دوستان با سلام من می خواهم 2 تا پی سی رو با کابل کراس مستقیما به هم وصل کنم. کسی میتونه راهنمای گام به گام به من بده؟ ممنونم
Printable View
دوستان با سلام من می خواهم 2 تا پی سی رو با کابل کراس مستقیما به هم وصل کنم. کسی میتونه راهنمای گام به گام به من بده؟ ممنونم
صبانت رو نمیدونم ولی امین نت میده.البته 8 تومن بیشتر میگیرن برای valid ipنقل قول:
احتمالا صبانت هم باید بده.
فرض1: IP معتبر نیستنقل قول:
نتیجه ی اخلاقی1:این IP مربوط به شبکه ی داخلی مرکز اینترنت شما میشه و مرکز شما با یه IP دیگه به اینترنت وصل میشه
فرض2:IP معتبر هست
نتیجه ی اخلاقی2: سایتچاییده:27:نقل قول:
کد:http://www.geobytes.com/IpLocator.htm?GetLocation
یکی از دوستام که از صبا گرفته همینجوری و بدونه اینکه درخواستی بده آی پی اش ولید شده!نقل قول:
صبا نت از بس بزرگه یه سری سوتی هایی میده
این سایته که نابوده، مارو میگه اردن اونو دیگه نباید هم بشناسهنقل قول:
منم از صبا که داشتم IP ولید بود ولی ُStatic نبود دوستمون فکر کنم دنبال IP استاتیک هستنقل قول:
دقيقا منم كه قبلا رو امين نت همچين مشكلي نداشتم از وقتي امدم رو صبا اينطوري شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هركي تونست اين مشكلو حل كنه جايزه ميگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تکراری/ویرایش
این مشکلی که میگید ماله صبا نت هست اصلا ربطی به صبا نداره و مربوط به خودتون هست !!! شما تو tcp/ip
های کانکشن ها تون که شاید ماله لن شاید ماله وایرلس و ... باشه 2 تا آی پی یک شکل وارد کردید !!! برید همه آی پی ها رو چک کنید !!!!
END ADSL
برو تو ip2location.com ببین میگه ماله صبال نت هست ؟؟؟؟
لاوان نا محدود میده ؟؟؟؟ شما چند kb گرفتید؟>؟؟؟ سرعت دانلودتون چنده ؟؟؟
صبا نت چند تا نمایندگی داره
یکیش به نام داده نمای جنوب تو ملاصدرا هست تو یه کافی نتی هم هست
یعنی من بی تربیت تر از ها ندیدم
افتضاح و بس
والا من رو از صبا زده کردند
رفتم امین نت فعلا مشکل ندارم.
با سلام
بچه ها همونطور که میدونید زمانی که هنوز adsl نیومده بود و کارتهای اینترنت یا بقولی dial up رواج بیشتری داشت
یکی از مطئن ترین isp ها که به نظر من همیشه سویسهاش عالی بود شرکت callwithme بود میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاع نداره که این شرکت adsl میده یا نه ؟؟؟؟ مگه میشه همچین شرکتی adsl نداشته باشه میخواستم اگه دوستان اطلاعی دارند ما رو هم در جریان بزارند میگن شرکتش تو خیابونه ولیعصر قصردشته یه کم بالا تر از کافی نت تندیس البته من خودم تو سایتش رفتم چیز خاصی در مورد adsl ننوشته بود فقط یه سری تو ضیحات کلی مطمئنا اگه dsl داشته باشه باید چیزه خوبی باشه دوستان ما رو هم در جریان بزارید .
نه نمی ده adsl
برین اینجا درست کار میکنهنقل قول:
تازه مال من صبانت رو هم نوشت :5:کد:http://www.ip2phrase.com/
برایه من که کلا تعطیلهنقل قول:
آی پی مو هم اشتباه میده
سلام
يك سوال كاملا ابتدايي:31: شرمنده ولي خوب واقعا نمي دونم!!!!:41:
من الان حدود 10 روزه Adsl ام وصل شده.
از كجا بايد بفهمم كه تا حالا چقدر از حجم را استفاده كردم و چه قدر برام مونده؟؟؟؟؟
سرعت دانلودم را از كجا بفهمم؟
ممنون مي شم كمك كنيد.:46:
جایزش چی هست تا بهت راه حل بگمنقل قول:
مرسی عزیز فعلا مشکل با راهنمایی ||siavash|| حل شد:46:نقل قول:
الان رفتم به آدرسي كه يكي از بچه ها توي اين تاپيك گذاشته بود و شماره كاربر ام را وارد كردم و مقدار مصرف و مقدار باقي مانده ام را ديدم.
ولي يك چيز عجيب!!!!
من از صبا نت گرفتم و سرويس 128 يك ماهه با 4 گيگ حجم و هزينه ماهيانه24600 تومان.
