینگن
۱۹۷۸ - ۱۹۷۴ اس سی گایز لینگن
۱۹۸۰- ۱۹۷۸ اشتوتگارتر كیكرز
۱۹۸۴ - ۱۹۸۰ اشتوتگارت
۱۹۹۲ - ۱۹۸۹ اینتر میلان
۱۹۹۴ - ۱۹۹۲ موناكو
۱۹۹۵ -۱۹۹۴ تاتنهام هاتسپور
۱۹۹۷ -۱۹۹۵ بایرن مونیخ
۱۹۹۱ - ۱۹۹۷ سامپدوریا
۱۹۹۸ - ۱۹۹۸ تاتنهام هاتسپور
۲۰۰۳ - ۲۰۰۳ ارنج كانتی بلواستارز
● موفقیت ها:
قهرمانی جهان ۱۹۹۰
قهرمانی اروپا (كاپیتان) ۱۹۹۶
قهرمانی جام یوفا ۱۹۹۱ - ۱۹۹۶
قهرمان لیگ آلمان ۱۹۹۷
قهرمان باشگاه های آلمان ۱۹۹۷
قهرمان سوپرجام ایتالیا ۱۹۸۹
آقای گل بوندس لیگا ۱۹۸۸
آقای گل جام یوفا ۱۹۹۶
بهترین بازیكن آلمان ۱۹۸۸ و ۱۹۹۴
بهترین بازیكن انگلیس 1995
مرسی بابت خبرا
مصدومیت لوکا یه کم نگران کننده هستش ولی امیدوارم پرنس پولدی و میرو جاشو خوب پر بکنن.
با بازی کردن پولدی شاید یه کم از بداخلاقیاش هم کم بشه
پودولسكي كه اين روزها خيلي اماده نشون داده . تو هر بازي دوستانه داره گل ميزنه. تو همين بازي دوستانه اخيرش هت ريك كرد .
ولي خوب توني هم واقعا عاليه . اميدوارم زودتر به شرايط ارمانيش برسه .
"ريبري" از سپتامبر بازي ميكند
هوينس: آسيب ديدگي "توني" شوخي بردار نيست
"لوكاتوني" نخستين بازي رسمي فصل پيش روي فوتبال اروپا را به احتمال زياد از دست خوهد داد. به گفتهي اولي هوينس حتي حضور او در هفته نخست بوندسليگا برابر بايرن مونيخ هم با ابهام روبروست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير بايرن مونيخ درباره اين مهاجم ايتاليايي گفت: «نميتوانم تصور كنم كه لوكا در بازي جام حذفي برابر ارفورت بتواند بازي كند. آسيب ديدگي او شوخي بردار نيست. بازي او در هفته نخست بوندسليگا واقعيتر به نظر ميرسد. فكر ميكنم كه او دست كم به شروع ليگ برابر هامبورگ برسد.»
برخلاف توني، روند بهبودي فرانك ريبري براساس برنامه پيش ميرود.
اين بازيكن فرانسوي پس از انجام عمل جراحي تمرينهاي خود را شروع كرد، به گفتهي هوينس ريبري در پايان ماه اوت يا شروع سپتامبر دوباره آماده بازي خواهد بود.
هوينس دربارهي ريبري گفت: «همه چيز درمورد فرانك به سرعت پيش ميرود.»
جـــام قيصر (بكن بائر).................................................. ........Beckenbauer Cup
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايرن مونيخ (آلمان) - اينتــــــــــر (ايتاليا)
ساعت 23:00 از :Al Jazeera Sport +1
Dubai Sports 1
Dubai Sports 2
Nova Sports 1
SKY Calcio 1
SKY Super Calcio
ZDF
این شبکه ها رو چجوری باز کنم! :11:نقل قول:
سلام.همین الان یعنی دارن بازی میکنن؟نقل قول:
نه بازی امشبه...
اگه امروز رو فردا حساب کنیم...:31:
(چی گفتم)...
البته فکر کنم دقیق تر ساعت 23:15 بازی برگزار بشه...
چون به وقت محلی فکر کنم 20:45 زده!!!
اگه اختلاف 2:30 خودمون رو با اونجا حساب کنیم میشه 23:15
سه شنبه 5 آگوست ساعت 23:15 به وقت تهران: جام فرانس بکن باوئر:بایرن - اینتر
اين شبكه 3 لعنتي تا اينجا هيچ اشاره اي به اين بازي نكرده!
مورينيو:بايرن يکی از بهترين ها است.
