بله بازي اومده ولي هنوز به طور كلي توزيع نشده.نقل قول:
Printable View
بله بازي اومده ولي هنوز به طور كلي توزيع نشده.نقل قول:
سلام
دوستان یک مشکل جدیدتر از صدا پیش اومده همون جور که دوستان هم اشاره کردن در یک مرحله از بازی ارور می ده تقریبا تا اون جا که من فرومهای دیگه رو دیدم به نوعی همه این مشکل رو دارن ایا کسی بازی را از سرزمین گرفته یا نه
بله فعلا اين مشكل وجود داره و هنوز كسي از اينجا رد نشده بايد ديد كرك جديد بازي كي مياد.نقل قول:
یعنی بازی مشکل داره؟!!!نقل قول:
مایی که شهرستانی هستی مو دسترسی به باری نداریم دلمونو بیخودی صابون نزنیم دیگه؟:41:
باید منتظر پچی چیزی باشیم که مشکل بازی رو رفع کنه.
اون وقت این مشکلی که شما می گید منظورم همون ارروری که می ده دقیقا اوایل بازیه یا نه اواسط بازی؟
(یعنی میشه بازی کرد و این دل صاحب مرده رو آروم کرد فعلا تا مشکلش رفع بشه؟؟؟:46:)
راستی چند سوال دیگه:
آموزش بازی تو محدوده ی قلعه ی الموت هستش یا نه توی یک محل دیگه است؟(آخه من تو ترایلرش دیدم که توی یک قلعه روی کوه ایستاده بود)
بازی از کدام شهر شروع میشه؟
1.اورشلیم 2.دمشق 3.یا اکرا؟؟؟؟
با تشکر
عزیزان این بازی فقط در استرالیا منتشر شده .
این همه لینک هم که میبینید مال همون نسخه ها هست .
وگرنه تاریخ انتشار همون قبلی هست ..
تا جایی که من میدونم برای استرالیا قراره 27 مارس منتشر بشه.نقل قول:
پشت سرش هم اروپا 28 مارس منتشر میکنه...
این که اومده دقیقا مال کجاست؟
دوست عزيز براي استراليا 13 مارس هست.نقل قول:
اصلا طوری شروع میشه که کف کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قرن بیست و یم بازی شروع میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گوش ندادم چی میگن.ولی یجور شبیه سازی کردن اون دوره رو مثلا.فردا چند تا عکسم میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا هنگام ورورد به اورشلیم بازی دچار مشکل میشه و باید منتظر کرک جدید بود
يعني اينطوري كه شما ميگين اين نسخه اصلي نيستش
پس خوب شد نخريدم .
بازي كرك داره بهتره بگين pathنقل قول:
راستي من هنوز داستان بازي را نميدونم ميشه يكي بياد يه توضيحي بدهد.
آقایون کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
بالاخره حداقل سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟ از یه منبع موثق بزارین.:46:
بالاخره منم تونستم تهیه اش کنم.
تو شهرستانمون اوردنش.
هنوز بازیش نکردم داره نصب میکنه.
عزیزم این فایل رو دانلود کن :نقل قول:
بالاخره حداقل سیستم مورد نیاز بازی چیه؟؟؟ از یه منبع موثق بزارین.
لینک یک پست بالاتر از پست خودت !کد:http://www.4shared.com/file/39593221/43301a13/Detection_Assassins_Creed_.html
تو سیستم خودت میتونی تست کنی .
دوست من میشه منبع بزاری ؟نقل قول:
داستان
بازی درسال 2012 آغاز می شود شخصیت بازی توسط تشکیلاتی مخفی دزدیده شده تا مورد آزمایش قرار گیرد. به کمک این آزمایش امکان دسترسی به خاطرات نیاکان یک فرد از طریق DNA های مخفی سلول های مغز فرد مورد نظر می دهد. به بیان ساده شما از طریق این روش می توانید اتفاقاتی که برای اجدادتان افتاده را دنبال کنید.Desmond از نوادگان نسل Altair وجزو 17 نفری است که مورد آزمایش این وسیله قرار می گیرد.
هدف این گروه از دزدیدن این 17 نفر رسیدن به مکان شئ ارزشمندی به نام Piece Of Eden برای برقراری صلح در جهان است. این شئ امکان کنترل تفکر دیگر افراد را به فردی که از آن استفاده می کند را می دهد. البته کاملا مشخص است که دزدان به دنبال صلح خیر خواهانه نیستند..
حال شما به گذشته باید شخصیت Altair را هدایت کرده وما موریت های او را به پایان برسانید و...
بازی از نظر من :
دارای گرافیک فوق العده ای است (سازندگان نهایت دقت را به عمل آورده اند) گیم پلی بازی نیز بسیار زیبا می باشد و حرکات وتوانایی های شخصیت بازی در نوع خود کم نظیر می باشد و...
خواهشا مطلب کپی نکن اینجا .
اگه هم کپی میکنی منبع رو هم بزار ...
دوستان خبر رسيده كه نسخه روسي بازي كاملا سالمه وفقط انگليسيش مشكل دره كه بايد ببينيم درست ميشه يا نه.
خوب منبع خبر شما کجاست ؟
بعدشم چه مشکلی ؟
منبعش بازي سنتر مشكل هم همه ميدونن تو يه قسمت از بازي از دراوزه رد نميشه وپيغام خطا ميده تا حالا كسي از اونجا رد نشده.نقل قول:
سلام
این بازی هم برای ما شده رویا و ارزو
بازی مشکل دار باید منتظر نسخه اصلیش موند ما شهرستانمون یه مغازه هست نمایندگی سرزمین من رفتم پرسیدم گفت بازی رو هنوز شرکته نزده فکر کنم این سرزمین منتظر مونده تا بازی اصلی و بدون ایراد رو منتشر کنه
اقا این بازی الان دو روزه که اومده ولی سیستمی که می خواد وحشتناکه
رم2 گیگ می خواد و گرافیکش هم که نگو گرافیک سیستم یکی از دوستای من گرافیک جی فرس 512 مدل 8400 داره که این بازی رو ی سیستم اون خوب اجرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
البته هنوز معلوم نیست که کرک روسی سالمه اما یه سیو از مرحله بعد از کرش اورشلیم هست که احتمال داده میشه ماله ورژن روسی باشه که اگه اینطوره حتما ورژن روسی سالم بوده که اون قسمت رو رد کرده
اقا اين بازي توي ايران پخش شده؟
اگه پخش شده چند روزه كه پخش شده؟
من خودم با 8500 با بالاترین ریزولیشن و گرافیک بازی میکنم.بازی لاست رو گرفتم رو نصف هم اجرا نمیشد.یچی میگینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------
بازی دو روزه پخش شده.دیروز به شهرستانا هم رفتهنقل قول:
اقا اين بازي توي ايران پخش شده؟
اگه پخش شده چند روزه كه پخش شده؟
اولا patch نه path دوما patch رو برایه بر طرف شدن مشکلات و باگ هایه بازی یا اضافه شدن چیزی به بازی میدن وقتی کرک مشکل داشته باشه باید انداختش تو سطل آشغال و از یه کرک دیگه استفاده کردنقل قول:
لطفا يكي بگه سيستم بازي چيه؟
خوب عزیزم شما از روی یه مطلب خارجی ترجمه کردی دیگه !نقل قول:
به خدا قسم از هيچ جا كپي نكردم همش را خودم نوشتم (ترجمه كردم)
از هيچ سايتي هم كپي نكردم.
شما كه ميگين كپي ميكنيد ميشه يه لينك به من بدي كه عين اين مطلب باشه؟
مطلب خارجی رو که خودت ننوشتی !!!
بازم خوب بود . ببینم خودت بازی کردی ؟
آقایون خبری از کرک جدید نشد؟؟؟؟
ما هم همون جا گیر کردیم!!
من بازی رو سفارش دادم فردا یا پس فردا به دستم میرسه .نقل قول:
ممنون
شما چرا شك دارين خوب وقتي ميگم خودم نوشتم يعني خودم نوشتم دروغم كجا بوده!!!
بله خودم بازي كردم ولي خداييش آخرشه مگه شما هنوز بازي نكردين؟!بهتون پيشنهاد ميكنم هر چه زودتر نصب كنيد وبازي كنيد.اونوفقت مي فهمين كه من چي ميگم...
تو یک سایت خارجی زده که من با این کرک (لینک دانلود گذاشته بود)از دروازه رد شدم.نوشته بود خودم تستش کردم.
من دانلودش کردم ولی کار نکرد.
دوستان من این سیستم Detector رو دانلود و اجرا کردم .
همرو تیک زد ولی به CPU گیر داد و اینو نوشت :
Your system is not compliant with the minimum requirements to play the game. You should look at the details to know which requirements are not satisfied and upgrade it.
یعنی اجرا نمیشه ؟!
چرا بابا این ها همش افه هست . با orac جان بودم .
بابا شما برید خوش باشید بازی به دستتون رسیده حداقلش یکی دو ساعت بازی کردید من بدشانس بازی به دستم نرسیده
اوراکل جان شما مگه بازی رو ندارد اخه تو امظاتون نوشته بودین بازی را دارین
Mag Mag جان دلت خوشه ها من هنوز بازی را دستم هم نگرفتم چه برسه به بازی کردنش اخه هنوز شهرستان ما نیومده
دوستان اين بازي نسخه اصلي نيست ومشكل داره
نه عزیزم یه نسخه ی مشکل دار بود که اصلا نصب نمیشد ...
دوست من شما کدوم شهرستان هستی ؟
سلام
اوراکل جان من تو شهرستان میانه هستم
متاسفانه هم به دستم نرسیده تا حالا بعد یه چیز دیگه من شنیدم که بازی فقط کرکش مشکل داره و بازی هایی که با ایمیج و دایمون تولز دارن راحت و بدون مشکل اجرا می شن
سلام دوستان . من تو شهرستان آبادان زندگی می کنم و خوشبختانه بازی همون روزه اول اومد !
ولی حیف که رو سیستمم اینقدر تیک میزنه که اعصابه آدم میریزه به هم.
از دوستان save مرحله اول این بازی را کی داره؟
نمیدونم چرا این مرحله اش رد نمیشه !!!!
در ضمن این بازی رو سیستم من رو max با رم 1 گیگ و کارت 8800gt بالا میاد و به نظرم نیازی به 2 گیگ رم نیست :13:
میشه بگید واس اینکه نه باگرافیک بلا بلکه با گرافیک پایین فقط راحت و بدون تیک اجرا بشه چه سیستمی رو میطلبه؟
cpu 1000 intelنقل قول:
vga 64 mb
ram 32mb
m.b agp8x:27::27::27: