رم و cpu مشکلی نداره اما کارت گرافیک رو نمی دونم چون سری 7 g force یه جوریه بعضی مواقع خوب اجرا نمی کنهنقل قول:
Printable View
رم و cpu مشکلی نداره اما کارت گرافیک رو نمی دونم چون سری 7 g force یه جوریه بعضی مواقع خوب اجرا نمی کنهنقل قول:
من عاشق تمامه NFS هستم از شماره یکش بازی کردم تا Carbon ولی فقت به خاطر آزلیه بازی مثل رانندگی خیابونی پلیسو و ....
من هنوز نشده بخرم ولی واقا بازی شده مثل GT از این جور بازیایه مسخره که باید دوره پیست بچرخیم آره ؟؟
وااااااااای خداااااا اگه اینجوری باشه خودمو میکشم خب چرااااااااااااااا احححححححح
6 ماه که منتظرم دوباره EA خودشو رو NFS Prostreet نشون بده حالا اینجوری بشه خیلی بد میشه ؟؟
ولی واقا بازی شده مثل GT از این جور بازیایه مسخره که باید دوره پیست بچرخیم آره ؟؟
لطفا جوابمو زود بدییین :18: :41: :2:
n vidia G Force 8600 GT که شما دارید میشه 512 نه !256
عزیز نگفتی گرافیکت چنده و با چه رزولیشنی می ری توی بازی در ضمن یک سوال بزرگ از اساتیدنقل قول:
اول بازی سه گزینه رو می زنه کدوم بهتره بزنم من بک بار که بازی کردم اولی رو زدم و ماشین در به داقونی بهم داد اما دوستام می گن King به زنمم خیلی خوب بگید کدوم بهتره تا اونو بزنم چون می خوام برم رم بخرم و دوباره بازی بکنم می خوام بدونم کدوم بهتره
اهان ببخشید اخه انقدر تند تند همه پست می دن که ادم به صفحه های قبلی نمی رسه خوشا به حالت بازی تا اخرین قدرتش می بینی و بازی می کنی خیلی کامپیوتر خری داری برو حالشو ببر سوال اولم هیچی اما می خوام بدونم اول King زدی با نهنقل قول:
علت اصلى اينكه خيلىها از اين بازى خوششون نمىياد همينه.نقل قول:
◙
منم با geforce 7300 gt با cpu 3.2 و ram 1gb با حداکثر کیفیت دارم بازی می کنم و مشکلی ندارم به هیچ وجهنقل قول:
منم موافقمنقل قول:
من عاشق تمامه NFS هستم از شماره یکش بازی کردم تا Carbon ولی فقت به خاطر آزلیه بازی مثل رانندگی خیابونی پلیسو و ....
من هنوز نشده بخرم ولی واقا بازی شده مثل GT از این جور بازیایه مسخره که باید دوره پیست بچرخیم آره ؟؟
وااااااااای خداااااا اگه اینجوری باشه خودمو میکشم خب چرااااااااااااااا احححححححح
6 ماه که منتظرم دوباره EA خودشو رو NFS Prostreet نشون بده حالا اینجوری بشه خیلی بد میشه ؟؟
چون ديگه اين سري هيجان قبل رو نداره . بازي خيلي ماست شده البته گرافيكش خوبه ولي حيف كه gameplay نداره
آقا هركي زياد بازي كرده بگه مراحلش كمه يا زياد؟؟؟
مراحل بعدي جزابيتش بيشتر ميشه يا نه؟؟؟؟
نيمشه فرمون ماشينارو تيز تر كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیح کامل در مورد 3 گزینه ابتدای بازی ...
این 3 گزینه در واقع راننده رو کمک می کنه تا در مواردی که ضعیفه کامپیوتر بهش کمک کنه
گزینه 1 --> Casual
سیستم ترمز شما رو در بازی مدیریت می کنه و به شما کمک می کنه همیشه در بهترین خط برونید
گزینه 2 --> Racer
به گیمر کمک می کنه که در پیچ های سخت به راحتی بپیچد
گزینه 3 --> King
به گیمر اجازه میدهد تا قدرت اصلی ماشین رو احساس کنه
این 3 گزینه را در تمامی مراحل بازی و هر زمانی که خواستید می توانید تغییر دهید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سوال شما من گزینه RACER رو انتخاب کردم چون در این بازی ماشین ها در اثر تصادف صدمه می بینند و یکی از قسمت هایی که احتمال تصادف زیاده سر پیچ هاست و من هم این گزینه رو انتخاب کردم لازم به ذکره این گزینه هیچ ربطی به روند بازی و خرید ماشین و ... نداره
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب
از کسانی که بازی کردند می پرسم ....... آیا دوربینی به بازی اضافه شده که از توی اون دوربین ، فرمون ماشین و داخلش پیدا باشه .......نمی دونم منظورمو متوجه می شید یا نه...
مثه بازی تست درایو که یکی از دوربینها از داخل ماشین بود و فرمون ماشینو می دیدی
گفتم که بازی خیلی واقع گرایانه شده این بستگی به ماشینی که می خرید داره اون ماشینی که خود بازی میده افتضاحه من اصلا با اون نرفتم غیر قابل تحمل انگار داری اسلوموشن میرونی اصلا با اون ماشین نرو از بازی زده میشینقل قول:
من که کلی پاش نشستم و وارد مرحله بعد شدم تازه شده 10 % به نظر خیلی طولانی میادنقل قول:
هر مرحله ی کلی رو که بگذرونی روی نقشه تمام جزییات از جمله آب و هوا بادکنک های اطراف زمین تشویق کننده ها و شروع کننده های اول مسابقات عوض میشن اصلا کسل کننده نیست
من هم گفتم ممکنه پس اگر مشکلی نداره که چه بهترنقل قول:
بله اشتباه کردم 512نقل قول:
مطمئن باش اگر عاشق تمام nfs ها بوده باشی عاشق این هم خواهی شد فقط کمی صبر کن و باهاش بازی کن تا باهاش حال کنی این بازی مثل شماره 5 و 3 بازی هستنقل قول:
اصلا مثل GT یا کلین مک رالی نیست خیلی با حاله یکم بازی کنی نظرت عوض میشه
نقل قول:نهنقل قول:
یه دوربین داره که فقط جلو رو نشون میده یه دوربین از دید راننده هست ولی فمون رو نشون نمیده از روی کاپوت نشون میده که خیلی باحاله مخصوصا موقع تصادف ها یه دوربین از پشت نزدیک داره و یه دوربین دور هم داره که آخرشه سرعت که می گیره ماشین دور میشه
سلام من گیم گرفتم از دیروز خیلی بدم اومد ولی بعد از یکمی بازی کردن فهمیدم چجوریه و الانم دارم بازی میکنم
و یک مشکل خیلی بزرگ دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که این قسمت که دورش خط قرمز کشیدم با مسابقه میره سمت راست وسبز میشه و وقتی در میام دوباره میرم تا ادامه بدم بر میگرده به حالت اول حتی پس از save کردن بازم میره خواهش میکنم کمک کنید
سلام
آقا من اين بازی رو دانلود کردم
اول که کار نکرد
2 تا کرک واسش دانلود کردم
يکی 12 mb
اون يکی هم 41 mb
ولی بازی مراحل باز نميکنه. نميدونم چرا اين طوری هست.
در قسمت (Race Event ) من 4 مرحله رو ميرم و ( Dominate ) ميشه ولی مرحله بعد باز نميشه.
يکی به من بگه مشکله من چيه ؟ اگه مشکل کرک باشه. لطفا بگين کجا ميتونم يه کرک درست پيدا کنم
Please help me
cpu 4000 doual cor
ram 1 gig
vha 8400gs 256
با این سیستم چجوری میتونم بازی کنم
خوب یا بد
این بازی رو میشه با رم 512 اجرا کرد یا نه
عالی میتونین بازی کنیننقل قول:
بله میشه اجرا کردنقل قول:
ميگم اين بازي چند سيديه؟
در یک جمله خلاصه میشه کل بازی رو نقد کرد!!
تلفیقی از dirt و GT.
اصلا هیجان نداره.اصل بازی به شهرشه.مثل کربن تیم بسازی و...
حتی گرافیکم اونی که میگفتن نیست.مخصوصا دودا...
