ایول آقا دستت درد نکنه :27:نقل قول:
دفعه اول ردش کردم:21:
ممنون:10:
Printable View
ایول آقا دستت درد نکنه :27:نقل قول:
دفعه اول ردش کردم:21:
ممنون:10:
0عجبانقل قول:
جواب نمي ديد ؟؟؟
جان من بديد :41:
salam
man dar an gesmat bazi gir kardam ke pore soton ast komak konin che tori dar ha ra baz konam
بازم اومدم...
کسی سیو بعد از کشتن اون دوتا اسب رو داره...بزاره ما هم استفاده کنیم
با تشکر.
ببخشید کسی یادش نیست که مشکل منو حل کنه من در اون قسمتی که پر ستون است که فکر کنم میشه کرحله 2 که اولش دوتا ببر داره که لارا روی دویار راه میره
ببخشید کسی یادش نیست که مشکل منو حل کنه من در اون قسمتی که پر ستون است که فکر کنم میشه کرحله 2 که اولش دوتا ببر داره که لارا روی دویار راه میره که یه مجسمه هست که چراغ داره وقتی میره روی اون مربع چراغاش خاموش میشه
شما درصد مرحله و نام مرحله ای که توش هستید بدید تا سیوشو بدمنقل قول:
من تو مرحله 2 گیر کردم (6 درصد از بازی رفته ) تو عکس زیر مشخصه ....
قفل سمت راست خیلی راحت باز میشه اما قفل سمت چپ وقتی میخوام از لبه دیوار به عقب بپرم و لبه سکو رو بگیرم نمیگیره ........ چرا اینجوریه .....چیکار کنم ؟؟؟!! اگر نمیشه کاریش کرد بی زحمت سیو بازی بعد از اینجا رو بذارید ....
تا جايي كه من يادمه سمت چپ هم راحت باز ميشد ببين يه ستون بالاتر نداره؟نقل قول:
فكر كنم اولين يا دومين ستون سمت راست يا چپ!!!(شرمنده آخه من يه ماه و نيم پيش تمومش كردم:31:همچين خوب يادم نيست) يه شكاف داره اون شكافا رو ميگيره ميره بالا بايد همين طوري از اين ستون به اون ستون بپري تا به بالاي اون سكو برسينقل قول:
خب آخه جیگر اینجا هم جای گیر کردنهنقل قول:
خودت توی همین عکس می بینی که دو تا سکوها با اون اهرم فاصله اش یکیه
همون طور که اون یکی رو رفتی این رو هم بورو
دیگه چی می خواهی؟:5:نقل قول:
LARAMAHDICROFT
"http://song1rap2rap.bravehost.com/Savegame 24.TRASave"
ایول حال دادی.نقل قول:
فقط یه چیزی این سیوی که دادین بعد از کشتن اون غولاست منظورم اون دوتا اسبست یا جلوتره...
من بعد از اون دو تا اسبرو می خوام..نمی چیزی رو از دست بدم...
سیو خودم 41 درصد ولی واسه شما 45....
بازم ممنون خیلی حال دادی.:10:
فقط یه دموی یه دقیقه ای رو از دست دادی که اونم اگه خواستی برات ضبط می کنم وآپش می کنم:5:نقل قول:
هر مرحله بازی رو هم که رد کنی حدود 4 تا 6 درصد یه دفعه ای می ره جلو:13:
دوتا سوال داشتم....
اوليش اينه كه حدود 65درصد از بازي كه رفته به يه قول ميرسيم (اوني كه توي جزيره اتشفشان هستش و از توي يه كيسه ازاد ميشه پا هم نداره بعد از قسمتي كه اون پيرزنه!!! سه تا طلسم رو به هم وصل كرده ولي ما باتير ميزنيم و همه چيز به هم ميريزه...)چطوري بايد كشتش....
و حكمت اين پيغام چي؟؟؟؟
[url=http://www.bagthatpic.com/image1.php?d=26&file=idb04952.jpg] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميذونم چرا سازندهگان اين بازي رفته رفته بيني اين دختره رو كوچكتر ميكنند !
در ضمن هر چقدر بازي ورژن جديدترش مياد لباس اين دختره هم بيحجابتر ميشه !
حالا شوخي كردم زيادي به دل نگيريد !
من اين بازي رو يه هفته قبل تموم كردم اگه مشكلي داشتيد در خدمتم
سلام
من چجوری می تونم برم پایین ؟ فیوز آبی پایینه ولی نمی تونم برم پایین.اینم عکس جایی که گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید ممنون می شم.
