نقل قول:
نوشته شده توسط danial_2006
..............نقل قول:
نوشته شده توسط Sphinx
Printable View
نقل قول:
..............نقل قول:
نوشته شده توسط Sphinx
حداکثر سرعت:240 کیلومتر بر ساعت
شتاب صفر تا 60 mph برابر 6.2 ثانیه
تایپ موتور: Turbocharged Inline-5
توان:218 bhp یا 163 kw
تورک :236 lb-ft یا 320 Nm در 1500 تا 4800 rpm
گنجایش:2521 سی سی
مصرف سوخت به طور متوسط در هر 100 کیلومتر : 8.7 لیتر
طول .عرض خودرو:167 و 69.5 in
وزن خودرو:2969 کیلوگرم
ترمز در جلو ABSو vented disc و در عقب disc
دانيال جان منظور از شتاب دنده1 هست و اسب بخار زياد تاثير نداره چون فرق اسب بخار در دور موتور بالا معلوم ميشهنقل قول:
با عوض كردن اگزوز حتمآ به 206 1600 ميرسي امتحان كن !!!
در ماشين هاي تو ايران تا محدوده 3.0 ترتيب شتاب در حالت استاندارد:
ماكسيما زانتيا 405 پرشيا 206A
پروتون سمند و 206 و پرايد
نقل قول:
نوشته شده توسط alireza-vb
شما با ماشينتون ميريد اگزوز سازي ميگيد ميخوام منبع كاتاليزور رو بردارم يه منبع معمولي بذارم حدود 45 دقيقه وقت و 20000 تومن پول ميخواد
راه هاي ديگر براي افزايش قدرت: كيت سرعت و 4 عدد شمع توربويي بوش
مي خواستم بپرسم كه 141 چه مضيت به پرايد معمولي داره و تا چه قدر ميشه تقويتش كرد؟
و فرق 141 دولوكس با معمولي فقط در طرح داخليش هستش يا اين كه از نظر موتور هم فرق ميكنن؟
ممنون
راستش دوست عزيز 141 و دولوكس فقط در طرح داخليشه و ضبط اون هست و تمام پرايدها 1324.54 سي سي هستند.نقل قول:
نوشته شده توسط hamed_toofan_2003m
به نظر من 141 خز شده بهتره يا پرايد معمولي بگيري يا طوري اسپرت كني تا دهن همه وا بمونه
مثلآ كيت پهن و بدنه بذاري ولي رينگ نندازي يه لاستيك 180 فالكن بنداز. چراغ عقب شورولت كاراكسا كه سفارشي توليد ميشه بگي با دي اچ ال 2روزه برات ميارن يه بگي برات بيارم چراغ جلو كريستال يه ارتفاع 10 سانت از زمين + لوله كشي داخل
براي تقويت :كيت سرعت +4شمع توربويي + منبع اگزوز كاتاليز نداشته+2 هود زير ماشين با فن مخصوص خودش
با 1 ميتوني 55 تا بري
عجب ماشینیه بابا
پیشنهاد میکنم حتما این فیلمو ببینید
که چه جوری کوروت لامبورگینی گالاردو رو سیا میکنه
حجم:3.2 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولتيماتوم جدي:
از همه كساني كه اين تاپيك رو ميخونن چند بار خواسته شده كه وقتي دعوت ميشيد به ديدن ماشين ها بدون اجازه عكس يا فيلم نگيريد
ما چند شب پيش تو چمران به سمت پارك وي در حال حركت بوديم من در يك دستگاه گالاردو اسپايدر و علي در يك دستگاه بي ام دبليو C350Si به همراه 4 مهمان كه همه از پي سي اومده بودن تازه ديروز معلوم شد بدون اجازه از ما فيلم گرفتن
ما ماشينامون مجوز نداره از همه خواهش ميكنيم اول هماهنگ كنيد
باز هم سلام به همه
اول باید به از کسانی که به ما میل و Pm فرستادن تشکر کنیم و همچنین از حسین و مسعود و داریوش ومحمود که 4شنبه سر قرار اومدن.
اما از حسین انتظار نداشتیم که اون کار رو بکنه که روی ما به هم باز شه به هر حال امیدواریم که دیگه تکرار نشه
روز قرار:
4شنبه ساعت 23:15
مکان: اتوبان شهید چمران کیلومتر 11 به سمت خیابان ولی عصر (عج)
قرار بود من با ماشین جدید گروهم (لامبورگینی گالاردو 2006) و علی با بی ام دبلیو به سمت جردن بریم که این 2 ماشین رو مورد آزمایش قرار بدیم
راستش فعلآ با اون کار حسین بدلیل ترس از قرار گرفتن فیلم به دست همه یه تیکه کم از فیلم رو میذارم که حسین گرفته
جالبه:
سلام من روی داشپورت ماشینم (Honda civic) يه مقدار از اين چسب هايي كه براش چسبودن پلاستيك استفاده ميشه ريحته از نوه چسب هاي اسيدي البته چند جارو به صورت لكه جا انداخته... مي خواستم ببينم كسي راهي براي رفع جاي چسب مي شناسه.. ممنون
قيمت يك جفت باند 6975 pioneer چنده؟
باز هم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA
راستش در جواب به دوستمون باید بگم لامبورگینی و فراری خیلی هم دلشو بخواد که تو ایران هستند راستش ما نباید خودمون رو دست کم بگیریم
ایران از محدود کشور هایی هست که همه فصل ها رو داره اینهمه تمدن و اینهمه میوه و خیلی چیزای دیگه
اما یه سری چیز ها باعث میشه وقتی این ماشین هارو ببینیم همه به حسرت بیفتیم مثلآ تا یکی یه بنز 2005 میاره همه حاضرن همه چی که دارن بدن تا یه لحظه سوارش شن
اما گروه ما قبل از اینکه تشکیل بشه قول داده بود که تا میتونه کاری بکنه تا هرکی دلش میخواد برای چند مدت باحاش حال کنخه حتی حاضریم وقتی خواستید برید جایی کل بزنید یا
مثلآ عروسی یا سر قرار با لامبورگینی برید!!!
گالاردو
اين هم فيلم آن شب البته با فرمت 3gp كه با 3250 گرفته شده
راستش به طور كل كه از بين نميره اما برو داشبورد سازي برات ترميم ميكنه حدود 5 تومن هم ازت ميگيرهنقل قول:
نوشته شده توسط farhadamin12
HPower جان . یک سوال ؟
شما خودتون توی جاده های ایران تا حالا توی شرایط استاندارد ( استاندارد سرعت ) حداکثر چه سرعتی رو تجربه کردین ؟
با چه ماشینی ؟
راستش احسان جان من با 405 خودم اول جاده لشگرك 160 تانقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
تو اتوبان همت با گالاردو ساعت 4 صبح 305 تا
در شمال از گردنه حيران بعد از نمين به سمت اردبيل بدليل داشتن اتوبان 4بانده و صاف 315 تا با Fxx
105 تومننقل قول:
نوشته شده توسط casper66m
105 تومننقل قول:
نوشته شده توسط casper66m
wow !
پس از مرز 300 کیلومتر گذشتید !!! ( ای ول ، اگه زنده بمونم شاید 400 سال دیگه یک ماشین بخرم که 300 تا راه بره !!! حداقل آرزو به دل نمیرم )
یک سوال دیگه ؟ ( البته شرمنده ها ، چون خوره ماشینم دارم اینها رو میپرسم )
مگه فدراسیون اتومبیل رانی برای همچین ماشینهای سوپر اسپرتی مجور تردد نمیده ؟
بعدش تازه اگه پلیش بگیره ( خدا اون روز رو نیاره ! زبونم لال ! گوش شیطون کر ! ) میتونه ماشین رو توقیف کنه ؟ ( کلا بخوابونه و بگه دیگه دستت به ماشینت نمیرسه !؟ )
نه بابا خواهش ميكنم راستش آره گذشتم اما واقعآ هيجان دارهنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
راستي اگه تو قرار ملاقات ما بياي ميتونم يه روز بهت قزض بدم
فدراسيو ماشينهاي بالاتر از 4000 سيسي رو نه البته سوپر اسپرت رو كه سرعتش تا 420 خورده مجوز نميده
پليسم اگه بگيره چرا ميخوابونه البته يه بار افتاد دنبالمون كه سوسك شد!!!
كسي در مورد شرايط جديد فروش ماشين ( نقد و اقساط ) واسه سايپا خبر داره ؟ ايران خودرو انجام داده ولي سايپا هم چنين طرحي داره و كي ؟
مرسی HPower جان .
فعلا که سعادت اینو ندارم بیام تهران . اما اگه اومدم حتما یک سری بهتون میزنم .
راستش از اینکه دیدم کسانی مثل شما توی ایران دارن اینجوری فعالیت میکنن خیلی خوشحال شدم .