ولي الان كه توي سايت ديدم اينطوري نوشته:
كلاس:B3: 93 days
و مجموع حجم مصرفي و باقيمانده هم ميشه 10 گيگ
به نظرتون برام 3 ماهه با حجم 10 گيگ وصل كردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره اگه تا چند روز دیگه اگه تغیرش نداد برو حالشو ببر:31::19:
من بدبخت میرم 3 ماهه میگیرم میان یه ماه میدن بهم باید برم درستش کنم:41:
يعني من الان كجا رو برم بگردم ! (به قول اهريمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
ایناها این مال مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:نقل قول:
Control Panel>>Network Connections>>Local Area Connection>>TAB general
گزینه اینترنت پرتکل TCP/IP غیر فعال کن وبعد هم ok کن
دستت درد نكنه :10:نقل قول:
يعني ميشه ديگه از دستش راحت بشم .
چه جالبنقل قول:
برایه من آی پی مو هم اشتباه میده چه برسه به آی اس پی
فكر كنم مال من و شما را جابجا وصل كردن:27::7: من حالشو مي برم:8: :26:شماهم برو دنبالش تا درست بشه:46:نقل قول:
اره اگه تا چند روز دیگه اگه تغیرش نداد برو حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدبخت میرم 3 ماهه میگیرم میان یه ماه میدن بهم باید برم درستش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك خبر:
صبا نت توي سايتش امكان شارژ الكتروني گذاشته.
جدي جدي بايد برم بگم واسم درستش كنن؟ واسم مشكل پيش مي ياد؟ يا بذارم بعد سه ماه الكتروني شارژ كنم؟:21:
صبا نت مال منو کم داده بودن خودشون درستش کردننقل قول:
ولی امین نت کم داده بودن زنگ زدم بهشون
تا چند روز دیگه اگه تغیر نکنه ثابته :31: :34: نه بابا چه مشکلی حالا خودشون یه حالی بهت دادن:33:بعدا برو شاژش کن
من که راحت شدمنقل قول:
باتشکر از سیاوش عزیز
نقل قول:
از کجا مطمئنی که callwithme
adsl نمیده ؟؟؟؟
راستی شرکت فرس که من خودم یه مدت زیادی از کارتهای اینترنتش استفاده میکردم adsl میده شرکتش باز تو ولیعصره کسی از این نگرفته adsl ؟؟؟؟
کد:http://www.fourse.com/
می تونید زنگ بزنید به callwithme بپرسید 6274677نقل قول:
به من گفت تا قبل از عید احتمالا میاره!
نقل قول:
خیلی خوبه چون باید چیز با کیفیتی باشه
در ضمن اینم adsl شرکت فرس اینترنت
اگه کسی استفاده کرد نظرشو به دوستان بگهکد:http://www.fourse.com/service_adsl.htm
سلام به همه.
من یکی دو ماهی پیگیر adsl نبودم. میخواستم جدیدا از همیار بگیرم .یادمه نامحدود قیمتش واسه 64 حدود 13000 بود. الان سایتش رو نگاه میکردم قیمتش وحشتناک تغییر کرده و رفته بالا .چی شده ؟ کسی خبر داره جریانش چیه ؟
دلیلش در گیری ها کشمکش هایی بود که این شرکتها با شرکت معظم و معزز مخابرات:2: داشتند. توی همین تاپیک اگر پست های دو سه ماه پیش رو بخونی کامل هرکس هرچی می دونسته نوشته.نقل قول:
با توجه به قیمتهایی که زدن و محدودیت حجمی صبانت بهتره چون 64 رو 512 میده تازه ارزون تر هم هستنقل قول:
فرس خودش از جاي ديگه اي مي گيره
فروشنده است
دوست عزيز نتيجه اي گرفتينقل قول:
يكي از دوستان ميگفت من ديگه نميتونم كانكت بشم
دقت كن كه توي Local Area Connection غير فعال كني ولي تو كانكشني كه خودت ميسازي فعال باشهTCP/IP
واسه من كه مثل ساعت كار ميكنه ارورم ديگه نميده
البته میدونم قبلا از آرانیک که نماینده شاتل هست بحث شده ولی تو سایت آرانیک که قیمتها و سرویسهای adsl + و زده به نظر خیلی مناسب میاد کسی از دوستان از این شرکت adsl داره بیاد از کیفیتش واسه ما هم بگه ؟؟؟نقل قول:
کد:http://www.aranic.net/pws/showdetail.aspx?id=20
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHI Tech In Allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
از اون موقع تا حالا هنوز نيومده .:20:نقل قول:
ايول فكر كنم ديگه درست شده (آرهLocal Area Connection رو غير فعال كردم :10:)
ولي جالبه من زنگ زدم ؛ مشكلمو كه گفتم نميدونست اصلا اين ارور چي هست ! بعدش بهم آي پي داد. تازه ميگفت مشكل از تهرانه :31:
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
آره بابا .... من که دیروز نتونستم کانکت شم و همش ارور 691 و فکر کنم 730 میزد .......نقل قول:
سرعت شبانه امروز هم که واقعا افتضاح بود ..... سرعت شما چطور بود ؟
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه :13:
هر دفعه یه ارور میده :27::27:
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم :27::27: