آقا بهروز ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران رو دوست داره!!:21:نقل قول:
Printable View
آقا بهروز ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران رو دوست داره!!:21:نقل قول:
پس صداشو در نمیارم!!!نقل قول:
عزيز ميبيني كه برگشتم . اون هم بي سر و صدا .
من اين دو سه صفحه رو مطالعه كردم ولي چيزي به نام:
نديدم.نقل قول:
نگاهي به فعاليت هاي Behroooz
يكي امده ميگه اوارتار دخترونه نزار
يكي ديگه ميگه امضات مناسب نيست
اخه اين چيزا كه شخصيه و ربطي به كسي نداره
--------------------------------------------------------------------------
انتقاد:
اين تايپيك يه كم عجله اي زده
الان ول شده ......کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149464
اگر خودش يه ذره ادامه ميداد ميتونست تايپيك خوبي باشه
ممنون
نقل قول:
اره دیگه به همین خاطر با تو دوست شدم .
نقل قول:
درست میگی . اگه همه چیزم مطابق میل بقیه باشه که دیگه خودم نیستم .
اون تاپیک هم ازش استقبال نشد . چون بچه ها برای هر موضوع یک تاپیک جدا میزنن .
مرسی .
منتظر نظرات بعدیت هستم
بهروز جون خیلی کم اشتباه می کنه
فکر کنم تا حالا هم اخطار نگرفته ( من که امروز اولیش رو گرفتم )
اولین اشتباهش فکر کنم این بوده
به بیشتر کاربرا هم کمک می کنه ( ایول )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=25766
نقل قول:
سلام بی بی جان
من تا حالا دو تا اخطار گرفتم . ولی موعدشون سپری شد شما دیگه نمی بینیشون .
در مورد اون اشتباه هم حق با توست . مثل اینکه حواسم نبوده . از تیز بینیت خوشم اومد .
کمک به کاربر ها هم برام لذت بخشه . خودم هم در ازای این کار ها جواب خیلی از سوالهامو گرفتم .
گاهی اوقات یک موضوع 6 ماه ذهنمو به خودش مشغول کرده بود و در اینجا جوابش رو پیدا کردم .
منتظر نظرات خوبت هستم
بهروز
نمیدونم چرا بیشتر وقتت رو تو انجمن متفرقه میگذرونی ؟
شاید اگه تو یه انجمن دیگه فعالیت کنی
موفقیت بیشتری داشته باشی
نقل قول:
من جاهاي ديگه هم هستم
مثل انجمن گالري عكس
موسيقي كه يك تاپيك مهم اونجا دارم به نام داونلود موسيقي بي كلام كه خيلي گل كرده با كمك دوستان .
ولي خوب مقر اصلي من تو همون صندلي داغ هستش .
باز هم مرسي .
سلام بهروز جان خوبی ؟
منم اومدم اینجا نقد بازی در بیارم:46:
راستش بهروز بچه باحالیه ، اخلاق خوبی داره و برای همه میتونه دوست خوبی باشه .
یه زمانی تو تاپیک نقاشیها با هم همکاری میکردیم که اونجا من با بهروز بیشتر آشنا شدم . تو تمام این مدت که من عضو تاپیک شدم (حدود یک سال ونیم ) بنا به شرایط حرفم تقریبا هر روز به پی سی سر زدم ، و حداکثر تا دو ماه دیگه باشم . تو این مدت پستهای چند نفر رو بیشتر از بقیه دیدم و بهروز یکی از اونا بود . تو این مدت بهروز رو آدم کم حرفی دیدم ، و تا حد امکان تو مساله ای که بهش مربوط نیست دخالت نمیکنه .
اما وقتی که پای منافعش ( جمله مناسبی پیدا نکردم منظورم صندلی داغه ) به خطر میافته ، به شدت موضع می گیره البته ممکنه کمی تندروی کنه ( که خودم یه بار شاهدش بودم ) ولی در کل سرش تو لاک خودشه .
