سلام دوست مننقل قول:
از اينكه برنامه رو اپ كردي ممنونم
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟:11:
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟:11:
اگه اينترنت سرعت بالا نداري واسه دانلود بهتره يه فكر ديگه بكنينقل قول:
شايد از دوستان كسي باشه كه بتونه اين برنامه رو واست پست كنه
ولي مطمئن كسي رو گير ميري كه 51 مگ رو واست ايميل كنه چون به اندازه دانلودش وقت ميبره
موفق باشي
سلام خدمت تمامی عزیزان!من همین دو شب پیش یه گوشی موتورولا A1200 گرفتم از مشهد!البته من مدتی بود که دنبالش بودم ولی یه کم کمیاب شده بود!در ضمن اینم بگم که از طرفدارای قدیمی متورولا هستم!از V3 شروع کردم بعد V3i و الان ام که عزیز دلم A1200!البته مدتی هم V3x امتحانی دستم بود که واقعا گوشی با کلاسی !به هر جهت امیدوارم که از نظرات-راهنماییها و آموزشهای شما اساتید و دوستان بتونم بهره ببرم و اگه چیزی هم یاد داشتم دریغ نکنم!در ضمن فکر کنم که این اولین پستمم بود!!!
:31:سلام خدمت تمامی عزیزان!من همین دو شب پیش یه گوشی موتورولا A1200 گرفتم از مشهد!البته من مدتی بود که دنبالش بودم ولی یه کم کمیاب شده بود!در ضمن اینم بگم که از طرفدارای قدیمی متورولا هستم!از V3 شروع کردم بعد V3i و الان ام که عزیز دلم A1200!البته مدتی هم V3x امتحانی دستم بود که واقعا گوشی با کلاسی !به هر جهت امیدوارم که از نظرات-راهنماییها و آموزشهای شما اساتید و دوستان بتونم بهره ببرم و اگه چیزی هم یاد داشتم دریغ نکنم!در ضمن فکر کنم که این اولین پستمم بود!!!:11:
عزیز جان پسوندش pkg هست و با superman یا mpkg باید نسب بشه .نقل قول:
سلام دوست من
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟
یا حق...
اگه کسی دنبال برنامه های loader و mpkg و... واسه 053p میگرده بگه واسش بزارم.
یا حق...
کسی میدونه چطور میشه از دست Ir-tci و تاریخ زیرش که رو صفحه هستش راحت شد؟
خداییش یکی از مشکلات من با این آ1200 همین ام پی کی جی بود . با هیچ روشی نتونستم نصب کنم . البته برنامه سوپر من این مشکلو حل کرده مال من ورژنش قدیمی بودنقل قول:
حالا که دوستان با mpkg روی ورژن 053p مشکل دارن منم چیزی رو که رو گوشی خودم نسبه و دارم باهاش کار میکنم رو میزارم . اینم لینکش :
یا حق...کد:http://rapidshare.com/files/55267413/mpkg_loader.rar.html
[quote=Mamali_eshghi;1566095]اگه کسی دنبال برنامه های loader و mpkg و... واسه 053p میگرده بگه واسش بزارم.
یا حق...[/quot
دستت درد نكنه اگه زحمتشو بكشي ممنون ميشم
تشكر
سلام دوستان ببینید تقریبا این حرفها درسته که میشه کمبودهای فرمورها را با نصب کردن برنامه از بین برد.ولی به نظر من یکم باید شجاعت به خرج بدین و نگران نباشید تمامی دوستانی هم که با مشکل مواجه شدن آخرش تونستن upکنند.خیلی ها با خوندن مشکلاتی که برای بقیه پیش اومده قید این کارا میزنند و با نصب کردن برنامه خودشونا راضی می کنند.هر چی باشه در آخرین ورژن فرمور bugها کمتر شده و امکانات هم بیشتر شده.
در مورد متحرک بودن ایکونهای توی منو خوب گوشیهای سونی اریکسون هم همینطوره وقتی رو هر کدوم برین یه حرکتی میکنه همچین چیز غیر عادی و زشتی نیست.
ورژن 24xp30به نظر من و خیلی دوستان خوبه با کارکرد عادی حدودا 2روز و نیم هم شارژ میده.نگران این هم نباشید که نمی تونید به ورژن های غیر c2 برگردین چون دلیلی برای این کار وجود نداره.مثل این میمونه که از windows 98 به windows xp ارتقا بدین.
به هر حال تصمیم آخر خود شخص باید بگیره........
موفق باشید.
