-
افتتاح سایت خبری جاودانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبنا - وب سایت خبری جاودانه فعالیت خود را آغاز کرد . وب سایت جاودانه با موضوع های سیاسی ، ورزشی و سلامت در حال حاضر فعالیت می کند . گفتنی است وب سایت جاودانه ، کاملا بی طرف می باشد و هیچگونه وابستگی به حزب و یا نهادی را ندارد. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
نسخه آزمایشی سایت توتاپیک شروع به کار کرد
وبنا - سایت توتاپیک راه اندازی شد. مدیر سایت به وبنا گفت این سایت بصورت نسخه آزمایشی راه اندازی شده است. توتاپیک یگ کالری عکس تخصصی برای عکس های پس زمینه ویندوز است. تقسیم بندی وال پیپر ها از نظر موضوعی و سایز از ویژگی های این سایت است.
برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
شعر نو چهار ساله شد
وبنا - پایگاه اینترنتی شعر نو وارد سال چهارم فعالیت خود گردید. شعر نو چهار سال قبل با مجموعه ای از اشعار شعر نو شاعران معاصر همچون نیما یوشیج ، شاملو ، سهراب سپهری که شامل 3500 شعر بصورت دسته بندی شده آغاز به کار کرد و پس از سه ماه امکان عضویت شاعران جوان و انتشار اشعار شاعران جوان را فراهم نمود.
به گفته علی کریم آبادی سایت شعر نو با بیش از 46.000 شعر و 2.200 شاعر بزرگترین سایت ادبی ایران می باشد. برای مشاهده سایت می توانید به آدرس مراجعه کنید.
-
سایت داوری فوتبال راه اندازی شد
وبنا - سایت تخصصی داوری فوتبال راه اندازی شد. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
سایت پی سی ایرانیان راه اندازی شد
وبنا - سایت پی سی ایرانیان آغاز به کار نمود. کاربران می توانند از امکانات ارسال خبر، عکس و مقاله استفاده کنند. همچنین امکان گفتگوی آنلاین و انجمن نیز از امکانات این سایت می باشد. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
دلیل اختلال 5 ساعته شبکه بانک سوالات امتحانی اعلام شد
وبنا - اطلاعیه سایت بانک سوالات امتحانی در خصوص قطعی 5 ساعته روز شنبه بدین شرح منتشر شد. "پنج شنبه 8 مرداد ماه 1388 طی تماس جناب آقای دکتر کدخدایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور با پشتیبانی سرور سایت بانک سوالات امتحانی نسبت به فعالیت صفحه پیک سنجش اخطاریه را ارائه نمودند. از ساعت 17 امروز شبکه بزرگ بانک سوالات امتحانی بصورت تعطیل درآمد تا بخش پیک سنجش بصورت کامل از سایت sa ir.ir حذف شود. لذا از کلیه مراجعین درخواست میشود جهت دریافت اخبار روزانه علمی ، فرهنگی ، پژوهشی و ... فقط به نشانی : و جهت دریافت اخبار سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی : مراجعه نمایند. کلیه بخشهایی که سازمان محترم سنجش وآموزش کشور در طی تماس خود ارائه نمودند از سایت حذف شده است. یاد آور میشود فعالیت های دوباره شبکه بانک سوالات امتحانی از روز پنجشنبه 8 مرداد ماه از ساعت 23 به روال عادی بازخواهد گشت. ارائه نکات بیشتر و نحوه ادامه فعالیت بخش های مختلف شبکه ان شاالله طی اطلاعیه ای روز یکشنبه مورخ 11 مرداد ماه توسط روابط عمومی سایت به اطلاع عموم میرسد . در پایان یادآور میشود این سایت و تمامی فعالیت های آن هیچگونه همکاری با سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین وزارت آموزش و پرورش نداشته و صرفا یک سایت اطلاع رسانی و خدمات الکترونیکی میباشد که با هیچ موسسه کنکوری و ... همکاری ندارد . درپایان از سازمان سنجش آموزش کشور جهت مهلت 24 ساعته تشکر و امیدواریم چنین مشکلاتی را دیگر در روند کاری شبکه بانک سوالات امتحانی شاهد نباشیم . مدیرپایگاه ؛ پنجشنبه 8 مرداد 1388"
-
تمپلیت جنریتور میهن بلاگ و آفتابلاگ را هم پشتیبانی می کند
وبنا - سایت تمپلیت جنریتور اولین طراحی آنلاین قالب وبلاگ، خروجی قالب های خود را بر اساس سرویس دهنده های “میهن بلاگ” و “آفتابلاگ” ترجمه کرد.
به گزارش «وبلاگ نیوز» این قالب ساز آنلاین در تازه ترین اقدام خود، امکان استفاده کاربران میهن بلاگ و آفتابلاگ از قالب های طراحی شده را فراهم کرد.
بر این اساس کاربران “تمپلیت جنریتور” می توانند خروجی کد قالبهای طراحی شده گذشته و آینده را تحت دو سرویس وبلاگ تازه افزوده شده ی میهن بلاگ و آفتاب بلاگ دریافت کنند.
برای مشاهده سایت به آدرس
کد:
www.templategenerator.net
مراجعه کنید.
-
LinkeMan.IR - طرح ثبت رایگان لینک ویژه
سلام
بنا بر طرح جدید سایت "لینک من" وبلاگ ها و سایت هایی که رتبه یا پیج رنک 2 یا بالاتر دارند ، می توانند به مدت نامحدود در سایت "لینک من" لینک ویژه داشته باشند ... لینک های ویژه ی این سایت به صورت ثابت در صفحه اصلی و لینک باکس نمایش داده می شوند و بازدید بالایی دارند . اطلاعات بیشتر :
کد:
http://linkeman.ir/index.php?page=18
:11:
-
جشنواره تابستانی دخت ایران
وبنا - مجله اینترنتی دخت ایران به بهانه اوقات فراغت تابستان، اولین جشنواره تابستانی خود را برگزار نموده است. بخشهای مختلف این جشنواره که شامل برنامه های تفریحی و کارگاههای آموزشی مهارتی عبارتند از مسابقات پینت بال، کارگاه ارتباط موثر، کارگاه تسهیلگری، کارگاه خودیابی و موفقیت.