چون خود من از زمان طفولیت ( دوره پاره سنگی ) به ماشین اونم نوع سوپر اسپرتش علاقه وافری داشتم . ( از همون شماره های اول مجله ماشین رو داشتم ! ) اما چون به این نتیجه رسیدم که حداقل توی ایران نمیتونم به این آرزو برسم دیگه سعی کردم فراموشش کنم . تا اینکه شما اومدی و تاپیک رو ترکوندی !!!
در هر حال آرزوی موفقیت برای شما و اعضای تیم شما رو دارم .
دوست عزيز وقتي من ميگم 0تا100پژو206 بالاتر از سمند وپارس وglxوآردي هست يعني اينكه همه اين ماشينها تحت شرايط مساوي ازدنده يك شروع به حركت كرده وتا سرعت 100 كيلومترادامه ميدن پس ميبيني دنده يكم داره.نقل قول:
نوشته شده توسط Hpower_sl3
دوما اسب بخار تاثيرش در دور موتور بالا حرف خنده داري هست وگرنه ماشين هنگام حركت از حالت ايستاده طبق حرف شما كه در دور بالا تاثير داره نبايد راه بيفته.در دور بالا ماشين به حداكثر قدرتش ميرسه نه به قدرتش.مثلا اگر فرض كنيم هر دو ماشين آردي و پژو206 در دور موتور5000به حداكثر قدرتشون ميرسنآردي در دور موتور2500 تا41اسب بخار نيرو داره و206در همين دور موتور55اسب بخار نيرو داره وهمين جور براي دور هاي پايين تر.حالاشتاب قضيش با سرعت فرق ميكنه .مثلا حتما ديدن زمانيكه يك 206 با زانتيا كورس ميزاره تا سرعت130تا 206جلوي ولي به بالازانتيا سره چون قدرتش140اسب بخار ولي تو شتاب 0تا130از 206كه110اسب بخار قدرت داره كم مياره كه اونم به دليل گيريبكس وضريب دنده هاست.
نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
احسان جان من حمید هستم.راستش من و تیم ما حتمآ خوشحال میشیم که شما رو ببینیم و از تجربیاتت استفاده کنیم چون ما از مجله ماشین شروع کردیم
اگر خواستی بیاى تهران 1هفته قبلش هماهنگ کن تا بیایم استقبال
این هم به مناسبت عضو شدن احسان جان در گروه ما:
دانیال جان شما احتمالآ منظور من رو بد گرفتینقل قول:
شما وقتی میری ايران زمین کل شتاب بندازی فقط حق داری دنده 1 بندازی مگه لامبورگینی داری که میخوای با 1 100 تا بری؟
در ضمن شما ببین مزدا323 با 110 اسب و پراید با 80-90 اسب بخار اگه شتاب با 1 بندازی پراید جلوتره نه مزدا
ام تو دور 323 جلوتره خب حالا شاید منظورم رو بهتر رسونده باشم
ممنونم حمید جان .
انشالله هر وقت که اومدم تهران ، در خدمت شما و دوستان دیگه هستم .
در ضمن . اگه میشه چند تا عکس با کیفیت و توپ از ماشینهاتون بذارید تا یکم دل ما بیشتر آب بشه !
مرتضي جان خيلي ممنون از لطفت در مجله ماشين 283 لامبورگينيم رو مورد آزمايش قرار داد منتهينقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA
مشكل ما نداشتن جوازه و اگر نه حتمآ در نمايشگاه تيونينگ ما رو ميديدي
راستش احسان جان من دانشجو هستم و واقعآ وقت كم ميارم اما سر فرصت حتمآ برات عكس ميذارم مثل اين:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
سر فرصت از فراري هم ميذارم
تجربه شخصی 168 تا با پراید واقعآ هولناکه!!!
4شنبه 19 مهر 1385
ساعت 19:12 (بدلیل خلوتی خیابانها بعد از افطار)
مکان:اتوبان شهید همت بعد از ورودی پاسداران به سمت ورودی مدرس(غرب)
از ساعت 15:20 دقیقه با آرش هماهنگ شده بود تا با ماشین دست تیونینگ خودش حداکثر سرعت رو تجربه
کنیم.
بعد از افطار بدلیل خلوتی خیابانها میشه این سرعت رو تجربه کرد
از خروجی پاسداران میندازم تو همت با 1 سرعت رو به 44 میرسونم
آرش با قرار دادن ایربگ زانتیا روی ماشینش تا حدودی ما رو امیدوار کرده که شاید زنده بمونیم!!!