اینم برنامه DOS که برای نصب کردن WINDOWS 3.1 لازم میشه.تقریبا همه دستورهای DOS را میشه اجرا کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم بايد بسوزي و بسازي.نقل قول:
شما داس رو نصب كردين؟غير از نصب وين به كار ديگه اي هم مياد؟نقل قول:
سلام. لطفا کمکم کنید . گوشیمو A1200 رفیقم بد فلش کرده . الان منوهای بالا با نماد آنتن شبکه و لوگو شبکه از کار افتاده و هرچی میزنم عمل نمیکنه. یعنی به تنظیمات صفحه شماره گیری و پیام ها و کلا هرچی از بالا در دسترس است در دسترس من نیست. ضمنا شارژش تموم شد و الان هرچی تو شارژ می زنم هی ریست میشه. کمکم کنید سریع ممنونم
دیگه این کم لطفیه شما میگی یه فلش از win 98 به xp هستش؟؟ تو هیچ گوشی هیچ موقع این همه تغییر ایجاد نمیشه در حده یه پتچ ساده هستش همین نه این همه تغییرات گسترده که وقتی ادم خودش میتونه بکنه برا چی فلش کنه؟؟؟
سلامنقل قول:
شما بايد يه باتري پر رو گير بياري و گوشي رو به حالت بوت ( فلش) ببري و از نو فلش كني
میشه قشنگ توضیح بدی عزیز
Moshaver Amin جان تو پست #691 واست چیزی که می خاستی گزاشته بودم .توجه نکردی بهش.
یا حق...
Iesaha جان واقعآ تشکر میکنم ازت بخاطر برنامه های توپت . اگه همه مثل تو و چند تا دیگه ار دوستان دلسوزانه به فکر باشن و برنامه بزارن چی میشه ؟!!!!!!؟
یا حق...
تورو خدا زود به من کمک کنید. hELP mE fOR gOD
شما یه ا1200 دیگه پیدا کن که اگه مال خودت شارژ نکرد با اون شارژ کنی و بندازی تو گوشی خودت.نقل قول:
بعدش با تئجه به توضیحاتی که تو ی صفحات اولیه اومده (20 به بعد فکر کنم)
گوشیتو فلش کن از نو.
بچه ها میخوام با هم یه کار گروهی رو شروع کنیم واسه ساخت themes واسه گوشی. اگه کسی بلده یه آموزش بزاره به فارسی نه اینکه لینک بده . چون از این لینکا پره !!! . اگه هم کسی بلد نیست دوستانی که تمایل به همکاری دارن بگن تا start بزنیم . واسه شروع من برنامه هایی که نیاز هست رو اسم می برم ولی خودم نتونستم بجز activeperl بقیه رو گیر بیارم و کار با activeperl هم هنوز وقت نزاشتم یاد بگیرم برنامه ها اینا هستن :
1- activeperl
2- skin packeger & skin unpackegar
3- icon packeger & iocn unpackeger
دوستانی که میخان تو یه پست هم اینجا اعلام آمادگی کنن .:10:
یا حق...
فکر قشنگیه ولی ایکاش یه تاپیک جدا بزنی.(به نظر من):11:نقل قول:
دوباره سلام و ممنون از اینکه مارو تحویل گرفتین و یه خوشامد گویی هم نگفتین!:41:
یه سوال داشتم در مورد باطری A1200
من قبل از خرید شنیده بودم که عمر باطری موتورولا A1200 تا 3 روز هم جواب میده اما بعد از یه شارژ اولیه دیدم تقریبا تا 1 روز بیشتر جواب نداد!البته با گوشی کار میکردم تو این مدت.اما نه اینقدر که به این زودی تموم شه!
میخواستم از شما عزیزان بخوام هر کی براش مقدوره عکس باطری که تو پکتون بوده رو بزارین یا بگین روش چی نوشته واسه شما!
ممنونم!
:20:
مال من هم یع روز بیشتر جواب نمی داد . فک می کنم چون روز اول زیاد با گوشی کار کردین شارژش زود تموم شده :46: ولی من هم هرروز می زدم به شارژنقل قول:
حق باشماستنقل قول:
البته بعد از اينكه پستم رو گذاشته بودم مطلب شما رو ديدم
به خاطر mpkg هم ممنونم دستت درد نكنه:11:
خلي شدن شارژ در روزهاي اوليه طبيعيه به مرور زمان با شارژ هاي بعدي و استفاده هاي بهينه اين مورد كمتر هم ميشهنقل قول:
سلام!
بلاخره من هم به صاحبان A1200 پیوستم!
می خوام با استفاده از تجربه شما دوستان یه گوشی سر حال و به روز داشته باشم! برای شروع چند تا سوال دارم:
1- من کجا می تونم نوع فایرم ورمو ببینم؟! مثل v3 phone status نداره که بنویسه!
2- cd ی همراه گوشی من مال 2005 بود و گوشی رو نمی شناخت. خدا رو شکر ورژن جدیدشو قبلا ئاشتم! برای شما هم همینتور بود؟!
3- Voice comand گوشی من کار نمی کنه! دلیلش چی می تونه باشه؟
از كجا بفهميم مدل فيرم ويرمون چيه؟ بايد تو شماره گير گوشي بزنين WWW008W(دبليو رو با دكمه اينسرت و بعد اينسرت ويت بيارين) اينا مياد:نقل قول:
سلام!
بلاخره من هم به صاحبان A1200 پیوستم!
می خوام با استفاده از تجربه شما دوستان یه گوشی سر حال و به روز داشته باشم! برای شروع چند تا سوال دارم:
1- من کجا می تونم نوع فایرم ورمو ببینم؟! مثل v3 phone status نداره که بنویسه!
2- cd ی همراه گوشی من مال 2005 بود و گوشی رو نمی شناخت. خدا رو شکر ورژن جدیدشو قبلا ئاشتم! برای شما هم همینتور بود؟!
3- Voice comand گوشی من کار نمی کنه! دلیلش چی می تونه باشه؟
R532H2_G_11.20.08P
BP: R532H2_G_11.20.08PPB
PFlex: GSZHNANT677JF014D
SP: 631F1F00
اون 08p خط دوم ورژن فيرم ويرتونه
یا حق...
سلام. من گوشیمو با همون فریم ور که گذاشته بودید فلش کردم با موفقیت و گوشی بالا اومد و ظاهرش کلا عوض شد ولی باز هنوز دکمه های بالا غیر فعال هستن. تو رو خدا بگین چیکار کنم
ممنون از راهنماییت!نقل قول:
من 53P دارم!
مشکل Voice هم بخاطر اتوماتیک بودن زبون بود! بعد از اینگیلیسی کردنش راه افتاد! مسیح ها رو هم می خونه!
من pdf فارسی رو هم می تونم ببینم! ولی فکر کنم برای صفحات اینترنت فارسی یا unicode فقت فونت کم داشته باشه!
امروز 40 صفحه اول از این بحث رو خوندم. ممنون از همه دوستانی که راهنمایی های مفید کردن. بخصوص آقای مشاور، مجرم1 و 2 و خانم آناهیتای عزیز. خسته نباشید.
جناب faraz-sm از اينكه شما رو در بين خودمون ميبينيم خوشحاليم
مسلما ياري و همكاري تمام دوستان و اعضا اين كلوپ باعث شده كه اين كلوپ به يك سطح بالا از اطلاعات در مورد اين تلفن دست پيدا كنه
همگي خسته نباشيد
من winampكه دوستان معرفي كرده بودند رو نصب كردم
اين برنامه قابل پخش توي ايرفون نيست ايا در مورد گوشي شما هم همينطوره؟
سلام به همگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بگی از کجا و چند؟؟؟؟؟؟ البته اگه دوست داشتی
من هر چی گشتم پیدا نکردم یا اگه بود با قیمت ..... میدادن.:41:
بابا توروخدا یکی به من کمک کنه. گوشیم از کار افتاده اینقدر داستان حسین کرد تعریف نکنید. واقعا کمک میخوام هرچه زودتر فلشم کردم چند بار ولی هنوز دکمه های بالا از کار افتاده
ورژن قدیمش با هدفون کار نمیکنه اما جدیدش مثل این که این مشکلو نداره منم فعلا دارم با همون قدیمیش کار میکنم.نقل قول:
دوست من در مورد مشکل شما من فکر به ذهنم نمیاد امیدوارم بقیه بتونند کمکتون کنند.نقل قول:
البته به نظرم جاهای دیگه هم مطرح کنی مشکلتو خالی از لطف نیست.
یه چیز جالب. من روشنایی صفحه رو بردم روی ۲۰ درصد. الان حدود کمتر از ۴ روز میرهنقل قول:
باید بدی بیرون فلش کنن . فک کنم باید ببری علاالدیننقل قول:
دمت گرم بابا اونجا بردم کسی نتونست کاری واسم بکنه. تازه چنتاشون گفتن اصلا این گوشی فلش نمیشه؟؟!؟؟!؟!
من خودم درست و حسابی فلشش کردم . فکرکنم یکی از فایلای منوش پاک شده باشه . بابا شما که این همه ادعا دارید چرا جواب نمیدیذ(یه جورایی تحریک کردم)