در کل پسر دوست داشتنیه دوچرخه سواری رو دوست داره و عاشق هنر و گردشگری هست .
ممنون بهروز جان ، فعلا خدافظ :8:
نقل قول:
حميد جان سلام . حالت خوبه؟ خيلي ممنون كه اومدي به اينجا . زحمت كشيدي .
يادش به خير تاپيك نقاشيها با فعاليت كاربرهاي گلي مثل شما مهم شد .
در مورد كم حرفي راست ميگي . يادمه يكبار يكي ازدوستام بهم گفت كه من بايد با انبر دست از تو دهان تو حرف بيرون بكشم . البته اين موضوع در مواردي كه موضوع مورد علاقه من مطرح بشه صدق نمي كنه .
در مورد صندلي داغ هم بايد بگم كه شما نمي دوني گاهي اوقات اداره اين تاپيك چه كار سختي ميشه .
اميدوارم دوستان منو تو اون تاپيك تحمل كنن .
اي گفتي دوچرخه . من يك دوچرخه دارم كه عمرش دو رقميه . تا حالا اگه بگم باهاش 1000 كيلومتر ركاب زدم دروغ نگفتم . ورزش خوبيه . عضلات پا رو قوي ميكنه . و باعث ميشه كه ادم مثل اقا ارمين ( lovab ) تو ورزش كوهنوردي كم نياره .......
من عاشق عكسم . اون هم از نوع با كيفيتش . كه به هنر هم بي ربط نيست .
مرسي كه قابل دونستي اومدي اينجا . خوشحالم كردي
بهروز
سلام به آقا بهروز زحمت کش.
هیچکس کامل نیست، ذات بشری اینه که پر از نقصه، مطمئنم از نظرات من دلگیر نمیشی.
به نظر من یه خورده احساساتی هستی... ولی احساساتی بودن جزء خصوصیات بد به حساب نمیاد. فقط بیشتر آدم رو میشکنه.
از بعضی حرفات که میزنی و از طرز بیانت خوشم میاد.
یه خورده گاهی، از صحبتایی که میکنی احساس میکنم یه کمکی تند شدی.
ولی مهربون دیده میشی.
همه با صندلی داغی که کنترل میکنی آشنایی کامل دارن.
منم حس میکنم (اگه اشتباه نکنم) با وجود اینکه اسم خیلی از دوستان صفحه ی اول جزء مسئولین این تاپیک ذکر شده، فقط شمایی که زحمت زیادی میکشی و صندلی ها رو کنترل میکنی.
خوبه بیشتر سعی کنید کسایی رو صندلی نشین کنید که اکثر بچه ها اونا رو میشناسن.
مثلا مدیرا.. یا کاربرای فعالی که مثل خودت اکثر جاها حضور دارن.
سربلند بمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
متشكر از رك گويي شما .
موفق باشيد .
همین یه جمله رو میشه کلی نقد کردنقل قول:
اين صندلي هم دست من امانته . صاحبش سعيد جونه .
همونطور که اینجا گفتی و در عمل هم بارها ثابت کردید....
صنلی داغ رو تاپیک شخصی میدونی
اما این طرز فکر با روح فعالیت در انجمن در تضاده
اینجا همیشه سعی بر این بوده که کسی تاپیک ها رو شخصی فرض نکنه
کاری که شما با افتخار در موردش صحبت میکنی و در صندلی داغ نمایان میشه!!
شیر دل زیاد هم بیراه نمیگه!:46:
نقل قول:
كلنگ عزيز بلاخره در اين جور تاپيك ها يك نفر بايد رييس باشه . شايد من منظورم رو بد گفتم .
ولي اين تاپيك بدون كاربرهاي ديگه هيچي نيست . اينو مطمئن هستم .
مرسي از نظرت .
این بهروز *سانسور* هستش!!