یکی کد ضد ضربه و خونشو بزاره هر چی گرفتم کار نمیکنه ممنون میشم
تو رو خدا یکی جواب منو بده :11:
شزکت ایدوس منتظره تا بری ارشادشون کنی:13::31:نقل قول:
نميذونم چرا سازندهگان اين بازي رفته رفته بيني اين دختره رو كوچكتر ميكنند !
در ضمن هر چقدر بازي ورژن جديدترش مياد لباس اين دختره هم بيحجابتر ميشه !
حالا شوخي كردم زيادي به دل نگيريد !
magas-vizz
:
سلام.
به همون حلقه هه قلابت رو پرت کن، بعد برو به سمت همون حفره هه که باید بری. اونوقت یک سکو با 3 تا جا دست زیر پات میبینی. اونوقت بپر روی جادست اولی آروم آروم برو پایین.
Pink Panther :
سلام.
به همون حلقه هه قلابت رو پرت کن، بعد برو به سمت همون حفره هه که باید بری. اونوقت یک سکو با 3 تا جا دست زیر پات میبینی. اونوقت بپر روی جادست اولی آروم آروم برو پایین.
سلام
پینک پنتر عزیز ممنون از راهنماییت ولی کار ساز نبود.
من با قلاب فقط می تونم به اینجا که عکسش رو گذاشتم بیام.از اینجا هیچ جوره نشد برم پایین.مشکل من هم پایین رفتن از همین جاست.عکس قبلی رو از اونور گرفتم که محل بازی کامل معلوم باشه.اینم یه عکس دقیق از جایی که گیر کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که واضحه سکو از جای دست ها که پایین هست جلو تره و وقتی سکو رو ول می کنم می افتم پایین می میرم.چجوری باید برم پایین؟
کمک کنین ممنون می شم.
اینم یه ترینر که می تونه جون و تیر و اکسیژن و وقت رو بی نهایت کنه و ... .نقل قول:
ولی مزه ی بازی با ترینر از بین می ره.ترینرو چون شما خواستی گرفتم و فقط تستش کردم که درست بود.
کد:http://www.4shared.com/file/22234164/51bfd105/tombraanntrn6.html?dirPwdVerified=6ac9fe65
1-چطور میشه در آن قسمت که آتش روشن میشود آن کله عقاب رو برداشت؟(بعد از کشیدن اهرم تا برسی بالا اهرم برگشته)
2-چطور میشه اون دوتا اسب رو از دستشون راحت شد یا اینکه کشتشون؟
سیو بعد از دایناسور کی داره.من هر کاری میکنم وقتی میگه فلش پایین بزن کار نمیکنه
بفرمایید این واکترو با عکس حتما کمک میکنه:
راستی فارسیش هم چند صفحه قبل گذاشتن.کد:http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/index.html
یه قسمتی توی مرحله دوم Anniversary : همون قسمتی که چند تا چیز به دیوار چسبیده و رنگی هستند که چند تا در بزرگ هم وجود داره بعد از اون قسمتی که یه توپ بزرگی را باید روی یه جایی می گذاشتی . چیکار کنم
انگار کسی نمیخواد کمک کنهنقل قول:
بیا عزیز جان:نقل قول:
کد:http://uploadbazar.com/580Savegame%2027.zip
يه عكسي چيزي بزار ببينم دقيقا كجا رو ميگي:13:نقل قول:
تمام مسیرو اشتباه رفتی برگرد به اتاق و اون جرثقیل رو یه طور بچرخون(به سمت چپ) تا بتونی بپری و بگیریش بعد از روی جعبه روی جرثقیل بپر برو روی سکو و داخل تونل شونقل قول:
اين چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين پيغام رو ميده و اصلا وارد بازي نميشه!!!!!!!!!!
سلام دوستان
کسی اگر Save این جا رو داره لطف کنه بذاره:
مرحله: lost island-the great pyramid
:10:
دوست عزیز شما درصد بازی را بگو تا من بدم
من بازی را با 18 ساعت و 56دقیقه تمام کردم خیلی دلم سوخت که تمام شد کی بود میگفت بازی را در 24 ساعت تمام کرده رکردش را شکستم
34% Level: lost island-the great pyramidنقل قول:
با تشکر.
بیا عزیزنقل قول:
"URL="http://song1rap2rap.bravehost.com/Savegame 4.TRASave
پس چرا کار نمی کنه؟
میگه نمی تونه لود کنه.
كسي بلد نيست اين پيغام چي:18::18::18:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
جدا؟؟؟ من اولين بار اين بازي رو با 12 ساعت و 47 دقيقه تموم كردم :13:نقل قول:
براي منم اين پيغام ميومد ولي درست شد نميدونم چي كارش كردم خودش درست شد:46:نقل قول:
باریکلا !نقل قول:
تمام جوایزش رو هم گیر اوردی؟