در کل فکر کنم فن آوا دستش خیلی بازه و شرکت پولداری هستش، اگر مشکلی تو سرویساش بوجود میاد بیشتر ناشی از مشکلات فنی هست تا مثلا کمبود پهنای باند.
Printable View
در کل فکر کنم فن آوا دستش خیلی بازه و شرکت پولداری هستش، اگر مشکلی تو سرویساش بوجود میاد بیشتر ناشی از مشکلات فنی هست تا مثلا کمبود پهنای باند.
سلام دوستان، من مي خوام يه اشتراك از فن آوا بگيرم، مي خواستم ببينم كه خوبه ؟ قطعي نداره ؟
بعد خود شركت يه مودم Siemens ADSL- C110 رو داره مي ده 28500، مي خواستم ببينم دوستاني كه از اين مودم استفاده كردن مودم خوبي هستش يا نه ؟ با win7 مشكلي نداره ؟
قيمتش كه مناسبه مي مونه كارايي كه شما راهنمايي كنيد .
سلام
اولا شرکت فن اوا پولدار نیست خیالتون راحت
دوما مشکلات رو همه شرکتهای ایرانی دارند اون هم به همون دلیل که سرویسها از یه جا تغذیه میشه : مخابرات !!!
سوما : تا وقتی که مخابرات اینترنت 128 میده خرید از شرکتها عاقلانه نیست ولی اگر پورت مخابرات هنوز واگذار نشده موردی نداره برای چند وقت دریافت کنین ولی نسبت به قیمت واقعا مخابرات میصرفه !
چهارما برای مودم پیشنهاد میکنم اول تمرکزتون رو روی برندهای شاخص شبکه نظیر سیسکو متمرکز کنید ولی شخصا به ایسوز علاقه مندم به خاطر تجربه و ید طولانی که در ساخت قطعات سیستم داره و خودم هم یک مدل 604 دارم که واقعا عالیه توصیه میکنم که شما مدل 602 رو به قیمت 40 تومن ( حدودی ) تهیه کنید که ارزش خرید داره.
ولی پیشنهادم اینه که اگر میتونید بیشتر خرج کنید و مشکلی ندارید مدلهای وایرلس دار این دو برند رو تهیه کنید که 604 وایرلس داره و تا 15 تا سیستم رو جواب میده به اضافه این که چهارتا هم شبکه داره ! پس همزمان حدود 20 تا سیستم رو جواب میده ! و برای بعدها که بخواید با موبایل وصل بشید و یا با لپتاپ به مشکل نخورید.
ضمنا مدلهای ایسوزی که عرض شد تنها مودمی هستند که با همه شرکتها و همه مراکز مخابراتی سازگاری دارند . فعلا که شخصا تجربه کردم با فن اوا و مخابرات مشکلی نداشته.
سئوالی بود درخدمتم
ممنون دوست من...
شما به شخصه مشكلي توي اين زيمنس ديديد ؟ دوستان ديگه چطور ؟
آخه من كاربردم خانگي هستش و مي خوام تا چند وقت ديگه كه وايمكس تو شهرمون راه افتاد وايمكس بگيرم به همين دليل نمي خوام زياد خرج كنم...
اين مدل 604 كه گفتيد تو چه مايه اي هستش ؟
دوستان اين چند وقته به حساب شما مبلغ اضافه نشده ؟
من 3 روز پيش 10 هزار تومن به حسابم اضافه شده...!
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
من اين مودم زيمنس را از خود فن آوا گرفتم بعد از حدود يكسال مشكل پيدا كرد ...نقل قول:
به نظر من شما يك مودم TPLINK مدل 8811 بگير حدود 30 هزار تومان هست و كارايي خوبي نسبت به قيمتش داره ...
مسعود جان ! چه توفیری میکنه سر برج که باید اصل پول رو بریزی تو حساب :31: شما به حساب نگاه نکن به عدد تاریخ انقضا نگاه کن
هرچقدر هم توی حسابت باشه بازم پول زور گیری سر جاشه:31:
بهترین سرویس همون 128 مخابرات
لاکپشتیه ولی هیمشه هست و یه قرون شافه نمیدی 10 تومن مفته
امروز 25 بهمن شبانه دیگه قطع و وصل نشد ولی سرعت من که 512/512 دارم افتاده بود رو 10 الی 12 کیلوبایت بر ثانیه. اعصابم داره خورد میشه. یه نگاهی تو فروم های دیگه انداختم دیدم مثکه چند وقته اکثر شرکتا شبانه شون کم و بیش فلفل شده! فک کنم شرکتا دیگه کم کم قید شبانه رایگان رو بزنن! :37:
اين مدل با فن آوا سازگاري داره ؟نقل قول:
سلام دوستان
چند وقتی هست که من دارم از شبانه فن آوا استفاده میکنم ولی یه مشکل اساسی دارم و اون هم اینه که
یه روز کانکت میشه و خوب دانلود میکنم اما یه روز اصلا کانکت نمیشه و هیچی هم دانلود نمیشه تقریبا نسبت کانکت شدن به نشدن یک به سه هست :41:
کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
من با PPPoE کانکت میشم چون با Bridge خیلی مشکل دارم و تند تند دیس کانکت میشم حتی با PPPoE هم جدیدا دیس کانکتی زیاد دارم
بله...مشكلي نداره .نقل قول:
من اصفهان هستم مشكلي ندارم با شبانه . 256 دارم و هز شب با اكانت راپيدشر 800 تا 900 مگ دانلود دارم...
كلا فن آوا به نظر من يه خوبي كه داره سرعتش ثابت هست من الان 2 ساله دارم سرعتم هميشه 35 كيلوبايت بوده و افت سرعت نداشته . اين ماه هم ميرم رو سرويس خليج فارس كه نماينده فن اوا تو اصفهان ميده 512 نامحدود 23000 تومن ببينم چطوره كيفيتش ....
کد:http://www.fanava-isf.com/main/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=122
رفتم ISP گفت زيمنس تموم كرديم گفت Tp-Link مي خواي بگيري 8817 بگير چون جديدتره و 8811 قديمي هست...نقل قول:
ما 128 1گ گرفتيم 13500 + 1000 آبونمان + 5000 هزينه راه اندازي كه براي 3ماه كلا شد 48500 و هر گيگ اضافه هم 3500 ت 2&3 روز ديگه هم قراره راش بندازن، دوستان قيمت ها خوبه ؟
کسی جوابگو نیست؟ :18:نقل قول:
سلام برای مودم عرض کنم که بعله مودم زیمنس مشکلاتش زیاده ( رجوع به تاپیک پارس انلاین چون ظاهرا پارس انلاین هم به مشترکینش این مودم رو میده )
قیمت 604 حدود 100 تومن شده که فعلا گرونه ولی یه مدل بهتر وجدیدترش هست که توی سایت دالای کامپیوتر زده 110 تومن حدود دوماه پیش بود نگاه کردم یه سر بزنید و اون رو بگیرید اگر هم کار ضرور با وایرلس ندارید همون 602 خوبه ولی چیزی بگیرید که کاریباشه همین ایسوز بهترینه اگر هم بودجه نکشید برید سراغ سیسکو wag رو بگیرید که حدود 80 تومنه و وایرلس داره و به مراتب از دیلینک مزخرف و تی پی لینک بهتره )
سلام برای مشکل فن اوا وقتی که شبانه رایگان بدهند از این بهتر نمیشه توصیه من اینه که بسوزید و بسازید.
:31: اگر هم دوست ندارید با پارتی بازی 12 تومن بدید 256 نامحدود از مخابرات بگیرید که واقعا میصرفه ولی به هرکسی نمیدهند.
درود بر دوستان
من 6 ماه هستش كه مشترك سرويس 512 با محدوديت 3Gb فناوا هستم.
چندتا مشكل دارم در اين شركت و مي خواستم بدونم اپيدمي هستش يا مشكل از منه
1)ip كه خود شركت علام كرده valid daynamic هستش ولي ip كه هنگام اتصال در client ip ديده ميشه فرق ميكنه با ip كه سايت هاي اعلام ip ميدهندبا dc شدن و يا خاموش روشن كردن مودم هم فقط client ip عوض ميشه(كه يه ip local خود شركت هشتش نه ip كه شما رو در اينترنت شناسايي ميكنند)کد:www.ip-adress.com
راه حلي براي اين مشكل هست يا بايد isp عوض كنم؟چون اگر ip شما در سايت يا سروري ban(بسته شدن ip) بشه(كه شده) ديگه تا قيامت دسترسي به اون سايت يا سرور رو ندارم.