(رو آخرین درجه بازی میکنم)
به نظره من که بازیه عالیه ! نوع ماشین ها ، نوع گرافیک و ... ! البته یکم گیم پلی بازی ضعیف تر شده که باز هم جای بخشش رو داره.
دوستان تو قسمت Multiplayer که می خوام Acc بسازم ازم کد رجیستری بازی رو می خواد. کسی این کد رو داره ؟
ببینم یعنی اصلا داستان نداره؟ من که عاشق داستان most wanted بدوم مخصوصا اخرش
راستی amin_astrix تیمم تو هتریک هی می بازه . چیکار کنم؟
من بازی رو تو 2 تا DVD خریدم. چند تا CD هستش رو نمی دونم.نقل قول:
داستان خاصی نداره و حتی به پایه داستان کربن هم نمی رسه!نقل قول:
تنها چیزی که من از داستانش فهمدیم این بود که یه یاروییه تو ماشین سواری خیلی شاخه و باید تو شاخشو بشکونی !:31:
راستی می دونستید تو بازی حدود 92 تا ماشین هست ؟
توی فروشگاه سایت نگاه کن.:5:نقل قول:
بهت میل زدم گفتم امیدی نیست.بازی تیمتو ریست کرده و بعد داده بهت.الان این تیم برا دسته 4 هم کمه.فقط پول جمع کن که برگردی فصل بعدنقل قول:
دمو داره؟واسه من نداره.تک دیویدیه.چد گیگه ماله تو؟نقل قول:
آره ماله من دمو داره!
رو Hard حدود 8 Gb خورده ای جا می خواد.
ای نامرد.ماله من 7 گیگه.اصلا دمو نداره!!!!!
یعنی بازی که می خواد شروع بشه اصلا دمو نداره یا دموی وسط بازی رو نمی گذاره ؟نقل قول:
هیچ کدومو نداره:19:.نه اول نه وسط.برم 2 دیویدیه رو بخرم پس.:13:نقل قول:
مرسی
مژده
بعد از سری اول مسابقات وارد مرحله دوم شدم و اولین زمینش یکی از اتوبان های شیکاگو هست همون حال و هوای داخل شهر و اتوبان ها رو داره ماشین های جدیدی هم باز شدن من BMW Z4 M COUPE رو خریدم و اسپورتش کردم حیفم اومد براتون عکسش رو نزارم
توضیح : داخل تونل اتوبان شیکاگو با بی ام دبلیو نقره ای ...
باز هم نظرتون در مورد بازی عوض نشده ...
یه نفر جواب منو هم بده
اون اول بازی حق انتخاب چند تا ماشین رو داریم؟ اسماشون چیه؟
منظور از دمو چیه مال من 7.48 گیگ جا گرفته ولی دموی اول بازی Tutorial اینارو داره.
سلام من گیم گرفتم از دیروز خیلی بدم اومد ولی بعد از یکمی بازی کردن فهمیدم چجوریه و الانم دارم بازی میکنم
و یک مشکل خیلی بزرگ دارم
مشکل اینه که این قسمت که دورش خط قرمز کشیدم با مسابقه میره سمت راست وسبز میشه و وقتی در میام دوباره میرم تا ادامه بدم بر میگرده به حالت اول حتی پس از save کردن بازم میره خواهش میکنم کمک کنید
بازیش خیلی عالی شده.
مخصوصا هدایت ماشینها تقریبا مانند قبل شده و توی خاکی نمیری.
سلام.نقل قول:
جون من راستش رو بگو اصلا هیچی دمو نداره؟
می شه بگی از کجا گرفتی من که از P30World خودمون سفارش دادم واسم بیارن اونم 1 DVD ی یعنی مال منم دمو نداره؟:18:
تو رو خدا جواب بدین...
سلام.نقل قول:
شما DVD یش رو گرفتید. از شما 1 DVD یا 2 DVD هست؟
یکی کمک کنه من در مرحله اول ( یک ستاره ) همه مرحله هارو رفتم ولی به مرحله بعدی نمیره و قسمت
سبز رنگ در سمت بالا راست تا اخر نمیره باید چیکار کنم خواهش میکنم کمک کنید
اینم عکسش :