یه مثالی دوستان بزنن مثلا چه کارهایی میشه باهاش انجام داد
Printable View
یه مثالی دوستان بزنن مثلا چه کارهایی میشه باهاش انجام داد
مثلا"یک تلویزیون یا ویدئو را به کارت گرافیک یا کپچر وصل کرد تا بتوان برنامه های ویدئو یا تلویزیون را با کامپیوتر دید یا ظبط کردو....نقل قول:
یعنی الان من که کامپیوترم همچین کارت گرافیک واین قطعه (که نمیدونم اسمش چیه) روداره میتونم مثلا برنامه های تلویزیونی یا یرنامه های ماهواره ای ظبط کنم؟؟؟
دوست عزيزنقل قول:
اسم اين قطعه video adapter ميباشد
اين وسيله فقط متصل كننده كامپيوتر به تلوزيون است براي ضبط تصاوير از تلوزيون يا ماهواره بايد از كارت TV استفاده كني
كابلي كه بصورت تك شاخه است در داخل كارت گرافيك قرار ميگيره
كه سه كار باهاش ميشه كرد
1) متصل كردن HDTV
ميتوني كامپيوتر رو به تلوزيون از نوع HDTV وصل كني .براي اينكار بايد در قسمت y كابل سبز در قسمت pr كابل قرمز در قسمت pb كابل آبي رو وصل كني
2)متصل كردن s-video
اگر تلوزيون شما همچين پورتي رو قبول كنه با وصل كردن پورت s-videoميتوان كامپيوتر را به تلوزيون وصل كرد
3) متصل كردن خروجي av
شما ميتونيد rca يا ويدئو رو متصل كنيد براي اينكار بايد كابل مربوطه را در قسمت av out قرار دهيد
موفق باشيد
بهترين كار بردن پيش يك تعمير كارهنقل قول:
شما هر كار رو كه لازم بود انجام داديد فقط نميدونم اسپيكر رو تست كرديد يا نه
معمولا مادربوردها وقتي درايوشن رو نصب ميكنيد ميشه قسمت بخش صدا ولاين اين و ورودي ميكروفون رو در نرم افزار نصب شده عوض كرد
شما جاي ورودي ها رو با لاين اوت عوض كنيد ببينيد چي ميشه
سلام
من چند روزه که یه مشکل عجیب پیدا کردم.وسط رایت دیویدی سیستم هنگ میکنه!!!!قبلا اینتوری نبود.ویندوز رو هم عوض کردم
در ضمن فن سی پی یو رو هم چک کردم مشکلی نداره!!
از دوستان کسی میدونه مشکل کجاست!؟
[QUOTE=bshahab;2129767]سلام
من چند روزه که یه مشکل عجیب پیدا کردم.وسط رایت دیویدی سیستم هنگ میکنه!!!!قبلا اینتوری نبود.ویندوز رو هم عوض کردم
در ضمن فن سی پی یو رو هم چک کردم مشکلی نداره!!
از دوستان کسی میدونه مشکل کجاست!؟[/QUOTE
سلام دوست عزيز
قطعه جديدي به سيستم اضافه كرديد ؟
گاهي بعلت عدم توان لازم پاور اين مشكل پيش مياد
كابلهاي ديويدي رايتر چي چك كردين
[QUOTE=Hossein_nasa62;2134155]سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
نه هیچ قطعه ای کم و زیاد نکردم.همون قبلیاست
از چه لحاظ چک کنم؟شل نباشه یعنی؟اگه بله.چک کردم شل نیست
[quote=bshahab;2135185]سلامنقل قول:
من احتمال ميدم كابل از برق يا كابل ديتا باشه
بهتره كه عوضشون كني
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }
با سلام
می دانیم برای اتصال موس به کیس دو راه هست یکی از راه usb و دیگری از راه ps/2
موس من به تنهائی usb است و باید با یک سوکت مخصوص به ps/2 وصل شود مادر برد دستگاهم از مدلهای گیگابایت است.
مشکل من اینه که وقتی موس را با سوکت مخصوص به ps/2 متصل می کنم دستگاه آنرا نمی شناسه و فقط موقع روشن شدن سیستم چراغ موس یک لحظه روشن و خاموش می شود .اگر باید SETUP سیستم تنظیم شود چطور باید این کارو بکنم . همه usb ها رو برای ابزار دیگر مانند دستگیره بازی و... احتیاج دارم و موس را حتما باید به ps/2 متصل کنم .