علاقمندان جهت ثبت نام می توانند به سایت مجله اینترنتی دخت ایران به آدرس مراجعه نمایند.
-
سیستم برچسب و اضافه کردن به علاقه مندی ها در تمپلیت جنریتور
وبنا - کاربران سایت تمپلیت جنریتور می توانند از این پس به قالبهایی که طراحی می کنند تگ یا برچسب اضافه کنند. برچسب ها در نوار طوسی رنگ ابتدای هر قالب نمایش داده می شود. همچنین اضافه کردن به علاقه مندی ها یا به اشتراک گذاری نیز به امکانات این سایت اضافه شده است. برای مشاهده سایت به آدرس
کد:
www.templategenerator.net
مراجعه کنید.
-
دامنه رایگان ایرانی
وبنا - یک سایت جدید ارائه دهنده ساب دامین راه اندازی شد. مسعود ضیابری به وبنا گفت "این سایت یک دامنه ایرانی به وبلاگ و یا سایت شما اختصاص میدهد که برای معرفی وبلاگ و یا سایت خود میتوانید از آن دامنه استفاده نمایید. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
جشنواره شعبانیه در فارس بلاگ
وبنا - سیستم وبلاگدهی لارستان با عنوان «فارسبلاگ» در اقدام جدید خود اقدام به برگزاری مسابقه وبلاگنویسی به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه کرده است. کاربران میتوانند وبلاگهای خود را تا ۲۰ مردادماه سال جاری در سایت ثبت کنند. برای اطلاعات به آدرس مراجعه کنید.
-
امکان گفتگوی زنده بین دوستان در آی آر کلوپ فراهم شد
وبنا - خبرکوتاه - امکان گفتگوی زنده بین کاربران سایت آی آر کلوپ فراهم شد. به گفته امیرحسین مقدم مدیر سایت، اکنون سیستم گفتگوی زنده بین دوستانی که در لیست دوستانتان قرار دارند در آی آر کلوپ فراهم شد و کاربران میتوانند با دوستانشان به راحتی گفتگو کنند. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
سایت فیس فا راه اندازی شد
وبنا- جامعه مجازی فیس فا راه اندازی شد. این سایت یک جامعه مجازی پیشرفته با تمامی امکانات به دو زبان فارسی و انگلیسی است که در مدت بسیار کوتاهی مخاطبین زیادی پیدا کرده است. عضویت در سایت فیس فا رایگان می باشد و کاربران می توانند با عضویت در ان شبکه اجتماعی ارتباط آنلاین خود را توسعه دهند.
برای مشاهد سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
شهردید اولین نقشه فارسی همراه با عکس ماهواره ای گوگل
وبنا - شهردید اولین نقشه فارسی همراه با عکس ماهواره ای گوگل راه اندازی شد. به گفته مدیر سایت شهردید نرم افزار نمایش نقشه است که ابتدا بر روی سیستم های عامل سیمبین و ویندوز بوجود آمد و هم اکنون در حال توسعه بر روی وب است.
نمایش نقشه راه های ایران، نمایش نقشه شهرهای مختلف ایران، نمایش اماکن مهم مانند پمپ بنزین ها، داروخانه ها، بیمارستان ها، هتل ها، موزه ها، مراکز فرهنگی و از این قبیل همراه با توضیحات کامل متنی، عکس و فیلم، امکان جستجو، اندازه گیری فاصله، امکان ویرایش اطلاعات توسط کاربران، امکان قرار دادن کروکی یا موقعیت در وب سایتها، امکان ارسال کروکی و یا موقعیت، توسط پست الکترونیکی، امکان نمایش ترافیک شهر تهران و امکان مسیر یابی بر اساس معیار های مختلف از امکانات این سایت می باشد.
-
دست بالای دست بسیار است
وبنا - به نقل از جام جم - دعواي حقوقي مديران پيسيدانلود و هاستايران، دست بالاي دست بسيار است!
محمدرضا سياپوري، مدير اسبق وبسايت پيسيدانلود با تقديم شكواييهاي به سازمان نظامصنفي رايانهاي استان تهران، از شركت نوآوران شبكه سبز (معروف به هاستايران) شكايت كرده و مدعي شده است كه دامنههاي com.، .net، .orgو.ir بهنام download30p متعلق به اين شخص است، اما هاستايران كه ميزباني وب اين دامنهها را برعهده داشته، دسترسي وي را به وبسايت خود قطع كرده است. سياپوري اسناد اين شكواييه و حكم شوراي انتظامي نظام صنفي استان تهران را در دامنه جديد پيسي دانلود با پسوند info. قرار داده كه صحت اين اسناد توسط خانم ميترا جليلي دبير هماهنگي شوراي انتظامي سازمان نظام صنفي رايانهاي تهران در گفتگو با جامجم تاييد شده است.
سياپوري در شكوايه مدعي شده است كه شركت هاستايران، پس از چند سال همكاري در نقش اسپانسر، شيوه همكاري خود را با پيسيدانلود تغيير داده و وي را عضوي از كارمندان پروژه پيسيدانلود خوانده و پس از مدتي نيز دسترسي وي را بهطور كامل قطع كرده است.
بر پايه اين حكم كارشناسان شوراي انتظامي نظام صنفي رايانهاي استان تهران، اظهارات و دفاعيات متشاكي (شركت نوآوران سبز) را »بلاوجه« و مستندات و مدارك وي را »متقلبانه« دانسته و وي را محكوم به تحويل فوري شناسه و گذرواژه كنترلپنلهاي نامهاي دامنه و ملحقات موردنظر شاكي و انتقال آن به ميزبان موردنظر شاكي و نيز توبيخ كتبي و سه هفته محروميت از فعاليت صنفي كرده است كه البته اين راي بهمدت يكماه قابل اعتراض است.
از سوي ديگر، مهيار كريمي، مدير بازرگاني هاستايران در گفتگوي تلفني با كليك، اين اتهامات را نشر اكاذيب دانسته و مدعي شده است كه اين گونه برخوردها در فضاي مجازي، بدون ادله كافي بوده و اعلام كرده كه از راه قانوني در راستاي احقاق حق خود اقدام نموده و با تمام كساني كه اعتبار اين شركت را خدشهدار كردهاند برخورد قانوني ميكند.
وي در ادامه گفت هاستايران معتقد است كه سياپوري بهعلت پارهاي مشكلات از تيم پيسيدانلود (كه به ادعاي ايشان از همان ابتدا زيرمجموعه هاستايران بوده) كنار گذاشته شده و اداره اين وبسايت به تيم ديگري سپرده شده است.
گفتني است، دامنه پيسيدانلود از طريق وبسايت OnlineNIC خريداري شده است و در اين وب سايت، كسي كه پول را پرداخت ميكند، صاحب حقيقي و داراي دسترسي كامل است و در گفتگوهايي كه با برخي از مشتريان هاستايران انجام شده، برخي از آنها پس از اين رويداد، در مورد دامنههاي خود احساس ناامني ميكنند.
به عقيده كارشناسان اينگونه اختلاف نظرها بهدليل وجود برخي موانع (از جمله دشواري پرداخت الكترونيكي براي ثبت دامنه دلخواه) پيشميآيد و بسياري از شركتها و اشخاص ناگزيرند تا به واسطهها (Resellers) اعتماد كرده، دامنه خود را با نام ايشان ثبت كنند و مشكلاتي از اين دست موجب ميشود تا اين شائبه پيش آيد كه در صورت محبوبيت سايت مورد نظر، شركت واسطه دامنه را بهنام خود ضبط كند.
هرچند كه برخي از مردم و كارشناسان براين باورند كه سايت پيسيدانلود آرشيو كاملي از نرمافزارهاي رايگان و قفلشكسته خارجي (و بعضا داخلي) را دراختيار كاربران قرار داده و از اين راه درجه دسترسي بالايي را بهدست آورده است. هنوز تا اعلام نتيجه نهايي دادگاه نظام صنفي يكي دو هفتهاي زمان باقي است.
-
ITtop.ir رفع انسداد شد (پنجشنبه 22 مرداد 1388)
وبنا - خبرکوتاه - انجمن ITtop پس از اینکه در 24 خرداد از سوی شورای تعیین مصادیق پایگاه ای اینترنتی فیلتر شده بود امروز بعد از حدود 58 روز رفع فیلتر شد. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
نسخه جدید ایران آر اس اس
وبنا -نسخه جدید سایت ایران آر اس اس با تغییرات کلی در دسترس کاربران قرار گرفت. از مهمترین تغییرات این سایت می توان به ظاهر سایت و همچنین امکانات جدیدی از جمله امکان مشاهده ی آرشیو خبرها، افزایش و کاهش تعداد خبرها برای نمایش و موارد دیگر اشاره نمود. نسخه قبلی سایت از آدرس old.iranrss.com همچنان در دسترس می باشد.
برای مشاهده سایت جدید نیز می توانید به آدرس مراجعه کنید.
-
كتابخانه تخصصی كتابهای كامپيوتر راه اندازی شد
وبنا - كتابخانه مجازي ساپو كليك فعاليت خود را به صورت تخصصي در موضوع كامپيوتر آغاز نمود. در اين كتابخانه كتابهاي فارسي و انگليسي به صورت رايگان موجود است. سجاد پورحسين به وبنا گفت براي دريافت كتاب ها احتياج به عضويت نیست و این سایت در آدرس در دسترس مي باشد.
-
پنجمین شماره راه فناوری اطلاعات منشر شد
وبنا -همزمان با انتشار شماره 5 ماهنامه الکترونیکی راه فناوری اطلاعات پایگاه اینترنتی راه فناوری اطلاعات با هدف گسترش اطلاعات و مقالات حوزه فناوری اطلاعات و ارائه به روز خبر های این حوزه راه اندازی شد. محمد کرمانپور سر دبیر این ماهنامه از ارائه خدمات جدید اطلاع رسانی در این سایت خبر داد و افزود از این شماره خبر های حوزه فناوری اطلاعات در وب سایت منتشر خواهد شد و مقالات تخصصی فناوری اطلاعات و مطالب ویژه در نسخه پی دی اف منتشر می شود. وی از کلیه علاقمندان به این حوزه دعوت به همکاری کرد .
-
نسخه جدید نشریه اینترنتی آریامهن آغاز به کار نمود
وبنا - نسخه جدید نشریه اینترنتی آریامهن راه اندازی شد. از قابلیت های نسخه جدید می توان به امکان کامنت گذاری برای خروجی سایر سایتها اشاره کرد. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
پلاگین کاکاپو برای بلاگف
وبنا - نسخه جدید کاکاپو برای سرویس دهنده وبلاگ بلاگفا راه اندازی شد. کاکاپو، نام یک سیستم امنیتی است که روی وبلاگ شما نصب میشود و از وبلاگ شما محافظت میکند. کاکاپو از ورود هکرها و اسپمرها به وبلاگ شما جلوگیری میکند. با نصب کردن کاکاپو، از ورود هکرها به وبلاگ خود جلوگیری کنید.
برای مشاهده سایت و دریافت کد به آدرس
کد:
http://blogfa.kakapo.ir
مراجعه کنید.
-
تلویزیون ویدیویی مدادرنگی راه اندازی می شود
وبنا - بخش ویدیو سایت مدادرنگی راه اندازی شده است و به زودی افتتاح خواهد شد. این بخش شامل برنامه های آموزشی، موزیک ویدیو از هنرمندان راک و سنتی و پخش نمایشگاهها و گالریها میباشد.
برای مشاهده اولین برنامه که معرفی و تیزر تبلیغانی این سرویس جدید است می توانید به آدرس
کد:
www.medadrangi.net/index.php/video-information-program
مراجعه کنید.
-
کلوب فوتبال من و لیگ فوتبال مجازی
وبنا - سایت کلوب فوتبال من از 2 ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده است. کاربران با عضویت رایگان در فضای مجازی کلوب فوتبال من می توانند به رقابت بپردازند و تیم فوتبال خود را ارتقا دهند. برای عضویت و مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
آغاز به کار سایت خانه سوال ایران
وبنا - سایت خانه سوال ایران راه اندازی شد. در این سایت کاربران میتوانند ضمن بالا بردن اطلاعات عمومی خود با پاسخگویی به سوالات وکسب امتیاز از جوایز ارزشمندی بهره مند شوند. سوال روز، سوال هفته و سوال ویژه از بخش های اصلی این سایت می باشند.
کاربران می توانند با عضویت در این سایت به سوالات پاسخ بدهند. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
سایت مرجع قالبهای سیستم جوملا
وبنا - جوملا یکی از برترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که چندین سال است بومی سازی آن انجام شده و به زبان فارسی نیز منتشر می گردد. سایت جوملا آرت مرجع ارائه ی قالب های بروز و حرفه ای برای این سیستم می باشد. قالب ها در دو بخش قالبهای رایگان و تجاری و کاملا سازگار با جوملای فارسی عرضه می شوند. برای اطلاعات بیشتر به آدرس مراجعه فرمایید.
-
کلوبلاگ وبلاگی از نوع کلوب دات کام
وبنا - سایت کلوب دات کام بزرگترین جامعه مجازی ایران، به کاربران خود وبلاگ می دهند. کاربران این شبکه اجتماعی می توانند دست نوسته های خود در سایت کلوب را از طریق آدرس yourCloobid.cloob.com مشاهده کنند و این آدرس را به عنوان وبلاگ خود به دیگران معرفی کنند.
حسن جعفری در این خصوص به وبنا گفت "یکی از درخواستهای قدیمی کاربران کلوب دات کام ، امکان آدرس دهی راحت تر و ساده تر پروفایل های ایشان و به نوعی شخصی سازی آن بوده و تمایل داشتند همانطور که وبلاگ خود را مثلا با آدرس admin.mihanblog.com به دوستانشان معرفی می کنند ، به همین صورت هم پروفایلشان در کلوب دات کام را که مشتمل به آخرین لینکها و مطالب داغ شده ، آلبوم های تصاویر ، فریادها ، وبلاگ ها ، لیست دوستان می باشد به دوستان خود معرفی کنند و آدرس خود را در سطح اینترنت پخش نمایند."
برای معرفی این سرویس جدید در وبلاگ مدیریت سایت کلوب نوشته شده است "از امروز سرویسی به نام کلوبلاگ در بین سرویس های کلوب دات کام گنجانده شد، که خواسته کاربران را با آدرسی به فرمت yourCloobid.cloob.com برآورده می کند ، که قابلیت انتخاب پوسته از میان 2100 پوسته ، چپ چین یا راست چین بودن ستونها و یا بالا یا پایین نمودن بلاک های مختلف سرویس ها را دارد."
-
تاینی یو آر ال سایت جدیدی برای کوتاه کردن آدرسها
وبنا – سایت تاینی یو آر ال راه اندازی شد. در این سایت کاربران می توانند آدرس وب سایت و یا وبلاگ خود را کوتاه کنند با بوجود آمدن سایتهایی مانند توییتر و وی ویو که در آنها محدودیت تعداد حروف در هر نوشته مطرح است سایتهایی به وجود آمدند که طول آدرسهای اینترنتی را کوتاه می کنند تا بتوانید مطلب بیشتری منتشر کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به آدرس مراجعه کنید.
-
نسخه جدید سایت پارس هفت راه اندازی می شود
وبنا - سایت پارس هفت پس از گذشت چند ماه سرويس های جديد خود را در نسخه 3 معرفي خواهد کرد. به گفته مدیر سایت پار هفت دوستيابي، فتوبلاگ، پرسش و پاسخ از سروی های جدید این سایت می باشد. سایت جدید از پنجم شهریور ماه در آدرس برای عموم قابل دسترسی خواهد بود.
-
بانک نرم افزاری شایورد راه اندازی شد
وبا - وب سایت شایورد به عنون بانک اطلاعاتی تخصصی نرم افزار های ایرانی راه اندازی شد. رامین فیروز به وبنا گفت: "در وب سایت شایورد برای اولین بار اقدام به جمع آوری، معرفی و سازمان دهی نرم افزار های ایرانی شده است."
برای مشاهده این سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
مجید آنلاین در گفتگو با فرشاد یوسفی از ماجرای پی سی دانلود می گوید
وبنا - به نقل از پریانا - پیرو مطلبی با عنوان “ماجرای سایت پی سی دانلود: حرفها و حدیثها” که چند وقت پیش در مجله اینترنتی پریانا منتشر شد. آقای مجید علوی زاده مدیر سایت مجید آنلاین در یک مصاحبه اختصاصی با پریانا ناگفته هایی را از پرونده سایت پی سی دانلود بیان کردند. در ادامه می توانید متن کامل گفتگوی فرشاد یوسفی را با مجید علوی زاده به صورت کامل مطالعه کنید.
به عنوان اولین سوال، به صورت شفاف، توضیح بدهید که نقش شما در این ماجرا چه بود و چطور شد که اصلاً اسم شما آورده شد؟
ماجرا از اینجا شروع شد که آقای اسماعیلیان بدلیل اینکه من دوستان اینترنتی زیاد دارم، برای من ایمیلی ارسال کردند و به من گفتند که نیاز به یک سری افراد دارند که تیم جدیدی تشکیل دهند و بر روی سایت پی سی دانلود کار کنند من از ایشون دلیل اینکار را پرسیدم و به من گفتند که تیم قبلی که کار میکردند در شرکت ما بودند و ما دیگر با آن افراد همکاری نمیکنیم و نیاز به افراد و تیم جدید داریم من به ایشون گفتم که اگر فرد مناسبی را پیدا کردم معرفی خواهم کرد. بعد از مدتی آقای اسماعیلیان به من پیشنهاد داد که من مسئولیت اینکار را بر عهده بگیرد و من به ایشان گفتم بدلیل اینکه مشغله کاری من خیلی زیاد است نمیتوانم اینکار را انجام دهم . من این پیشنهاد را به برادرم منتقل کردم که اگر او تمایل به اینکار دارد مسئولیت را بر عهده بگیرد. برادر من هم گفت تصمیم گیری میکند و اطلاع می دهد و بعد برای اینکه من واسطه نباشم ارتباط بین جناب اسماعیلیان و برادرم را برقرار کردم که خودشان با هم به نتیجه برسند. بعد از مدتی برادرم به من گفت طی توافقاتی که انجام شده است، قرار شده که این مسئولیت را به شرکت ما واگذار کنند که برادرم یک تیم تشکیل دهد و سایت را مدیریت کنند و به عنوان دستمزد این کار، داخل فروشگاه محصولات خود را بفروشند. این توافقات انجام شد و کار شروع شد و سایت برای مدتی به روز می شد. پس از گذشت مدتی بدلیل اینکه هنوز برادر من نتوانسته بود بر روی فروشگاه کار کند و محصولی را آماده کند و از طرفی برای اینکار فردی را در شرکت استخدام کرده بود و برای پرداخت دستمزد آن فرد نیاز به درآمد از سایت داشت باید هرچه سریعتر فروشگاه راه اندازی می شد. در نتیجه از آنجایی که یکی از محصولات موجود در فروشگاه پی سی دانلود با یکی از محصولات موجود در فروشگاه مجید آنلاین برابر بود تصمیم بر این گرفته شد که به طور موقت فقط همان یک محصول در فروشگاه برای فروش قرار گیرد تا آن محصول را برای مشتریان ارسال کنیم و از آن روز اطلاعات سفارش و شماره حساب به نام برادر من تغییر کرد.
مسئله ای که جناب سیاپوری فرمودند از همان روز آغاز شد. بدلیل اینکه در تمام این مدت محصولات و شماره حسابهای جناب سیاپوری در سایت قرار داشته است و کاربران در این مدت که سایت آپدیت می شده است از محصولات جناب سیاپوری سفارش می داده اند و ایشان فروش خود را در سایت داشته اند ایشان متوجه تغییر در سایت (احتمالا) نشده بودند و به محض اینکه شماره حسابها و لینکهای سفارش تغییر کرد جناب سیاپوری با توجه به اینکه در آن محصول قید شده بود این محصول ، محصولی از سایت مجید آنلاین است برای من ایمیلی ارسال کردند و این موضوع که دومین توسط شرکت هاست ایران سرقت شده است را به بنده اطلاع دادند و خواستار قطع همکاری با شرکت بودند. من در جواب به ایشان توضیح دادم که بنده در جریان این ماجرا نبوده ام و با جناب اسماعیلیان که طرف حساب شرکت ما می باشد در این مورد صحبت خواهیم کرد و نتیجه را اعلام خواهم کرد و در مورد نحوه همکاری شرکت ما با شرکت هاست ایران هم توضیحاتی دادم. بعد از آن شرکت هاست ایران هم برای من ایمیلی ارسال کرد و در آن توضیحاتی را برای من ارسال کردند و در انتها گفتند که : مکاری ما با شما بر اساس قرارداد منعقده کما فی السابق ادامه خواهد داشت و می توانید نسبت به فروش محصولات خود در سایت و اعلام شماره حساب خود و فروش محصولات مجاز ادامه دهید .
از این رو من به جناب سیاپوری گفتم که بدلیل اینکه ما به این شرکت تعهد داریم که مواردی که توافق شده است انجام شود و با توجه به پاسخی که شرکت هاست ایران به ما داده است ، مجبور به ادامه فعالیت هستیم و متذکر شدم که شما با شرکت هاست ایران تماس بگیرید و به آنها بگویید که قرار داد را فسخ کنند. در صحبتهای بعدی که در انجمنها و یا بصورت تلفنی با جناب سیاپوری که داشتم نیز متذکر شدم که این مسئله یک مشکلی است که بین ایشان و شرکت هاست ایران بوجود آمده و ما نقش پیمانکار شرکت هاست ایران را داریم در نتیجه هر مشکلی وجود دارد باید با شرکت اصلی برطرف شود و حتی من به ایشان پیشنهاد کردم اقدام قانونی کنند و پیگیر باشند تا به حق خود برسند. این نکته را هم بصورت تلفنی عرض کردم که اگر به فرض الان شرکت ما اینکار را انجام ندهد، شرکت هاست ایران می تواند با شرکت یا افراد دیگری این قرار داد را ببندد و ادامه فعالیت دهد پس مشکل از طرف ما نیست و با بودن و یا نبودن ما مشکل اصلی شما رفع نخواهد شد و شما باید بصورت قانونی پیگیری کنید تا این مشکل بصورت کلی رفع شود من در ایمیلهایی که ارسال کردم بدلیل رفاقتی که با آقای اسماعیلیان دارم قول همکاری را دادم و گفته ام که اگر از راه صحیح وارد شوند من هم میتوانم پیگیری کارشان را بکنم اما متاسفانه ایشان علاوه بر انجام کارهای غیر قانونی (از جمله آن منتشر کردم اتهام شرکت هاست ایران و یا تهمت به مجموعه مجید آنلاین و شخص مجید علوی زاده است) سعی در تخریب و یا شاید سوء استفاده از نام مجید آنلاین را داشته و دارند. برادر من نیز چند بار سعی کرد با ایشان تماس تلفنی بگیرد که در این مورد صحبت کنند اما متاسفانه موفق به صحبت نشده بود.
