نه هیچ مشکلی نداره و کاملا سازگارهنقل قول:
Printable View
نه هیچ مشکلی نداره و کاملا سازگارهنقل قول:
ولی من خودم تویه سایت معتبر دیدم که گفته بود هسته Barcelona مشکلاتی دارهنقل قول:
سلام ..
AMD 6400+ جزو خانواده پردازنده های جدید AMD نیست و اون مشکلاتی هم که گفتید نداره ..
حالا اگه ماخریدیم واین مشکلوداشت ببریم شرکت گارانتیش برامون عوضش میکنن
سلام ..
بله دوست عزیز کاملا درسته که پردازنده های چهار هسته ای جدید AMD دچار مشکل هستن که البته پردازنده های جدید و بدون مشکلش رو هم اخیرا معرفی کرده . اما اون مواردی که فعلا تو بازار ایران موجوده همون مشکل دار ها هستن . ( که باز با توجه به قابلیت مادربورد و در اختیار داشتن Patch این مشکل رفع میشه ولی در حدود 10 درصد کارآیی افت پیدا می کنه )
==
اما اون پردازنده ای که شما مد نظر داری ( یعنی AMD 6400+ ) جزو این محصولات جدید نیست و از خانواده قبلی K8 هست .
==
پردازنده های مشکل دار رو هم بخری گارانتی برات کاری نمی کنه. ذات پردازنده مشکل داره یعنی همشون همینطورین .
پس باز هم می گم اون AMD 6400 جزو این مشکل دار ها نیست ..
موفق باشی /.
پردازنده های مشکل دار رو هم بخری گارانتی برات کاری نمی کنه. ذات پردازنده مشکل داره یعنی همشون همینطورین .
پس اگه یه +6000 بگیرم مطمئن تره؟
نقل قول:اونهایی که مشکل داره رو میشه لیستشون رو بذارید ؟(تو سری athlon x2 ها این مشکل وجود داره ؟)نقل قول:
نه دوست عزيز تو پردازنده هاي Barcelona مشكل وجود داره.نقل قول:
اون سری از Phenom که تو بازار ایرانه و هسته بارسلونا (فکر کنم میشه +6400)نقل قول:
اونهایی که مشکل داره رو میشه لیستشون رو بذارید ؟(تو سری athlon x2 ها این مشکل وجود داره ؟)
پس فقط تو 4 هسته ای های amd این مشکل وجود داره ؟نقل قول:
امروز رفتم بازار q6600 ا به قیمت 300 هزار میدادن
را اینقدر این پردازنده گرون شده و آیا به قیمت قبل خودش بر میگرده؟؟
ببخشید اشتباه شد .پاک کردم.
قیمت جهانیش که خیلی اومده پاییننقل قول:
الانم بیشتر به خاطر کم یاب شدن اینجوریه
انبار ها پر بشن میاد پایین
خدا کنه اینجوری باشه که می گید
قیمت E8200 رو خبر ندارید؟
آکتور جان چند شده؟نقل قول:
قیمت جهانیش که خیلی اومده پایین
الانم بیشتر به خاطر کم یاب شدن اینجوریه
انبار ها پر بشن میاد پایین
Q6600 شده نزدیک 300 تومننقل قول:
در حالی که قبل از عید یه مدت تا 255 هم رفت
E8200 هم حدود 220 تومن
سلام دوستان cpu من الان 3.2 فول 2 مگ هست می خوام بجاش core2 duo e4500 بگیرم به نظر شما ارزش 35000 تومن اختلاف رو داره . چند درصد اختلاف قدرت دارن حدودا. بعد e4500 یک مدل هست یعنی مثل قبلا 1 یا 2 مگ کش و.... نداره تو مدلاش. اگه جواب بدید ممنون میشم.
نظر من رو بخوای ، میرزه ! شما با E4500 با توجه به برنامه ها مورد استفاده ، بین 25% تا 100% افزایش Performance خواهی داشت .نقل قول:
ضمنآ معماری core ابا معماری pentium خیلی تفاوت داره ، واسه همینه که مدل های نام گذاری و .... با هم تفاوت دارن .
سی پی یو های
intell core Quad 9300
intell core quad 9450
intell core quad 9550
وارد بازار شده اند؟ قیمت تقریبیشان چه قدر خواهد بود؟ Q6600 در مقابل سی پی یو های بالاتر در چه سطحی است؟
نه هنوزوارد بازار رضا و ایران و پایتخت نشده اندنقل قول:
من خودم Q6600 دارم تو بنچمارکها دیدم که 45 نامتری هم فرکانس اون در صورت عدم اورکلاک به طور نا محسوس سرتره ولی اگه اور بشه اونوقت اختلافش قابل توجه میشه ولی باید قیمت ها رو در نظر گرفت مطمئنا اگه وارد بازار بشه خیلی گرونتر از Q6600 می دن با یه سرچ میتونی پیداش کنی
سلام دوستان.
من میخوام یه سیستم بگیرم. از cpu شروع کردم
خودم دوست دارم amd بگیرم
حالا شما اساتید منو راهنمایی کنید که برای گیم amd بهتره یا اینتل؟
یکی دوتا cpu خخوب بهم معرفی کنید بی زحمت
در ضمن 6400 black edition چطوره؟ دو هسته ایه؟
اینکه AMD بهتره یا Intel بستگی داره توی چه رده قیمتی قصد خرید دارید و البته اینکه قصد اورکلاک داشته باشید یا نه.نقل قول:
زیاد اهل اورکلاک کردن نیستم یعنی بلد نیستم ولی اگه بدونم کار راحتیه بدم نمیاد
حالا شما بهم معرفی کنید 2-3 تا cpu تا بعد ببینیم خدا چی میخواد!
دیگه بیشتر از 200 نشه لطفا
از اینتل
E6750
اگه پولت برسه E8200 فوق العاده است
از AMD
+5000 Black Edition
INTEL E6750نقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
دوستان درست میگن ولی اگه سری 8XXXاینتل رو بگیری بسیار عالی برای اکثر کاربردها هست و هم از آخرین تکنولوژی اینتل بهره میبره
به نظر منم ارزشش رو داره یه مقدار بیشتر هزینه کنی:27::27::27::27::27::27::27::27:
ممنون از دوستان بابت راهنماییشون
cpu شد E8200
من میخوام یه cpu amd برای مین GA-MF3 گیگابایت بخرم ولی موندم چی بخرم!؟
یه cpu میخوام که هم سرعتش زیاد باشه هم قدرتش و مصرف برقش هم کم باشه البته قیمتش هم مناسب باشه ( بین 60 تا 80 تومان)! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی میدونه چه سی پی یوای خوبه؟؟
اگه میشه مقایسه ای بین cpu های amd بکنین. فقط از 4000+ بالاتر باشه.لطفا قیمتها رو هم اگه دارین بگید!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با تشکر
4200+ با قیمت 65 تومن
AMD ATHLON 2300 به قیمت 85 تومن
AMD ATHLON 2350 یه ذره بالاتره
Athlon 64 X2 4800 به قیمت 90 تومن
دوستان عزیز تا یک میلیون بهترین سی پی یو از اینتل کدام است؟
نقل قول:
دوست عزیز! ممنون از جوابتون.
ولی میخوام بدونم بین این cpu ها که گفتید سرعت و قدرت کدوم یکی بیشتره!؟ مشخصاتشون چیه؟:20:
نقل قول:
مشخصات کامل 2350:
amd athlon x2 be 2350:
دو مدل داره:
اولی:
1- Frequency: 2100Mhz
2- L2 Cache: 512KBx2
3- Core Name: brisbane
4- Process: 65nm
5- Stepping: G2
6- Wattage: 45W
7- System Bus(MHz): 2000
دومی هم فقط یه فرق با اولی داره:
stepping: G1
-----------------------------
خب الان این دوتا چه فرقی باهم دارند؟ اصلا core name و stepping یعنی چه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات کاملAthlon 64 X2 4800+
اولی:
1- 2400Mhz
2- 1MBx2
3- Windsor
4- 90 nm
5- F2
6- 89W
7- 2000
فرق دومی هم فقط در توان مصرفی میباشد 65W
---------------------------
حالا بین این دوتا کدوم یکی رو باید انتخاب کنم؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تازه این 4800+ مدل brisbane هم داره با کلاک 2500 و کش 512KBx2
--------------------------------------------------------------------------------
فرق بین brisbane و windsor فقط در کش آنهاست؟؟؟
سلام
من یه مین برد GA-K8NF-9 گیگا بایت دارم با یه سی پی یو +3000 amd
این مین برد سی پی یو های دوال کور رو هم ساپورت میکنه
آیا ارزشش رو داره من فقط سی پی یو رو عوض کنم یه چیز بالاتر بگیرم ؟
یا تغییر محسوسی نمیکنه ؟
دوست عزیز سوکت cpu مادربورد شما 939 هست ، و الان برای این سوکت پردازنده X2 نو تو بازار یافت نمیشه ! ( از چرخه تولید خارج شده ! )نقل قول:
در حال حاضر پردازنده های با سوکت AM2 برای پردازنده های AMD رایج هستند .
مگر اینکه دست دوم پیدا کنی ! ا نظر من حتی اگه از X2 3800 هم استفاده کنی ، نفاوت محسوسی رو حس میکنی !
فقط اگه خواستی بری دنبال CPU حتمآ قبلش BIOS مادربوردت رو آپدیت کن !
ضمنآ این صفحه رو هم یه نگاه بندازی بد نیست :
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1860
راستی یادم رفت بپرسم، اصلا این مین ارزش داره که athlon 4800+ روش بذارم؟نقل قول:
الان Qx6850 تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟ اگه نیست کی میاد ؟
سلام
من یه نگاهی به پرفورمنس سی پی یو اینتل 2180E(Dual core) و Core 2 Due) 4500E)انداختم،نمیدونم بد متوجه شدم یا 4500 چند درصدی بهتره درحالیکه قیمتش تقریبا دو برابره.
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا این دو تا رو مقایسه کنه ،
ممنون میشم.
یا حق
قیمت که دو برابر نیست ، الان E4500 تقریبآ 40 هزار تومان گرونتره !نقل قول:
از نظر اورکلاکینگ که دقیقآ توانایی یکسانی دارند .
بیشترین دلیل برای گرونی E4500 یکی ، داشتن 2MB L2 CACHE هست + یدک کشیدن معماری CORE .
البته این دو مشخصه تو خیلی از تست ها خودشون رو نشون نمیدن ( اختلاف محصوص نیست ! ) .
اون اختلاف چند درصدی رو که هم تو تست ها میبینی ، واسه برتری 200Mhz کلاک E4500 نسبت ، به E2180 هست که کمی بهتر عمل میکنه !
البته قیمت E2180 به زودی به 70 هزار تومان میرسه که باز هم نسبت P/P این مدل رو بهتر میکنه !
این E4500 شاید گرونیش به خاطر مصرف کمتر و تولید گرمای کمتر باشه.الان ماله من داره با دمای 34 درجه کار میکنه مصرفش هم فکر کنم 60 وات باشه.دوستان اگه اطلاعات اون dual core رو هم بذارن تا یه مقایسه ای بکنیم، خیلی خوب میشه:20:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. یه محدوده قیمت هم به من می دید ؟
سلام
سی پی یو من اینه: +INTEL 3.2 GHZ full e541 فسیله نه؟ :18:
می خوام یه INTEL Core 2 Duo e6750 bekharam
آیا می ارزه؟ سرعت سیستمم اضافه میشه؟ چند برابر؟
با این سی پس یو همه بازی هایی رو که تو بازار هست میشه بازی کنم؟؟؟
مرسی.:11:
توان مصرفی E2180 هم 65W هست . توان مصرفس E4500 هم 65W هست .نقل قول:
از نظر حرارتی هم E2180 یکی از خنکترین پردازنده های بازار هست ، دما در حالت IDLE در حالی 35 درصد اورکلاک شده رو مشاهده کنید ( فن استوک ) :