مورینیو بر این باور است که بایرن مونیخ یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است و با توجه به تاریخ بزرگی که بایرن همانند اینتر دارد ، باید فرد بزرگی چون بکن باور بر این تیم مدیریت کند.او در مصاحبه با سایت رسمی بایرنfcbayern.de میگوید: برای من بایرن بدون هیچ شکی یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است.من یادم هست که زمانی که بچه بودم با پدرم به ورزشگاه دلا کروز رفتیم تا بازی بنفیکا و بایرن را تماشا کنیم. این خاطره هیچ گاه از ذهنم پاک نمیشود، در ان زمان بازیکنان خارق العاده ای برای بایرن بازی میکردند از قبیل فرانس بکن باور بزرگ ،گرد مولر ،سپ مایر، و کارل هانس رومنیگه که اینها همگی فوق العاده هستند.
سری آ تا ۴ هفته ی دیگر اغاز میگردد و مورینیو معتقد است که بازیکنانش با دقت کارهایشان را انجام میدهند و ما با قدرت فصل را اغاز میکنیم .
بعد از تابستان که با خروج مانچینی و ورود مورینیو به باشگاه بزرگ بزرگ اینتر همراه شد ، تمام اروپا منتظر خریدهای خیره کننده ی اینتر بودند و همگی موراتی را به ولخرجی متهم کردنند مورینیو در اینباره گفت:من وقتی به تیمی میایم ابتدا به بازیکنان تیم نگاه میکنم تا کمبود بازیکن باشگاه را بسنجم و وقتی به اینتر امدم کمبود بازیکن را در ان حد ندیدم که نامهای بسیار بزرگ را به اینجا بیاورم و دلیلی هم برای این کار وجود ندارد در مورد اقای موراتی هم باید بگویم او به هیچ وجه پولش را در جای نادرست خرج نمیکند و تمام مخارج او با دلیل و برای بهبود تیم است وفکر نمیکنم که تیم ما در مقابل باشگاههای دیگر پول زیادی خرج کرده.
او ادامه داد : بایرن قدرت برتر آلمان است و من حدس میزنم این تیم علاوه بر سـوپرکاپ برای مسابقات دیگر هم مدعی جدی قهرمانی است. و امیدوارم با مربیگری کلینزمن بایرن قدرتمند تر از گذشته شود.
من یه لحظه فکر کردم بازی همون موقع هستش چون فرنج هیچ اشاره ای نکرده بود.
پس امشب بازیه،مورینیو رو نباید دستکم گرفت،بعضی وقتا تیماش فراتر از حد انتظار بازی میکنن و بعضی وقتا کمتر ولی به هر حال یه دیدار دوستانه خوب میتونه باشه.
بابا برديا جون فرانچ نه فرنچ!
نگفتم خداحافظي ميكنم
بالاك: من انسان واقع گرايي هستم
"ميشائيل بالاك" پس از ناكامي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته و همچنين شكست در فينال جام ملتهاي اروپا، همچنان در پي عنواني بزرگ در سطح بينالمللي است واين شايد فراتر از جام جهاني آفريقاي جنوبي نيز طول بكشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك 31 ساله چلسي درباره برنامههايش درآينده گفت:
«دوست دارم در چلسي فوتبالم را به پايان ببرم؛ اما، شايد در 33 سالگي.»
بالاك به اين ترتيب اعلام كرد كه حتي پس از سال 2010 نيز فوتبال بازي كردن را در نظر دارد.
كاپيتان تيم ملي آلمان همچنين گفت كه دو ناكامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا و جام ملتهاي اروپا با چلسي و تيمهاي آلمان را فراموش كرده است.
وي در اين باره گفت: «با اين حال آدمي نيستم كه سرم را در برف فرو ببرم. براي من يك يا چند فصل ديگر وجود دارد.»
بازيكن سالهاي پيشين بايرن مونيخ ادامه داد: «هنوز هم اميدوارم عنواني بزرگ را در عرصه جهاني بدست بياورم. باور دارم كه شايسته آن هستم. اما، اگر اينگونه نشد، بايد به آن تن در داد. من انسان واقعگرايي هستم.»
او با وجود از دست رفتن فينالها نخواست از فصلي نااميد كننده حرف بزند: «خوشحالم كه پس از يك آسيب ديدگي ناگوار بازگشتهام. برايم دوران بسيار دشواري بود.»
او با رد خبرها پيرامون خداحافظي قطعياش پس از جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: «هرگز چنين چيزي را نگفتهام.»
بازيكن خط مياني آبيهاي لندن ادامه داد: «فوتبال انگليس همچون گذشته برايم چالشي بزرگ است. از پيوستنم به چلسي در دو سال پيش خوشحالم. در بايرن مونيخ پذيرفته بودم كه جايگاهي ثابت دارم و چند عنوان را هم به دست آوردهام. با اين حال ميخواستم در خارج آلمان بازي و پيشرفت كنم.»
بالاك همراه با چلسي در تورنمنت روسيه شركت كرد تا 35 روز پس از ديدار پاياني يورو 2008 كه با باخت يك بر صفر آلمان برابر اسپانيا همراه بود، دوباره در يك ديدار رسمي حضور يافته باشد.