با تشکر فراوان از سایت و اعضا
من دو تا مشکل دارم :اولی در بار کردن یکی از فولدرهای رایانه و دومی وقتی ظاهر میشه که تو میلم میرم(هم یاهو و هم جی میل)اون ارورها به ترتیب اینها هستند:
1-access is denied
2-java script not found
این مشکال میتونه از دی ودی که استفاده میکنید برای رایت باشهنقل قول:
سیستم را با یک رم دیگه هم تست کنید
با سلام
من ميخواهم سخت افزار را به خوبي ياد بگيرم يعني وقتي مشخصات فني يك مورد را بررسي مي كنم متوجه بشوم چه چيزي را گفته است وقتي كسي به من مشخصات يك سيستم را داد بدانم به او چه سيستمي را پيشنهاد كنم البته مي دانم اين مهم تحقق نمي يابد جز اول كسب علم و دوم تجربه. ولي من در پله اول مانده ام يعني نميدانم بايد از كجا شروع كنم.2 سال پيش چند سي دي آموزشي سخت افزار گرفتم اما فقط بگويم افتضاح . تابستان مي خواهم به كلاس هاي آموزش سخت افزار و برنامه نويسي تحت شبكه مجتمع فني تهران بروم آيا اين كارها مفيد هستند؟ آيا كتاب يا سي دي آموزشي خوب وجود دارد؟سير مطالعاتي من بايد چگونه باشد؟(يعني مراحل مختلف مطالعاتي كه پله پله بايد آنها را بگذرانم چگونه بايد باشد؟) (رشته خودم الكترونيك)
با تشكر
فقط از طریق مقالات سایت های خارجی به تجربه های خوب و موثری دست پیدا می کنینقل قول:
با سلام
سيستم من بعضي مواقع كه تعداد برنامههاي زيادي در آن اجرا ميشود ريست ميشه .
خودم به شخصه احساس مي كنم اشكال از رم دستگاه هست .
آيا برنامه اي براي تست درست كار كردن رمها وجود دارد؟
اگر پيشنهادي هم در جهت رفع مشكل داريد لطفا مطرح نمائيد.
مشخصات سیستم رو بگو؟نقل قول:
اينكار فقط از طريق خواندن مشخصات قطعات و ترجمه دفترچه توضيحات قطعات وخود سايت مربوط به قطعه و مجلات سخت افزار امكان پذير استنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
بله وجود دارند
يكسري از طريق خود ويندوز ويكسري هم از طريق بوت اينكار رو انجام ميدهند اين نرم افزار ها در سي دي هاي بوت موجودن
سلام دوست عزيزنقل قول:
احتمالا يكي از پايهاي مربوط به تبديل مشكل دارد شما اين تبديل رو عوض كنيد
در ضمن شما از USB هاي جلوي كيس استفاده ميكنيد؟
main bord : GIGA - 945PL3نقل قول:
CPU: 3 GHz celeron D
Ram : 512 dual Twin Mouse
H.D.D : Maxtor 160 GB
Operetino System : XP pro sp2
سوال ديگه اي هم هست ؟
سلام حسين جاننقل قول:
ممنون از جوابت .
من مي دونستم اين نوع برنامه ها وجود داره ولي نمي دانم كه چه برنامه اي واقعا درست و كامل تست ميكنه ؟ لطفا اسمه برنامههاي پيشنهاديت را بگو اگه لينكه دانلودشم بگي كه خيلي ممنون ميشم.