پیوست:چون فحشش خیلی ناجور بود حذف شد!
سلام عليكم..........
اين بهروز پسر خوبيه فقط يك كم وقتشو بيشتر كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آره من همون آواتار قبلیتونو گفتم ! ولی میشه یکی بگه نقد یعنی چی ؟
با توجه به حرفای great one عزیز که گفته بودن چرا راجع به آواتار شما نظر دادم
خواستم بگم وقتی یه فیلمی میبینی با مقاله ای میخونی( آقا بهروز ببخشید البته )
از زوایای مختلف اونو مورد نقد و انتقاد خودت قرار میدی !
حالا که ما بهروز جان رو ندیدیم !
فقط از رو ظواهر امر از جمله " آواتار ، امضا ، جملاتی که به کار میبرن و ... " پی به بعضی مسائل میبریم
حالا اگه زاویه دید من به تاپیک شما درست نیست میشه واسم توضیح بدین چه چیزایی رو باید مورد انتقاد قرار بدیم !
!
حالا جدي !!!نقل قول:
آخه من كي جدي بودم كه حالا باشم ؟؟؟
بهروز پسر خوبيه فقط دچارخود خوش بيني شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اولا كه ديده بودم پستاش اينطوري بود
کد:فلاني جان ممنون ادامه دهيد
کد:خيلي عاليه فلاني جان بازم ادامه بده
ولي حالا ديگه همونم نميده.....کد:خيلي فاز داره ميده فلاني جان تمومش نكني ها
بيا من وتو يك روز بريم كوه عكس بگيريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك جورايي مثل خودم متخصص همه چيز هست شما يك تاپيك بزن در مورد برد و خان تفنگ هاي صده ي دوم ميلادي بحث كنيد مياد پابه پاي من جواب ميده...يا در مورد جنگ مارماغولا عليه مگادورا و گودزيلا هم برات حاضره با اينگليشي تحليل كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي در كل پسر خوبيه پستهاشم اكثرا بجاست وحالت اسپم نداره ....خيلي گلي بهروز جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها راستي تا يادم نرفته نميدونم چرا تا توسط پايان اومد تاپيك نقد كاربران بجاش پايان رفت تاپيك صندلي داغ......احتمالا يك اتفاق نادر بوده شايدم كاظم بوده نميدونم اصلا شايد شير دل بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من تايپيك هاي بهروز رو ديدم ( البته همون صفحه ي اولش رو)
يه چيزي پي بردم كه ايشون داره يه جود تجارت با پي سي ورلد ميكنه........
اين جوري كه در ازاي فعاليت هايي كه ميكنه چند تا هم تايپيك درخواست ميزنه.......و انجا مزد فعاليتاش رو ميگيره
و فكر كنم ايجوري خوب باشه
چون يكي رو ميبيني 10 تا تايپيك داره هر 10 تاش هم درخواست هست
يكي هم از 10 تا تايپيك 9 تاش مطلب و عكس و .......هست.....
---------------------------
همه ما ایشون رو با تاپیک صندلی داغ میشناسیم. ولی به نظر من هدف تاپیک صندلی داغ ( داشتن بیشترین بازدید کننده بین تاپیکهای متفرقه ) اشتباه بود که بخاطرش حاضر شدن هر کاربر تازه واردی رو فقط واسه اینکه مونث بود صندلی نشین کنن و دید کاربرهای دیگه رو نسبت به این تاپیک عوض کنن. مطمئنا یک کاربر که وارد انجمن متفرقه میشه وقتی میبینه نوشته : صندلی داغ با حضور ( اسم یه دختر ) سریعا تاپیک رو باز میکنه ولی وقتی ببینه نوشته : صندلی داغ با حضور mohammad احتمال کمتری داره که تاپیک رو باز کنه و الان هم که به این هدف رسیده یه جورایی سعید و بقیه بی انگیزه شدن.