چلسي در بازي ردهبندي ميلان را با پنج گل درهم كوبيد. سويا با پيروزي بر لكوموتيو مسكو قهرمان اين تورنمنت چهارجانبه شد.
نظرم را درباره بايرن گفتهام
گومس: لمان بسيار جاه طلب است
"اولي هوينس" چند روز پيش با گفتن اين جمله كه "ماريو گومس" با بايرن مونيخ به توافق رسيده و تنها اين باشگاه اشتوتگارت است كه مانع رفتن اوست، جنجالي در فوتبال آلمان به پا كرد. گومس در گفتوگو با "كيكر" روشن كرد كه موضوع بايرن مونيخ براي او مدتهاست كه به دست فراموشي سپرده شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهاجم 23 سالهي تيم ملي آلمان در پاسخ به پرسشي در خصوص حرفهاي هوينس گفت: «نظرم را در اين باره به روشني گفتهام. حرف بيشتري در اين باره وجود ندارد. از فصل جديد در اشتوتگارت بسيار خوشحال هستم.»
مدير بايرن فاش كرده بود كه مونيخيها حاضر هستند براي بهترين گلزن فصل 2008-2007 بوندسليگا 25 ميليون يورو به اضافه x را بپرازند!
مهاجم اشتوتگارت كه در رقابتهاي يورو 2008 بسيار ضعيف ظاهر شد، در پي رسيدن به قدرت گذشتهاش است و بايد به آن برسد.
مهاجم اسپانيايي الاصل اشتوتگارت در اين باره گفت: «جام ملتهاي اروپا تمام شده است. مانند قهرماني در سال 2007. ديگر به آن موضوع فكر هم نميكنم. در اشتوتگارت خوشحال و آماده هستم. خوشحال، حتي اگر تيمهايي وجود دارند كه بازيكنان نامدارتري نسبت به ما دارند.»
گومس معتقد است كه اشتوتگارت ميتواند نسبت به فصل گذشته بهتر بازي كند.
وي افزود: «اگرچه قهرماني هدف ما نيست، چه كسيميداند، چه در پيش است. دو سال پيش هم از قهرماني حرفي نزده بوديم.»
از اين گذشته، اشتوتگارتيها با خريد "ينس لمان" سرانجام فرد موردنظر خود را درون دروازه به خدمت گرفتهاند. بازيكني كه گومس كاملا به وي ايمان دارد: «اينكه او اكنون در تيم ما است را خيلي خوب ميدانم. ينس تمام تيم را به جلو خواهد برد و پشتيباني مطمئن براي ما خواهد بود. ينس بسيار جاه طلب است و همواره ميخواهد برنده باشد.»
كلينزمن: مورينيو مربى بسيار باهوشى است
يورگن كلينزمن سرمربى جوان بايرن مونيخ در آستانه ديدار امشب تيمش مقابل اينتر، اين تيم ايتاليايى را تيم محبوب خود خواند وگفت:« اينتر اولين تيم خارجى من بوده و من هيچ گاه اين تيم را فراموش نخواهم كرد. من با اينتر با يك زبان جديد و يك فرهنگ جديد آشنا شدم و روزهاى بسيار خوبى را با اين تيم تجربه كردم. اينتر همواره يكى از بهترين هاى قاره سبز بوده و هست. طرفداران اين تيم جزو بهترين طرفداران دنيا هستند. آنها واقعاً دوست داشتنى و صميمى هستند. زمانى كه در اينتر بازى مى كردم هميشه اين احساس را داشتم كه در يك قدمى هواداران اينتر بازى مى كنم. من هيچ گاه اينتر و هواداران اين تيم را فراموش نخواهم كرد. اينتر براى هميشه در قلب من باقى خواهد ماند.
سرمربى بايرنى ها در ادامه و در خصوص سرمربى جديد قهرمان فصل گذشته ايتاليا مى گويد:« زمانى كه در تيم ملى آلمان به عنوان سرمربى حضور داشتم چند بار به لندن رفتم تا تمرينات چلسى را از نزديك تماشا كنم. آن زمان رابرت هوت در چلسى بازى مى كرد .در چند سفرى كه به لندن داشتم با مورينيو چند دقيقه اى هم صحبت شدم. او شخصيت بسيار جالبى دارد. اگر بخواهم به يكى از خصوصيات بارز او اشاره كنم باهوشى اوست. مورينيو مربى بسيار باهوشى است و آن همان چيزى است كه باعث شد تا او الان روى نيمكت هدايت تيم بزرگى همچون اينتر بنشيند.»