خوشکل پسر مدل پاور یادت رفت که؟نقل قول:
بایوس مادربرد رو آپدیت کن
بله دوست عزيز من بصورت عملي هم آزمايش كردمنقل قول:
البته هر نرم افزاري ممكن خطا داشته باشه پس بهتر با چند نرم افزار آزمايش كني
اين لينك تستر مربوط به مايكروسافت است
حجم 640k
ودومي mem test هست كه اين نرم افزار هم ميشه از طريق فلاپي استفاده كرد و هم به صورت فايلي iso كه قابل رايت شدن هست و خود نرم افزار اتوماتيك شروع به تست ميكند.كافي هست كه بذاريد سيستم از روي cd-rom بوت شودکد:http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exe
اين هم از نرم افزار هاي تست رم است كه واقعا عاليهکد:http://www.memtest.org/
حجم
1.3 MB
موفق باشيدکد:http://www.techpowerup.com/downloads/117a/rmma372bin.rar
پاور گرين مدل : GP300A -300Wنقل قول:
چطور و از كجا آپديت ميشه؟
با گرفتن اخرين آپديت از سايت خود مادر بوردنقل قول:
وقرار دادن آن در ديسكت وبوت كردن سيستم
ببينيد با برگرداندن تنظيمات Setup به حالت Default مشكل حل مىشه يا نه.نقل قول:
اول از كاركرد صحيح فن CPU و خنك شدن CPU اطمينان حاصل كنيد.نقل قول:
◙
سلام من به یه مشکل جدی برخوردم یه دی وی دی رایتر ساتا و 2 تا اسلاید رم 1 گیگ خریدم (قبلا 2 گیگ رم داشتم) وقتی اسلاید های رم رو قرار دادم همه چیز درست بود اما با اتصال دی وی دی رایتر دیگه ویندوز ویستای من بالا نمیاد و یک صفحه آبی میاد و می نویسه دامپینگ خواهش می کنم کمکم کنید من امروز بیش از 3 بار ویندوز ویستا ریختم ولی درست نشد ( واقعا نمیدونم چی شده ؟؟؟)
شرمنده منم یه سوال داشتم
هر بار که برق میره بعد از امدن برق سیستمم خود به خود روشن میشه
مشکلش چیه چجوری حلش کنم
سلام میخواستم بونم این اسپری هایی که نیازه برای تمیز کردن کیس چیا هستش و از جا میتونم تهیه کنم
باسلام
می خواستم بدونم برای خرید CPU اینتل Core 2 Duo بهتر است یا Pentium D ؟
مثلا Intel Core 2 Duo E4500 2.2 قیمتش 120 هست و Intel Pentium D 3.6 GHz هم 120 تومن هست .
کدام بهتره ؟
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل برام پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم جدیدم که گرفتم موقع بالا امدن میگه اف 1 بزن
دلیلش وراه حل رفع ایراد رو می خواستم
ممنون از همه پی سی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.خسته نباشيد.در نصب دوربين روي سيستم ؛ به چه نكاتي بايد توجه كرد؟ و چه نكاتي ضروري هست؟ يكي از دوستانم ؛ دوربين نصب كرده و با مشكل روبرو شده است و سيستم به هم ريخته است و ديگه صدا نداره (صدا با مشكل روبرو شده است.) ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد.با تشكر
باسلام
می خواستم بدونم برای خرید CPU اینتل Core 2 Duo بهتر است یا Pentium D ؟
مثلا Intel Core 2 Duo E4500 2.2 قیمتش 120 هست و Intel Pentium D 3.6 GHz هم 120 تومن هست .
کدام بهتره ؟
سلامنقل قول:
سي پي يو هايCore 2 Duo از فن آوري جديد تر نسبت بهPentium D برخوردار مي باشند
اين نوع سي پي يو ها 40 برابر كاراييشون از سي پي هايPentium بيشتره
البته پنتيوم 3.6 ، فركانس كاريش بيشتر از 2.2 سي پي يو Core 2 Duo ميباشد ولي هميهانطور كه ميدانيد كه اين سي پي يو بعلت داشتن فناوري جديد وصرف كمتر انرژي قيمت بالاتري نسبت به سري پنتيوم دارن
بايد بگم قيمت اين سي پي يو سال پيش حدود 280 هزار تومان بوده
من توصيه ميكنم از سي پي يو هايCore 2 Duo استفاده كنيد
موفق باشيد
سلامنقل قول:
اين بخاطر عدم هماهنگي بين سخت افزار هاي سيستم بوجود مياد
شايد با آپگريد كردن بايوس بتونيد اين مشكل رو بر طرف كنيد
موفق باشيد
دوست عزیز می خوام بدونم کدوم را بخرم؟؟نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم برای انتقال اطلاعات از روی هارد به یه هارد یه سیستم دیگه باید چی کار کنیم؟
یه راهی به غیر از ارسال اینترنتی
ممنون
فاصله چقدر هست؟نقل قول:
به اندازه یک شهر ! :20:
هر کدوم از سیستم ها تو یه نقطه خاصی از یه شهر باشه ...
میتونی شبکه وایرلس راه بندازی که اونم هزینه زیادی رو باید خرج کنینقل قول: