یه سوال داشتم!
توی انتخاب رشته
رتبه و تراز هر زیر گروه مهمه یا کل؟؟؟؟
میخوام بدونم کدومو در نظر میگیره سازمان سنجش؟
Printable View
یه سوال داشتم!
توی انتخاب رشته
فکر کنم اگه داخل منطقه انتخاب کنی تراز منطقه.اگه خارج از منطقه انتخاب کنی تراز کل
این جزع قوانینه که اجرا نمیشه.اولا" باید داخل کشور خدمت کنی.ثانیا" میشه رفت اداره کار درخواست شغل داد بعد از یک ماه بگی کار گیرم نیومدنقل قول:
نقل قول:
یه سوال داشتم!
توی انتخاب رشته
برای رشته هایی که توی منطقه خودت انتخاب کنی تراز زیر گروه مهمه
و توی رشته های خارج از منطقه ... یا مثلا اون هایی که گزینش کشوری دارن تراز کل مهمه
منظورم دوستی ـ آشنایی ـ فامیلی.مثلا" من خودم از رئیس <های تک> کرمان و یک استاد دانشگاه کمک گرفتم.معسسه ها هم معتبرهاشون خوبن.مثل مبتکران وکانون و...البته از باجگیری های تهران با خبرمنقل قول:
من مشاور 86 رو دان کردم. آپدیت اش را هم گرفتم. کرکش هم کردم. ولی وقتی که می خواهد که برایم انتخاب رشته کند ، این ارور را می دهد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی می دونه بگه که باید چه کار کنم.
من الان دارم دانلود میکنمنقل قول:
اما فکر میکنم اون برنامه ای که من گذاشته بودم ورژن 87 بود اگه اینطور بود به روش زیر عمل کنید
تذکر مهم: چون این برنامه کرک شده است این مشکلات پیش می آید
راه حل: شما باید ابتدا به جای رشته ریاضی با رشته های دیگر یه انتخاب رشته بکنید بعد تا زمانی که برنامه رو نبستید میتونید برگردید و با ریاضی و فنی انتخاب رشته کنید
حتما توی اون پست قسمت راهنمای نصب مخصوصا قسمت 9 که شامل مشکل شما می شود را به دقت بخوانید
حتما خبرشو بدین.ممنون:20:
سلام دوستان... من برنامه شريف رو داونلود كردم(كه خداييش با dial up خيلي طول كشيد) ولي بعد از اجراي كرك فايل و اجراي برنامه، خود ويندوز ارور ميده و ميگه كه بايد برنامه رو ببنده !!!! آرسا جون ميشه يه توضيح بدي!
تا حالا چنین مشکلی گزارش نشدهنقل قول:
اما من بیشتر وقت ها اگه با چنین مشکلی برخورد کنم میرم اول پوشه Temp و Aplication Data رو همشو از همه یوزر ها پاک میکنم اگه مشکل برطرف شد که هیچ اگه نه میرسیم به نصب ویندوز که اونجا به احتمال 99% مشکلت حل میشه:10:
سلام دوستان
بلاخره انتخاب رشته واقعی اومد روی سایت
ولی خوب نمیدونم چرا این برنامه ازمایشی انتخاب رشته مشکل داره ایا همه اینطورین
نه من انتخاب رشته کردم(مجازی)نقل قول:
با سلام خدمت بچه های p30world
خسته نباشید!
من بار اولمه که دارم اینجا پست میدم!
امیدوارم جوابمو زود بدین تا برم پی کارم!:31:
عرضم به خدمتتون که رشته ی ریاضی هستم و مقیم کرمانشاه در منطقه ی 2 رتبم شده 19012 !!
خواستم بدونم با این رتبه چه مهندسی ای میارم؟؟ روزانه یا شبانه! شهر خودم و اگه نشد شهر های اطراف مثل: همدان و کردستان(سنندج) و زنجان و اراک و ... .
(پیام نور اصلا حرفشو نزن!!!)
اینم کارنامم:
زیر گروه 1 : نمره ی 7482 و رتبه ی 19700
زیر گروه 2 : نمره ی 7579 و رتبه ی 18485
زیر گروه 3 : نمره ی 7556 و رتبه ی 18440
نمره ی کل 7579 و رتبه ی کشوریم هم 44507 هستش!!!!!
متاسفانه یا خوش بختانه به هیچ نرم افزاری هم دست رسی ندارم!!! و نخاهم یافت!!!
ممنونم اگه هر چه زود تر جواب بدین!!!!:11::11:
بابا من خودم 2668 آوردم تو شکم مهندسی های روزانه تبریز قبول بشم حالا شما با اون رقم نجومی میخوای قبول شینقل قول:
دو حالت داریم:
1-روزانه:قبول نمیشی مگه رشته های کاردانی
2-شبانه فقط استانی هستش پس اونم بیخیال
----------------------------------------------------------------------
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی بیشتر رو پیام نور فکر کن اونم نه رشته هایی مثل برق
البته رشته هایی مثل کشاورزی رو هم میتونی قبول شی
بهتره یه سر به اول تاپیک بزنی و از پست اول یادگار ماندگار 86 رو دانلود کنی (بدردت میخوره!!!)
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/133898246/Yadegar_Mandegar_86.pdf.html
با حجم :9.04MB
دوست عزيز شما به فكر دانشگاه آزاد باشين خيلي بهتره! (قصدي نداشتم ها)نقل قول:
ایول بابا کار کرد. دمت فوق گرم :31:نقل قول:
یه سوال دیگه
من تو انتخاب رشته ی مجازی سایت سنجش رفتم ، برام احتمال قبولی عمران علم و صنعت رو کم زده بود. ولی با اون کارنامه ای که اعلام کردم ، تو هر برنامه ای زدم این رشته رو واسم به عنوان قبولی ها آورد. حالا به نظر شما و بقیه با اون کارنامه ای که اعلام کردم ، می تونم عمران علم و صنعت قبول بشم یا نه؟
من اصلا متوجه نمیشم این چه جوری دانلود میشه؟؟!!!:angry:نقل قول:
آیا کسی تونسته نرم افزارهای انتخاب رشته مشاور و شریف رو روی ویندوز ویستا نصب کنه؟
برای انتخاب رشته رتبه کشوری مهم نیستنقل قول:
به نظر پیام نور قبول میشی :46:
کاردانی هم غیر انتفاعی که اصلا ارزش نداره!
اول free userنقل قول:
رو انتخاب میکنی
!
بعدش یه تایمر میاد با 33 ثانیه زمان که باید وایسید تا سپری بشه
بعدش
download!
بله من مشاور رو ویستا نصب کردم جواب دادنقل قول:
entekhab reshte manplz nazar bedid
1.IT sharif
2.sanaye sharif
3.omran sharif
4.hava faza shari
f
5.naft sharif
6.shimi sharif
7.sanaye amir kabir
8.naft amir kabir
9.omran amirkabir
10.omran sanati esf
11.IT sanati esf
12.sanaye sanati esf
13.pezeshki/bia mekanik amir kabir
14.pezeshki/bio elektirik amir kabir
15.pazeshki/biomaterial amirkabir
16.hava faza amir kabir
17.IT esf
18.memari daneshga honar esf
19.omran esf
20.mohandesi pezeshki esf
21.mohandesi shimi sanati esf
22.mohandezi narm afzar sanati esf
23.mohandesi plimer amir kabir
24.mohandesi shimi esf
25.mohandesi narm afzar esf
26.mohandesi mavad sanati esf
27.mohandesi memari kashan
28.fizik sharif
29.shimi karbordi sharif
30.shimi sanatiu
31.mohandesi shahrsazi daneshga honar esf
man rotbam 3900 mantaghe 2 shodbe zor in 4ta daneshga ra az babam ejaze gereftamsahmiyeentekhab reshte ham darambabam 40%
khaheshan komakam konidddddddddddddddddd
لطفا فینگلیش ننویسیدنقل قول:
اینجا فقط و فقط فارسی:46:
نقل قول:
دوست عزیز تو همین تایپیک چند صفحه قبل صحبتش شد و امروز هم شخصا بخاطر صحبت شما رفتم از چند جا پرسیدم و مشخص شد که انتخاب رشته های شبانه فقط استانی نیست ، خواهشا در موردی که اطلاعات و تخصص کافی ندارین اینطور غیر مسئولانه اظهار نظر نفرمایید
ميشه بيشتر توضيح بدين؟نقل قول:
نگرانم كردين بابا ...