2)نوسان پينگ زيادي داره و مناسب براي بازي هاي online نيست.
در cmd كه پينگ 4.2.2.4 رو ميگيرم 180 متوسط ميده و براي سايت irib.ir حدود 30 ولي در بازي كه سرورش در ايران هست و به مراتب سرعت درخواست مانيتورينگ پينگ نسبت به cmd بيشتر هستش،جهش واقعا زياد ديده ميشه و بازي lag ميزنه.البته سرعت دانلود حدود 57Kb هستش و تقريبا ثابت
دوستان یه سوال
راهی وجود داره که بشه رایگان شبانه رو انگولک کرد بیشتر کانکت بمونه ؟ :31:
سلام لازم نیست انگولک کنید
اینها یه قلقی ارند که شب تا صبح می مونه اگه مشترک دائمی بشید و هرشب کانکت بشید چرا میندازن پایین ولی اگه مصرفتون کم باشه چرا که نه
دوست من شبها میزاشت و میرفت و صبح جمعه کانکت می موند تا شبش
و دوباره شبش هم ساعت 2 وصل میشد
سرعت شبانه (night@fanava) بسته شده رو 128 کیلوبیت! حتی اگه 512 داشته باشین! :2:
پست ویرایش شد...
این مشکل فن آواست یا از مخابراته؟نقل قول:
اگه مربوط به فن آوا باشه و همچنان ادامه پیدا کنه من بعد از چندسال با فن اوا خداحافظی میکنم...
نه 512 فن اوا با 35 تا 45 رو میزنه اینها همش حرفه
مسعود جان احتمالا شما 128 داری داداش
نه ، با روزانه کانکت میشم متوسط تا 53 کیلو بایت دانلود دارم عزیز دل برادر. قبلا شبانه هم همینجوری بود، بعد شروع شد به قطع شدن های مکرر مثلا هر دو سه دقیقه تا اینکه از دو سه روز پیش قطع شدن ها از بین رفت در عوض سرعت فیکس شده رو 128 ، مطمئنم ( فقط شبانه مربوط به شبکه سراسری فن آوا night@fanava اریب قیقاج شده ، روزانه ایده آله ، پینگ پایین ، سرعت بدون نوسان ، حرف نداره ) . جالبه اخباری میرسه که شبانه همه شرکتها مشکل دار شده!نقل قول:
احتمالات ممکنه:
1 - یه توافق پنهان بین شرکت های PAP هستش.
2 - از تبعات پروژه های مخابراتی افتتاح شده در دهه فجره!
3 - اون فیبر نوری جاسک فجیره درست کوک نخورده ، نشتی داره نم کشیده توش ، بالاخره کف دریاست دیگه.
4 - مخابرات با PAP ها راه نمیاد، بقول شاتل " شبانه رایگان ... تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد..." که احتمالا مخابرات دیگه پا نمیده!
5 - ولی من میگم کار استکبار جهانیه ...
اینم تست من با روزانه 512/512 ، پهنای باند از اوراکل هستش. من از روزانش خیلی راضیم. دستشون درد نکنه ( بخصوص فن آوای مشهد که خداییش دوستشون دارم .)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : پهنای باند فن آوا همه جا و همیشه از اوراکل نیست و لذا همیشه و همه جا هم به این خوبی شاید نباشه شایدم بهتر باشه!
یه پیشنهاد به شرکتهای PAP دارم: بیان روراست مشکلات رو با کاربراشون در میون بگذارن تا جا برای شایعه ، سوءظن و بدگویی وجود نداشته باشه
ببینید
من دوستم فن اوا داشت دیگه
حتی یه شب هم پیشش بودیم که برای کار و جمع کردن پروژه آخر ترم رفته بودیم و تا صبح پای اینترنت بودیم
عرض شود که خودم دیدم قطعیهاش زیاده تند تند قطع میشه سریع هم وصل میشه
ولی چاره چیه بری توی properties کانکشنی که ساختی و مقدار redial رو افزایش بدی من گذاشته بودم روی یک میلیون بار !!!!