شما مدعی شدید که مجید آنلاین از این قضیه مبراست و این برادر شماست که در این مورد با هاست ایران قرار داد بسته است. آیا فعالیتهای برادر شما کاملاً خارج از مجموعه مجید آنلاین است؟
اول اینکه کلا این اتهام وارد نیست ، اگر هم واقعا طبق ادعای ایشان یک کار غیر قانونی صورت گرفته است، طبق قانون تا زمان اثبات ادعا که همان اثبات جرم است ، اجازه منتشر کردن اتهام (پس از اثبات نیز با اجازه قاضی پرونده) و تشویش اذهان عمومی را ندارند . برای شما و مخاطبینتان یک مثال میزنم شاید برای دوستانی که عجولانه تصمیم گرفته اند راحتتر قابل تجزیه و تحیلی باشد. شما از یک فروشگاه سوپر مارکت بزرگ شکایت میکنید که مدیر این فروشگاه و یا مسئول این فروشگاه بنا به دلایلی حق شما را خورده و حق شما تغییع شده است ، حال در این فروشگاه صدها قلم کالا و جنس وجود دارد ، آیا تک تک تولید کنندگان و توزیع کنندگان آن محصولات باید برای اینکه مسئول فروشگاه حق فرد دیگری را ضایع کرده است پاسخگو باشند ؟ و یا در یک مجله و یا یک وب سایت ، یک شرکت دیگری تبلیغ می دهد و بعدا فرد دیگری از سردبیر مجله و یا مسئول وب سایت شکایت میکندآ آیا افرادی که در آن سایت و یا مجله تبلغی درج کرده اند نیز باید پاسخگو باشند؟ جناب سیاپوری اگر فقط کمی به این موضوع منطقی نگاه می کردند متوجه می شدند که ذکر نام مجید آنلاین به دلیل اینکه یکی از محصولات فروشگاه در سایت پی سی دانلود قراردارد کار به دور از منطق و بیهوده ای است ! البته جهت اطلاع جناب سیاپوری و دوستان گرامی باید عرض کنم که محصولی هم که هم اکنون در سایت پی سی دانلود قرار دارد یکی از محصولات شرکت نوین پندار است که مجید آنلاین نمایندگی فروش آن محصول را دارد ، پس با این منطق جناب سیاپوری در اصل آن محصول مربوط به شرکت دیگری است ، آیا ایشان نامی از آن شرکت آورده اند؟ تنها دلیلی که میتوان برای این ادعا و کاری که جناب سیاپوری کرده اند پیدا کرد سوء استفاده از نام مجید آنلاین بوده است.
آیا محصولات شرکت ایتاکو که مدیریت آن به عهده برادر شماست از جهت نوع محصول کاملاً خارج از حیطه فعالیت شماست؟
من و برادرم شریک هستیم ولی در راس شرکت برادرم قرار دارد و تصمیمات نهایی را ایشان می گیرد. ما هم اکنون در شرکت خود محصولات متفاوت و متنوعی داریم که یک سری از آن محصولات در فروشگاه مجید آنلاین به فروش می رود در نتیجه قرار گرفتن یک محصول از سایت مجید انلاین در سایر سایتها و یا محلهایی که شرکت آنها را مدیریت و کنترل می کند بلامانع است چون محصولات متعلق به شرکت است نه یک شخص یا سایت خاص ولی به دلیل اینکه هر کدام از محصولات مربوط به یک دسته بندی خاص می شوند در محل های مناسب همان دسته بندی به فروش خواهند رسید . بعضی از محصولات هم که عنوان مشترکی را دارند ممکن است در چند سایت که تحت مدیریت این شرکت است جهت فروش قرار گیرد.
چه سندی من کاربر میتوانم داشته باشم که شما احیاناً با برادرتان تبانی نکرده باشید؟
اول اینکه برادر من دزدی نمی کند که نیازی به اثبات اینکه دستمان در یک کاسه است یا نیست ، باشد. شرکت ما به شرکت هاست ایران یک تعهدی داده است و در قبال آن تعهد از آن شرکت یک سری تعهدات گرفته است. تعهد شرکت مابه روز رسانی و آپدیت سایتی که هاست ایران به ما معرفی کرده است می باشد و تعهد شرکت هاست ایران این است که علاوه بر در اختیار گذاشتن یک سری امکانات برای مدیریت سایت ، امکان قرار دادن و فروش محصولات را فروشگاه به ما داده است. شرکت هاست ایران به شرکت ما یک نام کاربری و کلمه عبور داده است و از ما خواسته که با این اطلاعات وارد شویم و سایت را به روز کنیم. حالا اگر که این سایت بر اساس ادعای آقای سیاپوری دزدی باشد این مسئله ای است که باید بین مسئولین سایت و شاکی مطرح و برطرف شود چون نقش ما در این وسط فقط پیمانکار کار است. این به مانند این است که فردی یک زمینی را در اختیار یک پیمانکار قرار می دهد که پیمانکار با ابزار و افرادی که دارد آنجا را بسازد اگر بعدا معلوم شد که آن زمین دزدی بوده است تا زمانی که این اتهام بر کارفرما اثبات نشده است پیمانکار ملزم به اجرای تعهدات خود است. من هم در صحبتی که با جناب سیاپوری داشتم و در سایت هم اعلام کرده بودم به محض اینکه ادعای آقای سیاپوری ثابت شود و مسئولیت سایت به آقای سیاپوری واگذار شود ، ما سریعا قرار داد را بصورت یک طرفه فسخ خواهیم کرد اما تا کنون این جرمی که جناب سیاپوری نسبت به شرکت هاست ایران ادعا کرده اند اثبات نشده است. البته بنا به اینکه ما فعالیت ما نیز مانند جناب سیاپوری می باشد و به نوعی همکار هستیم ، من به ایشان قول همکاری و کمک را دادم اما ظاهرا ایشان تمایلی به اینکه ما کمکی بکنیم ندارند و در نتیجه ما تعهدات خود را انجام می دهیم تا زمانی که بصورت قانونی قرار داد خود با هاست ایران را فسخ کنیم.
با فرض اینکه حرف شما صحیح باشد و شما هیچ نقشی در این داستان نداشتهاید، آیا عمل برادرتان را با توجه به مشخص نشدن وضعیت پی سی دانلود صحیح میدانید؟
پس از صحبتهایی که با جناب سیاپوری داشتم من به جناب اسماعیلیان و برادرم اعلام کردم که این کار تا زمان روشن شدن وضعیت آن باید به حالت تعلیق در آید و برادرم موافقت کرد و به جناب اسماعیلیان و جناب سیاپوری هم اعلام کردم که ما فعالیت خود را به حالت تعلیق خواهیم در آورد که جناب اسماعیلیان این موضوع را پذیرفت و برای آپدیت سایت از نیروهای خودشان کمک گرفته اند و در طی هفته های اخیر تمامی به روز رسانی های سایت توسط نیروهای شرکت هاست ایران انجام شده ، من بهجناب سیاپوری اعلام کردم که ما کار خود را به حالت تعلیق خواهیم گذاشت و در مقابل اینکار ما شما نیز باید نسبت به تهمتها و نشر اکاذیبی که در مورد من و مجموعه مجید آنلاین در اینترنت پخش کرده اید بیانیه ای صادر کنید و ذهن کاربران را در این مورد روشن کنید تا برداشت اشتباه نکنند. اما متاسفانه جناب سیاپوری نیازی به کمک و همکاری ما ندارند.
فرد منطقی این مطلب برایش کاملا قابل درک است که زمانی که با یک شرکت دیگر تعهد همکاری دارد ملزم به انجام تعهدات خود است ، حتی اگر خلاف میل باطنی خود باشد ! تنها چیری که میتواند یک تعهد و یا قرارداد را فسخ کند وجود یک مدرک قانونی است. جناب سیاپوری برای بنده یک مدرک از شورای اتنظامی ارسال کردند که من آن را برای هاست ایران ارسال کردم و آنها گفتند که ما این مدرک را به عنوان یک مدرک قانونی قبول نداریم . خب حالا ما بر اساس چه مدرک دیگری میتوانیم قرارداد را فسخ کنیم ؟
من به جناب سیاپوری عرض کردم و در سایت هم قید کردم که من حقوق جناب سیاپوری را نفی نمیکنم و نمی گویم و یا نگفتم که ادعای ایشان در مورد سایت پی سی دانلود و شرکت هاست ایران ادعایی بیهوده است ! من نه تایید میکنم و نه نفی. با ایشان هم ابراز همدردی کردم و موقعیت و وضعیت ایشان را نیز درک میکنم ولی متاسفانه ایشان ما را یک قول شاخدار سنگ دل می بینند که اصلا تمایل ندارند هیچ همکاری با هم داشته باشیم!
در انتها نیز باید عرض کنم که ادعای جناب سیاپوری در مورد اینجانب و مجموعه هایی که توسط من یا برادرم مدیریت می شوند کاملا ادعای واهی است و احتمالا فقط به قصد استفاده از نام مجید آنلاین و بد نام کردن آن اقدام به نشر اکاذیب کرده اند. زیرا نه تنها مجید آنلاین هیچ نقش مستقیم یا غیر مستقیم در این مورد ندارد بلکه حتی شرکت ما نیز در این مشکلی که بین جناب سیاپوری و شرکت هاست ایران بوجود آمده است هیچ دخالت و یا نقشی ندارد و اگر هر جایی مطلبی خلاف این موضوع را دیدید نشر اکاذیب است که در حال پیگیری برای اقدام قانونی هم برای گوینده این مطالب و هم برای سایتهای منتشر کننده آن هستیم. همچین با توجه به اینکه جناب سیاپوری از ادعای کذب خود در مورد شرکت ما دست بر نداشته اند ، شرکت ما نیز هیچ لزومی بر تعلیق کار نمی بیند و همکاری همچنان ادامه خواهد داشت و در آینده علاوه بر تغییرات اساسی در سایت که با پیشنهاد ما و موافقت هاست ایران، انجام خواهد شد، محصولات متنوع تر و بیشتری به سایت اضافه خواهد شد و همچنین اگر ادعای جناب سیاپوری در مورد هاست ایران نیز اثبات شود هیچ مسئولیتی بر عهده شرکت ما نخواهد بود.
-
سابقه طراحی صفحه خطای 404 عصیانی
وبنا - مسابقه طراحی صفحه خطای 404 توسط وبلاگ عصیان برگزار می شود. در این مسابقه افرادی که وبلاگ با هاست شخصی دارند می توانند صفحه ی خطای 404 اختصاصی خود را طراحی کنند و آدرس آن را برای شرکت در مسابقه به پست الکترونیکی niimaa ات جیمیل دات کام ارسال کنند.
بهترین طراح صفحه 404 هم با توجه به رای کاربران انتخاب می شود. برای اطلاعات بیشتر به آدرس
کد:
http://www.osyan.net/1388/05/_404_1.php
مراجعه کنید.
-
دو سرویس جدید برای کاربران نوین بلاگ
وبنا - امکان ارسال مطلب در هرجای وب با استفاده از فایرفاکس و امکان انتقال مطلب از بلاگفا ، میهن بلاگ به نوین بلاگ، دو سرویس جدیدی است که توسط نوین بلاگ اضافه شد است. برای اطلاعات بیشتر به آدرس
کد:
http://admin.novinblog.com
مراجعه کنید.
-
راهنمای بیماریهای شایع پوست و مو در وای اسکین
وبنا - پایگاه اطلاع رسانی پوست، مو و زیبایی به منظور افزایش سطح آگاهی های عمومی، مجموعه ای را تحت عنوان «راهنمای بیماریهای شایع پوست و مو» شامل ضروری ترین اطلاعات پیرامون 26 بیماری شایع پوست و مو منتشر کرده است که با فرمت PDF برای عموم قابل دسترسی است.
برای مشاهده این سایت می توانید به آدرس مراجعه کنید.
-
منتخب لینک های بالاترین به انگلیسی ترجمه می شوند
وبنا - پروژه “بالاترجمه” بالاترین همزمان با سومین سال فعالیت این شبکه اجتماعی کلید خورد. به گزارش «وبلاگ نیوز» همزمان با جشن تولد سه سالگی بالاترین، پروژه انگلیسی “بالاترجمه” که مقیاسی از لینک های فارسی بالاترین را به صورت انگلیسی ترجمه خواهد کرد، آغاز به کار کرد.
تیم مدیریت بالاترین انگیزه آغاز این پروژه را در وبلاگ خود این گونه بیان می کند: "در پنج قرن گذشته که تماس بین ایران و غرب برقرار شده است، همیشه این روزنامهنگاران غربی بودهاند که اکثریت خبرهای ایران را در دنیای انگلیسی زبان منتشر کردهاند. یعنی کنترل نگاه به ایران در دنیای خارج از ایران همیشه در دست غیر ایرانیها بوده است. همینطور اینکه چه اخباری از اخبار ایران اهمیت بیشتری دارند، کنترلش در دست دیگران بودهاست و آنها انتخاب میکردهاند که چه مهم است و چه نیست…این فعالیت شما باعث خواهد شد روزنامههای دنیا به شما بعنوان منبع اصلی خبر روی بیاورند. ابزار ترجمه بالاترین، صدای آن مردم ایران را به دنیا خواهد رساند."
برای ترجمه هر لینک به انگلیسی در بالاترین به اعتبار ۳۰۰ تایی هر کاربر نیاز است و در فرآیند ترجمه، از مترجم شرکت گوگل بهره گرفته خواهد شد. این طور که تیم مدیریت بالاترین می گوید، برای تکمیل سامانه “بالاترجمه” نیاز به ۳ ماه زمان است.
-
نسخه آزمایشی سایت فارسی ساز راه اندازی شد
وبنا - ترجمه سایتهای انگلیسی یکی از مشکلات کاربران ایرانی است. سایت فارسی ساز امکانی را فراهم می کند که یک شما همیشه یک دیکشنری انگلیسی به فارسی همراه خود داشته باشید. این سایت به صورت آنلاین در ترجمه لغت به لغت کلمات انگلیسی کمک می کند.
پس از ورود به این سایت می توانید آدرس سایت انگلیسی مورد نظر خود را وارد کرده و با توقف اشاره گر موس بر روی لغت مورد نظر ترجمه و تلفظ آن نمایش داده می شود. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
سايت قالب من راه اندازي شد
وبنا - سايت قالب من راه اندازی شد. اين سايت در مرحله اول با قالب های رايگان جهت برخی از سرويس های منتخب وبلاگ نويسي از جمله پرشين بلاگ، ميهن بلاگ و بلاگفا كار خود را آغاز كرده است. كاربران سايت مي توانند به طور رايگان از قالب ها استفاده كرده و در صورت تمايل قالب اختصاصي خود را به گروه طراحي سفارش دهند.
-
مسابقه طلايي سايت اخبار بانكي ايران
وبنا - سايت اخبار بانكي ايران اقدام به برگزاري مسابقه با مضمون اطلاعات بانكي نموده است ، علاقه مندان مي توانند د ميابقات اين سايت شركت نموده و از جايزه هاي طلايي اين سايت بهره مند شوند . براي شركت در اين مسابقه مي توانيد به سايت اخبار بانكي ايران به آدرس مراجعه نماييد.
-
دیبا کتاب کتابخانه دیجیتال
وبنا - کتابخانه دیجیتال دیبا راه اندازی شد. این سایت بصورت متوسط روزانه 10 کتاب جدید را در سایت خود قرار می دهد. برای مشاهده سایت به آدرس مراجعه کنید.
-
راهنمای بیماریهای شایع پوست و مو در مای اسکین
وبنا - پایگاه اطلاع رسانی پوست، مو و زیبایی به منظور افزایش سطح آگاهی های عمومی، مجموعه ای را تحت عنوان «راهنمای بیماریهای شایع پوست و مو» شامل ضروری ترین اطلاعات پیرامون 26 بیماری شایع پوست و مو منتشر کرده است که با فرمت PDF برای عموم قابل دسترسی است.
برای مشاهده این سایت می توانید به آدرس مراجعه کنید.