در پايان اشاره به حضور درخشان كلينزمن در اينتر نمى تواند خالى از لطف باشد. كلينزمن ۹۵ بازى با پيراهن اينتر انجام داده است و موفق شده است ۳۴ گل را براى اين تيم به ثمر برساند.
كلينزمن اميدوار به بازگشت به موقع توني
پودولسكي: به اندازهي كافي آماده هستم
"يورگن كلينزمن" به حضور"لوكا توني" در شروع فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا اميدوار است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي بايرن مونيخ همچنان اين بازيكن را از فهرست مورد نظرش براي شروع فصل جديد بوندسليگا خط نزده است.
توني قرار است پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگياش چهارشنبهي اين هفته (فردا) بار ديگر در تمرينهاي بايرن حاضر شود.
كلينزمن با اعلام اين خبر گفت، «توني حتي ميتواند روز يكشنبه در بازيهاي جام حذفي باشگاههاي آلمان برابر تيم دسته سومي روت - وايس ارفورت بار ديگر به ميدان برود.»
لوكاس پودولسكي، ديگر مهاجم بايرن مونيخ پيش از آخرين بازي تداركاتي بايرن برابر اينتر خطاب به لوكاتوني و ميروسلاو كلوزه از آمادگي خود سخن گفت و آنها را به مبارزه دعوت كرد. پودولسكي گفت: «به اندازهي كافي آماده هستم تا براي بدست آوردن جايگاهي ثابت در تركيب بايرن مبارزه كنم.»
همون بهتر که گومز نیومد بایرن تا تیمو به گند بکشه.لوکاس خیلی بهتره.
اصلا ارزش نداره آدم 25میلیون یورو پول بابتش بده.
نتیجه بازی دیشب چی شد؟
من یادم رفت ببینم
ایولنقل قول:
حالا این فرانچ یعنی چی؟
میدونی من با لهجه غلیظ بریتیش خوندم اسمتو:27:
اینترمیلان با تک گل دقیقه 52 "مانسینی"، بایرن مونیخ را شکست داد و فاتح جام "بکن بائر" شد.
شب گذشته(سه شنبه) بایرن مونیخ در چهارچوب جام "بکن بائر" میزبان اینترمیلان ایتالیا بود.
در این دیدار تعداد شانس های گل بسیار معدود بود اما یک فرصت برای شاگردان "مورینیو" کافی بود تا "آمانتیو مانسینی"، خرید جدید اینتر موفق به گلزنی شود و این تیم را پیروز میدان کند.
"مورینیو" با سیستم معروف 4-3-3 خود تیمش را به میدان فرستاد، درحالی که بایرن مونیخ از سیستم 3-5-2 بهره میبرد.
نیمه اول این دیدار فیزیکی دنبال شد و دو تیم کمتر موقعیت گل ایجاد کردند اما تنها 7 دقیقه از نیمه دوم بازی گذشته بود که اینتر برروی اشتباه "رنسینگ"، دروازه بان بایرن مونیخ به گل رسید. ضربه کاشته ضعیف دروازه بان بایرن، "فیگو" را صاحب توپ کرد و بازیکن کهنه کار پرتغالی، "مانسینی" را در موقعیت گل قرارداد تا بازیکن سابق رم، دروازه "رنسینگ" را باز کند.
بعد از این گل بازیکنان اینتر به دفاع پرداختند و موفق شدند این نتیجه را حفظ کنند.
از نکات قابل توجه این دیدار درخشش "تولدو" و "آدریانو" در ترکیب اینتر بود، همچنین مصدومیت "دمیکلیس" نگرانی های کادر فنی بایرن را بیشتر کرد.
ترکیب بایرن مونیخ:
رنسینگ، لوسیو، دمیکلیس(22 کروس)، ون بویتن، لل، زی روبرتو(68 یانسن)، آلتینتاپ(68 اوتل)، ون بومل، لام، پودولسکی، کلوزه(74 مولر)
سرمربی: یورگن کیلیزمن
ترکیب اینترمیلان:
تولدو، مایکون، بوردیسو، کامبیاسو، مکسول، زانتی(90 سانتون)، استانکوویچ(81 داکور)، مونتاری(82 سوآزو)، فیگو(66 پله)، آدریانو(66 کرسپو)، مانسینی(78 بالوتلی)
سرمربی: خوزه مورینیو
حيف شد باختيم ولي خوب بايد به اينده اميدوار بود! نه !
گفتم که تیمای مورینیو خطری هستن.
ولی اشکالی نداره،باید به آینده امید داشت
مورينيو انقدر هندونه زير بقل بايرن و كلينزمن گذاشت تا بردشون.
پارسالم در شروع فصل 1-0 به بارسلون باختیم... مهم نیست....
من نمیدونم اینا چه جوری عقلشون نرسید که یه دروازه بان بخرن ... حالا ببینید رنسینگ چه جوری میزنتمون زمین!!!!