خودش زنگ میزد و کار میکرد مشکلی نداشت
در مورد سرعتش هم عرض کنم که سرعت شبانه 512 برای ما 512 بود خودم با چشم خودم دیدم :31:
و این که میگید 128 رو خیلی قبول ندارم مگه این که جدیدا توی این یکی دو هفته اینجوری شده باشه.
سئوالیبود در خدمتم.
یکی دو هفته نه یکی دو روز گذشته ...نقل قول:
کسایی که فن اوا رشت دارن ادرس فن اوا شرکت برد باران همون سبزه میدانه ؟ عوض نشده ؟
سبزه میدان - جنب پاساژ تمدن - کوچه نوربخش - پلاک 13
میخوام ADSL رو جمع کنم چی باید بگم بهشون؟ تلفنی هم میشه ؟
اها پس جدیده میگم خوب اینجور مشکلی رو نداشتیم بابا فن اوا پسر خوبی بود :31:
پهناي باند از يه جا،adsl از جاي ديگه؟چجوريه جريان؟نقل قول:
چند در مياد بخوام 512 بگيرم ؟پينگش عاليه
برای من خوشبختانه چند شبی هستش که سرعت شبانه اوکی شده و مثل روزانه با 60 دانلود میکنم
دوستان توجه کنین که پهنای باند فن آوا همه جا و همیشه از اوراکل نیست و لذا همیشه و همه جا هم به این خوبی شاید نباشه شایدم بهتر باشه!نقل قول:
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
برای من خیر. متاسفانه همون حدود 10 کیلو بایت بر ثانیه بیشتر دانلود نمی کنم با night@fanava :41:نقل قول:
آقا ببینید پشتیبانی (مسخرشون) رو گذاشتن برای همین دیگه ! به جای این نظریه پردازی ها، زنگ بزنید از خودشون بشنوید که "بله، شبانه رو 128 بسته شده"! "فعلا قراره همین طوری باشه"
میگم خوب تا حالا چرا این طوری بوده ؟ میگه "این هدیه شرکته !" منت هم میذارن...میگم خیلی ها به خاطر همین شبانه این سرویس رو خریدن...میگه این رو دیگه از مسئولین شرکت بپرسید....
ما که راضی ایم...خدا ازشون نگذره :D !
شما ها هم زنگ بزنید یه اعتراضی بکنید، لا اقل فکر نکنن چه مشتری های حرف گوش کنی دارن و صداشون هم در نمیاد...
الان سرویس 512 با 4 گیگ دانلود روزانه، که با این وضع جدید از تمام ظرفیت شبانه هم استفاده کنی در ماه نهایت 9 گیگ بتونی دانلود کنی...میشه 13 گیگ در ماه. دارم 47 تومن میدم...واقعا که ...کسی هم نیست بگه بالا چشتون ابروئه
(چقدر شاکی !)
پ.ن: آقای مسعود نشاط، .... پروفایلت رو چک کن... نتونستم این جا تو تاپیک بگم.
سلام. دوستان من لازم میدونم چند نکته واضح رو روشنتر کنم!
1 - من در کل از فن آوا (فن آوای مشهد، یعنی فن آوا گستر توس ) راضیم.
2 - دوساله مشتری شون هستم و خیلی خوش برخورد و محترم هستن. (فن آوای مشهد، یعنی فن آوا گستر توس )
3 - بجز اون اوائل که نمیشد چیزی آپلود کرد! و بعد درست شد ،
ا همین یکی دو هفته قبل هیچ مشکلی نداشتم ، الان هم روزانه ام عالیه ،
فقط شبانه کتلت شده که با توجه به مشکلات مشابه همه شرکت های دیگه ،
ممکنه هیچ تقصیری متوجه PAP ها نباشه و زیر سر مخابراته یا اونا هم
شاید بندگان خدا مشکلی دارن که موندن توش.
4 - هر بار گلایه ای مطرح کردم سعی کردم مستدل باشه ( عکس ، نمودار ، لاگ ، ... )
5 - من با هیچ شرکتی پدر کشتگی ندارم ، با هیچکدوم هم پسرخاله نیستم.
6 - یاد بگیریم که نقد منصفانه باعث رشد و شکوفایی میشه و باید استقبال کنیم ازینکه عادلانه سنجیده بشیم.
در ادامه ... مقایسه روزانه و شبانه :
***************این مال روزه************** (^_^) ***************این مال شبه**************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ****** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از کیفیتش راضی هستم، اما همیشه گفتم که قیمتش ، لا اقل تو منطقه ما سر گردنه هست، رسما دارن از مردم پول زور میگیرن، مبلغی رو هم که دارم الان میدم رو هم چند بار نوشتم....الان هم که با پر رویی تمام شبانه همه رو کردن 128...کیه که بگه بالا چشت ابروئه ؟
پ.ن: البته من چون خودم از شرکت های دیگه سرویس ندارم نمیتونم مقابسه درستی بکنم... گر چه دیگران هم همچین راضی نیستند.
بعد از اینکه شاتل رو زمین زدیم نوبت به بقیه شون میرسه
من از مخابرات سرویس دارم و تا حالا هم از شاتل سرویس نگرفتم
ولی چون میخوام کمکی به بهبودی وضع موجود کنم تا جایی که بتونم با تاپیک شکایت از شاتل همکاری میکنم
وقتی همدلی باشه یکیشون رو زمین بزنیم فن اوا و بقیه کسی نیستند .
کسی از لقمه چرب کاربران نمیگذره چه چیزی بهتر از این که هر گیگ رو 5 تومن بفروشی :31:
پس صبر کن یقه دونه دونشون رو میگیریم سرشون رو میچسبونیم به سقف :31:
باز اگر میکردن هر گیگ 5 تومن، میگفتیم دارن مشتری سالاری میکنن و تکریم ارباب رجوع و ....
الان که گیگی 6 تومنه برا من !!!
صبح جمعه * ساعت 8:30 * 30 بهمن 88 * 19 فوریه 2010 * فن آوا گستر توس * مشهد * مرکز تلفن قدس * اشتراک 512/512 * اکانت روزانه
سلام مسعود همین صبح با شبانه 12 کیلو لیشتر دانلود نمی کرد برا شبانه تو امتحان کردی من اشتراک 1024 استفاده می کنم
من دیشب یا بهتر بگم یک هفته ای هست که با شبانه سرعت بیشتر 1ز 128 کیلو بیت بر ثانیه نمی گیرم تازه اشتراک من 1024 دارم.
نقل قول:درسته همینه که میگین. شبانه فیکس شده رو 128 . دوستانی هم که با پشتیبانی تهران تماس گرفتن همین رو بهشون گفتن.من هم خودم تست کردم همین نتیجه رو گرفتم. پست 712 رو ببین.نقل قول:
امیدوارم مشکل موقتی باشه و بعد از یه مدت حل شه. چون خلق الله دارن با اکانتهای 512 و 1024 بعضی شرکتها تو مشهد ، شبانه چند گیگ دانلود میکنن و اینجوری فن آوا بازار رقابت رو از دست میده . امیدوارم مشکل رو حل کنن زودتر. فن آوا شرکت بدی نبود...
زهی خیال باطل !نقل قول:
مشکل ! پشتیبانی گفت "فعلا اوضاع همین طوره"
دارن به مخابرات (در اصل به کاربر ها) مثلا به خیال خودشون، دهن کجی میکنن...ایشالا که دهنشون همین طوری کج بمونه، یا سر عقل بیان و به وظیفشون عمل کنند. گفتن مخابرات میای سرویس ارزون میدی ! ما هم کاربر ها رو اذیت میکنیم...
پ.ن: من به خاطر همین پست های شبیه 717 .و بعدیش هست که اعصابم میریزه به هم دیگه.
ببین طرف داره پول (زور) 1024 رو میده به شرکت، بعد روش نمیشه زنگ بزنه پشتیبانی بگه "این چه وضعشه". زحمت عضو شدن توی یک فاروم رو به خودش میده، که بیاد این سوال رو اینجا بپرسه، اما به خود شرکت زنگ نمیزنه، همین کار ها رو میکنیم که شدیم ملت حرف گوش کن و هر روز هر ادایی میخوان سرمون در میارن دیگه