خوب اینکه شد نقد صندلی داغ.... حالا یه کمی هم آقا بهروز رو نقد کنیم :
به نظر من اگر یه کمی از جدی بودنشون کم کنن بد نیست چون کلا انجمن متفرقه سرتاپا شوخی و تفریحه و اینکه بیای تو این انجمن و جدی باشی یه جورایی به هم نمیخوره.
سلام.
......
سلامنقل قول:
با قسمتیش موافقم
فکر می کنم اگه با افراد قدیمی تر فروم بحث کنید جالبتر باشه
من شخصا وقتی کسی رو نمی شناسم تو صندلی داغ وارد نمیشم
بهتر یه هفته در میان مونث باشن
فعلا
اين جمله لپ كلام بود...نقل قول:
به قول پدرام فكر مي كرديم نقد Behroooz يكي از خونبارترين نقدها باشه.
اما مثل اينكه اين رودربايستي ها و تعارفات مزخرف ما ايراني ها اينجا هم نمود داره.
فقط مي خواستم بگم خيلي ها حوصله درافتادن و الكي دشمن شدن با نقدشونده ها رو ندارند.
به نظر مي رسه اين تاپيك به هدف اصليش نخواهد رسيد...
بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما خوش اخلاق ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين شك نكنيد
منم با Mahdi Hero ، amintnt ، Elfin-D و Kolang هم عقيده ام كهخوش اخلاق ترين كاربر p30 جو گير شده و تاپيك صندلي داغ رو بيش از حد جدي گرفته !!
همين گفتش تو همين تاپيك
حتي saeid_ronaldo در موزد تاپيك خودش هميچين ادعايي نداره !!نقل قول:
حتي Babak در مورد كل p30world چنين حرف نمي زنه !!
حتي احمد نجفي در مورد برنامه صندلي داغ اينطوري ادعا نمي كنه !! ولي
بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوري در مورد صندلي داغ حرف مي زنه كه انگار يك دستاورد ملي است ؛
ولي من برخلاف نقد كنندگان كه گفتند مي خواد رئيس بازي در بياره
شك نداشتم كه از روي سادگيش هست ، اصلاً نمي خواد رئيس بازي در بياره
تا اينكه در مورد تاپيك |^| دانلود آهنگ هاي بی كلامهم گفت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طوري صحبت كرد كه انگار مودب ترين كاربر p30 اين تاپيك رو بهش رونق داده ؛ در حالي كه فقط تو تاپيك نظر مي داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي نگران شدم آيا واقعاً نجيب ترين كاربر p30 مي خواد رئيس بازي در بياره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت اين اصطلاح تيم هدايت صندلي داغ رو مي بره ، شايدخيلي ها مثل من خندشون بگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت نوشته هاش رو در مورد صندلي داغ مي بينم ؛ پيش خودم مي گم
يعني مهمترين مسئوليتي كه بهروز در زندگي داشته ؛همكاري در يك تاپيك اونم در يك فروم اونم در يك دنياي سيبر هست ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما مهمترين نقد من به فعاليتهاي خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپيـكاي زيادي ديدم پستاي بي محتوا داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بدون اينكه پست قبلي رو بخونه :41:
پستهایی که خیلی به بحث کمک نمي کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جور پستها در انجمن متفرقه شايد ايراد نداشته باشه ولي در انجمن سرآغاز ، نرم افزار يا موسيقي كه جاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيست
من از پستاش تو تاپيك |^| دانلود آهنگ هاي بی كلام اين حس بهم دست داد
فكر مي كنم بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صدد اينه كه پستاش رو زياد كنه ، هم رديف كاربراني چون boy iran ، Amin ، Mahdi Hero ، WooKMaN ، Kolang divoonejoon ولي
اين كاربران پستهاي مفيدي كه به ديگران كمك كنه ارسال مي كنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خيلي وقته من از آروم ترين كاربر p30 پست مفيدي نديدم :13:
چون نقد رو دوستاني انجام مي دهند كه خير و صلاح دوستشون رو مي خوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به نقد فعاليتهاي بهروز پرداختم چون خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوســش دارم
بهش مي گم
بــــــــــــــــــــــــ ـــــهـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــروز با اين پستـها خودتـو خراب نكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز هر چي هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ، هر چي زيادي تو صندلي داغ جو گير بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حتي شورش رو هم در بياره
بهروز با نام كاربري Behroooz خوش اخلاق ترين ، نجيب ترين ،آروم ترين ، مودب ترين كاربر p30world هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين شك نكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow
حامد ...یکم کوچولو می نوشتی !!!!
ویرایش شد تا
نگین توهین کرده !!!
درسته من حامد رو دست دارم باهاش شوخی هم می کنم ولی مثل اینکه برای بعضیا بد آموزی داشته .
به نظر منم پسر خوبیه. من که دوسش دارم.
يزدان عزيز خوب شد سانسورش كردي وگرنه همه مي فهميدن . خيلي با مرامي بابا ....
ديانا خانم نقد يعني برداشت هر كس از يك موضوع . كه البته با سليقه فرق داره . بله در مورد اينكه ما تا كسي رو نبينيم نمي تونيم نقد كنيم حق با شماست . پس بهتره با تكيه بر همين پست ها يي كه كاربر ها ميدن اين كار رو بكنيم .
ممنون از توجهت
حاج مهدي افتخار دادي اومدي .
اره ديگه .
منم مثل تو يك جور Aa فرانسه خرابم . گرفتي كه چي ميگم ؟
r10messietoo
جان من از پست شما چيزي متوجه نشدم . ببخشيد . منظورتو توضيح بده لطفا .
greatone
جان اين تجارت ما همش بيلان منفي داره . ولي خوب ميگن ادم بايد اون چيزي رو كه بلده رو به بقيه ياد بده .
يادمه كه چند تا فيلم دي وي دي رو روي هارد كپي كرده بودم . بلد نبودم چطوري زير نويسش رو هم بالا بيارم .
چيزي در حدود 3 ماه ذهنمو به خودش مشغول كرده بود . ولي كاملا ناخواسته در يكي از پستهاي كاربرها به جوابش رسيدم . موضوع خيلي ساده اي هم بود . ديدي گاهي اوقات يك موضوع ساده چقدر سخت ميشه ؟
ولي با كمك انجمن و بچه هايي كه مثل گل هستند به جواب رسيدم .
مرسي
متاليكاي عزيز
به نظر من تاپيك صندلي داغ نه مال منه و نه مال سعيد و نه مال ووكمن . تكرار ميكنم نه مال منه و نه مال سعيد و نه مال ووكمن . مال همه كاربر هاي پي سي ورلده . اگه هم ديدي من گاهي اوقات اونجا تند ميشم به علت اينه كه بعضي از كاربر ها اونجا رو به هم ميريزن .
در ضمن اينكه اسم يك كاربر رو اونجا نوشتي كار خيلي زشتي بود .
بلاخره همه چيز كه نبايد موافق ميل شما باشه . يكي هم بايد روش نقد كردن رو به تو ياد بده .
r10messietoo جان حق با تو هستش . من از نقد نيش دار هيچ كس ناراحت نميشم . هدف از اين تاپيك هم اين بوده كه كاربر ها بدونن چه نقصي دارن . البته از نظر ديگران .
حامد جان دهقاني
من ديگه از دادن پستهاي بي هدف دست بر داشتم . از نقد جالب شما هم استفاده بردم .
باور كن تا حالا هيچ كدام از كاربر ها مثل شما نقد نكرده بود .
به نظر مياد اين جمله تيم هدايت صندلي داغ باعث اتش سوزي در مزارع كشت پنبه پي سي ورلد شده .
باشه ديگه نمي نويسمش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه نوشتي خيلي وقته كه پست مفيدي از من نديد ي كمي كم لطفيه .
فرشاد عزيز خوبي از خودته
بهروز
:exclamati تا اونجایی که یادم می یاد همون موقع هم توضیح دادم برای شما و بعضی ها ... عجب حافظه ایی داشتی شما که بعد از این همه صندلی نشین بعد از من افتخار مثال زدن رو به من دادی !نقل قول:
تاپیک رو منحرف نکنید دوست عزیز ... من اصلا منظورم شما نبودید یه اسمی رو همینطوری مثال زدم ( یه اسم مونث ) ...
در ضمن کسی از شما توضیح نخواست چه همون موقع و چه الان . چون فکر نکنم شما نقش یا مسئولیتی تو اون تاپیک داشته باشید که بخواید بابت نوع فعالیتش توضیحی ارائه کنید.
از همه دوستان معذرت میخوام. بابت پست بی جا !!!
متاليكا شما خوب برخورد نكردي ها . ......
من دو تا اسم رو همینطوری مثال زدم و اصلا منظورم فرد خاصی نبود. حالا نمیدونم چرا رو اسم sara حساسیت ایجاد شد و کسی به mohammad توجه نکرد. اسم خود من محمده و سارا هم همینطوری نوشتم و اصلا منظورم فرد خاصی نبود.نقل قول:
در ضمن اينكه اسم يك كاربر رو اونجا نوشتي كار خيلي زشتي بود .
باشه من نقد کردن بلد نیستم. اگه ممکنه پست من رو پاک کنید تا بیشتر از این جنجال نشده. در ضمن اینکه کی رو صندلی داغ بشینه و یا شما جدی باشی یا نه چه ربطی به میل من داره ؟ فقط یه نقد ساده بود و نظرم رو گفتم و انتظار ندارم مورد قبول شما یا بقیه باشه.نقل قول:
بلاخره همه چيز كه نبايد موافق ميل شما باشه . يكي هم بايد روش نقد كردن رو به تو ياد بده .
راستی فکر کنم پستت رو ویرایش کردی و این دو جمله رو بهش اضافه کردی !!!
محمد جان شما از كاربرهاي خوب فرومي . از شما بعيد بود . موفق باشي .
منتظر نقد هاي سالم شما هستم .
دوست شما بهروز
يك سو تفاهم ساده بوده.......فكر كنم متاليكا يك مثال زد كه شانسي اسم كاربرها در اومد ......
صلوات بفرستين
خوب بهروز پسر خوبيه اما....
اين اما را به زودي قبل از پايان زمان ميزباني ايشان شرح ميدهم
=-=-==-=-=-=-==-=-=-=
روال طبيعي نقد را ادامه بدهيد خواهشا.تا اينجا چيزي براي برگشتن به عقب وجود ندارد.
حاج مهدی دقیقا همینه که شما میگی. ماشالله فروم 130 هزار کاربر داره با اسم های مختلف به هر حال من هر اسمی مثال میزدم بین اینها ممکن بود باشه. از همه معذرت میخوام مخصوصا آقا بهروز و سارا خانم...
اللهم صل علی محمد و آل محمد....
اللهم صل علی محمد و آل محمد ...
خدا رو شكر موضوع به خوبي و خوشي تموم شد .
اين بهروز رو من 7-8 باري ديدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش بچه گليه ... يعني تكه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اخلاق بيده و معمولا كار به كار كسي نداره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه ايراد اونم اينكه آخرش منو با اين سيستمش سكته ميده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش ميدونه چي ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدر هرچي كافي نته تو كرمانشاه در آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بيشتر توضيح بدم تو قرار بعدي شهيد ميشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر : اوووووچيكيم داش بهروز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( مثلا نقدش كردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
نويد عزيز من به داشتن دوستاني مثل تو افتخار ميكنم .