حالا در کیلومتر 15 همت هستم با دنده 2 سرعت رو به 70 میرسونم با 3 به 120
با 4 به 145 و آخرین دنده هم 5 که بعد از 7 ثانیه سرعت به 168 میرسه
دیگه عقربه سرعت سنج داره میترکه دارم احساس میکنم که واقعآ رو هوام
حالا آرش آخرین سرعت رو با N70 برای شما عزیزان عکس میگیره
واقعآ با موتور 1323.24 دور از انتظار بود!!!
علی هم با مورسیه لوگو من فلاشر زنان در جلو حرکت میکنه تا راه رو برام باز کنه
متاسفانه با رسیدن به 2راهی مدرس شمال و جنوب بدلیل ترافیک از رسیدن به سرعت 180 صرف نظر کردم
ماشین آرش فقط شمع های اون تعویض شده
با رفتن به سمت مدرس شمال کنار اتوبان می ایستیم و به ماشین ها رو تعویض میکنیم
من خدا رو شکر میکنم که اتفاقی نیفتاد و برای صرف شام به سمت هیوا میریم.
سلام
فكر كنم فرق بين پرايد و 141 رو خودم تجربه كردم
من هفته گذشته با 141 با سرعت بيش از 180 كيلومتر رفتم كه باعث شد كيلومتر ماشين ببره
و اصلا دست به موتور نزدم (واسه اين كه سرعتش بالا بره) در ضمن اصلا ماشين رو هوا نبود
اما من اين تجروبه رو با پرايد داشتم كه فقط جرعت كردم تا 150 باهاش برم چون داشت از رو زمين كنده مي شد
مدل ماشينم 82
من كرمان زندگي ميكنم
ما بچه هاي كرمان واسه امتحان ماشينامون ميريم جاده هفت باغ
يكي از بچه ها ماشين پژو 504 رو امتحان كرد
دنده 2 سرعت ماشين رو 110 رساند و دنده 4 سرعت ماشين رسيد به 220 تا كه اين سرعت
رو با ماشين زانتيا رسونديم
اما فقط 30 ثانيه سرعت 220 رفت بعد صداي عجيبي از موتور باعث كم شدن سرعت شد و ماشين وايستاد
وقتي كه كاپوت رو زديم بالا پوسته كاربراتور شكافته شده بود
ماشين درست شده و ميخوايم ركورد بزنيم و حتما فيلم ميگيريم
و براتون ميزاريم
ممنون
سلام
من پرشيا دارم و مي خوام شتاب خوفي داشته باشه
شمع هاش رو عوض كردم و 4 كنتاكه انداختم
كاتاليزر هم ور داشتم
حالا چي كارهاي ديگه اي ميشه انجام داد كه شتابش بهتر بشه؟
سلام
من مي خواهم يك جفت باند 6975 pioneer بخرم
ولي شنيدم 6975 هاي جديد زياد خوب نيستن و قديمي هاش خوبن
مي خواستم ببينم اين واقعيت داره؟
من يه مورگان نارنجي دارم -1972-30000كيلومتر-175ميليون تومان-09121885831
حالا نظرت با اين چيهنقل قول:
نوشته شده توسط Hpower_sl3
ولي خدايي رو آسمون بودن هستم آخه هم صداي موتور كرت ميكنه هم اگه ماشيني ازت رد بشه وفرمون سفت نگرفته باشي ماشين به طور خفن منحرف ميشه
راستش اول بايد پرشيات ديده شه كه موتور سالم هست يه نه راستشنقل قول:
نوشته شده توسط casper66m
جنبه تيونينگ شدن رو داره يا نه
اما اگه مكمل مشكي كاسپين و بنزين سوپر بزني بيشتر ميشه
براي بهتر شدنش هم ميتوني با تيم ما كار كني و شتابت رو تا 25% بيشتر كنيم
راستش ديگه 6975 اصل نيست چون ديگه توليد نميشه اگرم باشه كوبش سردرد ميارهنقل قول:
نوشته شده توسط casper66m
اي آقا برو بچه هايي (:cool: )رو سراغ دارم روي پي كي و پرايد معمولي موتور استوك مزدا ميذارن و ماكسيما رو باهاش ميگيرن اونوقت شما 150 تا بيشتر نتونستي باهاش بري؟! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط hamed_toofan_2003m
;)
من روانيه وديوانيه Mercedes Benz هستم.چه سواری چه سنگین وبا هر کی بخواد کل میندازم
.کامیون فقط mercedes benz actros 1861