من كه تهرانم چطور؟ ميتونم شبانه شهر ديگه رو بزنم ؟
لطفا جواب بدين
نقل قول:
دوست عزیزم همه اشتباه میکنن اما من در مورد اینجور سوالا با مدرک حرف میزنم
لطفا از دفترچه شماره 2 (همونی که چند روز پیش از پست گرفتین)
صفحه 27 ، از آخر صفحه سطر سوم
بعد از خوندن لطفا یه پیغام بدین:10:
یعنی شبانه فقط می تونین تو استان خودتون یعنی استان تهران بزنید مثلا شبانه دانشگاه کرج(البته مثال بود ممکنه کرج دانشگاه نداشته باشه) اما نمی تونید شبانه تبریز رو بزنید:46:نقل قول:
توي دفترچه نوشته شده بودكه اگه رشته اي(فقط روزانه) رو پذيرفته شديد وثبت نام نكرديد ياانصراف داديد 2سال از كنكور محروميد.
حالا من سوالم اينه : اين دوسال محروميت از كنكور شامل ساير رشته ها ميشه؟
منظورم رشته زبان هست (من خودم رشته ام تجربي هست)
دوستان انگار اينجا همگي بچه هاي رشته رياضي اند درسته؟
يعني كسي از تجربيا نيست كه بتونه كمكي كنه و درد مارو بدونه ؟
آقای میلیکان 3 پست بالاتر رو که انشالا مطالعه کردیننقل قول:
حالا جواب من رو به این پست ببینیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2750751&postcount=710
دوست عزیز شما حتما 6 و7 صفحه آخر دفترچه شماره 2 رو بخونید اونجا نوشته نشده باشه یا ارجاع داده نشده باشه حتما نیست:46:
نقل قول:
ظاهرا شما برای درک عبارت "استانی" دچار مشکل شدین ، اینکه گفته شده پذیرش استانی است یعنی مثلا 60% از داوطلبن بومی و 40% غیر بومی پذیرفته میشه در واقع اولویت با افراد ساکن اون استان هست
سلامنقل قول:
من تجربي ام (كاش نبودم!)
فرقي نداره. 2 سال محروميت يعني دوسال كنكور سراسري نميتوني بدي.
البته 60 و 40 درصد نيست. ولي اولويت زياد قائل ميشن.نقل قول:
این 60%و 40% کجا نوشته؟ یا بگین کجا نوشته استانی یعنی مثلا این!نقل قول:
البته متن شو تهدیدی نخونین بلکه سوالیه چون به دوستام من همینارو گفتم اگه شما صفحه شو و سطر شو بگین اونارو هم خوشحال می کنین:10:
چون اینا قبلا فکر میکردن شبانه هرجا میتونن بزنن اما من گفتم نه
واقعا ممنون
نقل قول:
60-40 رو تو دفترچه ندیدم بلکه از چند تا مشاور شنیدم ، ولی در اینکه معنی پذیرش استانی اون که شما فکر میکردین نبوده مطمئنم ، مثلا همین یادگار ماندگار کانون رو نگاه کنین ببینین تو رشته های شبانه چند نفر خارج از استان پذیرفته شدن
ولی فکر میکنم به دوستانتون نگین بهتره ، چون من امید دارم شبانه تو شهر شما قبول بشم و داوطلب هر چی کمتر بهتر :31::27:
نه ببینید من دفترچه شماره 2 ،سال قبل رو دارم مال امسال روهمنقل قول:
من نگاه کردم سال قبل اصلا نگفته بودن استانی(صفحه ی 33 دفترچه سال قبل) لذا شبانه بومی بود مثلا یه نفر از تبریز میتونست شبانه ارومیه یا اردبیل بخونه به همون خاطر توی یادگار ماندگار اینجور اومده حتی اون نرم افزار های انتخاب رشته این مسئله رو رعایت نمی کنن
اما توی دفترچه امسال اومده:5:
برای اینکه موضوع کش پیدا نکنه از دوستای عزیز که توی تهران هستن زنگ بزنن سنجش و قضیه استانی بودن شبانه رو بپرسن
چرا خودم زنگ نمیزنم؟ بابا پول تلفن زیاد میشه!!! اما راستشو بخواین از اینجا نمیگیره، اشغاله
از تهران هم اشغاله :13: